- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Krisz79 #46291 üzenetére
Ha az első tankolásod mondjuk 350km-nél volt, akkor kezdeti állásnak ennél kevesebbet kell beírni. Pl. újonnan vásárolt autónál írj a kezdeti álláshoz és a vásárláskori álláshoz is 0km-t.
Én pl. 151300-nál tankoltam először 50 litert, ami bekerült ebbe a progiba így a kezdeti álláshoz beírtam 150800-at. Lényeg, hogy kisebb legyen az érték. -
Jadro
veterán
válasz
Krisz79 #46283 üzenetére
Nekem is van részleges. Akkor valami nálad nem kerek. Azt nézem, hogy ebből ráadásul csak free verzió van, nincs az, hogy esetleg ez az opció csak a teljesben lenne.
Egyébként én is nagy megelégedéssel használom, főként tele tankolok. A legjobb, hogy gdrive, dropbox mentés is megy neki.
-
tomy86
addikt
válasz
Krisz79 #46272 üzenetére
Nekem jól számol. kb. 50 tankolás van benne (az esetek 90%-ában fullra szoktam tankolni) és a mért értékek megegyeznek a MyCar-Monitor adataival, amit PC-n használok.
"A Havi átlagos fogyasztás l/100km a 7es skálánál van 1 fehér oszlop,aminek az alján 0.03van."
Az azt jelenti, hogy a júliusi fogyasztásod számolta ki ennyire. Az amiatt lehet, hogy ebben a hónapban még nem tankoltál vagy csak egyszer keveset vagy nem tudom. Ha lesz még tankolásod a hónapban vagy bekerül az első augusztusi is, akkor szerintem jó értéket fog mutatni.
Bár én a havi átlagfogyasztásokat nem szoktam nézni csak, hogy 100km-en mennyi lett. -
tomy86
addikt
válasz
Krisz79 #46267 üzenetére
Én használom és nekem jól számol vagy mi a probléma vele?
(#46268) ztelaci: rakd repülő módba. Nincs olyan app, ami időzítve be tudja kapcsolni, mivel ha az működne, akkor az azt jelentené, hogy a telefon nincs kikapcsolva. Mert ha ki van kapcsolva, akkor hogyan futhatna a program, ami "bekapcsolja"? Tehát marad a repülő mód.
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest