- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
chab7
addikt
(#40656) bigrock: Gyorsabb voltál
(mondjuk nálam nem frissült a fórum időben
-------------------------------------------------------------------------
TRob: Nem akarom a rétest nyújtani, de vannak érzékeny emberek -van mikor én is. Mindenki kedvében nem lehet járni. Minap engem is leoltott egy nullkilóméteres mert nem egyből ugrottam a kérdésére hanem beszóltam , hogy előre kellett volna érdeklődni , nem utólag siránkozni a problémán.
-
TRob1
veterán
Egyik Launcherről se tudok ami "alatt" furcsaságokat csinálna a telefon (de csak Go-ról tudok biztosan nyilatkozni, mert a majdnem másfél éves használata alatt nálam nem csinált semmi furcsaságot a telefon "alatta" De sztem másoknál se pl. az ADW "alatt")
Mondjuk nem értem mi köze lenne a Launcherhez annak hogy kilép a Browserből, de biztos úgy van... Miért nem fogod az óra widgetedre pl.?
Vagy a fényszenzorra az erős napsütés miatt?
(#40620) hunkryo:
De előtte még az eső esett, most meg süt a nap!
Szted a minimum 10millió letöltőből legalább 9 millió nem jelezte volna ha ilyen gondja van?
(De mint mondtam, szerencsére lehet válogatni a Launcherek között, van pár száz féle: zho-lee összegyűjtött neked párat segítségképp) -
TRob1
veterán
Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs.
(Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet)
(#40599) randras:
Nemrég össze lett hasonlítva néhány Launcher, majdhogynem semmi a különbség fogyasztásban (persze Go kicsit többet fogyaszt a jóval nagyobb tudásával, de annyira elenyésző hogy ez egyik telefonnak sem számíthat) -
FeRkE
őstag
-
r4z
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest