- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
A következő lenne a kérdésem,eddig androidon az opera mini-t használtam el is voltam vele de most feltelepítettem az opera mobile-t és az lenne a kérdésem hogy megoldható e a könyvjelzők átrakása a miniből a mobile-ba? -
Narxis
nagyúr
válasz
RootRulez #32598 üzenetére
Na ez tud Sticky Password-ből importálni, csak nem tudom, hogy egy jelszókezelőnél mennyire jó dolog az, hogy nyílt forráskódú.
Mindenesetre kipróbálom, kösz.
Huh az is eszembe jutott, hogy RoboForm tud KeePass-ból importálni, így ha ha nem tetszik a KeePass akkor könnyen válthatok RoboForm-ra.
-
RootRulez
félisten
-
Narxis
nagyúr
Skacok!
Nem tudtok valami jó jelszókezelő appot? Sticky Password-ot használok PC-n és notebookon de hajlandó vagyok váltani ha képes belőle importálni az adott progi. XML-be, txt-be és html-be tudok exportálni, de pl. Roboform nem tud vele mit kezdeni, pedig annak van ingyenes szoftvere androidra. :S
-
che 1990
tag
Hali!
Van egy olyan alkalmazás amiben, ha beállítok egy adott nyelvet(pl.:magyar) azután a weboldalak,market...stb... már nem angol felületet tárnak elém hanem magyart.
Valahogy úgy tudnám nemtúljól megfogalmazni, hogy magyarít,nem a készüléket, de az épp használt alkalmazás vagy weboldal az app telepítése után magyarul kommunikál velem.
Tehát olyan, mintha a telefon régió szerinti besorolása az lenne amit az alkalmazásban beállítottam.
1x már megvolt az app, de beadtam a defy+ omat szervízbe és elfelejtettem lementeni vagy legalább megjegyezni az app nevét
Valaki meg tudná mondani melyik ez az app? -
RootRulez
félisten
A Fancy honosítást, itt lehet tán módosítani.
lol, Elsz@rtan ónos eső
"szemerkélhet valami, de az is lehet, hogy nem" -Ezzel pl semmi bajom.
-
TRob1
veterán
válasz
whited #32590 üzenetére
De egy launcher témához nem tartozik óra. És írják is, hogy : "clock widget: BobClockD3"
(#32592) whited:
Külön alkalmazások az órák. Katt itt fent a nevére, és töltheted a MArketből. -
-
whited
addikt
Sziasztok
Leszedek egy témát a telefonra, és ha ahhoz tartozik óra is de nem hozz elő mikor át állítom a témát akkor azt,higy tudom előhozni??? -
kavics325i
őstag
Egy szösszenetig vissza térve a Timeriffic-re gyakorlatilag most vettem észre, hogy a beállitásokon le lehet görgetni és nem csak az a 3 van. 4 hónap használat után nem rossz. Néha ezért kellene leírni jobban a beállítást-használatot, mert nem mindenkinek egyértelmű
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan rendelhetem hozzá a telefonomat a google fiókomhoz?
Enélkül nem enged belépni a Marketre. Próbáltam a telefon böngészőjéből is bejelentkezni, de letöltésnél azt írja ki, hogy nincs az accountomhoz rendelve a telefon, próbálkozzak másik accounttal. -
hr2
őstag
-
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Tudtok nekem ajánlani valami jó és működő online tv alkalmazást mert nekem az SPB TV nem megy rákattintok a tv adóra de csak keres de nem jön be az adás.
Lehetőleg valami olyan kéne amivel a jelenlegi élő adást lehet nézni a legjobb lenne ha a magyar adók benne lennének de olyan is érdekelne amivel mondjuk eurosportot és hasonlóakat is lehet nézni.
/Alcatel OT-990 android 2.2 a kézi készülék/Előre is köszi.
-
TRob1
veterán
válasz
Gedeon31 #32561 üzenetére
Teljesen jó, mindig csinálja amit kell.
(Éjjeltől reggelig minden nap repülőmódot intéz nekem, meg néha-néha némítást)
(#32562) hunfatal:
2 pontot írtam, vagy ez vagy az(és a második pont pont igaz rád --> "mert jól néz ki az órája "
És valld be, egész életedben együttvéve nem érdekelt annyit az időjárás, mint mióta megvan az okostelefonod.
)
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van vki aki Lookout-ról váltott AVAST-ra, avagy csak szimplán utóbbit használja? Milyen? Mik a tapasztalatok vele?
-
saviola55
tag
Sziasztok!
Windows távoli asztali kapcsolatra van valamilyen app marketen?
Köszönöm -
Mercutio_
félisten
#32498-ra senki?
-
fatal`
titán
válasz
BEKAvarangy #32550 üzenetére
Bocs, de mi van? Olvasol is vagy csak írsz?
Tudom, hogy magyar, de ha visszaolvastál volna (vagy rákattintottál volna arra a hszre, amire válaszoltam), akkor láthatnád, hogy nem jó a magyar fordítás, ezért ajánlott egy másik programot, amire visszaírtam, hogy nem élek vele, mert jó az angol fancy.
Idegent érzek a láthatáron...
(#32552) TRob1: Nem a divat miatt használom, hanem mert jól néz ki az órája és ezen nézem az előrejelzést a web meg a tv helyett. A hőfok pedig, ha nagyjából pontos az bőven elég.
(#32553) Cartman023: AppDrawerbe alkalmazás nem tud mappát létrehozni, mert ahhoz nem fér hozzá csak a Launcher. Ha kell ez a funkció, akkor használj Go Launchert. Meg azért, mert ezer másik funkcióval is többet tud.
(Pl. gesztusok a dockon)
(#32554) noxon: AdFree, ROOT kell hozzá.
-
Gedeon31
addikt
A Timeriffic alkalmazás mennyire megbízható?
Időpontba mindig hozza azt ,amit beállítok?
-
r4z
nagyúr
Olyan kalkulátort tudna valaki mondani nekem, amibe egész képleteket lehet írni? Tehát így nézne ki, ha beírok valamit:
(2(3+2)-3^2+1)/5
...és csak akkor számolná ki, ha én azt akarom? -
noxon
őstag
Hello! Milyen reklám blokkolók vannak? Amióta frissült az im+ a reklámot rohadt zavaró helyekre teszi...
-
TRob1
veterán
válasz
BEKAvarangy #32550 üzenetére
Bocs de előzmények olvasása? Azért használja angolul, mert tele van "szar" fordításokkal/ferdítésekkel.
És eleve nem az időjárás miatt használják az emberek ezeket az appokat, hanem mert 1)Most ez a divat 2)Mert szerintük jól néz ki
Úgyhogy szerintem te is a "nagyon jól kinézőt" válaszd a "nagyjából pontos" helyett. -
BEKAvarangy
csendes tag
válasz
fatal` #32540 üzenetére
Bocs de ha letöltöd a marketből a Fancyt, alapból magyar, nem tudom miért angol neked.
Másrészt itt mindenki ír újabb és újabb időjárás widgeteket. De higyjétek el, egyik sem tökéletes. Én személy szerint 12 fajtát próbáltam ki és két lehetőség van.Vagy nagyon jól néz ki és sokat tud meg animált stb. de pontatlan és nem is azt tükrözi ami a valós idő kint, vagy nagyon mezeien néz ki mint egy rajzolt kép és nagyjából pontos.
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #32546 üzenetére
Ha jól emlékszem kategóriát lehet létrehozni és abba kell beleraknod amit akarsz, és tudsz köztük váltogatni. Konkrét mappák csak az asztalon vannak.
(#32547) flash-: Több módszer is van. Vagy valamilyen távoli asztali kliens, pl. VNC, de ez kényelmetlen. Vagy bekapcsolod a web-ui-t az utorrentben, beállítod a jelszót, kinyitod/forwardolod a portot és letöltesz egy appot a telóra a marketről. Én Torrentoiset használok.
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy androidos telefonnal meglehet e azt csinálni hogy internetről(nem otthonról!!)a számítógépemen a futó utorrentet lássam hogy a letöltés hol jár,és egyéb dolgokat pl kikapcsolni a gépet,vagy a megosztást megnézni.
ötlet?
-
Cartman023
aktív tag
Az ADW Launcher Ex-ben lehet mappákat csinálni a menüben, a Go-hoz hasonlóan?
-
Luissimo
veterán
-
Fehércápa
aktív tag
Smart keyboardban hogy kell beállítani,hogy pl é- betűből ne 8fajtát, csak egyet hozzon fel?
-
vanni
csendes tag
Sziasztok,
tudna valaki saját gyakorlati tapasztalata alapján jól működő car finder/ locatort ajánlani, ami valóban vissza is visz a kocsimhoz? Amit eddig kipróbáltam, nem működött a nyílt parkolókban sem. Köszönöm!
: a minap kértem tanácsot gmail widgetre, s utána megjelent több olyasmi poszt, hogy "zavart érzek az erőben.... az egyensúly újra kibillent... idegenek a közelben", "Ezek szerint másnak is feltűnt! Megint ugyanazok a problémák!", meg ilyenek.
Úgy tűnt, mintha valaki régebben nagyon zavart volna Benneteket, s esetleg engem néztek annak. Én bár régebben, tán fél éve regisztráltam, de a múltkori posztom volt az első: nem engem kerestek. Ha mégis zavarok valakit, már "megyek" is.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Dottore #32528 üzenetére
1. Reklámnak reklám, de nem bújtatott, hiszen a Raxco blogján folyik a vita és a válaszoló ismerten a Raxco képviselője.
2. Pont azt hangsúlyozza, hogy nem töredezettségmentesítésről van szó hanem, ahogy írtam "consolidate free space"-ről
3. a "kimásol-formáz-visszamásol" lehetőséget ismerve viszont, sd-kártya esetében, okafogyott a vita -
Dottore
addikt
Az SD kártyákat felesleges töredezettség mentesíteni, hacsak nem az élettartamát akarjátok rövidebbé tenni.
A Fix Your Slow Android Smartphone baromság, vagy egy bújtatott reklám.
-
domerator
veterán
válasz
Narxis #32526 üzenetére
Amúgy nem tom mi van tableteknél de PerfectDisk blogján azt írják mindennél működik aminél a Windows külön meghajtónak látja.
A PerfectDisk lehet, de az SD Formatter nem.. én ezt írtam. Most ugyanúgy usb-re egy külső vigyó van dugva és azt sem látja... ki kell majd próbálni.
-
Narxis
nagyúr
válasz
domerator #32523 üzenetére
Azt én akkor szoktam ha wipe data-t csinálok ROM frissítésnél vagy másik ROM-ot teszek fel. Nincs ilyen baj a kártyámmal, régen volt amíg bele nem tették azt a javítást a CM7-be, hogy CL4 feletti kártyáknál ne induljon újra random a teló. Amióta megcsinálták ezt azóta pöpecül működik.
Amúgy nem tom mi van tableteknél de PerfectDisk blogján azt írják mindennél működik aminél a Windows külön meghajtónak látja.
-
domerator
veterán
válasz
sittes79 #32524 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy azzal mit tennék... az SD Formatter valószínű, hogy nem látná... nem tudom.
Valahogy azt is megpróbálnám ... tartalom kimentés és lehet, hogy formázás, vagy a cikkben említett defrag jönne szóba.Viszont az sem biztos, hogy a beépített tárhelyet ugyanúgy használja a tablet, mint az sd-t... lehet, hogy jobban bánik vele és nem fordulhat elő efféle lassulás, vagy hiba.
-
domerator
veterán
válasz
Narxis #32522 üzenetére
Pedig a kártya állapota nagyon tudja befolyásolni a működést... tapasztalat... csak én nem defragmentálni szoktam, hanem kiveszem, kimásolom a tartalmát, SD Formatterrel kártyaolvasóban overwrite módban jól leformázom, visszateszem ami kell és pöpecül megy.
Volt olyan, hogy egy friss rom hibákat dobált... megcsináltam az említett procedúrát és voilá... hibátlanul ment.
Ez a defrag nem tudom mennyit segít.
Az még biztos, hogy egy jel, ha a telót gépre dugva a windows mindenáron először javítani akarja a kártyát ahelyett, hogy rögtön betallózná.
-
szakmaster
tag
A Palmary ingyenes változata nekem is tetszett, de valamiért Győr időjárás adatait nem tudta letölteni és megjeleníteni, ezért sajnos megváltam tőle. Helyette Fancy Widgets-et használtam jó ideig AccuWeather-rel, de az meg nem a pontosságáról volt híres. Jelenleg a Foreca Weather-t használom, amivel teljesen meg vagyok elégedve minden téren. Bár kissé fapados a Fancy után, óra sincs benne, de már annyira nem izgatnak a csilivili skinek
Amire kitalálták, arra tökéletes + widgetje is van.
-
luw2win
őstag
Akkor az lesz, mert ez nem allapot, amikor kellene valami akkor befagy percekre, amikor meg csak unatkozok akokr meg megy minden. Mintha ellenem dolgozna
...Volt hogy hivtak es rakattintottam a answer-re es nem csinalt semmit se nem birtam felvenni..
Nekem is volt 1 szervizes frissites, meg 1 hazi. De semmi.
Kosznom a tippeket
-
Narxis
nagyúr
-
Köszönöm az információt! Most pár napig kipróbálom a Fancy ingyenes változatát, hogy sikerül-e megszokni, vagy sem, azután ha úgy adódik, beruházok rá, hogy pontos is legyen, ne csak szép.
A Palmary sajnos a Foreca nélkül egy raklap semmi, pedig direkt megvettem, hogy ne kelljen az ingyenes reklámjait nézegetnem.
OFF
Tényleg, az hogy a retekben lehet, hogy ugyanazon alkalmazás fizetős változata rosszabbul teljesítsen, mint az ingyenes? Ráadásul sz@rnak is bele a visszajelzésbe. Az eszem megáll!
ON
-
-
luw2win
őstag
Hali
kb egy eves a Motorola Defy-m, egy 4-5 honapja mar kegyetlen lassu, felfrissitettem 2.1-re. Semmi gyorsulast nem vettem eszre. Nincs tele alkalmasasokkal, 2-3 jatek, semmi skin, minden alap. semmi hatterbe futo kiegeszito kis gadget. Full alap minden. Ha bekapcsolom a wifi-t kepes befagyni, es varnom kell 1-2 percet hogy eszhezterjen. Google map neha hasznalhatatlan. Valamikor gyorsan zoomol, valamikor zoomolok es ottmarad aztan force close...
Mit tehetnenk? Valami szoftverfrissites? vagy valami reset? Annyira nem ertek hozza azert kerdezem.
Koszonom szepen.
-
Drizzt
nagyúr
Körökre osztott rpg-t tudnátok ajánlani Tegra 10-es táblára?
-
Coleszi
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan programra lenne szükségem amellyel el tudom pl rejteni a képeimet a galériából, vagy titkos mappát tudok nekik létre hozni akár ezt smsekkel névjegyzékkel stb. Tudtok ilyen programot esetleg? Előre is köszönöm!
-
fatal`
titán
Nem tudjátok ki fordította a Fancy Widgetset?
Legközelebb pc-n fordítson, mert a rossz t9 miatt előfordulhat havazás helyett azt írja, hogy előfordulhat havibaj.
Ki kéne javítani.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Riasztó topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Steam Deck
- Autós topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged