- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
-
droti25
őstag
válasz
nagyvixi #31481 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt a probléma és sztem még sokan másoknak is!
Amikor nekem is ilyen durván merül az aksim akkor azt szoktam csinálni hogy Titanimban nyomok egy dalvik cash-t majd recoeryben wipe cash-t!Ezután elvégzem az aksi kalibrációt!
Lassan 48 órája megy a telóm úgy hogy tegnap esküvőn fotoztam videóztam vele +net+facebook..stb!Mielőtt elvégeztem ezeket a műveleteket, ennyi használat mellett kb 20 órát bírt maximum a teló!
-
punky10
addikt
válasz
Ha neked mindig ilyen gyorsan merül,akkor lehet az akksid a hibás.Nincs olyan ismerösöd,akinek ugyanolyan teloja van,mint neked?Át kell tenni az ö akksiját a tiedbe,és ha azzal jo,akkor 2 lehetöséged van:vagy veszel egy uj akksit,vagy egy nem láthato,gyors mozdulattal kicseréled az akksidat a haverodéval...
Amennyiben az is ilyen ütembe merül,vidd szervizbe,mert ez tényleg brutál... -
TRob1
veterán
válasz
Neked véletlen nem haverod frensys és idegenufo? Mert ugyanaz az akksimániád is, és ugyanúgy ismétled többször is a mondandód.
Egyébként kell venni egy kisképernyős nemokostelefont és minden gond megoldódik.Vagy venni egy pótakksit és: a) Vagy cseréled ha lemerült b) Rászixalagozod/pillanatragasztózod a telefon aljára és összekötöd a másikkal
Ráadásul ez még mindig az Alkalmazások topik és nem egy általános droid vagy okostelefon topik...
-
Mr X
veterán
válasz
nagyvixi #31450 üzenetére
Nem ér semmit az akkukalibrálás. A batterystats.bin nem tartalmaz olyan dolgot, ami miatt kevésbé bírná az akku, csak a programok fogyasztását tárolja.
Csak az az akkukalibráció valós, ahol az akksi max áramerőssége alapján lehet állítani az akku életkorát, és ott sem fogja tovább bírni, csak pontosabb lesz a kijelzése.
Ezek a kalibráló programok humbugok.
-
atillaahun
veterán
válasz
nagyvixi #31448 üzenetére
Szerintem először kell csutkára meríteni, hogy már bekapcsolni se lehessen, majd kikapcsolt állapotban maxra tölteni, esetleg párszori akksi ki-be-t és plusz rátöltést még csinálni, aztán még boot előtt Recoveryből törölni a batterystats-ot.
A futó rendszer alól kalibráló programok eredményessége vetekszik az önélező késével. -
-
spiritex
veterán
válasz
nagyvixi #31247 üzenetére
Hát a process-ek nem csak azok, amiket te direkt használsz vagy indítasz, hanem amiket a rendszer magától is futtat. A koordináták process-t valószínűleg elindítja és futtatja egy beállítás miatt, mondjuk akár az az egy pipa miatt, ami a Beállítások / Hely és biztonság / Vezeték nélküli hálózatok ill. GPS-műholdak használata mellett van. (Nekem mellesleg egyik mellett sincs pipa, hisz nincs rájuk szükségem napi szinten.)
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest