- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Nikon DSLR topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
Sziasztok! Jónéhány órán át kerestem egy olyan programot, amivel bizonyos számokat tudok blokkolni, de csak egy időpontban. Azaz olyan androidos program kellett, amivel éjszakára, estére tudom blokkolni a munkatársak hívásait két időintervallum között. Találtam pár programot, de egyik sem volt az igazi.
A lényeg, hogy Root joggal kell rendelkeznie (így is kell megírva lennie) a kiválasztott programnak, egyéb esetben megcsörren a telefon egy pillanatra, majd az után szedi csak le a hívást az aktuális szűrő.
Én a Root Call Blocker programot találtam meg 3 órás próbálkozás után. A programmal be lehet állítani profilokat. A profil lehet fehér, vagy fekete listás. (Fehér lista: csak azokat engedi, akiket ide felveszel, Fekete lista: csak azokat tiltja, akiket felveszel ide). Időzítő segítségével pedig be lehet állítani, hogy mikor melyik profil fusson. Profi program, a telefon meg sem nyikkan, ha egy szám tiltva van, de hívnak (amúgy a hívást loggolja a program, de a telefon nem ad hangot, nem rezeg, nem villan fel a kijelző, csak amikor legközelebb nézed meg a telód, akkor látod, hogy volt valami). SMS is blokkolható hasonlóan. Tiltani lehet a rejtett számokat és/vagy az ismeretlen, telefonkönyvben nem levő számokat, plusz az olyan számokat, amikben bizonyos kombinációk vannak. (ha pl. tiltom a *1270* számot, akkor a vodától nem kapok több reklámsmst és hívást).
Tehát az én megoldásom:
- profil 1: este 8-tól reggel 10-ig: fekete lista, a listában az összes munkatárs és rejtett szám.
- profil 2: reggel 10-től este 8-ig: fekete lista, a listában az összes rejtett szám.A program bravúros. Még tesztelem pár hétig, és ha jó, akkor meg is veszem, mert az 1200Ft-ot megéri még akkor is, ha... Ennyit megér a nyugalom és ez a program, hogy az éjszaka közepette ne keressenek munkaügyben, illetve hogy a marketinges maszlagot se kelljen többé hallgatni.
(amúgy sok változata van a hívástiltásnak: visszautasítás, gyors visszautasítás, nem válaszolás -azaz a háttérben "csörög" a telefon, de abszolút nem rezeg, nem villog, nem ad hangot, stb.)
Aktív témák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest