- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
dokee78 #7260 üzenetére
Ja ha számodra ez döntő, akkor oks
ps: ami még a go launcher mellett szól menü téren, hogy mappákba lehet rendezni az alkalmazásokat, illetve van 1 nagyon korrekt manuális taskkillere.
ofc én senkit nem akarok meggyőzni, mindenki azt használ amit akar.
Csupán a tapasztalatomat írtam le, úgy hogy számtalan home felületet próbálgattam huzamosabb ideig. -
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
PowerAmp userek segítségét kérném.
Nálatok nem szokott a fent említett program ilyet művelni?
Kb 2 hete kezdte el, de most már egyre gyakrabban. 10-15 számot problémamentesen lejátszik, aztán ezt az üzit dobja. Innentől csak az segít ha kilövöm a memóriából, majd újra elindítom. De pár zeneszám után ismét visít.
Mi a fenétől lehet ez?
-
Maxtreme
addikt
Srácok Mondjatok már nekem plz valami használható szövegfelolvasó progit.
Erről a geolinx féle Speak nevű appról írják többen is hogy jó, de abból már az új csak 2.2 alatt müxik. (régebbit meg nem találok)
Svoxom meg magyar hangom már van. Csak szövegfelolvasó kéneKöszi előre is
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
válasz
FlagellumDei #5313 üzenetére
Ilyet szerintem nem nagyon fogsz találni.
Meg a kivitelezés sem egyszerű. Gondolj bele. A rengeteg külső zaj hatására állandóan elkezdene csipogni a telefon.
Legegyszerűbb felhívni ha "elhagyod" -
Maxtreme
addikt
Srácok. Apndroid helyett tudna nekem ajánlani valaki valamit?
Sajna defyn nem müxik. (el sem indul, rögtön crashel). Van a Quick settings nevű prog, de az csak fél megoldás. Sok esetben visszakapcsol a mobil adatforgalom.
-
Maxtreme
addikt
Srácok.
Létezik androidra valami normális offline (tehát nem net/streames) rádió az alap beépített helyett?
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest