- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
Fauno
tag
Sziasztok, megtudnátok mondani, hogy mi a különbség az MX Plyer és az MX Player Pro között?
-
Fauno
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha valaki ír egy android alkalmazást azt feltöltheti ingyen az android marketra? Ha nem akkor mennyi kell érte fizetni ingyenes verzió esetén, és mennyit fizetős verzió esetén?
köszi.
-
Fauno
tag
Ismertek olyan appletet, ami tartalmaz egy zenei adatbázist, úgy mint a filmeknél az imdb és movies alkalmazás?
-
Fauno
tag
Aki Locus-t, használ segíteni abban, hogyan kell tenni rá ofline térképeket?
Köszönöm
-
Fauno
tag
A Maverick alkalmazást, hogy lehet használni net kapcsolat nélküli térképnézésre, lehet hozzá térképet tölteni? tudtok más offline térképes progit javasolni ?
-
Fauno
tag
Valaki tudna ebben segíteni?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ti melyik számológép programot tudnátok ajánlani. Köszönöm. -
Fauno
tag
Tudna nekem valaki segíteni, hogy a távolság és magasság mérő alkalmazásokat hogyan kell beállítani, hogy jól működjenek? Valamit rosszul csinálhatok, mert kicsit irreális értékeket ír ki.
-
Fauno
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Fauno
tag
válasz
toth_janika #28557 üzenetére
Ha megvettem az alkalmazást, idővel valamilyen okból telefont váltok, újból meg kell vennem, vagy átvihető az új készülékre is ?
-
Fauno
tag
válasz
toth_janika #28557 üzenetére
Ha a program ára 9.99$, akkor elég ha 12$ teszek rá?
-
Fauno
tag
válasz
toth_janika #28554 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor már csak egy kérdés merül fel: Lehet fizetni virtuális (Internetes) VISA kártyával?
Így lehet, hogy ennél bekavarna ez a leemelés és visszarakás? -
Fauno
tag
Ha szeretnék vásárolni az Anroid Marketen, meg kell adni a címemet, telefonszámomat?:
Most letöltöttem a marketről egy free programot és szeretném megvásárolni a teljes, fizetős verziót. Csak megadom a kártyaszámot és máris letölthetem a programot, vagy, hogy működik itt a vásárlás? -
Fauno
tag
-
Fauno
tag
Sziasztok,
még kezdő vagyok az Android alkalmazások terén, így szeretnék kérni egy kis segítséget. Van egy tabletem rajta 2.2 android op. rendszer. Letöltöttem egy játékotot hozzá (mahjong), elkezdem játszani vele, egy idő után kilépet magától, és átállította a képernyőnek a háttérképét is. Ez vírus lehet, tabletre érdemes vírusirtót feltenni, ha igen milyet?
köszönöm.
-
Fauno
tag
Sziasztok,
tudnátok kicsit segíteni?
Van egy androidos készülékem, Mindent visszaállítottam a gyári beállításokra, és egy új google fiókkal regisztráltam. most az asztali gépen beléptem a marketbe az új google fiókkal, hogy alkalmazásokat töltsek rá a telefonra és ezt írja ki, hogy: You don't have any devices.Mit tudok tenni?
Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest