Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz Orionk #144985 üzenetére
A hiren's boot cd-n van egy get data back nevű program. Engem néhányszor már kihúzott a bajból. Amíg nem formázod a kártyát, vissza tudja hozni róla az adatokat. Mondjuk függ attól, hogy mi az oka annak, hog eltűntek a képek, mert ahogy már írták előttem, attól, hogy nem választod le a kártyát semmi baja nem lesz.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
svgyula
addikt
válasz Somatom #144993 üzenetére
Szia! Rossz hírem van a noname vacakról. Nekem 2db 16GB pendrive-ot vágott haza(itthon üzletben vásárolt MAXEL) egy rossz USB port. De halálozott el számtalan micro sd samsung, scandisk, noname, a GPS-ben. Volt egy átalakítóm amit szintén itthon üzletben vettem(nem a legolcsóbb volt) az kb 3 hónap használat után hazavágott 2db 32GB-os micro SD kártyát...Mondjuk a kocsiba többek között ezért vettem olyan androidos rádiót ami "mindent " tud és nincs kint az ablakban.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Tökimanó
senior tag
válasz WhiteWalker #144995 üzenetére
Küldtem privátot.
-
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
A gyereknek szeretnem oda adni a tabletet, hogy ebook-ot olvasson rajta, amit elozoleg ramasoltam. Viszont azt szeretnem hogy kozben ne a youtube-on logjon vagy netezzen. Mivel szeret trukkozni ezert le szeretnem tiltani a netet vmi app segitsegevel ami termeszetesen jelszoval van vedve (esetleg jelkod v barmi) amig hasznalja.
Tudtok ilyet mondani?
Magyaran CSAK EN tudjam ki/be kapcsolni a wifit a tableten .
Koszonom. -
lovi27
addikt
válasz Orionk #144988 üzenetére
Nem, azt ki kell venni és egy kártyaolvasóba téve csatlakozni a PC-hez.
Ha épp olvasást megszakítva veszed ki a kártyát akkor semmi nem sérül rajta, ha épp írást akkor az a fájl veszik el. De hogy emiatt már fél éve kiírt fájlok vesszenek el...
Elég valószínűtlen. Ott más valaminek is lenni kell. De majd írd meg.(#144991) iceQ!
A Changelog szerint nem nyúltak a samba-hoz és én se írtam, hogy nem működik,
csak Supported SMB1 only (legaul).[ Szerkesztve ]
-
-
sbwolf
aktív tag
válasz Satyricon #144989 üzenetére
Office lens+ word.
-
Satyricon
addikt
válasz Jakuu #144902 üzenetére
Néztem pár app-ot a play áruházba, de eddig egyiket se lehetett kipróbálni vásárlás előtt. Na meg regisztráljak, és adjam meg hozzá a liszenszkulcsot. Hát egyszer már megszívtam fizetős app-pal. Megvásároltam, aztán pár napra rá kiderült, hogy már nem is adnak ki rá frissítést, így használhatatlanná vált. Na mindegy, keresgélek akkor, Köszi, mindenkinek, aki próbált segíteni!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Orionk
senior tag
válasz zsoltzsolt #144986 üzenetére
Köszi
Az androidos telefonban hagyjam benne az sd kártyát és kábelen keresztül csatlakoztassam Windows-hoz, ahol fut a Recuva?
-
S e t h
nagyúr
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék szépen.
Androidos telefonomon a micro sd kárytát véletlenül úgy választottam le, hogy csak kihúztam és nem szabályosan állítottam le előtte. Sajnos kb. fél évre visszamenőleg elveszett róla sok kép.
Tudnátok-e légyszíves ajánlani valami módszert / szoftvert, amivel vissza tudnám hozni az adatokat, képeket? Köszönöm szépen. -
lovi27
addikt
Ma megint frissült a FolderSync és most már Changelog is. Az új verzió 2.9.19
Nem biztatok vásárlásra senkit, de aki megvette és szerette az még nyugodtan használhatja.
Kezelő felülete most is egyik legfelhasználóbb barát, nincs sallang és még mindig meglep, hogy pont annyit és azt az információt nyújtja amire épp szükségem van. Nincs felesleg.
Persze korlátok vannak, mert a samba protokoll használata nem ajánlott, mivel csak az SMB1-et támogatja és ha működik is nagyon lassú. De lokális hálózaton, ahogy a többség szinkronizál pl. az FTP vagy WebDAV protokollal a többi app se nyújt nála többet. -
Tökimanó
senior tag
Ez User Dictionary Manager nagyon jó . Köszönöm hogy megosztottad itt! Letöltöttem ,majd a szavakat a drivera mentettem. Onnan, visszaimportáltam a gboard szótárba. Elvileg az már ott is marad ezután mindig. Azért 23 ezer szó nem kevés,úgyhogy nagy segítség lesz Igaz van azért köztük olyan is ami nem igazán magyaros,vagy helyesírásilag helytelen,de ne legyünk telhetetlenek Még egyszer köszönöm!
#144934) Narxis ! Próbáltam a leírtakat ,de nem jött össze. A gboardot rendszeralkalmazásként nem tudtam teljesen törölni a telefonról. Adatokat,frissítéseket töröltem,de nem ment a 6.0-ás verzió alá. Az apk mirrorról felraktam a telefonra ,de feltelepíteni az eredeti magasabb verzióhoz már nem tudtam. Ettől függetlenül köszönöm neked is hogy próbáltál segíteni!
Na és itt most mindenki örömére a gboard témát befejeztem
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
AnyDesk-el szeretném elérni szüleim tabletjét. Sikerül létrehozni a kapcsolatot, mindent látok amit csinálnak az eszközön, de én nem tudom irányítani. Mi lehet a gond? Valami beállítás hiányzik?
Annyi, hogy indításkor nem kérdezi meg azt, hogy telepítsen egy plugint, míg a telefonomon kér ilyet, hogy távolról irányítható legyen...Ez egy Alcatel ONETOUCH PIXI 3 (10) tablet
Fizikailag nem vagyok mellette, távolról raktam fel a Paly áruházból...
Előre is köszönöm, ha van ötletetek! -
őstag
válasz Somatom #144970 üzenetére
"Láttad a Foldersync "újdonságait"
És sajnos ugyanaz hiányzik is belőle, mint a Foldersync-ből. Nem lehet tallózni az Include/Exclude résznél a fájlokat. Ha valamit ki vagy bent akarsz hagyni, akkor neked kell megadni kézzel a fájlnevet, kiterjesztést, stb.. Ezt az egy hibát tudom felróni neki, de ez több mint kényelmetlen.Üdv: Mcrazy
-
Bozek
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz blessbygod #144972 üzenetére
Teljesen jó helyen van a kérdésed és kíváncsi vagyok, hogy lesz-e rá érdemi válasz, de nem hinném. Anno Kodival próbáltam elérni, hogy külön streamelje a képet és a hangot, de nem ment. Egy Kodi fejlesztő azt írta, hogy elvileg megoldható lenne, de aztán nem lett belőle semmi. Szvsz. nem sok esélyed van a sikerre.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz iceQ! #144971 üzenetére
Olvass vissza!
Tény, hogy egyszerűbb eltávolítani ami nem működik, csak hát...Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
blessbygod
csendes tag
válasz blessbygod #144957 üzenetére
Up!
Esetleg ha nem jó helyen tettem fel a kérdésemet, melyik topikot ajánljátok? -
Somatom
veterán
válasz iceQ! #144969 üzenetére
A fejlesztő aktív.
Utolsó frissítés: 2020. feb. 17.
"Újdonságok:
- Support for latest Android improved
- Fixed storage bugs
- Fixed cloud providers
- Updated engine"Láttad a Foldersync "újdonságait"?
Egyébként kb. ugyanazt tudja. Profi fejlesztő, profi munkája.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz lovi27 #144953 üzenetére
Ennyi van a Play-en a frissítésről:
Updated 3rd party libraries, removed non-supported or defunct cloud providers.
Removed support for MEGA because of crash issues when using their SDK. Contact us and request the previous version if you need support. Removed developer util LeakCanary which was included by mistake in production build.Ebből nekem nem az jön le, hogy nagyon foglalkozni akar vele a fejlesztő. :(
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Trk.Adam87 #144964 üzenetére
Én másra gondoltam a zeneszerkesztőről. Ez inkább olyan villanyos zongora.
-
Somatom
veterán
válasz Trk.Adam87 #144962 üzenetére
Köszi!
Telepítettem a tabomra. Beterítette kapcsolókkal a 11,6" -os kijelzőt. Húúú, bmeg!Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz zsoltzsolt #144961 üzenetére
Nem kapcsolódik a Gbordhoz és semmilyen Google apphoz, ne aggódj, teljesen használható offline is.
Csekkold le, mobil apphoz képest nem egy gagyi játékszer.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Trk.Adam87 #144960 üzenetére
És ha ebbe beleírom egy együttes nevét, akkor a Gboard elmenti felhőbe?
-
Trk.Adam87
aktív tag
Ha valakit érdekel az elektronikus zeneszerkesztés Androidon, akkor most ingyen adják az egyébként közel 5000 Ft-ba kerülő G-Stomper Studio-t:
[link] -
darvinya
titán
válasz Tökimanó #144952 üzenetére
Szerinted én honnét fogom tudni, hogy nálad másik telodon miért nincs.
Nálam már megjelent.
Amúgy kék mentet, piros ismeretlen.Somatom
Örüljünk, hogy valamilyen formában menthető az egyedi szótár, s nem kell csillagállásra hagyatkozni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
blessbygod
csendes tag
Sziasztok!
Egy xiaomi mi a1 telóm és egy xiaomi mi box s-em van (chromecast támogatással). Azt szeretném, hogy videóknál a kép és a hang is játszódjon le tv-n is és telón is. (szóval hang és kép klónozás mindkét eszközön)
Próbáltam a cast módot vlc és xplayerrel telón, de ekkor a képet és a hangot is átviszi tv-re, telón se kép, se hang. A screen mirroring-gal pedig az volt a gondom, hogy a képet klónozta, de hangot átvitte tv-re, így telón nem volt.
Erre van valami speciális app, vagy alapból is tudja android csak a beállítások rosszak? Milyen appot ajánlotok rá? Vagy lehet nem is a cast/screen mirroring témakörben kéne keresgélnem, hanem más technika/módszer után?
Köszi a segítséget! -
-
Somatom
veterán
válasz lovi27 #144953 üzenetére
Nálam lekésett. Állok át Synchronize Ultimate -re.
-
lovi27
addikt
Frissült a FolderSync Pro v2.9.17-re.
A Play csak a frissítés dátumát jelzi, a verzióváltást nem. A Changelog se változott. -
Tökimanó
senior tag
válasz darvinya #144951 üzenetére
Basszus világosan látszik hogy nem ismeri ezért jelöli is. Szerinted én húztam alá kékkel nehogy neked legyen igazad? Másrészt megint nem arra válaszoltál amiről beszélünk. Egyiken elmentette másikon mégsem ismeri. Hol van az általad emlegetett központba mentés?
De mindegy is ,hagyjuk.[ Szerkesztve ]
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz darvinya #144948 üzenetére
Szerintem nem értjük meg egymást,vagy elbeszélünk egymás mellett. A jobbodali képen az a telefon látható amin tegnap beírtam a szavakat. Rendben el is mentette,most simán beadta már nekem is. Tehát elmentette a szót valahová a központba.A baloldali képen a másik telefon,ami még ma is ismeretlennek jelöli. Ami ugye azt jelenti hiába helyes nyelvtanilag mégsincs mentve központilag,mert akkor itt is beírná és nem jelölné ismeretlen szónak.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Tökimanó #144927 üzenetére
Tesztelő-t csúszással egy mozdulattal beírja.
Feldobó-t még nincs bent, de feldobó-t már mentette.
Lehullik-t bevittem…
Viszont ahogy látom, valami gond van magyar nyelv feldolgozással.Somatom
Ahhoz szótárat kellene figyelni, azaz magát az app-ot..
Ha tudsz erre megoldást ne tartsd magadban.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bigrock
addikt
válasz Somatom #144943 üzenetére
Nem ez a baj.
Scenario: én pl. villámgyorsan tudok ujjhúzással (swype) írni. Az kivitelezhetetlen, hogy egy hosszabb levél írása közben keletkező ragozott, toldalákos, múlt- jövő stb. idejű szavakat egyenként betegyem a saját könyvtárba, mert rohadtul lelassítja a munkát.
Ha automatikusan bekerülnének ezek a szavak a saját szótáramba, az lenne a legjobb, mert akkor csak szólnék neked és egy jó automatizálóval pikkpakk meg lehetne oldani a felhő szinkront. -
Somatom
veterán
-
darvinya
titán
válasz bigrock #144940 üzenetére
Nem.
Saját szavakat kézileg kell menteni, erről is írtam.
Csak azok szavakat menti központba, amik a nagy magyar szótárban is benne lenne.
Érthetőbben, azokat fogadja el ami nyelvtanunk szerint megfelelő.Egyéni dolgaimat már rég lementettem G.drive -ba, az töltöm le.
Ha kiegészül, akkor mentem ismét, és az lesz új telon visszatöltve.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
lomposfarkas
tag
-
bigrock
addikt
válasz darvinya #144938 üzenetére
A #144862 hsz-emre válaszolj kérlek.
Tehát: a telefoncsere után az új telefonon, ugyanazzal az accounttal, ugyanazzal a verziójú Gboard-dal, WIFI-re csatlakozva: megjelennek-e azok a szavak, amit az előző telefonomban bevittem új szóként, DE a személyes szótáramba nem vittem fel és nem is szinkronizáltam a felhőbe. -
Narxis
nagyúr
válasz Tökimanó #144930 üzenetére
Androidpolice-on vizsgálták ezt a sync problémát [link]
Ha vissza tudod tenni a 6.0-ás verziót GBoard-ból és bekapcsolod a szinkronizálást akkor megmaradhat ez a funkció frissítés után is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
mobilizmo
Topikgazda
Szerintetek ha (#144920) Diokhan postja alapján begyűjtöm az appot, hogy marad meg?
Azt gondolom nincs rá szükségem, de elég jónak tűnik, szóval letöltöm. Mikor törölhetem a telefonról, hogy ne foglalja a helyet, de maradjon meg a licensz, ha később mégis szükségem lenne rá. Egyáltalán működik ez így szerintetek?Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Tökimanó
senior tag
válasz Narxis #144928 üzenetére
Csak gondolod,vagy tudod is telefoncserénél hogyan lehet visszaállítani? Ha igen légyszi osszad meg velem is! Amennyire én tudom csak azt lehet exportálni és importálni a drive fiókba amit saját szóként elmentettem a szótárba. Egyéb mentett szavak be sem kerülnek oda,így nincs mit exportálni a driveba. legalábbis én eddig csak a manuálisan bevitteket tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Megnéztem, van importálás, exportálás lehetőség. 99% , hogy nincs aktív szinkronizálás viszont exportálhatod pl. drive fiókodra és a másik készüléknél meg importálhatod onnan.
Gyártónként eltérhet, én custom AOSP ROM-okat cserélgetek néha (android 9 és 10) és ott első indításnál van felhőből visszaállítás és alkalmazásokat, wifi jelszavakat, híváslistát szinkronizál, de mivel nincsenek mentett szavaim ezért sose néztem.
Ja akkor bocs, ez egy rejtély.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Elképzelhető, hogy nincs folyamatos szinkronizálás készülékek között, ez a felhőbe mentés készülékhez kötött és amikor új készüléket veszel vagy ROM-ot cserélsz a meglévőnél akkor vissza lehet állítani.
-
Tökimanó
senior tag
-
rjg
őstag
válasz Tökimanó #144922 üzenetére
Gboard userként tegnap ezt a szálat követve rákerestem, hogy van-e lehetőség normális mentésre, vagy importra, pl a Swiftkey-ből a Gboard-ba. Egy redit fórumban ajánlották a User Dictionary Manager-t, Ami ha nem is szinkronizál, de lehet vele menteni, szerkeszteni, importálni szavakat, illetve egy 23 ezer szavas magyar szótár is elérhető benne. Azt le is töltöttem, működik. A tegnap Tökimanó által írt település nevet: Alsószölnök (ezt biztosan nem használtam, ismertem korábban ) elsőre jól írta le.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
JozsBiker
aktív tag
válasz bigrock #144912 üzenetére
Köszi hogy megnézted, ezt a módszert én is kipróbáltam, csak annyi a hátránya, hogy a mikrofonnal veszi, tehát benne van minden környezeti zaj. ( Azt nem írtam, hogy az ismerősömnek 1 óra hosszúságban kellene (chi futáshoz) ). Viszont találtam egy más megoldást: metronomer. Köszi mégegyszer!
-
Tökimanó
senior tag
válasz anrab #144877 üzenetére
Megtörtént az ellenőrzés. Ugyanaz a fiók,ugyanaz a gboard verzió két telefonon. Az egyik telefonon tegnap elmentett szavak valahol elvesztek az éterben,mivel a másik telefonon most ugyanúgy ismeretlen szónak jelzi a szavakat mint ahogy tegnap. Tehát valahová (felhőbe?) menti ,de nem szinkronizálja . Ami a lényeg,telefon csere után taníthatjuk újból az egészet. És ez így elég gáz.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Most ingyenes [link] - elég komoly zeneszerkesztő program.
Ha rákeresünk, akkor található a Store-ban ingyenes sound pack. Egyesével kell letölteni és általában telepíteni őket. Utána a programból hozzá lehet férni.
Ez csak egy példa, kis kereséssel több is van.[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
FeZ...
aktív tag
válasz lomposfarkas #144915 üzenetére
" Ezt lehet előfizetésre is feltölteni,.."
Ezt hol-, hogyan kell ?
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy problémám amire nem tudok rájönni mi lehet a gond.
van pár XML fájlom, amit szeretnék böngészőben megnézni. Ezek régi MSN beszélgetések.
Asztali gépen gond nélkül meg is tudom nyitni, de a telomon /s9/ valamiért sem a gyári sem a chrome sem xml megtekintővel nem tudom megnyitni. Tudnátok segíteni? mivel lehet ezt megnyitásra bírni? -
lomposfarkas
tag
válasz MikeWazowski #144906 üzenetére
Van feltöltött univerzális egyenleged? Csak abból lehet vásárolni. Ezt lehet előfizetésre is feltölteni, úgy mint a Dominónál. És csak a telefonon lévő Playon érhető el a mobilos számlázás, a pc-n nem. Emlékeim szerint mikor a gugliban megadtam a számom, nem jelent meg azonnal a lehetőség.
-
Fall-N
veterán
Ennek az új QuickPicnek semmi köze a régihez. Ez egy módosított Simple Gallery. Ha rájön a fejlesztő akkor törölni is fogják. Érdemes megvenni az eredeti Simple Galleryt, mert az tényleg jó akkor már, de felhő tárhelyhez van más.
-
FeZ...
aktív tag
válasz MikeWazowski #144906 üzenetére
Nekem azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy lehetséges a dolog, de élesben még nem sikerült. Pont minap tanakodtam rajta, hogy megint megtámadom a kérdéssel az ügyfélszolgálatot, de gondoltam előtte kipróbálom megint, csak még nem volt program, amit megvennék.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Egy alkalmazás ( metronóm ) hangját szeretném rögzíteni, azaz hogy amit az eszköz hangszóróján hallok, az file -ba is mentődjön. Lehetőleg mp3 -ba. Gondolom valami külön alkalmazás kellene hozzá, tudnátok segíteni mivel próbálkozzak ? Köszi.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, nem lehet valahogy beállítani hogy ha vennék valamit a play storebol akkor a telefon számlára terhelje? Telekomos vagyok.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
svgyula
addikt
válasz Satyricon #144899 üzenetére
Szia! A Honor 20-on van egy Translator (3.3.448i 9b8e1246) ezzel simán a fényképező használattal lefordít szöveget. Valami Microsoft verzió(?). De a lényeg, hogy többször használtam és működik.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Somatom
veterán
Régebben egy OCR -es ABBY programot használtam (vmi akcióban lőttem). Az előbb a teló elé raktam egy német nyomtatványt -> Google Lens -> ráállítottam fordítóra -> megnyitás fordítóban és már meg is jelent a Magyar nyelvű fordítás.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Legjobb emlékeim szerint kamerán keresztül feliratokat azt simán igen.. gondolom A4-re nyomtatot szüveget (nem kézírást) is vinni fog, mert a falon levő táblához képest a nyomtatott A4 lap az kvázi laborkörülmény. És akár a "helyén" mutatja a feliratokat, AR-el. Keress rá YouTube-on, első pár tíz találat elég meggyőző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest