- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
a térképen elmentettem egy helyet csillagozással.
hogyan tudok ehhez leírást, nevet rendelni?
az ilyen csillaggal elmentett hely felkerül a felhőbe? esetleges telefon csere után meglesznek az elmentett helyek? -
Sanyi.mTs
addikt
nem progihoz kellene tanács/tipp, hanem az androidhoz.
ha egy dologra több alkalmazás van, akkor a teló megkérdi, h melyiket használja és ezt lehet "állandóra" állítani. hol tudom ezt megszüntetni/visszavonni?
-
Sanyi.mTs
addikt
van olyan 2G/3G kapcsolatot váltó program, ami:
- widget-es (vagy legalább jelzi az állapotot)
- program indításra átvált és nem pedig a beállítások menübe vezényel, ahol én tudom a 2G üzemmódot ki-bepipálni? -
Sanyi.mTs
addikt
google naptárat + smooth calendar-t használok. van vmilyen beállítás vagy külön app, h az emlékeztetőre beállított események nem csak egyet csipogjanak, hanem mint pl. a buta nokiáknál, addig jelez, míg rám nem nézek az eseményre?
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
Wifi Analyzer-nél az alul lévő reklámcsíkot el lehet tüntetni? fizetnék érte, de nem látok fizetőset belőle. Ha támogatom (donate), akkor eltűnik?
-
Sanyi.mTs
addikt
telefonkönyvben létrehoztam egy csoportot, hogyan tudok a csoporthoz csengőhangot rendelni? (ZTE blade 2.2)
-
Sanyi.mTs
addikt
docs to go-t érdemes lecserélni Google Docs-ra?
Mi az a latitude?
-
Sanyi.mTs
addikt
kollégám említett egy progit, ami most nincs felrakva neki, és nem is emlékszik a nevére. Amit tud az az, h nézi a cella infókat és összeegyezteti, h melyik cellában használtam wifit, ha nem vagyok abban a cellában, akkor kikapcsolja a wifit, ha ott vagyok, akkor bekapcsolja, ezzel is kímélve az aksit.
-
Sanyi.mTs
addikt
ZTE blade-re gyári (telenoros) 2.2-vel meglehet csinálni, h pl. párom számát kirakom asztalra egy ikonként, h csak egy kattintás legyen a telefonhívás vagy ehhez külön progi kell?
(launcher pro és dialer one van fent)
-
Sanyi.mTs
addikt
új tag vagyok az android táborban. a régi nokia c2-01-ből minden névjegyet átmásoltam a SIM-re, majd ezt beraktam a ZTE blade-mbe (2.2). Itt sikerült fellelnem a neveket, de hogyan tudom ezeket felszinkronizálni a gmail fiókomba? PC-n megszerkeszteném, majd újra leszinkronizálnám a telóra.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Gyúrósok ide!
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest