Aktív témák
-
-
pethYeti
addikt
válasz
aimettirlz #31998 üzenetére
Tapasztalat, de biztos találsz magyarázatot is ha keresel.
-
aimettirlz
tag
Van erre vmi magyarázat is v csak tapasztapat ?
-
pethYeti
addikt
3g vagy 2x 3x jobban eszi.
-
aimettirlz
tag
Üdv szerintetek a 3g vagy a wifi eszi jobban az akksit netezés és üresjárat közben?
-
Pityke78
őstag
Skacok, lenne pár kérdésem androidos programokkal kapcsolatban. A teló egy Samsung Galaxy S2.
1. Van olyan internet böngésző, ahol be lehet állítani, hogy folyamatosan (mondjuk böngésző kikapcsolása után) törölje az előzményeket, cookikat? Jelenleg a gyári internet böngészőt használom és ott csak manuálisan, a beállításokon belül tudom törölni.
Illetve van arra lehetőség, hogy megadjam melyik oldalakon jegyezze meg a belépési felhasználónevet, jelszót, melyiken ne.2. A 3G Watchdognál akkor is számolja az adatforgalmat, ha a bal felső sarokban kint van a 3G-s ikon, de ha a feladatkezelőbe belemegyek, akkor ott azt mutatja, hogy a program nem fut.
3. A harmadik kérdésem is a feladatkezelőhöz lenne. Gyakran van úgy, hogy elindítok egy programot, mondjuk gmail, aztán kilépek belőle úgy, hogy a háttérben fusson, szinkronizálja a leveleket. Viszont egy idő után a feladatkezelőben azt mutatja hogy nem fut a program és nem is jelzi hogy kapok új levelet.
4. Facebook-ot hogy tudom úgy beállítani, hogy szinkronizálja, jelezze ha új levelet, értesítést kapok?
Egyelőre ennyi. Előre is köszönöm a segítséget!
Pityke
-
fatal`
titán
válasz
csaba17 #31989 üzenetére
Viber.
Csengőhangot nem tudsz beállítani, sajátja van, de megfelel a követelményeknek. Hívást is lehet vele intézni két viber között, vagy pénzért rendes GSMet is hívhatsz vele.
Telefonszámmal kell regisztrálni, és akinek fent van a program a telefonkönyvedből, azt rögtön összekapcsolja.
-
csaba17
senior tag
heló mindenki
tudnátok ajánlani vmi olyan programot amivel üzit lehet küldeni neten keresztül és akinek küldöm annak szóljon is a beállított csengőhang(persze ha éppen fentvan mobilneten v wifin), előfizettem mobilnetre és jólenne ha tudnék vmi programmal ingyen üzit küldeni haveroknak.
persze ők is felraknák a programot, nem ingyensms küldőre gondoltam
email-t nem akarok írni, vmi egyszerű program kellene, skpye sem jó mert letépi az akksit ha sokáig fut mobilneten. -
zho-lee
addikt
válasz
Tesztelo.hu #31974 üzenetére
Milyen igaz..
DE sajnos (mivel belejöttem), miért van az, hogy Józsit, mag Pistit megosztják ezek a milyentelefonodvanöcsém dolgok..
Mindkettő van, él működik..
Nekünk ez az tuti, neked meg az..
Feleslegeseknek tarom ezeket a "mélyreható" véleményeket, hogy melyik a jobb..
Én sosem vennék ilyen telefont, de sosem mondanám, hogy az android jobb, mint a tied.
Csak titokban reménykednék benne. (mert tudom hogy igazam van)
Ja, és pont ma is vettem egy alkalmazást a marketből.
-
marcedli
tag
válasz
Luissimo #31967 üzenetére
engem is érdekelne, mivel én kaptam a hivatkozott levelet a supporttól. Nekem még nem szóltak, hogy "bocsi, hülyék vagyunk, hazudtunk"....
pontosan azért írtam nekik, mert unom a mindenféle tippelgetést, hogy miért nincs. Légből kapott ötletek, vélemények vannak csak.
-
dropopi
aktív tag
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #31974 üzenetére
Ez ne haragudj,de hülyeség.Ugyszolván semmit sem kell csinálniuk,a droidos telok több mint 80%-án simán fut,mert már megcsinálták a legtöbb felbontásra.De hiába övék a(szerintem)legjobb navi,nehéz dolog náluk a frissités is.Nálam pl a a PNA hivatalos frissitését nem sikerüét 4 ora kinlodás után megcsinálni,mérgemben 8(!!!)perc alatt feltettem illegálisan.Nem dicsekvésböl irom,mikor megvettem a navit,benne volt az árában 3 frissités.Ebböl 1-et sem tudtam végigvinni,mert tulbonyolitották:ezt töltsd le,azt töltsd le,ezt futtasd,azt linkeld...stbLetöltöttem torrentröl a frissebb verziot,az uj térképet, feltettem késsz...Miért nem lehet ilyen egyszerüen a hivatalos verziot feltenni?Föleg a Droidnál mikor a legtöbb felbontásban már megvan.Legalábbis ugy hallottam...
Összeszednék a fellelhetö appokat,beletennének egy regisztráciot,normális,magyar viszonyhoz tervezett árakon feltennék a Marketre,és menne a pénz.A kevesebb pénz is jo,ha sokszor jön,mint a semmi,föleg ha a semmiért is használják az appot...
-
dropopi
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni:
Telefont váltottam, Ace-Evo 3d. Tegnap a marketes fiókomból minden gond nélkül 6 alkalmazást sikeresen feltettem az Evo-ra. Ma tettem volna még vissza sokat, de egész egyszerűen nem jelennek meg. Elvileg szépen végigfut minden a telepítés során, de az összes alkalmazások között sem, és a letöltöttek között sem jelennek meg, amiket még visszatennék. Kikapcs-bekapcsot csináltam, hátha, de nem változott semmi.
Mi lehet a gond? Akinek van javaslata, kérem ne tartsa magában.
Előre is köszönöm.
-
fatal`
titán
Hátha érdekel valakit.
Real Football 2012 ingyenes a marketen.
(#31974) Tesztelo.hu: Dehogy kell minden hardverre optimalizálni, szép lenne.
A többféle felbontásra kell megcsinálni, de már kész van, hiszen nem létezne warez.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Apple-nél lényegében 3-4 hardverre kell megírni, optimalizálni az alkalmazást, Androidnál pedig kb. 100-ra vagy még többre. Jóval nagyobb munka, sokkal több embert, munkaórát igényel. Illetve az Apple vásárlói sokkal szívesebben fizetnek az alkalmazásokért, mint az androidosok, akik "ingyen akarnak mindent".
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.A Chromet honnan tudom letölteni??
-
Luissimo
veterán
azt hogy nemlesz, azt honnanvetted ??
LESZ (állítólag ) -
vlevi
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #31940 üzenetére
"és nem lesz Marketen Igo"
Hát igen, sajnos
Pedig a marketen ott vannak tizenezer forintért a nemigazán bejövős navi programok (navigon, meg sygic, ...), amiket eszembe sem jut megvenni, mert tele-atlas és navteq térképeik vannak, amik magyarországon elég gyérek. A Topmaposhoz képest mindenképp.
Nem értem az üzletpolitikájukat. Apple-re megcsinálták az Igo-t, de a többtízmillió android felhasználó nem érdekli őket? Ráadásul úgy, hogy annakidején meg is csinálták az androidos verziót, csak éppen az nem volt "publikus". -
Probert75
addikt
válasz
whatnot #31959 üzenetére
Erre a választ inkább a telefonod topikjában kellene keresned, kérdezned.
-
whatnot
őstag
Kis segítségre lenne szükségem. Defy+ van, gyári 2.3.5 van rajta.
Otthon wifi működik, néha viszont úgy tűnik, elveszti a jelet, aminek köszönhetően 3G-n keresztül csinálja a szinkronizációt és fogyasztja teljesen feleslegesen a hátra levő adatmennyiséget.
Megtaláltam a beállítást, hogy hol lehet kikapcsolni a 3G szinkronizációt. Ezt az opciót jó lenne kidobni a képernyőre, hogy rögtön lehessen kapcsolgatni, ne kelljen a menübe mászkálni minden alkalommal. Hogyan tudnám ezt elérni? -
Ne szidjátok a Go-t, egyik legjobb ha nem a legjobb launcher. :p
-
vétó
aktív tag
-
ra^ven
senior tag
UP!
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #31947 üzenetére
Persze nem mondanám, hogy az adw (ex) a királyság, mert mindenkinek más az izlése, elképzelése.. és a képessége, hogy kihozza azt a launcherből, amit elképzel.
Kismillió launchert kipróbáltam, még Vodafone 845- és 858 tulajként.
Néhányat az LG-hez is újrapróbáltam.
Ami a leglátványosabb, az a qq launcher, de nekem mindhárom készüléken időnként meg-meg állt.
Amíg nincs egy olyanom, mint a SE xperia mini pro st15, vagy hasonló kemény vas, addig jó az adw, mert a go még az lg-t is megfogja. -
zho-lee
addikt
Most ugyan van egy colornote widget is, d eaz csak szombatig
-
zho-lee
addikt
válasz
rum-cajsz #31929 üzenetére
Nem, azt töröltem, és adw ex van fenn.
Azért ennyire nem vagyok
A go sokmindent tud, talán még attól is többet. De mire fontpackot, iconpackot, témákat telepítek, már elfelejtem, honnan is indultam.
Nekem bőven elég (attilahun) az alapképernyő egy pici animált órával, névnap widgettel.
Ha lefelé húzom: értesítés, ha felfelé húzom az ujjam, akkor meg a dock bújik elő rejtekéről.
Egy oldal contact widget, és egy oldal 4 mappa válogatott appokkal, és 3 gyorsindító.
Az ikonok is kicserélve a nekem tetszőre..
Beragadt app: power gomb/restart..
Nekem jó így, nincs gondom, használom, és tetszik az androidom (LG C660) -
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
Tesztelo.hu #31940 üzenetére
Szerintem olyan szerződést kötöttek az autógyár(ak)kal, ami tiltja a marketes értékesítést... lehet, hogy már ők is verik a fejüket a falba, ha durván megbecsülik, mekkora piactól estek el, de ez van... így marad a többi, vagy a kisbolt...
-
whatnot
őstag
Nem ártana frissíteni az első hozzászólást, jócskán elavultnak tűnik.
Milyen programokat érdemes nézni? -
pethYeti
addikt
Mivel tudnám úgy lenémítani estére a telefont hogy teljesen néma megadott időpontig, kivéve ha adott számról hívnak. Tehát ne utasítson el hívást csak némán csengjen.
-
rtzmp
aktív tag
Hátha vkit érdekel: remek epub, pdf olvasó - Mantano Reader most 50% olcsóbb a marketen.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #31930 üzenetére
Gesztusokat a dockon?
AppDrawerban mappákat emlékeim szerint nem tud, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Mivel tudnám megosztani az androidos mediaplayerem hdd-jét a windows hálózaton is elérhető legyen?
Esetleg valami torrent alkalmazás, ami sd nélkül is hajlandó működni (hdd-re)? -
fatal`
titán
válasz
atillaahun #31926 üzenetére
ADW meg nem tud gesztusokat, nem tudsz vele kilőni berohadt appokat, nem tud mappákat appdrawerben stb.
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun #31926 üzenetére
Viszont ezt a kettőt a zeam is tudja...
(adw ex a másik, amit kedvelek)
-
atillaahun
veterán
válasz
zho-lee #31925 üzenetére
ADW sose volt fapados, legjobban konfigolható launcher amit próbáltam. GO pl. helyből nem tud olyan dolgokat mint a dokk teljes eltüntetése, vagy a rajta lévő ikonok számának változtatása.
Plusz az App drawer-ben lévő ikonok asztalra húzogatásától is meg lehet kergülni benne.
-
zho-lee
addikt
válasz
mefistofeles #31924 üzenetére
Én pl az adw ex-et kedveltem meg.
De az is fapados tulajdonképp a go launcher-hez képest, amit évekig alkalmaztam.Mivel addig vacakoltam, hogy van végre cyanogen rom a telcsin (LG C660), hát rákerestem a cm7 témákra a marketen.
Össze sem tudom hasonlítani...(meg ne kövezzetek, go rajongók, nem véletlen használtam go-t 3 féle androidon.. csak az adw ex azt tudja, amit szeretnék -fapadot..
)
-
-
decoati
aktív tag
válasz
mefistofeles #31920 üzenetére
A Zeam pont arról szól hogy minimál, kicsi, gyors. Én akkor dobtam, mikor kivették a scrollable widget lehetőséget, a minimális memória lábnyomra hivatkozva. Oké hogy semmi luxus, de azért izé...
szerk.: nadesokanlettünk -
domerator
veterán
válasz
mefistofeles #31920 üzenetére
A zeamnak szerintem épp az az erőssége és a lényege, hogy minimális erőforrás használattal stabil, gyors, sallangmentes launcherként működjön. Nem néztem utána, de szerintem nem is nagyon van skin hozzá. Ha elkezdenék csicsázni, pont az erőségét veszítené el.
Szerintem...
-
TRob1
veterán
válasz
bencus3 #31919 üzenetére
Ha beállításokat akarsz menteni bármivel is, ahhoz eleve kell a "rootmumus".
(#31920) mefistofeles:
Sztem Zeam-hez nincs semmi ilyesmi, az nem arról szól. Az a "fapad" launcher. Gyors, stabil, "eccerű mint az ecceregy"(Speciel Én személy szerint soha nem is használnám, mert mindenben utálom a fapadot.
)
-
Skacok! Még mindig a hogyan alakítsa egy láma a telóját zeam launcherrel című műsor megy.... A Zeam-hoz is lelehet tölteni skineket, ikonpakkokat stb. mont a GO hoz és a többihez? Kimondottan Zeam-os skint nem találtam egyet sem.
-
meko1
tag
válasz
decoati #31915 üzenetére
igazad van,a baj sajnos mégis az,hogy már így is több időt töltök új bolondériámmal/android/,
mint kellene,tehát arra már végképp' nem jut,hogy még youtube-on,marketen a fejlesztők
információit kutassam,a fórum arra lehet jó,hogy azonkívül,amit olvasok,látok,találok,felfedezek<<<<utólag derül ki,hasznos-e számomra---másokon okulva
hasznos dolgok kerüljenek a relóra,na ezt akartam problémamentesebbé tenni egy ilyen
"segédprogrammal" azé' kösz üdv meko -
bencus3
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy olyan programot ami lementi az összes alkalmazást, és a beállításaimat is?
köszi -
decoati
aktív tag
én ált. megnézem a fejlesztők videóit (már ha van, a marketen szokott lenni...), ha nincs, akkor youtube/screenshots/utánaolvasok/kérdezek ITT
. Az appok jókora százalékát így le sem kell töltenem... a többit meg kipróbálom.
(Ne légy negatív. Ha nem kapsz választ az nem azt jelenti hogy ignorálnak, hanem hogy esetleg nem tudják a választ.) -
meko1
tag
üdv mindenki,előbbin felbuzdulva,új kisérlet:
olyan pc-s programot nem tudtok ajánlani,amivel a pc-re letöltött/pl.www.1mobile.com-ról/
applikációkat meg tudnám nézni,mielőtt a telefonra installálom/és onnan kell törölgetnem,
ha mégsem tetszik/?! köszönöm meko(jellemző példa:amúgy szép,és terjedelmes háttérképnek valókat találtam,de install után
mégsem tetszett,s alig bírtam leszedni) -
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Van egy Wireless baba figyelő (2.4 ghz) cam-om és egy receiver hozzá.
Kérdés az lenne létezik Androidra olyan app, ami kiváltaná a receivert, és telón keresztül tudnám nézni?Előre is nagyon köszönöm.
-
kymco
veterán
Sziasztok!
A jorte naptárban hogyan lehet résztvevőket rendelni egy-egy eseményhez?
Tetszik a naptár, de ez nekem elég fontos, de nem találom sehol... -
meko1
tag
válasz
decoati #31907 üzenetére
hát igen:mea culpa,avagy bocsánat>>>>a valaha régen föltett első kérdésemre adott válasz,
úgyis mint vaze tényleg takarhatja a waze alkalmazást,s mint máshonnan megtudtam,őkelme
az utazó felhasználók folyamatos szerkesztésében/is/ állandóan frissül,pl.traffihelyekkel is.
letöltöttem,telepítésre vár,tapasztalatokról később,ha érdekes!
Tehát,köszönöm üdv meko -
thekozs
csendes tag
Sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap vettem egy gyárilag független vadiúj galaxy mini-t. Bekapcsolta az automata elforgatást, és egy darabig szépen forgott amikor forgattam a telefont, de estére meghülyült, mert mindenhol el tudom forgatni (játék, képek netezés, néhány almenüben) De a főképernyőn, és a menükben nem fordul el a képernyő, akármennyire rázom. software reset, újretelepítés, akksi kiszed amikor bekapcsolva van, minden megpróbáltam, de csak nem akar elfordulni a főmenüben. valaki tud valami megoldást?
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Luissimo #31825 üzenetére
A forrás:
"Levelezésem IGO-val! Jó hír!"Google segített megtalálni
-
Mika1227
őstag
Használtam a köpönyeg appot és most nem indul el. Leszedtem majd újra felraktam de hiába nem indul.
-
domerator
veterán
CM7-hez és miuihoz... a froyoban levő ébresztő a nagy szundi felülettel és az alatta levő piros ébresztés kikapcsoló csúszkával...
Recoveryből telepíthető
Xda-n találtam, wajkiui alatt nálam működik
(valaki mondta régebben itt talán ebben a topikban, vagy a defyben, hogy ő is hiányolja)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest