- OLED TV topic
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
jano_77 #31797 üzenetére
És lehet vele plusz 5GB tárhelyet is szerezni 500Megánként. Feltöltesz rajta keresztül 1 képet, kapsz 500 Megát és ezután minden 500mega feltöltött képenként még 500-at, 5GB-ig (úgy nézem az eddig megszerezhető 10GB felett pluszba, mert perpill 10,25-ön állok).
Most úgy van belőve nekem, ha telefonon csinálok fényképet/screenshotot, már teszi is a db fiókomba (és ott is van rögtön a PC-n is ugyebár) illetve ha fényképezőből felcsatolom a kártyát, akkor is automatán pakolja is a képeket (ráadásul átnevezve a készítés pontos dátumára/időpontjára) Nekem nagyon hasznos és bejövős mind droidra, mind PC-re.
(#31796) meko1:
Miva? Ebből egy kukkot se értek. Te vagy frensys?Az nem lehet, ő nem használ hotmail-t.
-
meko1
tag
üdv mindenki,hát akkor rövid számvetés:
1.kérésem/kérdésemre a válasz "vaze",hasznos ugyebár?;
2.kérdésemre a válasz>miért nem tanulok meg fogalmazni?,ez is jól
használható információ,az amúgy újra megfogalmazott felvetésre;
3.kérdésemre még annyi sem>>>>>>vagyis tanulságos ugyan
okfejtéseiteket olvasni frensys és mások felajzott kérdéseiről stb,stb.,
amúgy meg.....egy élmény volt!másoknak is ezt javasolom majd!
természetesen a kérdéseimre megkaptam a választ másutt,hiszen
mint tudjuk ...... -
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #31779 üzenetére
Közbe meglett, a /cache mappában lett egy download mappa és abban egy "downloadfile.apk". Köszi!
Már a gépen is van a cucc.
-
RootRulez
félisten
válasz
Gedeon31 #31787 üzenetére
Anno felvetem a kapcsolatot velük, mivel többen szerették volna magyarítva látni (pl én is) Azt írták tervben van.
zho-lee Elméletileg működhet, mindössze automatizálnia kell, amit én parancssorral irkálgatva, kattogtatva, szerkesztővel átszerkesztve véghezviszek. Szóval meg lehetne írni mint programot. Kérdés, hogy megtudták-e, mert amiről írtál "APK edit" nem ismerem. -
zho-lee
addikt
válasz
RootRulez #31782 üzenetére
Olvastam róla, (én kívülálló), hogy egyszerűen, bárki otthon magyaríthat app-ot.
Az apk edit programmal a pc-jén.
Tudom, hogy te nem így csinálod, csak kérdezném, hogy ez a program működik is, vagy csak a "betöltés" apró animációját tudja mutatni?
Este kipróbáltam, az alarm clock-ot gondoltam, nem egy akkor app, mint pl a titanium backup.
Nem jött be: kb 3 órán át betöltött, de semmi.
A pc-n a mappájában van egy temp, oda betöltötte az appot, ennyi..
Valaki tudta ezt már használni is?
Gondoltam de jó lesz az általam megvásárolt appok fordításáhozZoli
-
mefistofeles
veterán
Skacok!
Még egy kísérletet teszek a launcherek megszeretésére és ehhez a Zeam launchert szemeltem ki állítólag egyszerű (mint én az androidhoz). Na most a problémám, hogy telepítés előtt ugye felsorolja mimindenhez kell hozzáférést biztosítanom a kütyünek és ot egy ilyent találtam "Díjköteles szolgáltatások és telefonszámok közvetlen tárcsázása"
Lehet, hogy ez szinte minden cuccnál szerepel de engem megrémít. E szerint akár a tudtom nélkül is hívhat lóvés számokat? Kell ez miatt aggódnom? -
Gedeon31
addikt
A Root Explorer-T lehet valahogyan magyarositani?
-
RootRulez
félisten
válasz
domerator #31776 üzenetére
Épp ez az, nincs telepítve, mert az általam magyarított más aláírással rendelkező APK volt telepítve. Jelenleg az a megoldás "működik", hogy:
- Letörlöm a magyar verziót
- Letöltöm markettel az eredetit
- Honosítom az eredetit
- Letörlöm az eredetit (mert arra nem megy fel a magyar)
- Majd feltelepítem az általam honosítottat.Nos, ha el tudnám kapni a telepítőt, amikor a Market sír, hogy az aláírás nem megfelelő és nem tudja telepíteni, akkor:
- Kimásolhatnám onnan az eredeti APK-t (telepítés nélkül)
- Honosítanám
- Feltelepíteném, mert felmenne akorbbi honosításraÍgy egy csomó időigényes melótól megkímélném magam és a programok beállításai is megmaradnának, külön kínlódások nélkül...
Tehát a kérdés adott: A Market hova tölti a telepítendő APK-kat?
atillaahun A root/cache mappába akkor? -
Cimi86
tag
Sziasztok! Olyan mail appot keresek, ami tudja a gyári gmail azon tulajdonságát, hogy csoportosítja az emaileket, csevegéseket, de mellette tudja az összes email kijelölése funkciót is, hogy ne kelljen 200 emailt egyesével kijelölgetni törléshez.
köszi -
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
No Led progit használja valaki? Nálam valamiért nem jelez, pedig elvileg aktív.
Köszi!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Market hova tölti le a telepítendő APK-kat? A magyarítások miatt nem tehetem fel a frissítéseket, mert máshogy vannak a telepítőim aláírva, mint a gyárik. Addig eljut, hogy letölti, csak mikor telepítené, akkor akad meg, hogy "nem jó az aláírás" No ekkor ott kéne lennie az APK-nak valahol a telefonon...
-
jano_77
nagyúr
válasz
mefistofeles #31689 üzenetére
Próbál ki EZT feltenni, nagyon tetszetős. Theme Chooser-el tudod átváltani a jelenlegit.
Ugyanitt találsz még jó párat.
Amúgy milyen ROM van a telódon? Mert ettől is függ, hogy miket tudsz feltenni. -
GyéBen
tag
Sziasztok, olyan alkalmazást keresek, ami a Share/Megosztás menüből képes TXT-be kimenteni a szöveget vagy olyat, ami a vágólap tartalmát kimenti TXT-be.
-
stefi68
addikt
Hát akkor ez örök rejtély marad...
Nálam ez így néz ki:
Root van, mondjuk ami még eszembe jutott a Kernel Patch verziónál azt írja, hogy "A kernel nincs patchelve"
Nem tudom ez számít-e?(#31761) royalka: Valóban, felébreszteni azt nem tud, viszont elgondolkodtató, hogy az állandó proximity használat (mert valószínű így van) mennyire szívja az akkut.
-
Nocsesz1
senior tag
-
stefi68
addikt
Igen, én is erről a CallRecorder-ről beszélek, amit fentebb linkeltél.
Ennek az 1.1.3, 1.1.4 és most az 1.1.5 verziója van fenn, de soha nem volt a Menü/Eszközök/Haladó résznél ilyen, hogy Kimenő/Bejövő erősítése
De ettől függetlenül elég hangos így is a felvétel. Nálad melyik verzió van fent?(#31753) royalka: A BetterSleep pont ezt csinálja. Amikor a kezedben van (mozog) a telefon, nem engedi alvóba menni, amikor a proximity szerint le van fordítva, zsebben, vagy tokban van, akkor meg engedi alvóba kerülni.
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Olyan widgetet keresnék ami írja a napi euro, svájci frank stb árfolyamokat. Tudnátok ajánlani ilyesmit? Köszönöm
-
Szabikaa20
őstag
Hello..egy jó GPS Progi HTC Wildfire S-re?Sygic-ről már hallottam az jó?Köszi!
-
royalka
őstag
Hy. Találtam a " BetterSleep" progit ami félig megoldás. Nekem olyanra lenen szükségem ami ha zsebreteszem a telót akkor kikapcsolja a kijelzőt.. valami automata billzár ami a közelség érzékelőt használja és a fent említett progival 1xerre mehet. Mert jó dolog az ha olvasok és nem csukja ki előlem a képernyőt a drága.
-
thesound
addikt
köszi a tippeket, nekiugrok, de ebből párat már néztem és kukáztam őket
-
TRob1
veterán
válasz
thesound #31731 üzenetére
Jah, és persze pl. az általam is használt Note Everything Pro-val is tökéletesen megoldható ez. Kiteszel 1 widgetet, ha ráböksz már írod is amit akarsz, menü gomb és ott van rögtön az "ébresztő" is...
Ha a quick-re nyomsz bármelyik widgetet használva, akkor rögtön írhatod a szöveget, már alapból a billentyűzet is feljön. A Vegyél tejet! meg egy üres lap volt, és most ez a szöveg van a jegyzetben.Pont úgy (is) használható, ahogy te szeretnéd.
-
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #31726 üzenetére
Ha azonos CallRecorder-ről beszélünk (mert van sok app ezen a néven), akkor: Menü/Eszközök/Haladó/Kimenő erősítése ill. Bejövő erősítése. 0-4-ig lehet mind1iket.
(#31731) thesound:
Én erre nem használnék külön appot, ennyit meg főleg nem szenvednék miatta. Szvsz erre bőségesen elégséges a gyári naptár is.(#31729) St3ven:
Én spec. a Mini-t használom belőle (már ha nagyritkán telefonon netezek) Jó is gyors is tetszik is.
-
LGabor001
tag
Na hát nekem valamiért nem nagyon megyeget, esetleg beállítások?
most kiírja, hogy nem lesz felvéve a hívás stb, de elsőre majdnem felvett valamit , de kiakadt.
Felraktam az allcallrecordert ez megy kicsit halkabb a másik fél és zajos de megy. -
thesound
addikt
válasz
Cartman023 #31734 üzenetére
Ezt éppen nem, de meg fogom nézni. Várok még több tippet is a leírt kritériumok szerint aztán nekiesek megint. köszi
-
pepe10.10
tag
régi sony ericssonokra volt olyan progi, amelyikkel tudtad irányitani a másik telefonját, persze csak ha elfogadja, nincs valami efféle szivatós progitok adnroidra??
-
Cartman023
aktív tag
Tudnátok mondani egy jó számológép alkalmazást, lehetőleg valamilyen pénzügyit.
Azt sem bánnám, ha tudna grafikont rajzolni! -
thesound
addikt
Tudom volt ezerszer, de nem találtam meg a nekem tetsző note alkalmazást.
Az a baj, hogy mind sokat tud
Nem kell, hangrögzítés, nem kell rajzolás, nem akarom mappákba rendezni, nem akarom őket rendszerezni, nem akarok neki külön címet adni, nem akarom megjelölni, hogy készen van, nem akarom szinkronizálni, nem akarok neki adni mindenféle jogosultságot, nem akarok köztük prioritást állítani, widget se lényeg...stb. (nem akarom=ne is legyen benne ilyen funkció)
Annyit akarok a legkevesebb tapizással elérni, hogy beleírom, hogy pl.: vegyél tejet, beállítom, hogy mikor ébresszen (dátum, idő) és kész. Semmi több nem kell, de ezt sem 10 almenün meg rendezésen keresztül elérni. Egy tapi indul, két tapi beírom, három tapi dátum, idő (ha akarom), négy tapi ok.
Legjobb példa a 2.1-es SE telókon volt note alkalmazás. Az a tökéletes számomra. Az újabb SE andoridokon már nincs, a régi 2.1-es nem megy. Xda-n találtam portolt verziót, de enyhén bugos.
marketről vagy ~15 kipróbáltam, de mind túl okos volt
(nem sorolom kerestem sokat, to do, notes...stb.)
-
St3ven
addikt
Dupla, remek.
-
St3ven
addikt
Boat Browser vagy Boat Browser Mini?
Mik a tapasztalatok, kinek melyik jött be, melyiket ajánlanátok?
-
Gedeon31
addikt
válasz
LGabor001 #31722 üzenetére
Ez ingyenes AllCallRecorder
-
stefi68
addikt
CallRecorder tényleg nagyon jó, mindkét fél hangja kiválóan hallható és ami a legfontosabb (nekem), hogy ez az egyetlen ami Galaxy W-n működik.
És még magyar is, már akinek ez számít.Viszont ilyet nem találtam benne, hogy a kimenő/bejövő hang erőssége hol állítható
Ettől függetlenül elég erős mindkettő. -
TRob1
veterán
válasz
LGabor001 #31722 üzenetére
Nem ingyenes (ha számít), de nálam jól müxött a tesztek alatt:
CallRecorder (állítható a kimenő és a bejövő hang erőssége is külön-külön)
-
LGabor001
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Olyan programot keresek ami rögzíti a telefonbeszélgetést, de persze normálisan hallható mind2 fél. -
w.miki
veterán
Gemini APP Manager-ből van valakinek egy régebbi, 2.33.-as változata (amiben nincs alul az idegesítő Click Here felirat?)
CM7 alatti SIM számok mentéséhez nekem csak a Contact2SimPro vált be
-
noxon
őstag
Üdv!
Ez a google koordináták miért nem frissít magától időközönként? Nekem csak akkor frissíti a pozicióm, ha belépek... az úg ynem az igazi -
Probert75
addikt
válasz
zeorsdfd #31716 üzenetére
Nem tudom neked milyen hiba van? Most próbáltam ki és a telóm(Galaxy Ace) böngészőjén, nem opera és társai, hanem a saját gyári böngészőjén, simán kiírt minden adatot, amire kíváncsi voltam. Hangsúlyozom a telefon gyári alap böngészőjén kell! Opera Mini-be is kipróbáltam és ott valóban ezt írta, mint neked.
#31719# Ha már ninsc meg, akkor az szívás!
-
janes74
senior tag
válasz
mefistofeles #31711 üzenetére
Neked WP7-et vagy iPhone-t kellett volna venned!
-
zeorsdfd
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31711 üzenetére
Hasonlat volt, csak valós. Sztem te mást képzelsz 1 Launcherről, mint ami valójában.
Akár 2-3-4 (vagy több) is lehet a telefonodon, és tudsz köztük váltani akár, ha nem állítod be fixen alapértelmezettre. De mivel ezek különálló appok, közük sincs egymáshoz, ezért mindnek saját beállításai vannak, és mindet neked kell "berendezned" saját szád íze szerint.Pl. azt a "twitter marhaságot" is 1 mp alatt el lehet onnan tüntetni... És persze az asztalok számát is annyira állítod, amennyire csak szeretnéd, szintén 1-2 mp alatt.
Én első blikkre úgy látom/gondolom, hogy az Android nem a neked való rendszer.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
zeorsdfd #31707 üzenetére
Írd be a telefonod böngészőjébe: http://go.telenor.hu/billinfo
Persze ne wifi-n kapcsolódj a hálózatra, hanem 2G, vagy 3G-n, és ne az Opera Mini legyen a böngésződ.
Minden aktuális, legfrissebb infót megkapsz!
Ja és számítógépen is meg tudod tekinteni az aktuális adataidat, ha regisztrálsz a Telenor Online oldalra (ingyenes) -
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31708 üzenetére
Ha így állsz a dologhoz, akkor meg sem fogod ismerni az androidot. Szerintem akkor nem ilyen rendszerű teló kellett volna neked, már bocs. Nekem is a jelenlegi telóm az első androidos. De azért szántam rá egy kis időt a megismerésére, majd az ízlésemhez igazításra. Egyébként, ha odafigyelsz és mindent 2x megrágsz, mielőtt megcsinálnád, akkor semmilyen probléma nem adódhat. Azt mondod PC-nél bátrabban alakítgatsz és nyúlsz bele. De szerintem nem úgy születtél, hogy a PC kezelése már a génjeidben volt, hanem azt is elkezdted 1x az alapoktól.
Na szóval nem akarok papolni, odabízom mit csinálsz!
Üdv!U.I.: szedd le a felesleges alkalmazásokat a telódról. Biztos segítenek a telód topikjában, mit hogyan kell. Kii lehet herélni rendesen az a telót, hogy csak azok legyen rajta, amiket effektíve használsz is.
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31709 üzenetére
Miért? A Go Launcherben volt egy giccses váza?
-
mefistofeles
veterán
válasz
Probert75 #31704 üzenetére
Nem dehogy is te nagyon frankón leírtad. Én vagyok láma (és türelmetlen) a dologhoz. PC-ben otthon vagyok bele is piszkálok mindenbe de ott tudom, hogy mit csinálok és mi lehet a következménye. Andoidban (ez az első androidos telóm) viszont tufa vagyok.
Alapból nem tetszett, hogy eltűntek a parancsikonok, gyorshívó miazmás amit én kiraktam, helyette a twitter szarságot kidobta félképernyősben még a képernyők számát is visszarakta ötre pedig nekem elég három. Én egy letisztult egyedi de egyszerű arculatot akartam, amit biztos meg lehet ezzel is csinálni de lusta lettem volna mindent újra beállítani előhozni, eltüntetni stb. Töröltem és Szerencsére minden visszaállt úgy ahogy a telepítése előtt volt.
Tényleg ha marketből törlök akkor lepucolja rendesen? -
zeorsdfd
senior tag
Van itt valaki, aki telenoros Okostarifával netezik? Ha igen, van valami ötlet a hívás és forgalomszámlálásra?
Nem egyszerű számlálóra gondolok, hanem, ami figyelembe veszi a díjcsomag sajátosságait.
(Lehet, hogy végül sikerül beállítanom a Call Meter 3G-t, de hátha valaki tud jobbat.)
A vicc az, hogy a Telenornál egyelőre nincs mód az adatforgalom megtekintésére (sic!) leszámítva a számlát a hó végén. -
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31703 üzenetére
Nagyon könnyen feladod... de akkor szerintem is hagyd ahogy van.
(Sztem ha veszel otthonra egy új íróasztalt, akkor azon se lesz rajta alapból a PC-d.
)
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31703 üzenetére
A leírásom nem volt elég érthető? Milyen telód van egyébként? Nincs ebben semmi ördöngősség pedig.
-
mefistofeles
veterán
Hát köszi skacok de ez nekem sok. Letöltöttem felpakoltam aztán azt sem tudtam hol van a főmenü. Nem találtam semmit és eltűntek a kihelyezett dolgaim is. Szóval ennyi volt. letöröltem. Marad az alap telefon (nekem mondjuk így is tetszik) PC-n szívesen elszöszölök a kinézettel de a telefon az nekem csak egy telefon......
-
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31696 üzenetére
Azon, hogy feldobom a telóra, mit értesz? Mert az is feldobom a telóra, ha a memkarira teszed csak.
Na szóval! Felteszed a memkarira és az apk fájlt futtatod valamilyen fájlkezelővel a telódon. Mikor fel telepítettdet a GO-t, akkor indítsd újra a telót, és meg fogja kérdezni, hogy melyik legyen az alapértelmezett launcher. Mielőtt kiválasztod, az ablak alján pipáld ki, hogy amit majd választasz, az legyen az alapértelmezett. Ha már megy a telód, akkor az opciók megváltozik egy kicsit majd. Lesz egy olyan, hogy tulajdonságok. Ez visz a GO beállításaiba. Ezt a beállítás menüt lehet indítani az alkalmazások menüben lévő Go Launcher ikonnal is. Ha meg már a beállításaiban vagy, akkor előtted sok kis frappáns, jópofa dolog, amit pedig már odabízok, hogy hogyan állítod. Ezekután már telepítgetheted a sok témát hozzá, nyakra-főre.
Ennyi!
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bundle topik
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 250 G10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest