- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Aktív témák
-
-
pethYeti
addikt
válasz
aimettirlz
üzenetére
Tapasztalat, de biztos találsz magyarázatot is ha keresel.
-
aimettirlz
tag
Van erre vmi magyarázat is v csak tapasztapat ?
-
pethYeti
addikt
3g vagy 2x 3x jobban eszi.
-
aimettirlz
tag
Üdv szerintetek a 3g vagy a wifi eszi jobban az akksit netezés és üresjárat közben?
-
Pityke78
őstag
Skacok, lenne pár kérdésem androidos programokkal kapcsolatban. A teló egy Samsung Galaxy S2.
1. Van olyan internet böngésző, ahol be lehet állítani, hogy folyamatosan (mondjuk böngésző kikapcsolása után) törölje az előzményeket, cookikat? Jelenleg a gyári internet böngészőt használom és ott csak manuálisan, a beállításokon belül tudom törölni.
Illetve van arra lehetőség, hogy megadjam melyik oldalakon jegyezze meg a belépési felhasználónevet, jelszót, melyiken ne.2. A 3G Watchdognál akkor is számolja az adatforgalmat, ha a bal felső sarokban kint van a 3G-s ikon, de ha a feladatkezelőbe belemegyek, akkor ott azt mutatja, hogy a program nem fut.
3. A harmadik kérdésem is a feladatkezelőhöz lenne. Gyakran van úgy, hogy elindítok egy programot, mondjuk gmail, aztán kilépek belőle úgy, hogy a háttérben fusson, szinkronizálja a leveleket. Viszont egy idő után a feladatkezelőben azt mutatja hogy nem fut a program és nem is jelzi hogy kapok új levelet.
4. Facebook-ot hogy tudom úgy beállítani, hogy szinkronizálja, jelezze ha új levelet, értesítést kapok?
Egyelőre ennyi. Előre is köszönöm a segítséget!
Pityke
-
-
fatal`
titán
válasz
csaba17
üzenetére
Viber.
Csengőhangot nem tudsz beállítani, sajátja van, de megfelel a követelményeknek. Hívást is lehet vele intézni két viber között, vagy pénzért rendes GSMet is hívhatsz vele.

Telefonszámmal kell regisztrálni, és akinek fent van a program a telefonkönyvedből, azt rögtön összekapcsolja.

-
csaba17
senior tag
heló mindenki
tudnátok ajánlani vmi olyan programot amivel üzit lehet küldeni neten keresztül és akinek küldöm annak szóljon is a beállított csengőhang(persze ha éppen fentvan mobilneten v wifin), előfizettem mobilnetre és jólenne ha tudnék vmi programmal ingyen üzit küldeni haveroknak.
persze ők is felraknák a programot, nem ingyensms küldőre gondoltam
email-t nem akarok írni, vmi egyszerű program kellene, skpye sem jó mert letépi az akksit ha sokáig fut mobilneten. -
zho-lee
addikt
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Milyen igaz..
DE sajnos (mivel belejöttem), miért van az, hogy Józsit, mag Pistit megosztják ezek a milyentelefonodvanöcsém dolgok..
Mindkettő van, él működik..
Nekünk ez az tuti, neked meg az..
Feleslegeseknek tarom ezeket a "mélyreható" véleményeket, hogy melyik a jobb..
Én sosem vennék ilyen telefont, de sosem mondanám, hogy az android jobb, mint a tied.
Csak titokban reménykednék benne. (mert tudom hogy igazam van
)Ja, és pont ma is vettem egy alkalmazást a marketből.
-
marcedli
tag
válasz
üzenetére
engem is érdekelne, mivel én kaptam a hivatkozott levelet a supporttól. Nekem még nem szóltak, hogy "bocsi, hülyék vagyunk, hazudtunk"....
pontosan azért írtam nekik, mert unom a mindenféle tippelgetést, hogy miért nincs. Légből kapott ötletek, vélemények vannak csak.
-
dropopi
aktív tag
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Ez ne haragudj,de hülyeség.Ugyszolván semmit sem kell csinálniuk,a droidos telok több mint 80%-án simán fut,mert már megcsinálták a legtöbb felbontásra.De hiába övék a(szerintem)legjobb navi,nehéz dolog náluk a frissités is.Nálam pl a a PNA hivatalos frissitését nem sikerüét 4 ora kinlodás után megcsinálni,mérgemben 8(!!!)perc alatt feltettem illegálisan.Nem dicsekvésböl irom,mikor megvettem a navit,benne volt az árában 3 frissités.Ebböl 1-et sem tudtam végigvinni,mert tulbonyolitották:ezt töltsd le,azt töltsd le,ezt futtasd,azt linkeld...stbLetöltöttem torrentröl a frissebb verziot,az uj térképet, feltettem késsz...Miért nem lehet ilyen egyszerüen a hivatalos verziot feltenni?Föleg a Droidnál mikor a legtöbb felbontásban már megvan.Legalábbis ugy hallottam...
Összeszednék a fellelhetö appokat,beletennének egy regisztráciot,normális,magyar viszonyhoz tervezett árakon feltennék a Marketre,és menne a pénz.A kevesebb pénz is jo,ha sokszor jön,mint a semmi,föleg ha a semmiért is használják az appot... -
dropopi
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni:
Telefont váltottam, Ace-Evo 3d. Tegnap a marketes fiókomból minden gond nélkül 6 alkalmazást sikeresen feltettem az Evo-ra. Ma tettem volna még vissza sokat, de egész egyszerűen nem jelennek meg. Elvileg szépen végigfut minden a telepítés során, de az összes alkalmazások között sem, és a letöltöttek között sem jelennek meg, amiket még visszatennék. Kikapcs-bekapcsot csináltam, hátha, de nem változott semmi.
Mi lehet a gond? Akinek van javaslata, kérem ne tartsa magában.
Előre is köszönöm.

-
fatal`
titán
Hátha érdekel valakit.

Real Football 2012 ingyenes a marketen.
(#31974) Tesztelo.hu: Dehogy kell minden hardverre optimalizálni, szép lenne.
A többféle felbontásra kell megcsinálni, de már kész van, hiszen nem létezne warez. -
Tesztelo.hu
senior tag
Apple-nél lényegében 3-4 hardverre kell megírni, optimalizálni az alkalmazást, Androidnál pedig kb. 100-ra vagy még többre. Jóval nagyobb munka, sokkal több embert, munkaórát igényel. Illetve az Apple vásárlói sokkal szívesebben fizetnek az alkalmazásokért, mint az androidosok, akik "ingyen akarnak mindent".
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.A Chromet honnan tudom letölteni??
-
törölt tag
azt hogy nemlesz, azt honnanvetted ??
LESZ (állítólag ) -
vlevi
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
"és nem lesz Marketen Igo"
Hát igen, sajnos
Pedig a marketen ott vannak tizenezer forintért a nemigazán bejövős navi programok (navigon, meg sygic, ...), amiket eszembe sem jut megvenni, mert tele-atlas és navteq térképeik vannak, amik magyarországon elég gyérek. A Topmaposhoz képest mindenképp.
Nem értem az üzletpolitikájukat. Apple-re megcsinálták az Igo-t, de a többtízmillió android felhasználó nem érdekli őket? Ráadásul úgy, hogy annakidején meg is csinálták az androidos verziót, csak éppen az nem volt "publikus". -
Probert75
addikt
válasz
whatnot
üzenetére
Erre a választ inkább a telefonod topikjában kellene keresned, kérdezned.
-
whatnot
őstag
Kis segítségre lenne szükségem. Defy+ van, gyári 2.3.5 van rajta.
Otthon wifi működik, néha viszont úgy tűnik, elveszti a jelet, aminek köszönhetően 3G-n keresztül csinálja a szinkronizációt és fogyasztja teljesen feleslegesen a hátra levő adatmennyiséget.
Megtaláltam a beállítást, hogy hol lehet kikapcsolni a 3G szinkronizációt. Ezt az opciót jó lenne kidobni a képernyőre, hogy rögtön lehessen kapcsolgatni, ne kelljen a menübe mászkálni minden alkalommal. Hogyan tudnám ezt elérni? -
Narxis
nagyúr
Ne szidjátok a Go-t, egyik legjobb ha nem a legjobb launcher. :p
-
vétó
aktív tag
-
ra^ven
senior tag
UP!
#31912 -
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee
üzenetére
Persze nem mondanám, hogy az adw (ex) a királyság, mert mindenkinek más az izlése, elképzelése.. és a képessége, hogy kihozza azt a launcherből, amit elképzel.
Kismillió launchert kipróbáltam, még Vodafone 845- és 858 tulajként.
Néhányat az LG-hez is újrapróbáltam.
Ami a leglátványosabb, az a qq launcher, de nekem mindhárom készüléken időnként meg-meg állt.
Amíg nincs egy olyanom, mint a SE xperia mini pro st15, vagy hasonló kemény vas, addig jó az adw, mert a go még az lg-t is megfogja. -
zho-lee
addikt
Most ugyan van egy colornote widget is, d eaz csak szombatig

-
zho-lee
addikt
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Nem, azt töröltem, és adw ex van fenn.
Azért ennyire nem vagyok
A go sokmindent tud, talán még attól is többet. De mire fontpackot, iconpackot, témákat telepítek, már elfelejtem, honnan is indultam.
Nekem bőven elég (attilahun
) az alapképernyő egy pici animált órával, névnap widgettel.
Ha lefelé húzom: értesítés, ha felfelé húzom az ujjam, akkor meg a dock bújik elő rejtekéről.
Egy oldal contact widget, és egy oldal 4 mappa válogatott appokkal, és 3 gyorsindító.
Az ikonok is kicserélve a nekem tetszőre..
Beragadt app: power gomb/restart..
Nekem jó így, nincs gondom, használom, és tetszik az androidom (LG C660) -
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Szerintem olyan szerződést kötöttek az autógyár(ak)kal, ami tiltja a marketes értékesítést... lehet, hogy már ők is verik a fejüket a falba, ha durván megbecsülik, mekkora piactól estek el, de ez van... így marad a többi, vagy a kisbolt...
-
whatnot
őstag
Nem ártana frissíteni az első hozzászólást, jócskán elavultnak tűnik.
Milyen programokat érdemes nézni? -
pethYeti
addikt
Mivel tudnám úgy lenémítani estére a telefont hogy teljesen néma megadott időpontig, kivéve ha adott számról hívnak. Tehát ne utasítson el hívást csak némán csengjen.
-
rtzmp
aktív tag
Hátha vkit érdekel: remek epub, pdf olvasó - Mantano Reader most 50% olcsóbb a marketen.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Gesztusokat a dockon?

AppDrawerban mappákat emlékeim szerint nem tud, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
-
beers
addikt
Sziasztok!
Mivel tudnám megosztani az androidos mediaplayerem hdd-jét a windows hálózaton is elérhető legyen?
Esetleg valami torrent alkalmazás, ami sd nélkül is hajlandó működni (hdd-re)?
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
ADW meg nem tud gesztusokat, nem tudsz vele kilőni berohadt appokat, nem tud mappákat appdrawerben stb.
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Viszont ezt a kettőt a zeam is tudja...

(adw ex a másik, amit kedvelek)

-
atillaahun
veterán
válasz
zho-lee
üzenetére
ADW sose volt fapados, legjobban konfigolható launcher amit próbáltam. GO pl. helyből nem tud olyan dolgokat mint a dokk teljes eltüntetése, vagy a rajta lévő ikonok számának változtatása.
Plusz az App drawer-ben lévő ikonok asztalra húzogatásától is meg lehet kergülni benne.
-
zho-lee
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én pl az adw ex-et kedveltem meg.
De az is fapados tulajdonképp a go launcher-hez képest, amit évekig alkalmaztam.
Mivel addig vacakoltam, hogy van végre cyanogen rom a telcsin (LG C660), hát rákerestem a cm7 témákra a marketen.
Össze sem tudom hasonlítani...(meg ne kövezzetek, go rajongók, nem véletlen használtam go-t 3 féle androidon.. csak az adw ex azt tudja, amit szeretnék -fapadot..
) -
-
decoati
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A Zeam pont arról szól hogy minimál, kicsi, gyors. Én akkor dobtam, mikor kivették a scrollable widget lehetőséget, a minimális memória lábnyomra hivatkozva. Oké hogy semmi luxus, de azért izé...
szerk.: nadesokanlettünk
-
domerator
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
A zeamnak szerintem épp az az erőssége és a lényege, hogy minimális erőforrás használattal stabil, gyors, sallangmentes launcherként működjön. Nem néztem utána, de szerintem nem is nagyon van skin hozzá. Ha elkezdenék csicsázni, pont az erőségét veszítené el.
Szerintem...

-
TRob1
veterán
válasz
bencus3
üzenetére
Ha beállításokat akarsz menteni bármivel is, ahhoz eleve kell a "rootmumus".
(#31920) mefistofeles:
Sztem Zeam-hez nincs semmi ilyesmi, az nem arról szól. Az a "fapad" launcher. Gyors, stabil, "eccerű mint az ecceregy"
(Speciel Én személy szerint soha nem is használnám, mert mindenben utálom a fapadot.
) -
Skacok! Még mindig a hogyan alakítsa egy láma a telóját zeam launcherrel című műsor megy.... A Zeam-hoz is lelehet tölteni skineket, ikonpakkokat stb. mont a GO hoz és a többihez? Kimondottan Zeam-os skint nem találtam egyet sem.
-
meko1
tag
válasz
decoati
üzenetére
igazad van,a baj sajnos mégis az,hogy már így is több időt töltök új bolondériámmal/android/,
mint kellene,tehát arra már végképp' nem jut,hogy még youtube-on,marketen a fejlesztők
információit kutassam,a fórum arra lehet jó,hogy azonkívül,amit olvasok,látok,találok,felfedezek<<<<utólag derül ki,hasznos-e számomra---másokon okulva
hasznos dolgok kerüljenek a relóra,na ezt akartam problémamentesebbé tenni egy ilyen
"segédprogrammal" azé' kösz üdv meko -
bencus3
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy olyan programot ami lementi az összes alkalmazást, és a beállításaimat is?
köszi -
decoati
aktív tag
én ált. megnézem a fejlesztők videóit (már ha van, a marketen szokott lenni...), ha nincs, akkor youtube/screenshots/utánaolvasok/kérdezek ITT
. Az appok jókora százalékát így le sem kell töltenem... a többit meg kipróbálom.
(Ne légy negatív. Ha nem kapsz választ az nem azt jelenti hogy ignorálnak, hanem hogy esetleg nem tudják a választ.) -
meko1
tag
üdv mindenki,előbbin felbuzdulva,új kisérlet:
olyan pc-s programot nem tudtok ajánlani,amivel a pc-re letöltött/pl.www.1mobile.com-ról/
applikációkat meg tudnám nézni,mielőtt a telefonra installálom/és onnan kell törölgetnem,
ha mégsem tetszik/?! köszönöm meko(jellemző példa:amúgy szép,és terjedelmes háttérképnek valókat találtam,de install után
mégsem tetszett,s alig bírtam leszedni) -
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Van egy Wireless baba figyelő (2.4 ghz) cam-om és egy receiver hozzá.
Kérdés az lenne létezik Androidra olyan app, ami kiváltaná a receivert, és telón keresztül tudnám nézni?Előre is nagyon köszönöm.

-
kymco
veterán
Sziasztok!
A jorte naptárban hogyan lehet résztvevőket rendelni egy-egy eseményhez?
Tetszik a naptár, de ez nekem elég fontos, de nem találom sehol... -
meko1
tag
válasz
decoati
üzenetére
hát igen:mea culpa,avagy bocsánat>>>>a valaha régen föltett első kérdésemre adott válasz,
úgyis mint vaze tényleg takarhatja a waze alkalmazást,s mint máshonnan megtudtam,őkelme
az utazó felhasználók folyamatos szerkesztésében/is/ állandóan frissül,pl.traffihelyekkel is.
letöltöttem,telepítésre vár,tapasztalatokról később,ha érdekes!
Tehát,köszönöm üdv meko -
thekozs
csendes tag
Sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap vettem egy gyárilag független vadiúj galaxy mini-t. Bekapcsolta az automata elforgatást, és egy darabig szépen forgott amikor forgattam a telefont, de estére meghülyült, mert mindenhol el tudom forgatni (játék, képek netezés, néhány almenüben) De a főképernyőn, és a menükben nem fordul el a képernyő, akármennyire rázom. software reset, újretelepítés, akksi kiszed amikor bekapcsolva van, minden megpróbáltam, de csak nem akar elfordulni a főmenüben. valaki tud valami megoldást?
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
üzenetére
A forrás:
"Levelezésem IGO-val! Jó hír!"Google segített megtalálni

-
Mika1227
őstag
Használtam a köpönyeg appot és most nem indul el. Leszedtem majd újra felraktam de hiába nem indul.

-
domerator
veterán
CM7-hez és miuihoz... a froyoban levő ébresztő a nagy szundi felülettel és az alatta levő piros ébresztés kikapcsoló csúszkával...
Recoveryből telepíthető
Xda-n találtam, wajkiui alatt nálam működik
(valaki mondta régebben itt talán ebben a topikban, vagy a defyben, hogy ő is hiányolja)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

nem is tudom,mire gondolhatsz...
13 alkalmazást fél perc alatt fel is tolt. Fura, de lényeg a lényeg, úgy tűnik megoldódott. 

A többféle felbontásra kell megcsinálni, de már kész van, hiszen nem létezne warez.