- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
Cindercone82
tag
Üdv!
Találkozott már valaki olyannal, hogy ha 2 google acc van a telefonba amit szinkronizálni szeretnék akkor csak az egyikből hajlandó szinkronizálni a naptárat és nem lehet belépni másik acc alatt a chatbe sem. elég bosszantó. Tud valaki megoldást erre? -
Luissimo
veterán
válasz
frensys #30893 üzenetére
Inkább erre a listára figyelj oda, mert különben bekaphatod
-
frensys
tag
válasz
punky10 #30891 üzenetére
nem adja csak viccel,de a tények akkor is tények,ha feloldod a zárat elkezd wifizni mindkét program és azon is marad ha egy gyenge jelet is talál,márpedig mindig ez van az utcán ha megyek,talál egy totál gyenge wifi jelet és azt várná el az ember hogy akkor hagyja a francba és átvált gyorsan 2g vagy 3g-re de nem,és ha manuálisan leszeded wifiről és bekapcsolod a 2g vagy 3g-t akkor is utána ez a hülye visszavált wifire mert talált jelet,de könyörgöm az egy GYENGE semmit nem tudok vele mit kezdeni cimű jel,úgyhogy ennyit ezekről a programokról.
-
frensys
tag
-
pethYeti
addikt
válasz
frensys #30886 üzenetére
Utóbbinál nincs az a hiba, ha nem tud aktív wifi kapcsolatot létesíteni akkor válrt 2g-re. Green Power-nél ez nem működik túl jól az bekapcsolja a wifit és a mobilnetet is és az android maga vált wifire, ezzel nekem az volt a bajom hogy képernyő bekapcsolás után pár másodpercig ment a mobilnet amíg rákapcsolódott a wifire. Juice pedig vár hogy van-e wifi és addig be sem kapcsolja a mobilnetet.
Remélem kimerítő válasz volt és nem kérded még még 1001x.
-
frensys
tag
de mindkettőnél az a hiba van amit irtam
-
Probert75
addikt
válasz
baalco #30879 üzenetére
baalco & pethYeti Ti meg azt nem fogtátok fel, hogy neki egyáltalán senki se válaszoljon! Oldja meg maga, vagy írjon appot magának, mert neki semmi sem jó. Még a xar is éretlen!
MATT KERRICH Milyen készüléked van! Mit akarsz egy telefontól, kereskedelmi rádiót akarsz vele indítani?
Vegyél egy transzmittert.
-
MATT KERRICH
csendes tag
Olyan program létezik, amivel lehet rádióadást sugározni a készülékről?
-
frensys
tag
Sziasztok.A juice defenderrel vagy green powerrel teljesen mindegy mindkettőt kipróbáltam,gond van velük.
Ha feloldom a zárat egyből keresi mindkettő a netet és szinkronizálnak frissülnek a programok,DE mindkét programot kipróbálva orbitális hibát vettem észre,ha feloldom a zárat ezek egyből wifit kezdenek el keresni és ha nincs erős wifi jel nem ám átváltana 2 vagy 3g-re hanem továbbra is wifin akar netezni!
És ha manuálisan fent lenyomom a wifit,és bekapcsolom a 2g/3g-t fent a lehúzó menüböl visszavált pár másodperc múlva wifire újra,ha van wifi jel akkor azt használják.De könyörgöm totál gyenge wifi jelet érzékel mindkettő itt a házban amire rá se lehet kapcsolódni,akkor meg felejtse már el gyenge wifi jel esetén és váltson már át 2g/3g-re mondjuk,pláne ha én erőltetetten lekapcsolom ekkor a wifit és bekapcsolom a 2g/3g-t,mert ekkor is visszavált wifire..ááá -
F-ECT$
titán
Van itt olyan, aki játszot a Hockey Nations 2010 és vagy Hockey Nations 2011-gyel? (Nem a shootout-tal, hanem a teljessel.)
-
Teasüti
nagyúr
Nem a töltöttségről beszélünk még mindig, hanem az elérhető max kapacitásról és annak degradálásáról az idő és töltési ciklusok előrehaladtával. Amikor vki azt mondja a laptopjára, h pl 60%-os az akkuja, akkor ott az eredeti gyári kapacitás csökkenéséről beszél. Engem is csak akkor érdekelt ez, mikor eladtam a gépem, mivel ez egy lényeges paraméter egy használt laptopnál. Ez annyiban releváns az androidos eszközökkel, h ezek az eszközök is monitorozzák az akku állapotát, ahogy látom.
-
F-ECT$
titán
válasz
RootRulez #30866 üzenetére
Az eredeti sztoriban 462 kacsa van + 31 achievement. Ezek mind megvannak.
Ez úgy jött ki, hogy az eredeti játékhoz megjött a "Streched Thin" nevű új "világ" december 20 körül. (Ez a lufis.)
Viszont azóta ismét jött egy update 1-2 napja, és ingame meg tudod venni a "Cranky's story"-t, ez hozza a már említett újabb 132 kacsás részt.
-
Anulu79
addikt
Tudtok ajánlani valami jóféle játékot amivel tudok mással is játszani bluetooth-on?
-
RootRulez
félisten
válasz
F-ECT$ #30862 üzenetére
Én duzzogtam, hogy elcsináltam a korábbi mentéseket (már azelőtt, hogy kijött a frissebb verzió), erre kiderült, hogy a szintek eleve máshogy vannak... Van 1-2 szint eddig (2 és fél "világ" alatt) amit örültem, hogy két kacsásra megcsináltam és továbbmentem. Majd visszatérek rá...
-
F-ECT$
titán
Ezek az új Where's my water pályák, de főleg a challenge-ek közül néhány elég durvára sikerült. Már játszottam vagy 3 órát vele, és most járok 84 kacsánál.
-
Mr X
veterán
válasz
Teasüti #30859 üzenetére
De a fogyasztást hogy tudná kiszámolni előre? Hiába nézi, hogy még ennyi kraft van benne, és kiszámolja, hogy az egy órára elég, ha te a következő percben villogó vaku mellett, zenélsz, netezel, akkor máris nem lesz elég a saccolt időre.
Amúgy Nexus One-ra pl. volt rendes akkukalibráló program, ami feszültség és áramerősség alapján dolgozott. Nem csak törölte a batterystats.bin-t kalibráció címszóval.
-
TRob1
veterán
válasz
Teasüti #30857 üzenetére
Lehet.
De igazándiból én csak arra akartam kilyukadni, hogy az ilyen progik a pillanatnyi állapotra mondanak valamit, azt csók. Pl.: azt mondja még van vissza 1óra35 perc, akkor király, nézzük meg az 1óra30perces filmet. Aztán csodálkozunk hogy nem bírtuk végignézni, mert közben meg lemerült az akksi...
-
havri1
félisten
válasz
Luissimo #30841 üzenetére
Mondjuk a BatteryBar pro
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
frensys #30844 üzenetére
1. A gmail-ből töröld ki a freemail-es dolgokat.
2. A freemail webes felületén állítsd be, hogy továbbítsa a leveleidet a gmail-es címedre.
3. Örülj!A telefonomon csak egy gmail-címet használok, amit kizárólag az androidhoz hoztam létre.
Az összes többi e-mail-emről forwardolom arra az egy címre a leveleimet, és így mindent megkapok. A telefonos gmail-emben spam-listára tettem azokat, amiket elég, ha csak a számítógépen nézek meg, mert nem sürgősek. Így az összes fontos e-mailem azonnal megérkezik a gyárilag feltelepített GMail app-ba. -
pethYeti
addikt
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy jó kis építős/fejlesztős/esetleg támadós vagy valami interakciós stratégiai játékot? Gondolok olyanra, mint pl. PC-n az Age of Empires.
Oké, hogy mobilra nem lesz ilyen összetett dolog, de próbáltam kettőt is: Tiny Village és My Country. Ezek olyan lassúak, így unalmasak, hogy nem igaz. A telepítés után 20 perc alatt felépíted, megcsinálod, amit tudsz, majd órákat kell várnod, hogy kész legyen egy küldetés vagy egy építkezés, és ezalatt nem tudsz csinálni semmit. Persze lehet gyorsítani a dolgot, ha VALÓDI pénzzel veszel plusz cuccokat. A TV esetében pl. most 4 db 8 órás küldetéssel fog majd annyi pénz gyűjteni, hogy a következő fejlesztést megcsinálhassam, pedig tegnap este telepítettem. Őrület!
AoE-ben is várni kell egy-egy építkezésre, gyűjtésre, de közben tudsz csinálni mást, itt meg vagy bámulod a képernyőt, vagy kilépsz, és órák múlva visszatérsz...
-
VD
őstag
Anomaly Warzone Earth HD
Fizetős!
Tower Offense játék. Az idegenek által telepített tornyokat kell szétlőni. Mi állítjuk össze a támadó csapatot a különböző harckocsikból. Harc közben is vehetünk újakat és fejleszthetjük a meglévőket. Menet közben bármikor módosítható az útvonal, plusz pár extrával támogathatóak a csapatok. (javítás, füstgránát, légicsapás, elterelés)
Letehetetlen!
És végre jól eltaláltak a nehézségi szintek is! A könnyű is ad kihívást, a legnehezebb fokozaton meg igazi agy és reflex torna! -
frensys
tag
-Újabb őrület! A gmail levelezésnél beállitottam ugye hogy a freemailt is tudja fogadni,ott be lehetett egy ilyet állitani amit direkt be is állitottam hogy:
az üzenetek pop alapú letöltése esetén: a gmail példányának megőrzése a beérkező levelek között!
Azaz gondoltam én hülye,azt jelenti hogy megőrzi a freemailen is az egy példányt,és ide is lejön egy példány a telefonra,na már most pc-n amikor nézem a leveleimet,nulla levél van,leszedte a szerverről is és csak a telefonon van meg a rohadt életbe,tehát nem hagyta meg a példányt és ez marhajó mert nem a telefonon akarok válaszolgatni a leveleimre hanem pc-n,hol az istenbe lehet beállitani normálisan a g-mailen hogy maradjon a példány azon a rohadt freemailen is??Mert most üres minden a freemailen pc-n!
-Másik:a juice vagy green power teljesen mindegy mindkettőt kipróbáltam és igen,ha feloldom a zárat egyből keresi mindkettő a netet és szinkronizálnak frissülnek a programok,DE mindkét programot kipróbálva orbitális hibát vettem észre,ha feloldom a zárat ez egyből wifit kezt el keresni és ha nincs erős wifi jel nem ám átváltana 2 vagy 3g-re hanem továbbra is wifin akar netezni ami nincs!És ha manuálisan fent lenyomom a wifit,és bekapcsolom a 2g/3g-t fent a lehúzó menüböl visszavált pár másodperc múlva wifire,mert a programok úgy vannak beállitva hogy ha van wifi jel akkor azt használják,de könyörgöm totál gyenge wifi jelet érzékel mindkettő itt a házban amire rá se lehet kapcsolódni,akkor meg felejtse már el gyenge wifi jel esetén és váltson már át 2g/3g-re,pláne ha én erőltetetten lekapcsolom ekkor a wifit és bekapcsolom a 2g/3g-t,ekkor is visszavált wifire,ez hülye.
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok progit ajánlani ami tudja kezelni a bejövő hívást hangerő gombbal fel lehessen venni.
PL Fel gomb hivás fogadása, Le gomb elutasítás. -
adam3
aktív tag
-
havri1
félisten
Hello!
Droid ala letezik olyan program, ami megnezi az akksi elettartamat?
Mint pl notebookon, hogy a gyari x mAh -bol y mAh erheto meg el, vagy xy% az elhasznalodas..?
Felreertesek elkerulese veget, nem toltottseg jelzot keresek, hanem elettartam.Koszi
-
porse
őstag
Itt van a flash player , hogy hogyan kell ace-re, nekem gio n is ment de durván akadt.. fent sincs nekem.
Gyári romokon is megy csak root kell hozzá... -
-
saphancs
aktív tag
A titanium backup-al hogy tudok teljes mentést csinálni? Úgy értem, hogy van e olyan, hogy egy gombnyomással az összes telepített app-ot backupolja?
-
Sanci789
aktív tag
Mit kúrhattam el, ha se TB, se MyBackup nem rakta vissza a lementett adataimat? Felraktam új romot wipe-al, és egyik se volt képes visszarakni. Mindent egyesével kellett visszatelepíteni és még a játék mentéseim is elvesztek. De ugyebár még megvannak kimentett fájlok, vhogy visszatudom varázsolni a játék mentéseket? Meg alapból miért nem telepí tette őket vissza egyik se?
-
Kofetto
tag
Üdv!
Tudtok olyan alkalmazást amivel minden képernyőre másik hátteret lehet kirakni? -
zozyk
addikt
-
ra^ven
senior tag
Srácok van 5letetek arra, hogy lehetne lejátszani olyan weblapba ágyazott részeket ahol normál esetben adobe flash kellene? A telo azt írja nem támogatott.
-
-
fatal`
titán
válasz
Teasüti #30819 üzenetére
Root + droid VNC server BETA, kliensnek pedig android-vnc-viewer
-
Teasüti
nagyúr
A weboldalból nekem csak ez látszik: remotely access computers from your android device!
Nekem pedig ez kéne: remotely access android devices from your android device.A dolog pikantériája, h nem tudok próbálkozni eszközök híjján.
Smart box-okkal még csak most ismerkedek és már párszor felvetődött a kérdés, így jobbnak láttam utána járni a lehetőségnek. -
Teasüti
nagyúr
Tudtok olyan alkalmazást, amivel androidos smart box-ot lehet távvezérelni másik androidos eszközzel - telefon, tablet? Wifi-n és/vagy bluetooth-on.
Van egyáltalán android-nál "távoli asztal", vagy hasonló?Köszi!
-
BIZ0906
aktív tag
Olyan progi kéne hogy a teló camját webcamként használjam pl. Skypeon remélem tudtok segíteni
-
pepe10.10
tag
most tesztelgetem az SPB Shell 3D-t nemtudja valaki, hogy hogyan lehet a menüben mappát létrehozni? lehet egyáltalán?
-
decoati
aktív tag
válasz
Fehércápa #30799 üzenetére
Jó az a sygic, gyorsabban fog holdat, a grafikája is gyorsabbnak tűnik mint a rigó. Eléggé megbízható, bevitt Szolnokra holott nem is kellett volna, de ki is hozott onnan némi belvárosi kalandozás után. Istenem, hát nem tudta a 4-esről a lejárót. De megoldotta!
(aznap uninstall)
-
TRob1
veterán
válasz
Fehércápa #30799 üzenetére
Azok vannak
(Lásd 30790-ben)
De ahogy hallom/olvasom, elég komoly tervezési problémái vannak néha-néha... és ez nem feltétlen a térkép hibája. Sőt...(#30800) aimettirlz:
Ékezet persze hogy van, ha van a billentyűzeteden.Az már más kérdés hogy a normál/magyaros jobbra dőlő ékezetek miatt kapásból 70 karakter lesz 1 sms, míg handcent meg átkonvertálja, és marad a 160 karakter.
És mi az a "meg stb" (azon kívül hogy a "meg satöbbi" rövidítése)? -
Cartman023
aktív tag
válasz
aimettirlz #30798 üzenetére
Akkor sok szerencsét a beállításhoz, nekem is sikerült valahogy, de nem tudom hogy!
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest