- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #28304 üzenetére
Igen van térkép, le kell tölteni a Map addon for Llama kiegészítőt hozzá...
Előhozni pedig a Cellák fülön a készüléked Menü gombját megnyomva a Minden térképpont megjelenítése opcióval lehet.
Ha itt ráböksz valamelyik kék cella közepére, piros lesz, majd szintén Menü/Egyebek választhatsz mi legyen vele.
Eltávolíthatod (nem tudom mi hatása van egyenlőre), vagy új helyként hozzáadhatod egy területhez a hatókörét módosítva!
Világos kékkel egy kereszttel a saját helyzeted látszódik (több cella=nagyobb pontosság)
Ki kell tapasztalni miként működikJavaslat:
- én minden cellát töröltem és csak a terület maradt meg a Helyek fülön egy 1000m sugarú körben (ehhez figyeltem az engem érintő 6 db 2g/3g cella háromszögeléses helymeghatározását)
- amelyik cella (cellák) ebbe "beleér (bele érnek)" aktiválódik az "Otthon" területre lépésem
- amennyiben kilépek ebből az 1000m sugarú körből életbe lép az Otthonról el eseményemui.: soha nem gondoltam volna fogok ilyet használni
(#28320) evitiguF: a google térkép, egész pontosan a Koordináták része tud ilyet.
Ehhez a weben a be kell állítani az engedélyezést, a tegnapi videóm egy része erre is kitér...
a megosztás is működik annak függvényében mi van a készülékre telepítve (facebook, twitter).
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest