- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
Aktív témák
-
bubi92
őstag
Sziasztok.
Gmail app-ban lehet olyat csinálni, hogy egyszerre kettő fiókba legyen bejelentkezve, úgy mint a webes felületen?
-
noxon
őstag
Hello!
Melyik a legjobb szinkronizáló progi teló és gép között?
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31595 üzenetére
Jah, és még 1: Majd szeretnék egy olyan mérést is vkitől, ha ADW mellett használ mondjuk vmi appot az épp futó appok bezárására, meg mappák létrehozására szolgáló app, meg ikonok elrejtése appdrawerben, vagy gesztusok a dokkon lévő ikonokra, meg még mittomén miket használnak amit mondjuk tud a Go.... hogy ezek együtt az ADW-vel mennyit fogyasztanak...
szerk: ADW-t megvettem én is anno, de 1 napnál többet sose bírtam vele, akárhányszor is próbálkoztam... már csak a menüfelépítése is szörnyű. LP eleve jobban tetszik, talán azért is használtam azt Go előtt (de a "visszatérésemhez" nagy csoda kellene
)
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31593 üzenetére
Kicsit még szerkesztettem az előzőt.
Arra azért mindenképp várnám Tőled a választ, hogy vkinek hogy mehet kb. 3 napig ADW-vel is, és ugyanúgy kb.3 napig a 40szeres fogyasztású Go-val is a telefonja (De még ha csak 5-10szeres fogyasztású lenne, akkor is érdekes lenne, főleg hogy ugye a Launcher Mindig fogyaszt, hisz mindig fut.).
Jah, és 4 home képernyőm van, van pár widget is (Simple Calendar, Birthday Widget, Mort Player, és egy fullképernyős Go Contacts Widget), de azok nem a zabálós fajtából, illetve perpill 66 app van telepítve (ha számít vmit)
-
jonacsik
csendes tag
Sziasztok! Sony Arc s készülékem van és azután szeretnék érdeklődni,hogy a fényképeket amit készítek szeretném,ha a dátum szerepelne minden képen.Van erre valami megoldás?
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31586 üzenetére
Na ebből is látszik mennyit ér az assistant... Azért remélem komolyan te se gondolod hogy 40x!!! annyit eszik bármelyik launcher a másikhoz képest.
Meg valszeg 40szeres többletfogyasztással a világ legnépszerűbb droidos Launchere lenne, főleg hogy a többség mániája ez az akkufigyelősdi. Hahaha...És akkor már kerekíts légyszi nekem egy mesét a feletted szóló történetről is, miszerint kb 3 nap Go-val és ADW-vel is.
ui: Bírom mikor tömegeket lehet elhitetni ilyen baromságokkal, és még vkik akár fizetnek is ilyesmikért adott esetekben.Én meg soha nem használok semmi ilyen "okoska" appot, és 2 napig mindig kibírja a telefon, de nagy ritkán van hogy 4-5-öt is (pl. 2. kép). Rom függő is a dolog.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #31584 üzenetére
Most nem tudom megnézni (akksi teszt miatt nem telepítek semmit pár napig), de én úgy szoktam beállítani hogy kilépéskor törölje a cache-t...
Lassabban lép ki, de nem hagy szemetet maga után
Egyébként beállítható, hogy semmi ne legyen tárolva és beállíthatod azt is mekkora méretig foglaljon helyet az sd-n... -
zho-lee
addikt
válasz
RootRulez #31586 üzenetére
Nekem nincs "csúcs" androidom, de én a gyorsasága, és a (másképpen) jól paraméterezhetősége is tetszik.
Ezzel nem mondanám azt, hogy a go rossz, hanem az adw tetszik jobban.
A fogyasztásra kiváncsi leszek, nekem ált 3 nap egy töltés, de a go-val is ott volt.
Igaz, rendesen kipucolt főzött rom, beállítgatva rendesen.. -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #31579 üzenetére
Nem csinálok, mert az ilyesmi nem érdekel, ez nem verseny (és különben is, csak az akkut zabálják
)
Eleve arra ment a válasz hogy 4 órája vette le, szinte semmit nem csinált és 80%. Akkor mit is kellene viszonyítani? Egyébként nem nyomkodom reggeltől estig a telefonom, annyira nem vagyok mániákus, főleg hogy egész nap a PC előtt ülök. (Telefon only 2G, wifi mindig on...)(#31580) Luissimo:
Repülőmódban éjszaka szokott lenni 8 órát, de akkor semmit nem merül vagy csak 1%-ot, úgyhogy legrosszabb esetben is kibírna így kb. 33 napot. -
RootRulez
félisten
Csinálhatnál egy aksihasználat képet az Android Assistant-ról.
Csak a viszonyítás kedvéért...
-
acsati
aktív tag
Valamelyik böngészőben be lehet állítani hogy milyen proxyt használjon a telo? Wifin akarok csatlakozni kolis netre, de be kéne írni a proxyt amin keresztül felengedne. Van lehetőség ilyennek a beállítására? Amúgy Dolphint használok.
-
Sungoo
addikt
válasz
.:LoMAX:. #31549 üzenetére
"Fogyasztásilag nem néztem, hogy mennyi, engem nem zavart a merülés, ha nem nyomkodom annyit, akkor 2napig megy nálam a telefon "
Ezt hogy csinálod, varázsolsz?
4 órája vettem le a töltőről, és 80 százalék, úgy, hogy szinte hozzá sem nyúlok...(OT990) Csak tudnám, mi zabálja...
-
Krisz79
őstag
Létezik olyan progi ami az Usb működésére mutat rá?
Valamiért nem veszi a töltést a telem. / OT-990./ -
vinikorn
aktív tag
Galaxy S. 2.3.3-ra letöltöttem a köpönyeg appot, de nem rakott ki ikont az alkalmazások közé. Megnéztem a feladatkezelőben és ott volt a letöltött alkalmazások között, mégsem tudtam hozzáférni. Mi lehet a gond?
-
w.miki
veterán
SIM kártyára mentő alkalmazást tudtok? Ami CM7.2 alatt/felett is hajlandó kezelni a SIM kártyát.
Eddig az összes Dialer, amit néztem Android 2.3.7 esetén csak a telefonba, vagy a Googleba hajlandó nevet menteni.Engem is idegesít az okostelefonok 1 napos készenléti ideje.... meg ez, hogy a SIM-et nem akarják használni.
-
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #31555 üzenetére
nekem nem....;-)
-
Edi77
őstag
Üdv mindenkinek!
Az miért és hogy lehet, hogy bármilyen naptár progit felteszek, a google naptárammal csak január 6-tól szinkronizál? a az előző napok adatait nem adja ki
Bocsánat, ha rossz helyre írtam
-
volvoguy
addikt
Udv! Ha egyeni csengohangot allitottam be korabban, majd azt toroltem az SD kartyarol, akkor is ott marad a Beallitasokban, foglalja a helyet, csak eppen hasznalhatatlanok, mivel mar toroltem oket.
Nem lehet vhogy kiszedni oket onnan? Koszi! Udv! -
szentkuti11
addikt
Kicsit kipróbálgattam a TTPod-ot (Ingyenes, Marketes verzió, készülék: O2X)
Nektek is dobálja az FC-t? Nekem 10-15 perc zenebona után random dobálja az FC-t. (Ha csak hallgatom, akkor nem, de ha számokat váltogatom, dalszövegeket keresek, akkor bizony előjön a nem várt ablak)
-
basaja
senior tag
válasz
basaja #31551 üzenetére
huh,egy gyors kérdés:
felraktam Swox Mariskát,hogy tudnám felhangosítani?Eléggé halkan mondja a hívó nevét,még full hangerőn is...előtte a Voice Caller ID volt fenn,az egész hangos volt.Mivel az viszont nem tud magyarul,mondott kacifántos neveket...:-P
noxontalán a palmary weather
előrejelzésben szvsz mindenképp...illetve itt linkelték néhány hete a 1weathert,nekem az is bejött. -
noxon
őstag
Üdv!
Melyik legmegbízhatóbb időjárásos widget? Mert kb mindegyik mást mutat... nem beszélve a netes időjárásos oldalakat. -
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
RootRulez #31544 üzenetére
Fogyasztásilag nem néztem, hogy mennyi, engem nem zavart a merülés, ha nem nyomkodom annyit, akkor 2napig megy nálam a telefon
Programok görgetésnél nálam csak akkor akadozik, amikor a Go L újraindul, és mindent újra betölt, de ha már minden betöltött, akkor nálam egy kis akadás sincs. Talán csak akkor, ha átlátszó a háttér, és egy mozgó háttér fut, na akkor tényleg idegesítő, nekem is akad, de csak ezekben az esetekben nálam, de LW-t egy ideje nem használok.
-
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #31535 üzenetére
bocs,dupla:-)
-
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #31535 üzenetére
az bizony;-)
-
pepe10.10
tag
hogyan tudom megváltoztatni a feloldó csuszkát mondjuk az eredeti motorola defy-s ről egy xperias feloldó csuszkára? (csak a go locker a megoldás?)
-
volvoguy
addikt
Üdv! A Google+ nem áll semmilyen kapcsolatban a Facebook-al? Tehát nincs "crossplatform"? Google+ba nem vehetek fel facebookos ismerősöket, és fordítva sem?
-
RootRulez
félisten
Nos tesztelgetem a Go launchert. És a fogyasztás 10%-át teszi ki, azaz többet fogyaszt, mint akármelyik másik program (vagy épp több együtt) Mellesleg akadozik is, ha görgetem a programokat, szóval nem győzött meg sok-sok hónap LP használat után.
Szóval nem tudom lehet itt a gond... De ha ez a rendes működés, akkor nem tudom mirefel ajnározzák olyan sokan.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Tonchi #31542 üzenetére
Moves Like Jagger, Paradise City, God Gave Rock&Roll To You, The Lazy Song. Szerintem ezek elég híresek.
Azt szedtem le, amit linkeltél
De ez a TTPod-os elég jól működik, basszus. Digitálisan felgyorsított változatot is simán tolta, valószínűleg hangsáv alapján mutat, nem idő alapján, mint a régiek
-
Tonchi
aktív tag
válasz
szentkuti11 #31541 üzenetére
Simán lehet, hogy rossz verzió van fönt dropboxon, holnap megnézem. Igazából, lehet elérhetősége szűnt meg azóta, mármint ahonnan letöltené. Beszerzek egy új, híresebb számot és rákukkantok, majd írok...
-
Tonchi
aktív tag
válasz
szentkuti11 #31539 üzenetére
Nem, az úgynevezett EQ az csak valami design, és a szám alapján a borító alatt ugrál...
Bár most bevallom, hogy én nem vagyok az EQ-s lejátszók híve, szerintem egy EQ-t jól összerakni csak készülékspecifikusan lehet, tehát magába a romba, vagy az alapértelmezett lejátszóba. Minden telefon minden lejátszó EQ-jára máshogy reagál, így van akinek jó és van akinek nem és ebből születnek a viták...Nálam tökéletesen működik a dalszövegfelismerés. Nem csak az Adele-Someone Like You ismeri föl, kevésbé ismert együttesek számaihoz is talál megfelelőt, bár Lagzi Lajcsit nem próbáltam, de ha több ember jelzi a problémát, akkor megnézem (akár holnap is)
-
Tonchi
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom kit mennyire érdekel, de kedvenc zenelejátszómnak neki ugrottam, ami nem más mint a MIUI-s srácoktól a z univerzális mindenromrajó music player. Régebben RootRulez és Tomi kolléga szépen megmagyarította, csak éppenséggel utána nem működött vagy hibás volt. Na én a napokban elővettem, és már a régebben fordítóktól elkér magyarított .xml birtokában elkezdtem kicsit mókolni. A magyarosítás közel sem volt rendbe, sok helyen elírva, 4-5 sor kihagyva és egy .xml ki is lett hagyva. Szóval foldoztam toldoztam, hogy technikailag (minden kiférjen egy HDPI kijelzőre) a magyar fájlok jók legyenek. Ezzel elkészülve a draw9patch-es bugokat (elhalványodtak) is kijavítottam. Most van egy teljesen jól működő magyar zenelejátszó, amit gondoltam megosztok veletek:http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=115&t=418
A letöltéshez nem kell regisztálni!
Ja, meg ne ijedjetek, szakállas vagyok a szakmában, zsolti kolléga tudja(#31519) szentkuti11
Szóval, ezt is próbáld ki, hátha megtetszik -
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #31519 üzenetére
TTpod...
egyszerű,de nekem jobban bejött,mint az agyonsztárolt PowerAmp...(azt használtam néhány hónapig)
próbálj ki párat,mindenkinek más az izlése...;-) -
club1
veterán
Felejtős. Az adott csatornák a jogdíjas alkotásokat (filmek, sorozatok, stb...) a lehető legolcsóbban veszik meg, hülyék lennének fizetni az internetes közlésért is... Nem véletlen, hogy a királyi csatornák internetes közlésénél sincs közvetítés nem saját gyártású/jogtulajdonú termék vetítése során.
-
Bavid
senior tag
Új FB appal nektek nincs gondotok? Febr. 2-ai frissítés után nekem teljesen meghülyült, úgy leszipkázta az aksit, 8 óra alatt 43%-ot merültem, mindenféle szinkronizáció, internet elérés ki volt kapcsolva, megnéztem battery stats-ban és FB 56%-ot fogyasztott! A telefon folyamatosan awake volt. Úgyhogy azonnal letöröltem.
-
sdd2
veterán
Hangtárcsázós progit tud valaki?
-
punky10
addikt
válasz
Ez ügyben kérdezd(szigoruan privátban!!!)frensys kollégát,ö szivesen kifejti ezirányu tapasztalatait...
Viccet félretéve én a PowerAmpra szavazok,jo hangzás,szép témák,de sokan szeretik a PlayerProt is(pl headsetgombokkak vezérlés miatt)megint mások a Winampra esküsznek.Ezt inkább neked kell eldönteni,de nézd még meg a Mixzinget,a Mort playert is,ezek is jok... -
sdd2
veterán
válasz
atillaahun #31522 üzenetére
Igen az.
-
Gedeon31
addikt
válasz
atillaahun #31522 üzenetére
Nekem még azzal soha nem sikerült a Hir tv-t behozni.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Nálam a PowerAMP és a PlayerPro is bejött.
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Szerintetek melyik a legjobb zenelejátszó a mi kis zöld robotunkra? (Eddig próbáltam: PowerAMP, Winamp, PlayerPro)
-
Canonfan
senior tag
Köszi!
-B-:
Igen kilehet, én is kikapcsoltam, engem is zavart.
Menj be a GO beállításaiba, a képernyő beállításoknál a képernyők áttűnési sebessége pontban válaszd az "egyéni"-t itt meg tudod adni a sebesség és a ruganyosság mértékét, pl nálam a sebesség 100, a ruganyosság 0. Emellett én az effektus beállításoknál a képernyő átmenetet is alapértelmezettre szoktam beállítani, mert nálam a plusz effektek csak lassítanák a telót, így mindenféle felesleges effekt nélkül csak simán váltja a képernyőket.Bocs a duplázásért, TRob1 megelőzött
-
Krisz79
őstag
Beautiful widgets -et honnét tudnám beszerezni?
-
sdd2
veterán
válasz
atillaahun #31514 üzenetére
És valami weblap esetleg?
-
sdd2
veterán
Senki nem tud online TV-t amin viasat3 és RTL Klub is van?
-
Krisz79
őstag
Beautiful widgets szeretném letölteni.
Van tapasztalat,jó widget? -
TRob1
veterán
Ki.
Képernyő beállítások/Képernyők áttűnési sebessége/Egyéni és ott a Ruganyosságot lehúzod nullára. (Ha erre gondolsz)
(#31503) nagyvixi:
Nem válaszoltál a #31482-re, de sebaj, itt is megkérdezem, mert furdal a kíváncsiság. Nem ismered véletlen frensys és idegenufo "kollégákat"?Nekik is pont hasonló gondjaik vannak az ugyanolyan Optimus telefonjukkal mint neked, és ugyanúgy "nem vesznek levegőt" a hsz-eikben, akármilyen hosszú is az, akkor is csak 1 mondat.
-
-B-
senior tag
Go Launcher Ex-nél a képernyők lapozásánál ki lehet kapcsolni ezt a "visszapattanó effektet"?
Launcher Pro-nál volt ilyen lehetőség, itt azonban nem találtam semmit. -
nagyvixi
tag
válasz
#40993792 #31500 üzenetére
Szerintem is marhaság,viszont az a része nem marahaság hogy a memóriába lévő progik igenis fogyasztanak és ezzel kéne már végre valami fejlesztést felmutatni az androidos rendszer iróknak,hogy ha az ember visszalép a főoldalra akkor lépjen ki a programokból és ne inditsa magát újra!!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vicces képek
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest