- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptesza
senior tag
válasz
Tökimanó #175391 üzenetére
Hehe.
Hát persze, hogy felhasználóbarát...
Egy ideig elszórakoztatott de végül valahogy sikerült. Egész pontosan sajnos nem tudom megírni de valahogy így ment.
Az egészség appba belépve elküld a DÁP-ba. Ami nyit egy böngészőt ahol azt írja, hogy sikeres belépés. Onnan visszalépve a DÁP-ba visz. Ez volt a tévút.
Ha minden igaz akkor böngészőben léptem be ESZT-be és utána közvetlenül az egészség appba. Valami hasonlóval próbálkozz. -
D1L1ZS
őstag
válasz
Tökimanó #175364 üzenetére
Szia!
Teljesen ugyanaz mind a kettő, mert pár napig az ingyenes verzió volt fent, csak hát a reklámok elég durván rontottak az élményen.... Évi 4300 Ft meg nem áldozok rá.
De ma reggel csak behúztam a Pro változatot, tudom az most 11.990, de azt feltelepítve nem találkoztam természetesen semmi reklámmal, illetve olyannal sem, hogy momdjuk valami extra költségbe kerülne.
Én nem bántam meg, volt már kb hasonló áron rosszabb vételem is (Ratio Launcher lifetime)
-
ggeleven
őstag
válasz
Tökimanó #174989 üzenetére
GetApps hogy van beállítva? Több helyen is olvastam, hogy simán befrissít appokat még akkor is, ha úgy van beállítva, hogy ne tegye. Nálam tiltva van az app, szóval nem futottam még bele saját telón. Ha nem használod, akkor simán tilthatod avagy megfelelő appal azt hiszem törölhető is (pl ADB AppControl).
-
ggeleven
őstag
válasz
Tökimanó #174986 üzenetére
Milyen teló? Nekem Samu csinálta tegnap, hogy a Google Playből letöltött Spotify-t lefrissítette a Samsung Store. Be van kapcsolva az autofrissítés, szóval nem engedély nélkül csinálta. Csak azért írom példának, hogy lehet nem is a Google Play frissítette nálatok, hanem a rendszer saját appstore-ja.
-
szanozs
aktív tag
válasz
Tökimanó #174431 üzenetére
Az emailjeit használhatja az első, fő fiókjából. Kicsit ki kell gyomlálni, ha nagyon tele van.
A fényképeknek regisztrál egy második fiókot, amit semmi másra nem kell használni. A google fotókban beállítja ezt a fiókot mentésnek majd megosztja az első fiókjával. Az első fiókjába le tudja menteni ezeket a fotókat és nem foglal neki tárhelyet. Ha megtelet a második, regisztrálhatja a harmadik fiókot és újra megoszthatja az elsővel. Minden új fióknál a fényképeket törölni kell a telefonról vagy át kell helyezni DCIM-en kívüli mappába, hogy a korábban felszinkronizáltakat az új fiókba már ne szinkronizálja fel mégegyszer a Google.
Vagy marad WhiteWalker kolléga által említett B verzió, tárhely bővítés. -
FeZ...
aktív tag
válasz
Tökimanó #174123 üzenetére
Ezt én anno letöltöttem, egy csomót bohóckodtam vele, hogy összehozzak egy billentyűzetet, de számomra elég bonyolultan működik, nem jöttem rá egyszerű dolgokra sem sajnos (pl. a magyar ékezetes gombok kirakására) úgyhogy hagytam a fenébe. Értékelést nem írtam, mert gondoltam, hogy csak én vagyok béna hozzá, emiatt nem akartam lehúzni. Gondoltam, hogy majd később foglalkozom vele behatóbban is, de végül sosem lett kedvem újból vergődni vele.
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
Tökimanó #172869 üzenetére
Nálunk nem, páromnál is megvan a hiba (Android 14 és 12 Samsung A52s, Android 14 Motorola Edge 30 Ultra).
A Bitwarden ilyen hibát nem produkál, tesztelem egy ideig. Safeincloud exportot simán áthozta, ez már pozitívum. Ha jól teszi a dolgát, 10 USD/év nem a világ a prémiumért.
-
poirot
őstag
válasz
Tökimanó #172387 üzenetére
Nem nyúltam semmihez, csak kiraktam az ikonját az egyik oldalra az alkalmazások közül. Nem ezt használom naptárnak, habár az adatok ideszinkronizálódnak és innen frissül az app-om. Lehet, hogy a launcheren múlik, most, hogy olvasom milan26-ot, Nova launchert használok.
-
-
joelke HU
őstag
válasz
Tökimanó #171512 üzenetére
Érdekes, de azért már nem először írod le ezeket a meglátásaidat. Te nem használod ezt az appot, és leszögezed, hogy ragaszkodsz a gyári megoldáshoz. Akkor miért fontos, hogy bizonyos időközönként megnyilvánulj a dologról?
Konkrét tapasztalatod nincs vele.
Nem akarsz vitát, nem akarod elítélni azokat, akik használják, de mégis elmondod, hogy neked ez bűzlik.Most akkor én is kezdjem sorolni milyen appokat nem használok? És szerintem akik velem ellentétben örömüket látják benne, azok fordítva ülnek a lovon?
Vagy mit vársz, hogy mindenki elszégyelli magát és rögtön törli az eszközeiről? Mi a célod?
Mert ha legalább vetted volna a fáradságot és kipróbált és azt írnád le tételesen miért csalódtál benne, az még építő is lenne, de ez így csak üres kötöszködés.
Ne használd ha kényelmetlen, ha az elveidbe nem fér bele, de minket, akik jó okkal használjuk, legyél kedves békén hagyni és nem lesajnálni. Köszi. -
joelke HU
őstag
válasz
Tökimanó #171501 üzenetére
Azért finoman szólva is túlzás amit írsz. Látszik nem tudod, hogy valójában ezt hogyan is használjuk. Nálam speciál jó ha két-három havonta felüti valami ilyesmi gond a fejét. Jelzem amitől pár napja hangos a fórum az engem most nem érint. Megy gond nélkül. Igaz én csak mobilon meg tableten használom semmi különleges eszközön.
Régebben akár évekig is ment és nem is törekedtem rá hogy mindig a legújabb legyen fent, mert működött az új funkciók meg nem érdekeltek.
Nálam nincs kiesés, mert ha le is akad pár napra, akkor ott a Brave. Be tudok jelentkezni és fut lezárt képernyőn is reklám nélkül. De mivel az app sokkal kényelmesebb, mint a böngésző meg nem olyan fapados, ezért amikor feléled a revanced szépen visszamegyek rá.Egyáltalán nem kell annyi időt és energiát beletenni mint amit te itt szeretnél láttatni. Ha tényszerű akarsz lenni, akkor hajrá járj utána és teszteld magad és mondjuk egy félév használat után gyere vissza és add elő mennyi időt ment rá, hogy életben tartsd a programot aktív használat mellett. És az nem kifogás, hogy jaj neked van eredeti prémiumod. Mert ez egy kísérlet lesz, amit az nem befolyásol.
-
boborján2
senior tag
válasz
Tökimanó #171501 üzenetére
Ezt adom.
Pc,xbox,okos tv,chromecast,telefon,tablet, meg a mittudomén mi még. Mire ezekre kitalálom mit hogyan,addigra régen megkerestem az előfizetés árát. Arról nem is beszélve hogy a gyerekek nem ugrálnak a fejemen ,hogy már megint valami xar van a yt-al.
A music meg a download--offile mód csak hab a tortán.
Amúgy nem tudom miért szidják páran a gyári appot , nekem minden eszközön pont jól működik. Illetve amire kitalálták arra pont jó.
-
Fall-N
veterán
válasz
Tökimanó #171157 üzenetére
Ez csak a Xiaomi butasága. Motorola telefonom van, gyári, módosítatlan Android 13-mal és működik a gesztusvezérlés bármilyen külső launcherrel. Már réges régen javította ezt a Google. Android 12 alatt is működött (azzal jött ki a telefon), talán ha jól emlékszem, akkor egyedül az Android 10 alatt volt ez a hiba. A Xiaomi meg szándékosan meghagyta a korlátozást, hogy használja a felhasználó a saját MIUI launcherüket vagy a Poco Launchert (ha Poco a telefon). Na az ilyen húzásaik miatt nem kell MIUI/POCO UI/HyperOS.
Ikon méretezés is van a Google féle Androidban már régóta, sőt Material You ikontéma is. Egyedül az alkalmazás fejlesztőjének kell támogatni az ikontémát és rögtön igazodik a felülethez. Na persze pár renitens tojik rá (pl. X-Plore sem támogatja még).
punky10: A dokkon a widgetet és a widget átfedést még nem tudja az Android, de nekem nincs is szükségem rá. Azt vettem észre, hogy hiába van feltelepítve és megvéve sok launcher (Nova, Smart, Niagara) csak a gyárit használom, mert teljesen megfelel. Ikon pakkokat sem használok már, a Material You ikontéma van beállítva.
Egyébként már kijött nemrég az Android 14 alapú Lawnchair 14 béta, az is jó lett.
-
stingy2
senior tag
-
DrKapocs
őstag
válasz
Tökimanó #170535 üzenetére
Simán használhatjátok többen.
A gond ott van, hogy otthon, előre nem tudod bekapcsolni a kuponokat. Ott kell egyesével bemutatni az EAN-kódot termékenként a kasszánál. Ott persze nem tudja olvasni... és jön az "akkor beírom kézzel a kódot játék". Ezzel egy csomó idő elmegy, szidnak a mögötted várakozók. És végül, mikor megnézed otthon a blokkot látni fogod, hogy hiába volt mindez, mert egy fillért sem vont le a beírt kódra, annak ellenére, hogy felismerte a kupont. Van, amikor működött helyesen, de többször megszívtam már vele. Én nem kínlódok EAN-kóddal és egyesével mutogatással. Majd, ha csinálnak egy normális rendszert, hajlandó leszek használni; addig nem.
-
svgyula
addikt
-
törölt tag
válasz
Tökimanó #169708 üzenetére
Én a rezgést szeretem. Mert kicsit olyan "élő" érzésű lesz tőle a telefon. Meg úgy biztosabb vagyok benne, hogy megnyomtam. Ezért a billentyűzet is rezeg és a képernyő érintése is.
A hang először még tetszik. De egy idő után már bosszant, így azt már én is kikapcsolom. Ráadásul nem akarok vele senkit idegesíteni. -
svgyula
addikt
válasz
Tökimanó #169516 üzenetére
Szia! Nekem is frissült DE! nem a play-ról! Nekem az tiltva van viszont amikor véletlenül ránéztem és feldobta rányomtam a frissítésre. Azonnal elindult és fel is rakta és azóta is műxik rendesen. A play pedig azóta is tiltva....
De most ahogy írom ránéztem és lőn codda megint van frissítés és éppen most csinálja, play nélkül. -
sopruk
senior tag
válasz
Tökimanó #169438 üzenetére
Az appban nem találtam erre lehetőséget, de ha pc-n a feladóra készítesz egy szűrőt, akkor azt beállíthatod úgy, hogy akár rögtön törölje is,
(vagy úgy hogy csak simán archiválja, ne jelenjen meg a bejövő mappában, hanem külön gyűjtse őket. Így már nem lesz zavaró, nem kapsz róla értesítést sem...) -
mizoli
addikt
válasz
Tökimanó #168810 üzenetére
Valóban jó a Signal, én is azt használom, de nagyon nem orosz fejlesztés.
A cikkben ott a link az eredeti forrásra.
Ha valakit érdekel. -
DrKapocs
őstag
-
eclipse19
senior tag
válasz
Tökimanó #168474 üzenetére
És az a legjobb, hogy az 1 ember által fejlesztett appoknál érdekes van arra idő és kapacitás, hogy érdemi info kerüljön a "What's new?"-ba, de a Google, a Meta, a Microsoft, Apple és hasonlók esetében valahogy szinte soha semmi, csak a bla-bla, hogy "stabilitási és teljesítménybeli fejlesztések".
Ezek alapján akkor a pl. a Chrome, a Youtube, a Messenger évek óta nem kapott új funkciót, csak a bugokat javítják és optimalizálják a kódot, ami nyilván nem igaz.
Valahogy nem akarják, hogy tudjuk mi változott és eddig mi nem működött, amit javítani kellett. -
ggeleven
őstag
válasz
Tökimanó #168270 üzenetére
Az igazából csak metadata és nem is fog kelleni valószínűleg. Total commanderben vagy bármi fájlkezelőben rákeresel, hogy .json és törölhető az összes.
Nem próbáltam még az ilyen letöltést, de nem tűnik olyan nagy macerának. Más sem hiszem, hogy merőben máshogy tenné lehetővé az adatok lementését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged