Aktív témák
-
erikke17
őstag
Üdv, egy alkalmazással kapcsolatban érdeklődnék.
Erről lenne szó: [link] (A Link marketra mutat)
Ez egy sebesség mérő app, szerintetek megbizható? Már csak azért mert látom elég sok engedély kell neki..
Előre is köszönöm -
Luissimo
veterán
pl, hogy tudsz vele mobilra smst küldeni ingyé...
egy érv , de jó érv.
minek a videohívás?
az nem zabálta az erőforrásaidat?
meg a sávszélességet ?most pl a tabon bevan jelentkezve a háttérben a viber,de a cpu fogyasztása 0%, tehát kvázi nem fogyaszt semmit, csak figyel a háttérben.
és jönnek-mennek rajta az sms-ek.
(jobbnak tartom, mint a g-talk-ot, de kinek a papné, kinek a víber -
vétó
aktív tag
válasz
Luissimo #31194 üzenetére
nálam nem sokáig volt fenn a viber. zabálta az erőforrásokat, nincs benne videóhivás lehetőség, agresszívnek is találtam, és több ismerősömnek van skype-ja, így én inkább maradtam annál. ezek közül azóta persze biztos javult néhány területen, de nem tudom, miben lehet jobb a sokkalta elterjedtebb skype-nál.
-
-
Luissimo
veterán
a viberban is lehet sms-nek látszó szöveget küldeni , csakhogy annak nincs pénzdíjja, basszus.
és ottlesz az üzenetek között, nem száll el
rakd fel és a haverjaiddal is tetesd fel és azonnal ottlesznek a kontaktlistában, és lesz egy saját ingyenes hálozatotok...pontosan, annak is kellene hogy legyen okosteloja.
Nincs neki ?
milyen haver az ilyen ? Buta ?? -
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #31187 üzenetére
Ja, hogy rögtön kiírja képernyőre az sms szövegét?
Nálam GoSMSPro is így van belőve, nem csak az értesítésre írja, hanem látom rögtön az üzenetet a Home-on.Tényleg. GOSMS-ben lévő GoChat-et próbálta valaki?
(#31189) spiritex:
Áhá, minden világos. Nem tudok ilyet. De keress rá az "Erőszakos üzenet" kifejezésre. -
TRob1
veterán
válasz
spiritex #31183 üzenetére
"mint a régi Nokiák, hogy Azonnali Üzenet, ami ugye egyből a képernyőre kerül mindenféle gombnyomás nélkül"
Ez mi pontosan? Hogy kell ezt érteni? (Gondolsz egyet és már meg is fogalmazódott ez a gondolta a másik fél fejében? Mert olyant még asszem nem tud egyik se.
)
Mi az hogy gombnyomás nélkül? -
spiritex
veterán
Létezik olyan SMS app, amelyik nem csak a megírt sms-em kézbesítésének időpontjáról értesít, hanem az elolvasási időpontjáról is? Vagy ez technikailag megoldhatatlan?
(#31184) Zsolt_72 Köszi a választ!
Szerk: De akkor lenne még egy kérdésem:
Olyan SMS appról tudtok, ami olyat tud, mint a régi Nokiák, hogy Azonnali Üzenet, ami ugye egyből a képernyőre kerül mindenféle gombnyomás nélkül. -
jegenye77
addikt
válasz
frensys #31173 üzenetére
Először is nyugodj le.
Azután gondold még egyszer át,hogy mik azok amik tényleg fontosak.Azután a sok f@szságot töröl le a francba.Ne telepíts mindenféle hülyeséget arra a szerencsétlen telóra.
De ha így sincs elég szabad hely,akkor a telefonod topkjában tuti segítenek,hogy hogyan tudod ezt megoldani.Mert van olyan,hogy szinte mindent az sd-re tudsz majd telepíteni.
Nálam is így van ill. így voltam vele én is.
Ha mégse jó így,akkor vegyél egy drágább telót,amire gyárilag több alkalmazást tudsz telepíteni.
És végül!
Próbálj meg nem egy mondatban leírni egy fél oldalt!Mert hidd el még ha telóról írsz is,abban is vannak nagybetűk. -
frensys
tag
válasz
jano_77 #31165 üzenetére
hiába nem hinnétek el,csak fontos programok vannak szinte amik hasznosak,wifi-pc program,uninstaller meg filekezelők stb.de vannak játékok is meg egyéb,viszont mind fontos,a telóba még egy rohadt jegyzettömb sincs amibe irni tudnék feljegyezni magamnak mit kell venni vagy csinálni elintézendő dolgok stb.,azt is úgy kellett leszednem egyet ami 4 mb volt kb. ezek mind mind a hülye telefon belső tárhelyébe mennek szinte,amit tudtam átpakoltam viszont sd-re,játékok pár program amit csak engedett,de ez tényleg már röhej hogy nincs hely 20 mb szabad van és ugat hogy nincs hely.....áááá...
Amúgy sima gyári 2.3.3 van lg optimus one telefonom van,kernel 2.6.35.10
szoftver pedig v20g
-
frensys
tag
Most legújabban az idegesit hogy állandóan elfogy a belső tárhely,mindig jelzi hogy kevés a hely,de már könyörgöm semmit nem tudok letörölni mert minden fontos,jegyzettömb,időjárás jelentő+fontos alkalmazások,amit persze nem tud átrakni a rohadt sd-re,a játékok fele meg a programok fele ment csak át oda,a többit a belső tárhelyre teszi,már nagyon elegem van hogy nem tudom használni a telefont mert mindig kevés a hely és telepiteni se már rá szinte..
Kérdés:A gmailt megcsináltam telómon..hogyha lejöt kb.200 levél akkor ezek foglalják a belső tárhelyet? Mert akkor letörlöm a leveleket a francba elolvasás után,ha sok helyet foglal,szerintetek?
THANKS!!!!!
-
aggleány
addikt
SÜRGŐS!!!
Megvettem egy appot, de mégsem nyert. Még simán a 15 percen belül vagyok, hogyan tudom visszacsinálni? Légyszi segítsetek!
-
jano_77
nagyúr
válasz
frensys #31153 üzenetére
Próbáld meg a System Panelt, de a legjobb az lenne, ha nem hallgatnál zenét.
Az eléggé szívja az akksit, így ne csodálkozz a 85%-on. Persze azt elfelejtetted leírni, hogy 1,5 óra alatt érsz be - hova is? -, vagy csak 15 perc, mert az ugye nem mind1!?
Aztán azért a netezés, letöltögetés is tudja szívni a battery-t. -
frensys
tag
Mostanában nagyon zabálódik az aksi,reggel zenét hallgatok lemegy mire beérek 85 százalékra,kicsit netezek rajta meg letöltök ezt azt,volt egy két hivásom és délután 1 órára máris 65 százalék a telefon!! Nem tudtok olyan programot ami kifejezetten azt nézi mi zabálja legjobban az aksit???Mert a battery info meg ilyenek meg a cpu spy nem jó,nem ilyen kell,hanem ami megmondja mi zabálja a legjobban,kiirja a programot melyik eszi a legjobban az aksit!!!
THANKS!!!!!!!
-
B Adrian
csendes tag
Sziasztok!
tud valaki valamit erröl az alkalmazásrol. hogy müködik milyen tv kell hozzá. ja és hogy miért csak két készüléket jelölnek meg az elérhetö eszközöknél?
válaszokat elöre is köszönömSamsung Smart View
-
válasz
jano_77 #31145 üzenetére
Szerintem teljesen fölösleges pánikoznod, ha végignézed az alkalmazásaidat, akkor fogsz bőven találkozni olyan programmal, ami hasonló hozzáférést kér.
Az előző hozzászólók felvetették, hogy egy lámpának minek kell ennyi hozzáférés.
Jogos az aggodalom, de a Facebook sokkal veszélyesebb ennél, ha hülyén használják. -
-
válasz
petipetya #31008 üzenetére
Konkrétan az elnne jó, ha egy hétre előre be tudnám állítani, hogy - teszem azt - este hatkor kapcsoljon be egy whitelist, és legyen aktív este 9-ig... éjszakás műszakban is dolgozom, marha jó lenne, ha automatán megoldaná a listák aktiválását, így amíg alszom, valóban annak csörögne csak ki a telefonom, aki nagyon fontos ember az életemben.
Egyébként nem Te írtad az appot ajánló hozzászólásodban, hogy lehet időzíteni?
Ezért keltette fel a figyelmemet a dolog, vagy keverem valamivel?
Basszus, most nem találom már meg az említett részt a hozzászólásodban. Biztosan rosszul emlékeztem. Ettől függetlenül nem rossz kis app, az tény!
-
pethYeti
addikt
Én ezt ajánlom: [link]. Tökéletes, betudod állítani a kbps-et és mkv-től kezdve mindent visz. Feliratot is berakja alá. Free-ben van reklám és ha elkezdesz nézni valamit az első 5 másodpercben felül egy vékony sávban ajánlja hogy vedd meg. Sokat próbáltam, eddig nekem ez jött be leginkább.
-
St3ven
addikt
válasz
toth_janika #31111 üzenetére
Mert az Eszközkezelőknél nem vetted ki a pipát a Widgetsoid mellől.
-
adam3
aktív tag
Működik valakinek a handcent sms online backup szolgáltatása? Azt írja hogy lépjek be, de már előtte beléptem.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #31113 üzenetére
Természetesen valszeg rosszul van írva, és csak az felett fog müxeni.
Én simán lehúztam marketről a legújabb GoSms-t (4.30), majd kiválasztottam benne a magyart és azt is letöltöttem, majd megint kiválasztva magyar lett.(A régi verziókban eleve nincs is magyar választási lehetőség, az újban meg eddig is benne volt, csak eddig még nem volt mit letölteni
)
ui: És valszeg másnak is müxik, mert már ment rá 4db 5csillag
(#31128) aggleány:
(Csak hogy nehogy megint panaszkodj itt nekem
)
-
aggleány
addikt
válasz
#40993792 #31126 üzenetére
Szívesen. Ha már külön megszólítást kaptam, illett válaszolnom.
Én is úgy gondolom, hogy célszerű lesz lassan beszerezned egyet. Nagyon jó "kis" ketyere. Néha csak lapítok, amikor itt mindenféle zenelejátszókról meg filmnéző progikról van szó, mert az enyém mindent visz a gyárival is. Mármint mindent, ami nekem kell.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Adott egy wifis/bluetooth-os laptop, meg egy SGSII. Wifi router nincs, viszont van My WiFi, és így a kábeles netet megosztottam a telefonnal is. Ezek a körülmények.
Ami érdekelne: mi a legegyszerűbb/legjobb mód, hogy a laptopon tárolt filmeket streamingen keresztül lejátsszam a telefonon? -
dropopi
aktív tag
El fogom adni a telefonomat/Ace/ és váltani fogok egy másik androidos készülékre. A mostanin csak úgy tudok kilépni a gmail-ből, hogy gyári beállítások visszaállítására nyomok? Illetve az új tulaj ha újabb fiókot hoz létre, akkor használni tudja a saját gmail címével a telefont teljesértékűen? Én meg ha pár nappal később belépek az új telefonomba, akkor beállítom a most használt mailcímemet? Mit javasoltok, hogyan járjak el?
Amit az android miatt használok gmail címet, magánlevelezésre egyáltalán nem használom, úgyhogy ilyen szempontból semmi "titkolnivalóm" nincsen.
Illetve az eddig letöltött alkalmazásaimat a marketre belépve megtalálom, s az új telefonra is rá tudom tenni, amelyiket szeretném ugye? /ingyenes és fizetős is van egyaránt/Remélem nem túl láma kérdéseim vannak, de valahogy nem találtam kielégítő választ, vagy csak rossz szókapcsolatokkal kerestem rá.
Köszi!
-
meko1
tag
válasz
punky10 #31119 üzenetére
lehet,hogy igazad van>>a vírusirtók ilyenek ,az érdekes ebben az,hogy többféle oldalról
próbálkozva sem sikerült,márpedig nem a program/apk/,hanem a letöltési forrás kér/ne/
hozzáférést,egymástól függetlenül,pedig ugyane források korábban nem szerettek
volna pofátlankodni>>>>azt hiszem,ez máshová tartozó téma,sajna a problémám
megoldásához nem visz közelebb üdv meko1 -
lyeany
csendes tag
Sziasztok! Nagyon fontos lenne olyan alkalmazás, amellyel tudok bejövő hívást tiltani, konkrétan egy számot, és ugyanettől a számtól az smseket is. Mindent
. Köszönöm szépen. Ui: Kerestem kulcsszavakkal a fórumban, de biztos rosszakat használtam, mert nem hozott eredményt. Köszönöm a segítségeteket!
-
meko1
tag
válasz
toth_janika #31117 üzenetére
hát jó,sorban: 31099=kérdésem a /nekem/hasznavehetetlen qr-kód általam nyilván
rossz használatáról>>>>válasz 31100,olvasható....
reagáltam 31102,továbbra is választ várva....
31109 thermo letöltés>>>>pc-re próbáltam,vírusos/tartalmazza 31110/,
a többiért persze nem haragszom,hátha mégis tud és akar válaszolni is
valaki eredeti felvetésemre,számomra ez nem volt megterhelő üdv meko1 -
punky10
addikt
válasz
killer1203 #31094 üzenetére
Nézz rá az Elixir alkalmazásra.Az egyik legjobban testre(ill. telora...
)szabhato widget alkalmazás.Magyar fejlesztés,skinezhetö,és plugin telepitése után olyat is tud,ami pl 2.3-as droidnál korlátozva van...
meko1:azért,merz egy PC-s virusirto hisztizik,még nem biztos,hogy virusos.A NOD pl minden olyan progira harap,ami rendszerhozzáférést kér,még akkor is,ha nem a winhez akar nyulni.Pl régebben a SEToolLite-t is csak igy tudtam használni,ha a NOD-ot leállitottam.Lehet,hogy most is csak vaklárma a riasztás...
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
[]Minecraft
ez nálam működik csak valamiért 1-2 játék indítás után nem tudok elmozdulni az adott helyről az miért van? -
-
Verhóó
tag
Van még olyan billentyűzet alkalmazás mint a SlideiT?( össze kell kötni benne a betűket)
-
toth_janika
őstag
Hát nem tudom, de nekem a Widgetsoid valahogy nem jött be.
Feltelepítettem, nem tetszett, le akartam szedni, de nem lehetett. Ürítettem a cache-ét, utána sem. Freeze nem lehetséges még TBP-ben sem!
Na mondom fasza!
Ezután, és persze közben is, volt egy valag restart. Egyszer csak a TBP ki tudta írtani, de folyamatosan kaptam egy két Force Close üzenetet a widgetsonicról!
lehet csak én szoptam vele, de az istenes volt! -
R19
senior tag
Ezt például kalibrálni is tudod:[link]
-
Krisz79
őstag
Tudna Nekem valaki hőmérő progit ajánlani.
Olyan érdekel ami az aktuális környezet hőmérsékletét mutatja.
Köszönöm. -
R19
senior tag
válasz
killer1203 #31094 üzenetére
Próbáld ki ezt, remekül testre szabható.[link]
-
TRob1
veterán
válasz
gabek_ #31101 üzenetére
Nekem mindenhol jól írja ki a neveket, magyarosan, vessző nélkül. Mondjuk az is igaz, hogy minden kontakt pont fordítva van beírva, vezetéknévhez keresztnév, és keresztnévhez vezetéknév. A Lista rendezési elve Utónév, Nevek megtekintése meg Utónév előre. És így mindenhol úgy van, mint ahogy lennie kell.
Gmail címtárba is utónév van Rendezési elvnek bepipálva.
(Egyébként ez a dolog még régebbről maradt nálam meg,m ert vmelyik telefonba így lehetett neveket beírni, és mikor át lettek téve, így hagytam. De pl. MyPhoneExplorer-ben kb 2 kattintásra át lehetne cserélni az összes névjegyben egyszerre, de így hagyom, így legalább normálisan jelennek meg mindenhol.)
-
gabek_
tag
válasz
thesound #31072 üzenetére
Szia!
Köszi, ez nekem is eszembe jutott, de hát isemerjük be, nem túl "szép" megoldás.
Abban bíztam esetleg van valami app ami ezt megoldja. Vagyis, hogy minden marad a helyén csak épp ha hívnak, rendesen kiírja....
Lehet túlsokat várok a droidtól?
Van valahol egy Siemens C55-öm az tudja ezt...
Ha nem találok mást, megcsinálom amit írtál.
Mégegyszer köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged