Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
domerator #33890 üzenetére
Szerintem sokkal rosszabb lett, mint az ezelotti verzio. Igaz, hogy tobb dial gombot lehet kitenni, de nalam sokkal lassabban mukodik, pl dupla kattintasnal laggol (GS2). A masik ami nem tetszik, hogy mar 1 kattintasra zarodnak a tabok. Nekem szimpatikusabb es "biztonsagosabb" volt a korabbi. Ment is vissza
-
dokee78
félisten
Valaki használja a PowrAMP ShakeMusicTimer-t?
Tapasztalat,vélemény van róla?
-
havri1
félisten
Hello!
Arra van megoldas, hogy bt headsetre a csengohang atmenjen?
Android 2.3.7 vagy 4.0.3.koszi
-
domerator
veterán
-
-
dokee78
félisten
Elég OFF kérdés,de nem tudtok olyan zeneszámot amivel ki lehet tapasztalni az EQ beállítását?
-
Drizzt
nagyúr
Regebben volt ilyen kerdes, de nem talaltam valaszt. Focimeccseket streamrol lehet valamivel nezni?
-
pigmeus
tag
válasz
tomlac14 #33881 üzenetére
Ok megnézem ezt a wifi szinkronizálást, mert ez sokkal jobb opció mint az állandó netezés. Mivel nem vagyok üzletember, így engem hidegen hagy a mail szinkronizálás és egyéb netezési lehetőségek... nem vagyok facebook függő
Köszi! Akkor gondolom most már az marad hátra, hogy jól válogassam meg a programokat a netkapcsolat miatt.
-
tomlac14
tag
válasz
pigmeus #33878 üzenetére
az alkalmazások jelentős része (nyilván nem mindegyik) megkívánja az internetet.ez, amit linkeltél, konkrétan gps-szel meghatározza a helyedet, aztán végigköveti a sportolásod útvonalát, és ez alapján ad meg különböző adatokat.
szóval összességében nem ártana olyan csomagot találnod, amiben van internet!márcsak azért is, mert amint megadod a google accountodat, a telefon felmászik a netre és megkezdi a szinkronizálást az e-mailjeiddel meg amit megadsz neki!!amíg wifis helyen vagy addig ez nem para, de ha kikerülsz a "zónából", akkor komoly számlákat tud okozni... -
pigmeus
tag
Sziasztok!
Kaptam egy androidos telefont sony live-ot. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezekhez a telefonokhoz állandó netkapcsolat szükséges? Nekem nincs net előfizetésem és csak wifin keresztül használom a telefon ezen adta lehetőségeit, de van egy két program ami nagyon megtetszett és szeretném ezeket használni. Ilyen például egy fitness program. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tapasztalatotok van ezekkel a programokkal kapcsolatban a net területén, illetve érdemes e net nélkül használni vagy állandó netkapcsolat szükséges a működtetéséhez?Előre is köszi!
Üdv.:
Pigmeus -
atila4
senior tag
Sziasztok! Letöltöttem ezt az alkalmazást de nem tesz ki ikont a menübe. Szerintem én vagyok csak béna mert 2 napos a telom és most van a kezembe először android.
Hogyan tudom elindítani? -
frisco
aktív tag
válasz
saphancs #33851 üzenetére
Én ugyanezzel a gonddal küszködöm, először még segített a "Market gyorsítótár" törlése utána már az sem.
Írtam a fejlesztőnek aki küldött egy eredeti regisztrációs számot (cserébe mert fordítgatom a programját) be is lehet regisztrálni on line, de a market (mind a telefonos mind a market) azt írja, hogy már megvettem, a letöltésnél pedig, hogy nem.
Így marad az a verzió amit máshonnan szerzek be. -
St3ven
addikt
A Handcent SMS egyik napról a másikra fogta magát, és nem kezeli rendesen az ékezetes karaktereket.
Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Most nekem egyből leveszi 70-re a küldhető karakterek számát, amint írok egy "á" betűt, míg eddig hagyta a számláló max. értékét 160-on, és küldéskor balra döntötte a problémás ékezeteket.
-
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #33870 üzenetére
Igazság szerint nem vagyok túl jó angolból (még)
, ezért keresnék magyar / magyarított alkalmazást... de köszönöm szépen, utánanézek
-
flash-
veterán
k9 levelezőben hogy lehet mappákat létrehozni?
-
flash-
veterán
k9 levelezőben hogy lehet mappákat létrehozni?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
A Wheres My Droid-hoz hasonló progi létezik magyarul? vagy magyarítva?
És ha nincs, ilyesféléből melyik a legjobb alkalmazás? Előre is köszönöm!
-
dokee78
félisten
-
r4z
nagyúr
Megjelent a Dude Perfect játék Androidra is
Aki nem ismerné őket: Dude Perfect - Summer Camp Edition
-
kerjani
aktív tag
Ismer valaki olyan wifi tethering appot, amiben korlátozni lehet egyes nagy adatforgalmat generáló weboldalakat? Pl videomeosztók, fájlmegosztók, win update, stb.
Előre is köszönöm a segítséget! -
gabe96
aktív tag
sziasztok!
tudnátok mondani nekem
egy olyan programot, amivel
látom wifin a mèdia
szervereket? (Tp-Link wr1043,
usb-s külsô hdd)
elôre is köszönöm -
gabe96
aktív tag
sziasztok!
tudnátok mondani nekem
egy olyan programot, amivel
látom wifin a mèdia
szervereket? (Tp-Link wr1043,
usb-s külsô hdd)
elôre is köszönöm -
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #33841 üzenetére
Uninstall, aztán poweramp letölt, aztán unlocker megvesz és letölt.
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #33846 üzenetére
Imádok játszani.
(#33845) Zsolt_72 :
Azért linkeltem én, hogy ne is kelljen véletlenül se találgatnia senkinek.(#33848) porse :
Nem lehet mindenki olyan szép mint te.De hogy is jön ide a kinézet?
Ráadásul az utolsó hsz igaz, az azt megelőző meg valótlant állít.(#33852) .:LoMAX:. :
Így van. Én is ezt vallom. -
vétó
aktív tag
válasz
saphancs #33835 üzenetére
ez szerintem nem a te hibád. épp nézelődök a marketen, és azt látom, hogy onnan telepített (free) alkalmazás, ami azóta már rég uninstallva lett, még mindig installáltnak mondja magát...
"de amikor installálni akarom, akkor viszont aszongya, hogy cumi, vegyem meg"
na de nem épp ezt akarod???? -
TRob1
veterán
Uhh, vazze, más is fellelhető ám ott.
-
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33841 üzenetére
igen, csak simán, de nincs a system/app-ban se...
-
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33838 üzenetére
nem lenne rossz... de amikor installálni akarom, akkor viszont aszongya, hogy cumi, vegyem meg
-
Syd69
aktív tag
Hétvégén féláron a Poweramp!!!Remek a böngészőm
-
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33834 üzenetére
Próbáltam, ott is azt mondja megvéve...
ezt megszívtam!! -
tomy86
addikt
válasz
toth_janika #33829 üzenetére
Már írtam a fejlesztőnek és elküldtem a módosított beállításokat. Azt írta, hogy a hét végén feltölti a módosított verziót.
-
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33831 üzenetére
de volt, töröltem, de semmi nem változott, a telót is újraindítottam.
nem ajánlja fel sajnos...
bakker, soha többet virágbolt -
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33825 üzenetére
hogy tudnák rákeresni a rejtett fájlokra?
-
fatal`
titán
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Én már megvettem a PlayerPRO-t
(#33811) punky10: Ha gomb nélküli headsetet használsz, akkor mivel váltasz számot? Én a hangerőgombokkal való léptetésről beszélek, nem a headset gombjáról, nekem sincs gomb a headsetemen, ezért kell, hogy a hangerőgombokkal válthassak számot. A shakinget én sem használom, ki lehet kapcsolni. Nagyon jó a PowerAMP, de állandóan a képernyőt buzerálni számváltáshoz idegesítő. Gestureöket is tud a PlayerPRO. Félre ne érts, semmi gond a PowerAMP-pal, sőt, csak annyit mondtam, hogy nem a legjobb. Mivel hogy egyik sem a legjobb, van, akinek ez jön be jobban, van akinek az.
Egyébként nem értem miért nem tud hangerő gombokkal léptetni, kb 10-15 perc (ha lassan gépel a fejlesztő) leprogramozni a lockscreenre.
-
punky10
addikt
válasz
toth_janika #33824 üzenetére
Ha a MédiaMánia S dijcsomagban vagy,akkor igen.Habár tomy86 rájött valami hiányosságra,nem tudom a javitása belekerlt-e.
Ha nem a MM S csomagban vagy,akkor át kell alakitanod.Pl Mozaik csomagoknál kell hálozaton kivüli SMS is,mert külön dija van... -
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33820 üzenetére
cahce ürítés megvolt...
körülnéztem root explorerrel, de nem találtam semmit... hol lehetnek ennek maradványai? -
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #33820 üzenetére
Tudja gyárilag is csak tetszik ez a Barnacle,mert még az adatforgalmat is mutatja.
Ma és holnap?
-
porse
őstag
Miket lehet találni a marketen.. [link]
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #33811 üzenetére
Köszi.
Régebben már próbáltam a PowerAmp-ot, de nekem összességében nem tetszik. Jobban bejött az utána használt WinAmp. Annál meg az utána megjelenő MortPlayer tetszik jobban. A Mort-nál meg a ... Na az N7 "még" nem, de esélyes lehet a "címre".
A végső győzelem nálam Mort vagy N7-é lesz majd.
-
dokee78
félisten
Ez a Barnacle Wifi Tether ez a mobilnetet tudja megosztani a wifin keresztül,jól gondolom?
Csak,mert nem tudom megosztani vele. -
punky10
addikt
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Még jobb vétel.Nem ohajtom szétoffolni,a topicot,szerintem az egyik legjobb player.
Megelözöm a válaszáradatot:
hunfatal:gomb nélküli headsetet használok,ergo nem kell a gombos számléptetés,és zsebben hordom,tehát rázásra ne váltson,mert ha kicsit sietösre kell vennem a figurát(általában egyszerre érek a peronra a vonatot menesztö forgalmistával...)akkor 1 perc alatt 10 számba hallgatok bele...
Trob1:a PowerAmp-ban jol müködik a gesture-funkcio:az albumboritot jobbra-balra huzva számot léptet,fel-le pedig albumot vált...
Hangzásban szerintem nincs akkora különbség a legnépszerübb lejátszok között.Az,hogy ki mit használ,az dönti el,hogy haljando-e fizetni érte(ha nem,akkor is marad jopár alternativa...)melyik tetszik,mik fontosak számára.Pl aki nem hallgat Flac-ot,azt hidegen hagyja,ha egy lejátszo támogatja ezt a formátumot is,mig vannak olyanok,akiknek fontos,hogy a zenelejátszo skinezhetö legyen,nehogy elüssön a gondosan megcsinált zöld-fekete launchertöl...
Tehát mindenki használja azt,ami tetszik neki.Én PowerAmpot... -
porse
őstag
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Óó. Hát meg is van első vásárlásom a marketen
, (csak nem rég lett olyan kártyám amivel tudok neten fizetni)
Bár nem használom a poweramp-t, de nem mindig lesz cyanogen a telefonomon, és majd akkor fogom.És szívesen várok ötleteket az ilyen "na ez megérte az árát" programokból.
-
saphancs
aktív tag
Erre valaki?
Bocs, de sürgős lenne a dolog -
Legendd
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sürgősen tanácsot szeretnék kérni a következőben:Most vettem használtan egy Asus EEE Pad Transformert (1-es széria):
- rootolva volt, 3.2.1-es rendszerrel, de így nem látta az új ICS frissítést, meg garancia sincs, szóval unrootolni akartam ez alapján: [link]
- CMW mód volt rajta, így én ezen keresztül ráraktam az eredeti ROM-ot és igyekeztem minden visszaállítani
- reboot. azóta nem megy a gép, most az EEE Pad logónál állok, ha kikapcsolom, visszakapcsol, volume down plusz power gombbal recovery módba lépés esetén pedig sárga háromszög benne felkiáltójellel.
Köszönöm! Ma jó lenne megoldani! Sajnos szegedi vagyok, gondolom sokan nincsenek erre, szóval hátha van tanácsotok!
Ha van tanács, kérlek PÜ-ben írjátok meg!Köszönöm szépen! Zs.
-
saphancs
aktív tag
hali!
segítség kéne: leszedtem a netről egy alkalmazást, ilyen virágbolti eksönbe, mivel megtetszett szerettem volna megvenni, letöröltem, de a marketbe azt írja megvásárolva, így nem tudom megvenni. Honnan, mit kell kitörölnöm, hogy működjön a dolog?
-
fatal`
titán
válasz
idegenufo #33797 üzenetére
Már megint kezded? Nem a PowerAMP a legjobb és ezt már ki is fejtettem neked nem egyszer.
(#33799) Nocsesz1: Titanium Backup Pro vagy Root Uninstaller Pro. Én utóbbit vettem meg, ez is tud adatot menteni (igaz talán nem egyszerre az összes programról), bár ezt a részét nem használom. Eltávolításra / Jegelésre ugyanúgy alkalmas és sokkal olcsóbb, mint a TBP.
Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- Fujifilm X
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Ricoh Theta X Professzionális 360 kamera 5.7K felbontással
- Eladó Konfig I5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB Ver 2.0!
- FLEX XFE 15 18.0-EC polírozógép szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest