- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Üdv
Felmerült egy kis gondom.
Adott egy céges Samsung Galaxy Ace (Android 2.3.3), be van rajta állítva a céges levelezés, activesync-cel.
A probléma, hogy a telefonról nem tudok e-mailt küldeni. Megírom a levelet, és küldéskor bekerül a Kimenő postába, de nem küldi el.Hogy lehetne orvosolni?
-
Mr X
veterán
válasz
TheSaurus62 #30397 üzenetére
Válogass
[link]
Bár gondolom nagy részüket már próbáltad.
-
TheSaurus62
tag
Létezik, hogy nem létezik Androidra egy egyszerű árfolyamfigyelő? Annyi kellene nekem, hogy lássam pár valutapár állását 1/5/15/30 perces időközökben, és nem akarok sem bejelentkezni, sem kereskedni. Amiket eddig találtam, azok 1 nap ..1 év intervallumokban dolgoznak, és/vagy rögtön demo/live fiókot csináltatnának velem.
Tud valaki ajánlani valamit?
Anno Samsung Omnián (WinMo) az Alpari Mobile-t használtam erre (mondjuk azt accounttal), de tökéletesen működött. -
tomlac14
tag
válasz
mrkorooo #30387 üzenetére
akkor gondolom MM S díjcsomagod van, amihez igényelhető ez az opció és akkor egy ezresért nincs túlforgalmazási díj.csak nyerhetsz vele
-
frensys
tag
Tudjátok mi az érdekes? Hogy tegnap ugye sikerült szinkronizálni a calendart kicsit semmi csicsa és a névnapot is mutatja,ha rámegyek akkor meg naptárat.Szóval hogy nincs neten ma reggel óta és mégis mutatja a mai névnapot azaz nem kell neki net..? .... érdekes,azt hittem ezek a widgetek majd úgy működnek hogy netről veszik a névnapokat,de végül is miért is vennék ha előre meg van irva benne,viszont az időjárás jelentés widgethez kell net gondolom..
-
kepeszt
tag
Sziasztok!
Létezik android média server alkalmazás pc re?
(mint pl ps3 konzolhoz) -
TRob1
veterán
válasz
fatal` #30383 üzenetére
Nekem sincs mobilnetem, folyamat wifin lógok, de legfőképp PC-vel. Viszont már 1-2szer felmerült hogy előfizetek, mert néha kellett volna itt-ott. (Pl. geoládázásnál mikor az istenért se találom, akkor megnézni a kommenteket...
)
(#30385) mrkorooo :
És véletlen nem olyan az a csomag hogy ha túllépnéd akkor csak a sebességet csökkentik, de nincs túlforgalmazási díj? Mert szvsz így van, akkor meg csak telefonálással tudsz ekkora szlát csinálni...(#30384) Zsolt_72 :
Jó éjt Fiam! -
fatal`
titán
Fél óra? Az elég gáz. Én PNAval navigálok max 3-4 perc és talál műholdat.
Telón csak 2x néztem meg, hogy működik e a GPS, egyszer 2-3, máskor 4-5 perc volt mire talált műholdat. Persze nem mozgás közben kell próbálgatni, meg nem a szoba közepéről.
(#30382) TRob1: Ez igaz, de a számla elkerüléséhez elég kikapcsolni az adatforgalmat, mint, ahogy nekem is van. Sőt, szolgáltatónál is lehet tiltani a mobilnetet (net start vagy mi a rák a t-nél) akkor meg aztán egészen biztos, hogy nem lesz net. Ha meg mégis, akkor rájuk lehet verni, hogy elszarták és nem kell kifizetni.
A mobilnet hasznos dolog, de navi miatt (vagy azért, hogy a számlát elkerüljem) biztosan nem fizetnék rá elő.
-
vétó
aktív tag
válasz
mrkorooo #30376 üzenetére
azért nem tudom, te mit értesz azon, hogy "nagyonjonet" 1000 Forintért, de:
egy hónapra 500 MB adatforgalom elég a levelezéshez, a bitéhes widgeteknek, az aGPS navinak, és talán még egy kis böngészés is belefér. nem ismerem a Tré árait, de nem hiszem, hogy egy ilyen csomag sokkal többe kerülne 1000 Ft-nál. És ami a legszebb, hogy ha túlléped a kereted, akkor nem számláznak többet, csak lassítják az adatforgalmat, ami még akkor is bőven elégséges jó pár dologhoz, pl. az aGPS-nek, widgeteknek, csatolmány nélküli leveleknek, és ha türelmes vagy, még egy két weboldalt is elolvashatszhunfatal
ez a vár 5-6 percet sajnos nem mindig igaz. és általában pont akkor kell neki fél óra, amikor a legjobban szükséged lenne rá.
és bár nem nekem szólt az utasítás, de én megyek aludni gyorsan...
-
TRob1
veterán
válasz
mrkorooo #30376 üzenetére
Offline navival, amennyit használ hozzá az agps, egész évben sem használná el a 100 megát, nemhogy 1 hónapban...
(#30375) vétó :
Pirosfejű mi? Irigykedsz sápadtarcú?(#30378) Zsolt_72:
Ő ezresé akar "nagyonjonet"et, és nem haccázé kicsitjonetetui: és kaptyátok beja pirosfejű villás frkát.
-
mrkorooo
aktív tag
az a baj h trémobilnál nincs ilyen 1000ft/nagyonjonet
-
TRob1
veterán
válasz
mrkorooo #30371 üzenetére
Akkor az nem offline gps volt (mint az említettek), az tuti...
Amit ezek fogyasztanak hogy megtalálják gyorsabban a "műhódokat" aztán kész...
Amivel ő hülyéskedett, az meg mindent a netről szed folyamat... de előfizetsz 1 ezresért mobilnetre, és akkor sosem lesz nagyobb a számlád net miatt, max korlátozzák a sebességét ha eléred a limitet.(#30374) mrkorooo :
Na pont ráhibáztál, mert az online, annak kell a net. -
mrkorooo
aktív tag
ha korlátlan net lenne az elözizetésem mellé hidd el engem se érdekelne... volt 1 haveom kapott 60k-s telefonszámlát GPSel való hülyéskedés miatt, és én ezt el szeretném kerülni.
-
mrkorooo
aktív tag
valaki mondjon 1 jo navit. és még az a kérdésem hogy ezek mennyire használjk az adatforgalmat ha az is bevan kapcsolva a gps mellé. köszönöm
-
vétó
aktív tag
válasz
Probert75 #30274 üzenetére
hát basszus ezt már nem bírtam, ki kellett próbálnom. emberünk ugye azt szeretné, ha az appdrower-ben átrendezhetné az ikonokat, hogy az ő szájíze szerinti sorrendben legyenek. engem eddig qrvár a nem zavart a sorrend, ezért sosem néztem, de tényleg átrendezhető. hosszan nyomom az ikon, amíg meg nem jelennek a kis piros "x"-ek a sarokban (eddig ugye már ő is eljutott), csak én ilyenkor nem engedem el, hanem arrébb húzom, ahova szeretném, és erre a szerencsétlen kis ikon - mivel más úgy sem tehet - oda kerül, ahova én szeretném.
nahát, hogy hol tart már a tudomány!
egyébként szerintem ez az ember direkt tesztnek van itt, hogy megnézzék, hol vannak a határaink... -
frensys
tag
MÚÚKÖDIK!!!SZUPEERR!!!!!A másik gmailes fiokommal megy...ami a telón is van+szinkronizáltam a beállitásoknál a telefonban,már csak az a kérdés hogy most mindig neten kell hogy legyen a napi dátumért és névnapért?
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30362 üzenetére
És amúgy mi jót ebédeltél? Mert ha babot akkor sztem az a baj. Meg iszol rendesen elég folyadékot naponta? Lecke megírva?
Soha nem hittem volna, hogy egy calendar widget beállítása kb ~60 HSZ-be fog kerülni.
Szerintem igaza volt Dara moderátor úrnak és HSZ vadász az illető... -
frensys
tag
Szerintem meg van mi a gond...én értem amit irtok hogy a smmoth menüjébe a calendar legelső beállitásnál ott van a gmailes szinkronizációs pipa..De amikor felmentem itt pc-n beállitani nem ez a gmailes emalcim volt amivel beléptem,a telefonon egy másik gmailes mailcim van mind a kettő googles de valószinű a telós egy újabb..na igy jelentkezetk be most újra majd pc-n a másik google cimmel és beállitom,azt szerintem igy már menni fog..
-
Drenadar
veterán
válasz
#40993792 #30358 üzenetére
igen igazad van.
nehezebb elirányítani mint este éjfélkor helpdeskre betelefonáló 80 éves nagymamát routerbeállítással kisegíteni...
(#30357) frensys: mibe fogadjunk, hogy ha ideadnád akkor máris ottlenne? de már ottvan a smoothcalendar is... szinkronizáció nélkül nem megy..
ezt érdemelnéd :
nézd végig. és gondolkozz el eddigi életeden....
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30352 üzenetére
indítsd el az APP-ot.
LEGELSŐ menüpont baszod... CALENDARS
ott kijelölöd a magyar névnapokat. ha nincs ott akkor synceld azt a csodakészüléket amit tapizgatsz éppen... aztán dobjad ki képernyőre a calendar widgetet.ha ezek után sincs YOU WIN! vagy Fanfar, vagy Congratulations! dudaharsona, akkor keress egy felnőttet, vagy vidd vissza a telefont ahol vetted.
-
Cartman023
aktív tag
Hát ez jobb mint a Barátok Közt!
-
janes74
senior tag
válasz
sunahunter #30344 üzenetére
Nem volt gyenge!
-
punky10
addikt
pl Jorte,SmoothCalendar,CalendarPad...
-
frensys
tag
válasz
Drenadar #30345 üzenetére
most mivan...mondom a neten megcsináltam a google naptárnál amit mondtál a google fiokjánál..de most a telefonomon akarom ezt élvezni és használni widget formájába,hogy kirakja a névnapot és naptárat is valahogy,nem neten akarok felmenni majd a telón a google calendar oldalára ha nézegetni akarom,érted,de mondom pc-n megcsináltam amit mondtál már bevan a naptár integrálva.
Zsolt72 tudom hogy kell widgetet kirakni nem erről van szó!!!Hanem hogy arról hogy oké hogy PC-n megcsináltam amit kellett,de telefonon most widget formájába ezt hogy tudom megoldani,mert megint csak a saját naptárat tudom csak kirakni ami nem googles..nem lehet ilyet kiválsztani a telón
+Drenarad most meg küldtél egy linket aminek meg a google naptárhoz meg semmi köze,most már végképp nem értem..
lehet hogy ezzel fog a google szinronosan menni..?Mindjárt kipróbálom,gondolom tudtad mit küldesz linket felteszem a smooth calendart amit linkeltél ok.
-
frensys
tag
válasz
Drenadar #30337 üzenetére
Köszönöm!Megtörtént,most már csak az a kérdés hogy a telefonomon hogy tudom elővarázsolni a google calendar widgetjét,mert nem találom sehol a telefonomon,le kell töltenem rá?
+jajjjj.......most már értem a telefonon utána felkell menni a google calendar oldalára,de könyörgöm...én nem akarok netezni és felmenni oda és ott megnézni a naptár/névnapot,én csak egy mezei widgetet akarok ami tudja a naptárat és névnapot egyben...jajjj -
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #30335 üzenetére
5 percig tudod megnyitni a szerkesztési oldalt, a hsz elküldésétől számítva pedig 15 vagy 20 percig tudsz szerkeszteni (ha már a mezőben állsz).
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30333 üzenetére
ott az egész baj forrása, hogy ezt nem a telefonodon csinálod meg. hanem a számítógépen belépve a google calendarba. és ha androidos telefonod van akkor illene, hogy a gyári google naptárat használd. de ha nem androidos telod van, akkor meg rossz topicban vagy.
link... nem tudom működik-e a link, de ha nem, akkor se hatódom meg.
naptár beállítása > naptárak > tallózás érdekes naptárak között vagy valami hasonló és FELIRATKOZÁS a magyar névnapokra.
reméltem segítettem. továbbiakban már nem tudok mit tenni...
-
acsati
aktív tag
válasz
atillaahun #30335 üzenetére
Igen arra! Köszi szépen!
-
atillaahun
veterán
válasz
dodopek #30287 üzenetére
Esetleg próbáld ki az Opera-t, az úgy bezárja magát mint a huzat, ha akarod ha nem.
#30294) Necc
Ezért kell/érdemes/lehet/illik növelni az Appdrawer sorainak és oszlopainak számát egy custom launcher-ben. Nekem egy oldalon van az összes ikon, közel 60. Név, és bármiféle elrendezés nélkül.
Mindig pontosan tudom melyik ikon mi, és hol van.(#30315) daa-raa
Hát ha nagy igyekezetemben megírtam egy féloldalas hozzászólást, majd postolás után találok benne 66 helyesírási hibát, akkor én is megszerkesztem 8-10-szer, de azért 5 perc alatt izzadok vele rendesen.
Esetleg megnövelhetnétek a szerkesztési időt 15 percre, de már 10 is nagy haladás lenne szerintem.(#30330) acsati
Talán az Lgcamera-ra gondolsz.Más.
A lényeget meg majd elfelejtettem. Tudom, hogy 0,00...1% esélye van, de létezik olyan program, ami megtudja mondani ennek a barom Android-nak, hogy milyen sorrendbe zárja be a programjaimat, ha fogy a RAM?
Mert a falhoz tudnám csapni, mikor kilövi a böngészőt, meg a market-et, az üzenetkezelő meg a maps meg ott figyel a háttérbe 2 napig mikor múlt héten nyitottam meg utoljára -
frensys
tag
válasz
Drenadar #30331 üzenetére
IEzt esetleg leirnád nekem részletesebben ha megkérhetlek hogy hol mit nyomjak meg?Mert a naptárnál nincs névnap hozzárendelésféle és forditva se..gyári widget naptáram van meg egy névnaposat letöltöttem a marketből.
Igen csak nem hiszem hogy google naptáram van...már nem tudom lehet hogy ezt is letöltöttem..
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30328 üzenetére
ezt mintha már kérdezted volna.
És el lett mondva, hoyg a google naptáradhoz add hozzá a magyar névnapokat és állítsd be a naptár widgetben, hogy azt a naptárat is mutassa.ha nem érted valamelyik szót, szólj és szívesen elmagyarázom, vagy adok google linket.
(#30327) TRob1 : Cable. Nekem igazából semmi másra nem kell, csak sms-t írni
Acsati :
Szerintem erre gondoltak : Camera360 -
acsati
aktív tag
A napokban írt valaki egy kamera kezelő appról és dicsérte, hogy mennyit javít videózás közben a minőségen. Melyik ez az app? Olvastam vissza, de nem találtam, csak látom megy itt az értetlenség
-
Polllen
félisten
Nem tud vki egy jo bomberman jatekot? Vagy futassam dosboxban az eredetit?
-
frensys
tag
Olyan widget kéne nekem,ami naptár és névnap egyben,a telón csak külön van naptár és névnap widget,valami jó kéne ami naptár és névnap egyben.Köszi!!
-
TRob1
veterán
válasz
Drenadar #30324 üzenetére
Mármint működik minden, csak üzenet írásnál dobja ezt, vagy már eleve nem tudsz csatlakozni vele PC-re? (gondolom kliens a telefonon és be is van kapcsolva
)
(#30326) Drenadar:
Nálam minden szép, minden jó. Még sosem írtam PC-ről sms-t (meg amúgy is 1 évben a havi keretem felét se, ami 60 ingyé'), de most kipróbáltam asszony felé.
-
jegenye77
addikt
frensys fenomenális
-
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30308 üzenetére
te most direkt trollkodsz? ezt is írhattad volna az előző HSZ-be. Csodálom hogy még a fórumon vagy de tényleg!
Van olyan program PC-re, amivel androidot lehet irányítani olyan egyszerűen mint régen a myphone explorer? ami működik is? nem akarok ssh-val meg böngészőkkel rácsatlakozni a telefonra, csak elindítani egy progit rábökni hogy SMS és a gépen megírni az üzenetet.
Ha talált valaki működőt kérem jelezze. -
törölt tag
válasz
frensys #30298 üzenetére
A többiek tudják megfelelő hatékonysággal használni. Szóval nagyon is használható, csak Te nem vagy hajlandó rá.
Egyébként erre, hogy (I)"kimásolnád belőle mondjuk és az előző hozzászólásodhoz odamásolnád hogy egybe legyen"(/I) egy nagyon egyszerű megoldás létezik: nem kell két hsz-t írni, csak egyet, és azt szerkeszteni. Erre szolgál a (Szerkesztés) gomb.
Kicsit sajnálom, hogy a motor már nem illeszti be automatikusan minden szerkesztés után a hsz végére, hogy [Szerkesztve], csak simán egyszer kerül oda. Mert akkor láthatnál olyan hsz-okat, amiket akár 8-10x szerkesztett a szerzője, és nem törölte a fent nevezett szöveget. Szóval igenis használható a funkció.
-
TRob1
veterán
-
thesound
addikt
please ban him
-
frensys
tag
válasz
fatal` #30305 üzenetére
IIIgy van,értem én!Én csak ARRA reagáltam amit irtok,hogy ha elküldtem mégegyet amit NEM kéne,akkor irjátok SZERKESZTÉS,DE ekkor már tökmindegy a szerkesztés mert nem lehet úgy sem törölni az utolsót és ez NEM az én hibám,hanem kikéne bőviteni ezzel a funkcióval a PH fórum lehetőségeit,ennyi
-
-
frensys
tag
válasz
baalco #30302 üzenetére
Hozzá rakhatsz igen,de itt nem ez a probléma,mert én hozzá raknám,hanem az,hogy ha valami eszedbe jutott még és mégis külön irtad volna(ami nem tetszik nektek)akkor ugye ezt TÖRÖLHETNÉD és az előzőbe bemásolnád hogy egybe az előzővel együtt elmenjen az üzenet,értem én!DE ekkor ott marad a véletlenül utoljára irt üzenet itt amit nem szerettek és mondjátok minek ir az ember újra még egy hozzászólást és használd a szerkesztést,de ekkor már NINCS értelme használni a szerkeszést mert ugy sem lehet TÖRÖLNI az utolsó hozzászólást,igy ha ki is másolom a tartalmát és az előzőbe beteszem,attól még OTT marad az utoljára irt üzenet is.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Gmail
- További aktív témák...
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest