- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BIOS frissítés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
Sziasztok! Jónéhány órán át kerestem egy olyan programot, amivel bizonyos számokat tudok blokkolni, de csak egy időpontban. Azaz olyan androidos program kellett, amivel éjszakára, estére tudom blokkolni a munkatársak hívásait két időintervallum között. Találtam pár programot, de egyik sem volt az igazi.
A lényeg, hogy Root joggal kell rendelkeznie (így is kell megírva lennie) a kiválasztott programnak, egyéb esetben megcsörren a telefon egy pillanatra, majd az után szedi csak le a hívást az aktuális szűrő.
Én a Root Call Blocker programot találtam meg 3 órás próbálkozás után. A programmal be lehet állítani profilokat. A profil lehet fehér, vagy fekete listás. (Fehér lista: csak azokat engedi, akiket ide felveszel, Fekete lista: csak azokat tiltja, akiket felveszel ide). Időzítő segítségével pedig be lehet állítani, hogy mikor melyik profil fusson. Profi program, a telefon meg sem nyikkan, ha egy szám tiltva van, de hívnak (amúgy a hívást loggolja a program, de a telefon nem ad hangot, nem rezeg, nem villan fel a kijelző, csak amikor legközelebb nézed meg a telód, akkor látod, hogy volt valami). SMS is blokkolható hasonlóan. Tiltani lehet a rejtett számokat és/vagy az ismeretlen, telefonkönyvben nem levő számokat, plusz az olyan számokat, amikben bizonyos kombinációk vannak. (ha pl. tiltom a *1270* számot, akkor a vodától nem kapok több reklámsmst és hívást).
Tehát az én megoldásom:
- profil 1: este 8-tól reggel 10-ig: fekete lista, a listában az összes munkatárs és rejtett szám.
- profil 2: reggel 10-től este 8-ig: fekete lista, a listában az összes rejtett szám.A program bravúros. Még tesztelem pár hétig, és ha jó, akkor meg is veszem, mert az 1200Ft-ot megéri még akkor is, ha... Ennyit megér a nyugalom és ez a program, hogy az éjszaka közepette ne keressenek munkaügyben, illetve hogy a marketinges maszlagot se kelljen többé hallgatni.
(amúgy sok változata van a hívástiltásnak: visszautasítás, gyors visszautasítás, nem válaszolás -azaz a háttérben "csörög" a telefon, de abszolút nem rezeg, nem villog, nem ad hangot, stb.)
Aktív témák
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest