Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASRock lapok általában
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
dropopi
aktív tag
-
dropopi
aktív tag
-
dropopi
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni:
Telefont váltottam, Ace-Evo 3d. Tegnap a marketes fiókomból minden gond nélkül 6 alkalmazást sikeresen feltettem az Evo-ra. Ma tettem volna még vissza sokat, de egész egyszerűen nem jelennek meg. Elvileg szépen végigfut minden a telepítés során, de az összes alkalmazások között sem, és a letöltöttek között sem jelennek meg, amiket még visszatennék. Kikapcs-bekapcsot csináltam, hátha, de nem változott semmi.
Mi lehet a gond? Akinek van javaslata, kérem ne tartsa magában.
Előre is köszönöm.
-
dropopi
aktív tag
El fogom adni a telefonomat/Ace/ és váltani fogok egy másik androidos készülékre. A mostanin csak úgy tudok kilépni a gmail-ből, hogy gyári beállítások visszaállítására nyomok? Illetve az új tulaj ha újabb fiókot hoz létre, akkor használni tudja a saját gmail címével a telefont teljesértékűen? Én meg ha pár nappal később belépek az új telefonomba, akkor beállítom a most használt mailcímemet? Mit javasoltok, hogyan járjak el?
Amit az android miatt használok gmail címet, magánlevelezésre egyáltalán nem használom, úgyhogy ilyen szempontból semmi "titkolnivalóm" nincsen.
Illetve az eddig letöltött alkalmazásaimat a marketre belépve megtalálom, s az új telefonra is rá tudom tenni, amelyiket szeretném ugye? /ingyenes és fizetős is van egyaránt/Remélem nem túl láma kérdéseim vannak, de valahogy nem találtam kielégítő választ, vagy csak rossz szókapcsolatokkal kerestem rá.
Köszi!
-
dropopi
aktív tag
válasz
Probert75 #30281 üzenetére
Köszönöm.
TitaniumB.-re gondoltam, hogy hasznos lehet. Ok, az nem nagy etwas újre feltenni a navigációkat. Úgy gondoltam, hogy az eddig használt androidos mailcímemet használhatom tovább a másik készülékkel. Bár lehet egy vadi frisset adok hozzá. - De akkor a kifizetett alkalmazások vesznek - igaz nincs sok, és azok sem nagy összegek.
Hogy még mikor fog ez megtörténni pontosan nem tudom, több mindentől függ. -
dropopi
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, ha egy androidos telefonról egy másik androidosra váltok, mit érdemes megtennem? Mit, mivel mentsek le, illetve alkalmazásaimat valahol összegyűjtve megtalálom, és az új telefonra rá tudom-e tenni könnyen? 8gb-os memóriakártyát használok benne, ennek a tartalmával mit célszerű csinálnom/pl a navigációs programoknak a térképei itt vannak/? Galaxy Ace-ről váltanék legnagyobb eséllyel Sensation-re.
Remélem jó helyen kérdezem. Ha volt már erről szó, vagy van valahol egy leírás/vázlat erről a témáról, az tökéletes lenne.Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okoskésüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest