Aktív témák
-
basaja
senior tag
válasz
Cartman023 #33998 üzenetére
ment is a lecsóba....
van helyette jobb,szintén Forecas,nagyon jó,testreszabható...
Időjárás,rengések,barométer,figyelmeztetések...marketen free...
tud holnapi widgetet(is);-) -
KrAt
veterán
válasz
fatal` #33994 üzenetére
Próbáltam, nem akarta megjeleníteni az Ace.. Valamit tuti elnyomtam..
Aztán rájöttem, miért nem lehet a GT540-ről rátenni SD karira: mert nincs benne
Miután orvosoltam ezt a problémát, simán átköltöztettem SD kártyán.. Persze utána megjelentek a google-ös accountok is, de mostmár mindegy..
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Milyen programot ajánlotok arra, hogy a régi telómról (LG GT540, Android 2.1) átmentsem a névjegyeimet az újra (Samu Ace, 2.3)?
Lehetőleg ingyenes legyen, Marketről beszerezhető
Előre is köszi!
Atesz
-
Cartman023
aktív tag
A Palmary Weather-ben lehet olyat, hogy a widget csak a következő napok időjárását mutassa?
-
half333
őstag
Valaki meg tudná mondani hogy az exDialer -ban hogy lehet beállitani hogy ha megnézem a nem fogadott hivást,akkor eltünjön az értesitési sávról a piros nyil?
-
zlotty
tag
Sziasztok.
Előfizetéshez keresek olyan programot amivel nyomon tudom követni az aktuális egyenlegemet. (jó lenne, ha belehetne állítani a havidíjamat és a percdíjakt és abból számolná ki) Tudnátok ajánlani valami megbízható/jó alkalmazást?
előre is köszi -
atila4
senior tag
Android Marketen a My library-ból hogyan tudok alkalmazásokat kitörölni?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
bigrock #33982 üzenetére
Jöhet a link, hálás lennék érte. Igaz én csak Viktoriát kerestem, mivel nem US angolt beszélek.
(#33984) basaja
Vhol vmikor mintha láttam volna a névjegyzékben olyan mezőket is, hogy fonetikus kiejtés, vagy hasonló. Talán épp a TTS miatt. Lehet még a gyári romon, mert most néztem és nincs ilyen, vagy el van dugva vhova. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #33759 üzenetére
Véletlenül sikerült. Éppen a telón gyárilag fent lévő Reader nevű alkalmazást nézegettem (Sense alatt van), ahol felajánlotta hogy beregisztrálhatok az Adobe DRM-be (fogalmam sincs mi ez). Megtettem, majd utána átmentem a Mantano Reader-be és aktiváltam ezt az Adobe-s accountot, amely után már egyből engedett létrehozni egy Mantano-s accountot a join gombbal. Ez is megtörtént. Már csak arra kell majd rájönnöm, hogy miként lehet könyvet feltölteni és szinkronizálni a könyvjelzőt mindkét androidos eszközön.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Egy mini topikot szeretnék indítani azzal a kérdéssel, hogy ti milyen szinten tudjátok kihasználni Mariskát (Svox)? Szeretném megcsinálni a Vasemberben látott Jarvis féle reggeli üdvözlést, amihez eddig a Smarter Alarm tűnik a legjobbnak, de ez is igen "béta". A felolvasás csak részben magyar, részben angol, amibe meg Mariskának beletörik a nyelve. Szeretném kipróbálni eredeti nyelven is (GB Victoria), de nem találom a neten a telepítőjét (market-ben nekem inkompatibilis készüléket jelez, ezért kéne külön a telepítőfájl).
Fölösleges szabadidőmben ha unatkozok, akkor az rss-t próbálgatom, hátha össze tudnék hozni egy full magyar rss csatornát Mariskának ugyanazokkal a tartalmakkal, amit az ébresztőnek kéne tudnia (naptár, gmail, időjárás, etc), de ez egyelőre csak ötlet. Nem tudom megvalósítható-e.
Illetve eddig az ébresztő nem igazán töltött be rss-t nekem, bár csak egy csatornát próbáltam (Index.hu), hátha az pont nem működött... -
fgo
tag
létezik youtube downloader plugin androidra vagy valami hasonló?
-
tomy86
addikt
válasz
V.Stryker #33970 üzenetére
kapcsolók: Widgetsoid2.x.
system: Android Assistant -
Viper26
nagyúr
Olyan alkalmazást keresek amivel wifi/mobilnet stb...kapcsolható ki/be és tökéletesen működik ICS alatt.
-
Véreshurka
senior tag
petipetya , F-ECT$: köszönöm
-
F-ECT$
titán
válasz
Véreshurka #33959 üzenetére
Megjegyzi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Véreshurka #33959 üzenetére
Pontosan.
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha megvettem a poweramp unlockert és ha új romot akarok feltenni akkor azt ugyanúgy le tudom húzni majd a marketból fizetés nélkül? Tehát megjegyzi a market h a fiókommal miket vettem eddig, vagy mentsem inkább le az apk-t és majd maga a poweramp tudni fogja hogy megvettem?
Előre is köszi.
-
Edi77
őstag
Sziaszok!
Használ valaki ssLaunchert? tényleg nem könnyű a widget használata?
-
Nordik
őstag
Milyen appal vagy melyik bongeszovel tudok a kulonbozo fajlmegoszto oldalakrol normalisan letolteni? Nagyon sokszor el se kezdi vagy csak toredeket tolti le a tartalomnak...
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #33946 üzenetére
lost phone sms-sel zárható,bár a követés netes...avast megnézem...sajna volt már szerencsém átélni,milyen lopott telefon dühös tulajának lenni...igaz nem most volt,de amennyire lehet kiküszöbölném a lopással járó kellemetlenségeket...
-
atillaahun
veterán
válasz
Probert75 #33940 üzenetére
Csak az van kiválasztva. Pontosabban a 3 soros, de nem veszi figyelembe.
(#33941) TRob1
SD-re nem telepítek semmit.Egyéb ötlet?
Attól tartok ennek újratelepítés lesz a vége, majd pedig mikor azután sem fog működni, akkor előkotrok valahonnan valami régebbi verziót.
Tökömbe basztatják folyton a frissítésekkel ami már egyszer jól működött.(#33945) basaja
Amiket felsoroltál azok csak nettel mennek, így szerintem nem érdemes foglalkozni velük. Ami net nélkül is működőképes az eddig egyedül az Avast, amivel találkoztam. És abba viszonylag komoly védelmek vannak törlés ellen, azt hiszem be lehet úgy állítani, hogy csak Recovery-ből legyen törölhető teljes rendszerkiirtással. -
basaja
senior tag
láma kérdés:mennyire van létjogosultsága a védelmi appoknak?
Ha elhagyom a telót,simán legyalulhatóak,új ROMmal felülírhatóak?Pl Cerberus elrejtve az app drawerből?Akkor hiába állítom be rajta a SIM checkert is,ha valaki simán törli az adott appot,nem?
Melyik jobb egyébként?Cerberus,Lost Phone,Android lost?
Kíváncsian várom hozzáérő válaszaitokat -
half333
őstag
Tud valaki ehhez hasonló programot: led me know beta
mert először működött,aztán más más szinben villogott a led,mint ahogy beállitottam,letöröltem,majd vissza tettem,most meg az irja ki h filed. -
Probert75
addikt
válasz
atillaahun #33939 üzenetére
A beállításában kell csak a qwertz magyar 4 sorosat választani. Beáálítások/Billentyűzet/Magyar(qwertz, 4 soros), csak ez után legyen pipa, a többi után ne. Ja és a telóban is ezt kell alapértelmezetté tenni. Mármint az AnySoftot.
-
atillaahun
veterán
Az miért van, hogy az AnySoftKeyboard-ban hiába választom ki a feltelepített magyar billentyűzetet, nem hajlandó mutatni gépeléskor csak az angolt?
Cache-k törlése és reboot megvolt. Régen már egyszer azt hiszem megoldottam így, de most nem tudok mit csinálni vele. -
vétó
aktív tag
-
flash-
veterán
olyan alkalmazast keresek amiben bejrgyezhetem barátaim szulinapjat,lehet az adatbazist kimenteni es visszaallitani.
ötlet? -
xSide
őstag
válasz
basaja #33930 üzenetére
Másik alternativa esetleg a (támogatott magyar nyelvű) File Expert, ez az egy tudja a tartalom megosztást ftp szerver telepitése nélkül!!
A file expert-ben csak rányomok a megosztás FTP-n, kiadja a teló elérhetőségét és Total Commander-ben pc-n beírom, majd megnyitom az sd tartalmát...
Hosszú ideje így másolok, törlök mindent
Mást is tud még bőven, hosszú lenne a lista viszont a kívánt célra ez a legmegfelelőbb (számomra)!
Jobban tetszik az ES egyébként és kár, hogy az ftp-t nem tudja így csak akkor ha pc-n kreálok egy szervert...
Az expert-el azonban erre nincs szükség, így bármely pc-vel csatlakozhatom wifin keresztül ftp-n a készülékhez! -
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #33931 üzenetére
köszönöm
-
basaja
senior tag
sziasztok
tudom,hogy volt róla szó,de abban kérném a segítségeteket,hogy melyik az a program,amivel a legegyszerűbben mozgathatók a fileok a wifis laptop és a telefonom között.Semmi faxni,csak hibamentesen és gyorsan dolgozzon,ennyi.
Köszi a segítséget -
kivulallo
tag
Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nincs máshova ahol válaszolnának is...
Nem tudom van-e benne warez, ha van elnézést kérek, megszűrtem amennyire tudtam...Ma szórakoztam egy kicsit a telefonnomal, ami egy Gio egyébként, és az eredmény az lett hogy holt komolyan sz@rik rám. Nem tudom hogy hívják ezt de a legesleg első Samsung logónál akad fent, és villog... Semmi más... Egyedül Download módban kapcsol be, a többire szarik, ha Samsung logó jön ott villogni kezd.
Egyébként dióhéjban annyi történt, hogy leszedtem a CWM Managert hátha működik a stock ROM-on is, mert Cyanogen 7-en alap cucc. És csak annyit nyomtam, hogy Reboot into Recovery... Semmi mást! És puff...
Segítsetek sürgősen meg kéne csinálni... remélem ez nem garesz vesztést jelent...
Egyébként sokat hülyülök Androiddal rajta, Cyanogennel, meg mindenféle firmware-ekkel mint a SimpliGio meg GioPro meg BNC...Megpróbáltam többször is flashelni Odinnal (4.42) de ugyanez van... Lehet hogy maradandó?!
Valami szent gomb-kombó?
Vagy valami mód rá, hogy hogyan flasheljem újra....
Vagy mindenképpen szervíz?
Köszi előre! Légyszi segítsetek!
-
hdman
őstag
válasz
kavics325i #33911 üzenetére
PÜ ment!
-
deva
tag
válasz
molnarpeter #33921 üzenetére
Igen, kétszer is, de tartok tőle, hogy mindkét alkalommal elveszett a levelem a rengetegben...
Ezért írtam ide is, hátha...
-
molnarpeter
nagyúr
-
deva
tag
Sziasztok!
Remélem nem szabályellenes saját készítésű appot itt reklámozni, mindenesetre én nem találtam ezt tiltó dolgot!
TElvira, az Android rendszerekre készített MÁV menetrend alkalmazás! Mostmár a régebbi készülékeken is elérhető, 1.6.x verzió felett bármelyik telefonon fut. A funkciókról pár szó:
-keresés
-eredmények részletes megjelenítése
-előzmények naplózása
-kedvencek offline mentésére lehetőség
-kedvencek karbantartása, ha van aktív internet kapcsolat
-elmentett kedvencek kiolvasása offline, internet kapcsolat nélkül
-vonatok élőbeni követése GPS helyzet alapján
-GPS helyzet alapján legközelebbi állomás kereséseA marketen ebben a kategóriában egyedülállóként az én alkalmazásom tud offline elmenteni keresési eredményeket, illetve GPS helyzet alapján a legközelebbi állomásra keresni!
Próbáljátok ki, használjátok egészséggel, illetve értékeljétek!
Felhasználói visszajelzésnek, építő jellegű kritikának, fejlesztési ötleteknek rettentően örülnék, a hundeva+telvira[kukac]gmail[pont]com címen tudtok a legkönnyebben elérni, bár ezt a topicot is nyomon fogom követni!
Gábor
-
VMatteo
őstag
Csáó! Olyan programot keresek, ami mutatja CPU használatot. A CPU SPY-t nem támogatja a főzött romom. Tudnátok segíteni?
-
Sanci789
aktív tag
Tippeket szeretnék kérni tőletek, melyek a legfaszább programok, amikkel meg lehet keresni az elveszett telefont?
-
hdman
őstag
válasz
kavics325i #33900 üzenetére
Este 10 utan feldobom vhova, most mobilrol vagyok.
-
bohoc71
aktív tag
Hali!
Szeretnék segítséget kérni a Tasker progival kapcsolatban. Szeretném beállítani, hogy óránként bekapcsolja adott időre az APNDroidot és ki is kapcsolja.De sajna eddig még erre nem jöttem rá, igaz nagyon gyenge az angol tudásom.Megköszönöm ha valaki segít, akár priviben is.
-
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #33898 üzenetére
Akkor nem tudom, mi lehet a probléma a Handcent-tel nálam. Tegnap este még jó volt a karakterkezelés, ma reggel már nem.
Nagyon nem is frissíthette magát közben, mert az utolsó romcsere óta nem jelentkeztem be a marketre, ezt is apk-ból raktam újra. Újratelepítés előtt jól működött, sőt, utána is egy hétig.
-
dokee78
félisten
kavics325i A szerkesztés gombot miért nem használod?
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest