- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #28304 üzenetére
Igen van térkép, le kell tölteni a Map addon for Llama kiegészítőt hozzá...
Előhozni pedig a Cellák fülön a készüléked Menü gombját megnyomva a Minden térképpont megjelenítése opcióval lehet.
Ha itt ráböksz valamelyik kék cella közepére, piros lesz, majd szintén Menü/Egyebek választhatsz mi legyen vele.
Eltávolíthatod (nem tudom mi hatása van egyenlőre), vagy új helyként hozzáadhatod egy területhez a hatókörét módosítva!
Világos kékkel egy kereszttel a saját helyzeted látszódik (több cella=nagyobb pontosság)
Ki kell tapasztalni miként működikJavaslat:
- én minden cellát töröltem és csak a terület maradt meg a Helyek fülön egy 1000m sugarú körben (ehhez figyeltem az engem érintő 6 db 2g/3g cella háromszögeléses helymeghatározását)
- amelyik cella (cellák) ebbe "beleér (bele érnek)" aktiválódik az "Otthon" területre lépésem
- amennyiben kilépek ebből az 1000m sugarú körből életbe lép az Otthonról el eseményemui.: soha nem gondoltam volna fogok ilyet használni
(#28320) evitiguF: a google térkép, egész pontosan a Koordináták része tud ilyet.
Ehhez a weben a be kell állítani az engedélyezést, a tegnapi videóm egy része erre is kitér...
a megosztás is működik annak függvényében mi van a készülékre telepítve (facebook, twitter).
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest