Aktív témák

• klepto

addikt

Sziasztok!

Bajban vagyok Android ügyben.
    Pár napja vettem egy HTC Wildfire S telefont, és nagyon nem boldogulik a rendszerrel.
    Eleinte még jónak tűnt, aztán letöltöttem az apps-ról a Sygic GPS szoftvert, és innentől kezdve csak bajom van a rendszerrel.
    Mikor rájöttem, hogy túl sok helyet foglalez a program, le szerettem volna törölni. A telefon „törölte” az alkalmazások közül, de a memória kártyáról nem.
    A program foglalása 1,82GB volt...
    A kártyát áttettem kártyaolvasóba, és megpróbáltam pc-n törölni, de volt egy kiterjesztés, amivel nem tudott a gép mit kezdeni. 0MB-nek látta, de 1,82GB-t foglalt.
    Gondoltam formázom a kártyát, de az sem sikerült. Aztán hosszas szórakozás után végre megadta magát, és nem kellett kidobnom a kártyámat.
    Ezután a kártyát visszatéve a telefonba, a telefon hibásnak látta, nem üresnek.
    Pár óra alatt sikerült a telefonnal felismertetni, de ez nem oldott meg semmit.
    Azóta, ha le szeretnék tölteni bármit a marketből, azt a telefon saját memóriájába mentené el, ahol nincs hely, és nem a memória kártyára, pedig 2.3.3 rendszer van a telefonon gyárilag.
    Próbáltam kézzel áttenni a szoftvereket a memóriába, de a többséget nem engedi.
    A marketből azóta alig tudok letölteni bármit; ami azonnal a kártyára települne, ott eljut a letöltés 98-99%-ig, majd a következő hibaüzenettel megszakítja a letöltést:
    "Download error!
    Download was unsuccessful, please try again."

Némely program letöltése közben viszont azt az üzenetet kapom, hogy a telefon belső memóriája kevés, szabadítsak fel helyet a készülékben.
    Miért írja ki folyton a telefon, hogy a belső memória kevés?
    Miért nem tud tölteni, vagy menteni a telefon a memória kártyára, holott a formázás előtt ez tökéletesen működött?
    Mit ronthattam el, és, hogy tudom a gyári állapotot visszaállítani a telefonban?
    Az Android rendszer ennyire logikátlan, vagy én vagyok ennyire láma hozzá? :F

Aktív témák