Hirdetés
Aktív témák
-
The Bachelor
tag
válasz
róland #12489 üzenetére
A megnyitás pillanatában tényleg nem volt, DE 8kor felraktam a szükséges fájlokat a mappába, majd 10ig a telefonomon a wifi be volt kapcsolva, volt netkapcsolat is, sőt a telefonon belül a dropboxnál rányomtam, hogy refresh.
Azt hittem, hogy ilyenkor letölti a telefonra a fájlokat, nem pedig csak akkor kezdi el tölteni, amikor meg is nyitnám... -
The Bachelor
tag
A DropBox hogy működik? Mert én azt hittem, hogy folyamatosan szinkronizál a gép és a teló, de ma amikor kellett volna egy fájl, amit reggel másoltam bele a szgép dropbox mappájába, nem tudtam megnyitni, mert kiirta a teló, hogy network error... csak a file nevét láttam...
-
The Bachelor
tag
-
The Bachelor
tag
Visszaolvastam, de nem találtam amit kerestem:
Az apk file-t lehet szétszedni vele vhogy és módosítani az adott program hozzáférési jogait.
Mi is volt ez a progi? -
The Bachelor
tag
Rockplayert használok videók megtekintésére. A probléma az hogy a időnként (elég gyakran) beszaggatnak a videók... Van hogy a kép megáll, de a hang megy tovább, és van hogy a hang fagy meg, de a kép megy tovább...
Példa videók adatai: width 656, height:352, bit rate 1354kbps
A videó lenne túl nagy felbontású? Vagy a lejátszóval van a gond?
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest