Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Köszi a tippet kipróbáltam, de ölég gyenge. Első körben ilyet játszott el, hogy bekonfigoltam mindent, aztán egyszer csak nem lehetett vele egyetlen betűt sem írni sehova hiába nyomtam neki. Újrahúztam, utána jó lett, tesztelgetem, és ilyet nem tud, hogy csupa NAGYbetűs szöveg írása. A gesture-ekről már nem is beszélek. Plusz ugye valami 1,3k-t kérnek érte ha lejár. Durva.

Végül visszatértem a jól bevált AnySoft-ra, még ha ostoba is a szójavasló funkciója, de legalább minden mást hibátlanul csinál.(#26257) EVOkaa
FriendCaster
Szvsz az is szar, de csak feleannyira.
(#26252) Eternitys
Ezt az ES Explorer is tudja, annyi extrával, hogy ahhoz nem kell PC oldali klienst is telepíteni, plusz Dropbox-ról is tud streamelni nem csak LAN-ról.
Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest