- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Aktív témák
-
bubi92
őstag
milyen navi szoftvert érdemes most felrakni?
-
Necc
addikt
válasz
Verhóó #31296 üzenetére
Mert gondolom olyan formatumban van vagy ugy van kodolva amit nem ismer fel a program.
Mivel az androidot olyan fantasztikusan irtak meg, hogy a programok nem hasznalhatnak kozos kodek pack-ot, igy 1) irsz az alkalmazas keszitojenek 2) masik lejatszot keresel ami kezeli az adott formatumot 3) konvertalsz.
-
Verhóó
tag
A pro player pár számot egyszerűen lát, de nem tudja lejátszani.Mit kezdjek vele?
-
TRob1
veterán
válasz
darkdead #31286 üzenetére
Attól, hogy a telefon belső memóriája telt meg, és azért vinnyog.
Vagy apptörlés, vagy sd-re áthelyezés segít...
(#31288) darkdead:
Nem. De ez inkább a telefonod topikjának a témája, mint ezé. Ott tuti tudnak segíteni. -
darkdead
tag
Buta kérdés:
Lenne egy vodafone 845-öm (tudom a problémák itt kezdődnek) van benn egy 4gb-os kártya amin 3gb szabad... mégis folyamatosan vinnyog hogy a memória megtelt. Ez mitől van? -
RootRulez
félisten
válasz
Tarantula33 #31281 üzenetére
Pedig mint kiderült, kéretlen reklám volt...
-
Sanci789
aktív tag
Mitől tűnhettek el tök random játékok meg programok? Értem ez alatt azt, hogy egyszer csak a semmitől csomó ikonom szürke lett, le is törlődtek. Rom baki? Van megoldás, h visszaálljanak?
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #31269 üzenetére
Apropó, tud valaki olyan programot, ami figyeli egyes programok új verzióit anélkül, hogy fel legyen az telepítve. Szóval pl. most nincs fent ez a Beautiful Battery, de jó lenne tudni, ha új verzió jelenik meg, így honosíthatnám a frissebb verziót.
Bocsi a dupláért, elkapott a hév.
-
RootRulez
félisten
válasz
fatal` #31268 üzenetére
Nem használtam "csak" honosítottam és a frissítés figyelése végett hagytam fent. De így, aki frissítést akar majd szól nekem.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #31265 üzenetére
No az Aqua Bubble meg a Beautiful Battery volt a ludas.
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani valami app-ot amivel tudom nézni hogy mi szívja az aksimat? Baromira merül mostanában.
-
spiritex
veterán
Kérdés:
ha valaki megvesz egy app-ot a marketen, akkor azt fel tudja tenni több androidos kütyüre is, pl. egy okostelóra és egy tabletre is, ha mindkettőn ugyanazt a gmail-es e-mail címet állítja be? -
vétó
aktív tag
na közben kicsúsztam a szerkesztési időből...
Szóval a linkelt alkalmazás az csak a kiterjesztése ennek: OI Notepad
azt persze nem értem, hogy miért nem teszik bele már eleve, miért kell külön kiterjesztésként hozzápasszintani...
Spiritex: én úgy tudom, hogy igen. Nem eszközhöz, hanem felhasználóhoz kötik az alkalmazás felhasználói jogokat.
-
vétó
aktív tag
nem, ilyet sajnos nem. Ha hosszan nyomom a képernyőt eg jegyzetnél, akkor a beviteli módok közül választhatok (ami nekem a swype, a gyári virtuális billentyűzet, vagy egy telepített billentyűzet). De ez a dátum (esetleg +időpont) bevitel már nekem is hiányzott. Mindegy, beírom manuál
...főleg, hogy ezt megtehetem a laptopomon.
de tessék, ez tudja a dátumbeszúrást (ha már ez a fontos): OI Insert Date
-
pikszel
addikt
-
spiritex
veterán
Ez a Go Launcher fantasztikus! Nem csak a képernyő lezáró app-ot, az egymástól függetlenül állítható némító és rezgő kapcsoló widgetet és az Airplane üzemmód ki-be kapcsolására való widgetet váltja ki, de mint most észrevettem, még az akksi töltöttség pontos %-os kijelzésére szolgáló külön widgetet (ill. Status bar kijelzést) és a 3G adatforgalom kapcsolgatására való widgetet is!!
-
nagyvixi
tag
válasz
spiritex #31250 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm,akkor megnyugodtam.Egy kérdésem még azért lenne,sok helyen olvasom hogy ha a 3g be van kapcsolva,meríti az akkumulátor.Én ezért amit tanácsoltak 2g-re tettem a beállításoknál,de ekkor se érzem azt,hogy kevesebbet fogyasztana,mert nam közepén ugyanúgy áll kb. az akkumulátor a mindennapi átlagos használatom mellet.
Olyat is olvasni hogy ez is csak ezért fogyaszt többet a 3g,mert ahol nincs csak 2g mondjuk, mindíg keresgéli a 3g-t és ezért eszi az akkumulátort,vagy tényleg többet fogyaszt eleve?
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy jegyzet alkalmazást.
Ha valaki tud légyszi segítsen!
Köszi. -
spiritex
veterán
válasz
nagyvixi #31247 üzenetére
Hát a process-ek nem csak azok, amiket te direkt használsz vagy indítasz, hanem amiket a rendszer magától is futtat. A koordináták process-t valószínűleg elindítja és futtatja egy beállítás miatt, mondjuk akár az az egy pipa miatt, ami a Beállítások / Hely és biztonság / Vezeték nélküli hálózatok ill. GPS-műholdak használata mellett van. (Nekem mellesleg egyik mellett sincs pipa, hisz nincs rájuk szükségem napi szinten.)
-
gabek_
tag
Galaxy s plus -on normális, hogy néha nem tudja elküldeni az sms-t?
Bugos, vagy a szolgáltatóm a problémás?
-
nagyvixi
tag
válasz
spiritex #31246 üzenetére
köszi.És ha a process-ben meg kiirja hogy mondjuk koordináták 2.42 %,az mostani,agy annyit használt ma.
Mert nem használok semmi olyat amihez kéne a koordináták például.
Ajaj,most kilöttem ott Kill selected-el a dolgokat,és most meg 34 százalékokat ir a proci használtságára a koordinátáknál..ez mi lehet
-
nagyvixi
tag
válasz
spiritex #31244 üzenetére
Leszedtem az Android Assistant 17-et.Ott a tools-nál a battery use-nél végre látom az alkalmazásokat mi mennyit fogyaszt,kérdés hogy mondjuk ott van a facebook 1.97 %-al,meg még sok ilyen,ezek most fogyasztanak ennyit,vagy ennyit fogyasztottak ma összesen.
Mert amúgy a facebookot most nem is használom,a főképernyőn vagyok,és mégis azt irja.
-
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #31242 üzenetére
Hogy mik vannak.
Hát ha a beépített fájlkezelő látja a vinyó tartalmát akkor gondolom más program is, és akkor a torrent is tud rá tölteni. Ez esetben javaslom a tTorrent alkalmazást. A fizetős része tud 250 kbyte/sec felett is tölteni. Régóta használom, nálam itthon a 3 MB-os nettel, stabilan húzza 1MB-tal a sorozatokat, néha 2-re is felmegyen.(#31240) nagyvixi
SystemPanel. Viszont csak a fizetős változata tud monitorozni, és megmutatni adott időintervallumokba melyik program mikor és hány % processzort zabált.
Egész korrekt program, énis tegnap vadásztam le vele egy suspend nevű rendszerfolyamatot, ami éjjel-nappal 10% körül hajtja a procit, és óránként 2-3%-ot zabál. Mondjuk én egyelőre semmit sem tudtam vele kezdeni, mert leállítani nem lehet. De általában inkább az a jellemző, hogy valami felhasználói program a hibás. Bár esetemben is valószínűleg azok közül eredményezi valamelyik ennek a folyamatnak a pörgetését. -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #31239 üzenetére
Ha Archos 5 tablete van beépített vinyóval, akkor a kérdés helyénvaló.
-
Csigusz 1
aktív tag
Hátha valaki kedvet kap hozzá:
Időkép pályázat
(szerintem az Időkép a legjobb, legfrissebb adatokat nyújtó oldal itthon, jó lenne a telefonon is használni) -
nagyvixi
tag
Sziasztok.Tudtok segítséget adni a tekintetben, hogy nagyon zabálja valami az aksit? Egy olyan program kellene, ami mutatja hogy az akkumulátort melyik fogyasztja a legjobban, kiirja a programokat és mellé irja hogy mi mennyit fogyaszt.
-
zho-lee
addikt
Üdv!
Nem tudtok véletlenül olyan appot, ami az akupresszúrával foglalkozik?
Olyan, mint ez, csak esetleg tud magyarul? -
beers
addikt
Sziasztok!
Melyik torrent hajlandó merevlemezre is dolgozni?
-
ArchElf
addikt
Véget ért a béta mára, nyílik a sztím mókatára
AE
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok.
Nem tudtok olyan VU metert ami nem csak a gyári zenelejátszóval működik hanem a telepítettel is?
Üdv -
BéHGT
senior tag
Call meter 3G-ben ha beállítok ingyenes perceket, és percdíjat, akkor csak azután számolja, miután elfogyott az ingyen perc, ugye?
Valamint melyik a nagyjából legjobb/leg pontosabb adatforgalom számláló? -
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #31228 üzenetére
A cache ürítés használt neki. Most elküldte.
Köszönöm szépen!
Nem gondoltam, hogy ez ilyen egyszerű. Ezek szerint még ebbe is betelik valami memória, vagy átmeneti tároló? Vagy csak szimplán nem 100-as alkalmazás? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
atillaahun #31227 üzenetére
nálam is volt ilyen gond egyszer!
autó szinkront kapcsolgasd, hátha észhez tér, meg a gmail cache törlés is jót fog tenni -
atillaahun
veterán
Látott már valaki olyat, hogy befele jönnek az a levelek a gyári Gmail-lel, kifelé viszont nem hajlandó küldeni? Próbáltam most kettőt is, mindkettőnél beragadt a piros küldés feliratnál, és 10 perce ott áll. Újraindítás, szinkronizáltatás nem használ neki. Délelőtt még tudtam vele küldeni. Mi a pöcsöm baja lehet? Máskor is csinált már ilyet.
-
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #31209 üzenetére
mondjuk beállítani nem tudom
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Segítség kéne, iDisplay nem akar működni játék ala win 7 x64-en, mióta felraktam a 12.1-es catalyst-ot. Teljes képernyőre váltáskor a kütyü képe feketére vált, kikapcsol. Amint kilépek a játékból, visszakapcsol.
Van erre vmi ötletetek? Pont játék mellé használnám... -
spiritex
veterán
válasz
Luissimo #31202 üzenetére
Bocsesz! Már látom mekkora hülyeséget gondoltam...
Az a helyzet, hogy rá se kattintottam a linkjére! De már látom, hogy "car" meg "drive" meg stb. Mindegy, akkor is ajánlom a speedtest.net-et!
Szerk: és különben is, nézzétek meg milyen hasonló a két app logója!!! Nem mérhet ennyire mást a kettő... -
Z0C!
őstag
válasz
kavics325i #31204 üzenetére
multi picture live wallpaper
-
kavics325i
őstag
Sziasztok!
Hol kell beállítani már ha be lehet, hogy a háttérkép minden egyes oldalhoz más legyen. Külön a főoldal stb. Előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest