Aktív témák
-
Remus389
veterán
próbáljátok ki a shit rearing-et, rendkívűl hasznos és értékes app, a legjobb amivel a marketen találkoztam
-
-
Remus389
veterán
ha valakinek root-olt a telója, akkor melegen ajánlom a CPU master nevű ingyenes progit
belépsz a progiba és "performance"-re állítod az opciót(csak akkor lehet ha rootolt)
ez azt jelenti hogy a procit mindig maxon járatja mikor a menüben mászkálsz(mert energiatakarékosságból az android félgőzzel, harmadgőzzel járatja), az eredmény pedig egy sokkal gyorsabb operációs rendszer, de nem overclockolja, azt nem lehet
és lemerülni csak picivel merül le hamarabb(hisz nem csak a proci a fogyasztó, a kijelző stb is az), estéig így is úgy is bírta nálam
esetleg a CPU master ellensúlyozására ki lehet kapcsolni a 3G-t, Opera minivel netezve nincs nagy különbség a 2g és 3g között szerintem
ráadásul egy csinos kis widget is jár hozzá(mhz, akku %, rendszerhőmérs.)
várom a véleményeket, tapasztalatokat
szerintem megdobja a felhasználói élményt, remélem nem csak Placebo
Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest