- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
dropopi
aktív tag
-
dropopi
aktív tag
-
dropopi
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni:
Telefont váltottam, Ace-Evo 3d. Tegnap a marketes fiókomból minden gond nélkül 6 alkalmazást sikeresen feltettem az Evo-ra. Ma tettem volna még vissza sokat, de egész egyszerűen nem jelennek meg. Elvileg szépen végigfut minden a telepítés során, de az összes alkalmazások között sem, és a letöltöttek között sem jelennek meg, amiket még visszatennék. Kikapcs-bekapcsot csináltam, hátha, de nem változott semmi.
Mi lehet a gond? Akinek van javaslata, kérem ne tartsa magában.
Előre is köszönöm.

-
dropopi
aktív tag
El fogom adni a telefonomat/Ace/ és váltani fogok egy másik androidos készülékre. A mostanin csak úgy tudok kilépni a gmail-ből, hogy gyári beállítások visszaállítására nyomok? Illetve az új tulaj ha újabb fiókot hoz létre, akkor használni tudja a saját gmail címével a telefont teljesértékűen? Én meg ha pár nappal később belépek az új telefonomba, akkor beállítom a most használt mailcímemet? Mit javasoltok, hogyan járjak el?
Amit az android miatt használok gmail címet, magánlevelezésre egyáltalán nem használom, úgyhogy ilyen szempontból semmi "titkolnivalóm" nincsen.
Illetve az eddig letöltött alkalmazásaimat a marketre belépve megtalálom, s az új telefonra is rá tudom tenni, amelyiket szeretném ugye? /ingyenes és fizetős is van egyaránt/Remélem nem túl láma kérdéseim vannak, de valahogy nem találtam kielégítő választ, vagy csak rossz szókapcsolatokkal kerestem rá.
Köszi!

-
dropopi
aktív tag
válasz
Probert75
üzenetére
Köszönöm.

TitaniumB.-re gondoltam, hogy hasznos lehet. Ok, az nem nagy etwas újre feltenni a navigációkat. Úgy gondoltam, hogy az eddig használt androidos mailcímemet használhatom tovább a másik készülékkel. Bár lehet egy vadi frisset adok hozzá. - De akkor a kifizetett alkalmazások vesznek - igaz nincs sok, és azok sem nagy összegek.
Hogy még mikor fog ez megtörténni pontosan nem tudom, több mindentől függ.
-
dropopi
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, ha egy androidos telefonról egy másik androidosra váltok, mit érdemes megtennem? Mit, mivel mentsek le, illetve alkalmazásaimat valahol összegyűjtve megtalálom, és az új telefonra rá tudom-e tenni könnyen? 8gb-os memóriakártyát használok benne, ennek a tartalmával mit célszerű csinálnom/pl a navigációs programoknak a térképei itt vannak/? Galaxy Ace-ről váltanék legnagyobb eséllyel Sensation-re.
Remélem jó helyen kérdezem. Ha volt már erről szó, vagy van valahol egy leírás/vázlat erről a témáról, az tökéletes lenne.Köszönöm a segítséget!

Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

13 alkalmazást fél perc alatt fel is tolt. Fura, de lényeg a lényeg, úgy tűnik megoldódott.