Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
Sziasztok! Van egy Huawei Nova 5T telefonom aminek a kijelzőjének a szélénél van egy kisebb folt, ami világosabb. Annyira nem zavaró, de mégis jobb lenne ha kevésbé/semennyire nem lenne látható, így egy olyan alkalmazást keresek, amivel oda rakna egy kis sötétebb foltot, ami mindig ott lenne. Tehát gyakorlatilag egy screen filter, de csak egy kis pontban kellene. Nem tudom van e egyáltalán ilyen alkalmazás, én szétnéztem, de egyelőre nem találtam.
-
Diokhan
addikt
Bizony ám:
Vajon miért kell ennyi minden?This app has access to:
precise location (GPS and network-based)
access extra location provider commandsPhotos / Media / Files
read the contents of your USB storage
modify or delete the contents of your USB storageStorage
read the contents of your USB storage
modify or delete the contents of your USB storageCamera
take pictures and videosWi-Fi connection information
view Wi-Fi connections
Other
read Home settings and shortcuts
read Home settings and shortcuts
receive data from Internet
view network connections
connect and disconnect from Wi-Fi
full network access
draw over other apps
control vibration
prevent device from sleeping
install shortcuts
uninstall shortcuts
Google Play license checkread
Google service configuration -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
-szabi- #144587 üzenetére
Én a Speedometer GPS-t használom. Van ingyenes verziója is, szokott lenni a pro is ingyenes akcióban. Csak helymeghatározástm és tárhelyet kér. Lehet menteni SD kártyára vagy felhőbe is az adatokat.
-
crok
Topikgazda
válasz
tomy86 #144589 üzenetére
@-szabi- @tomy86
Megnyitva a Play-ben ha legörgetsz legalulra akkor van olyan, hogy jogosultságok, meg lehet nézni előre hogy mihez kér hozzáférést: jelen esetben a pontos helyzethez, file tároláshoz és előtérben futás + hálózat + alvó módba lépés megakadályozása van még a listán összesen (ezek meg úgyis mind kellene egy folyamatos útvonalrögzítéshez). Ha a készülékben van valami akkukímélő mód akkor abból ki kell majd venni hogy ne zárja be háttérben. -
tomy86
addikt
válasz
-szabi- #144587 üzenetére
GPS logger csak a helyadatokhoz kér hozzáférést, ha jól emlékszem (régebben használtam).
-
-szabi-
addikt
Ennek örülök.
Most olyan alkalmazást keresek "run the map" váltására amivel szintén tudok gps útvonalat rögzíteni, gpx, kml fájlt exportálni SD kártyára vagy email címre.
Nem akarok olyat amihez külső oldalas regisztráció kell, mert csak ott megtekinthető.
Amit eddig próbáltam azok hozzáférést kértek a névjegyekhez vagy valami egyéb olyanhoz amit nem értettem miért szükséges (szerintem a helymeghatározásnak elégnek kellene lennie) ezt nem engedve meg nem használhatók.
Előre is köszönöm. -
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Tudna nekem valaki ajánlani valami hasznos költségvetés kezelő vagy pénztárca kezelő appot, amivel a kiadásokat és bevételeket átláthatóan tudnám kezelni?Köszönöm szépen.
-
Jakuu
őstag
válasz
MikeWazowski #144579 üzenetére
Uraim olyan aplikaciot keresnek, ami atiranyitja a telefonra erkezo hivast egy tabletre wifin keresztul. (Azert wifin keresztul, mert a tabletben nincs sim) Mint a Forward My Calls , de sajnos az nalam nem mukodik, gondolom azert mert mar ezer eve nem frissitettek.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van olyan app amibe, ha megadom az általam 10 leglátogatottabb oldalt, akkor az app mind a 10 oldal összes, vagy legfontosabbnak vélt híreit megmutatja? Tehát nem akarok mindig 10 lapot megnyitni a könyvjelzőből.
-
dbius
veterán
Én értem mit mond.
Az a gondja, hogy hiába telepíti az új készüléken a google authenticatort, azzal nem kapja vissza a régi készülékre telepített google authenticatorban hozzáadott oldalak kétlépcsős azonosítós adatait.
Magyarul "üres" a google authenticator az új készülékre történő telepítés után, Neked kell hozzáadnod kézzel megint, egyenként az oldalakat, amiken használod a kétlépcsős azonosítás ezen módszerét.
Korábban nekem is az volt a problémám a google féle authenticatorral, hogy ha elfelejtettem menteni a google authenticator programot az adataival együtt titanium backuppal telefon váltás előtt, akkor az új készüléken kezdhettem elölről az authenticator telepítése után az oldalak hozzáadását, mivel a programban nincs felhőbe szinkronizálás, vagy backup, export-import.
Én pár éve pontosan emiatt tértem át a google authenticatorról a Lastpass Authenticatorra, mert van benne olyan lehetőség (magát a Lastpasst is sok éve használom), hogy a hozzáadott oldalak kétlépcsős azonosító adatait elmenti a Lastpass accountba, így készülék elvesztése, lopása, vagy cseréje után simán visszaállíthatóak a kódok, nem kell bajlódni egyenként az oldalak ismételt hozzáadásával.
-
crok
Topikgazda
válasz
-szabi- #144574 üzenetére
Nincs harag, semmiképp!
Igen, ezért van a sok reklámos app, ezért ajánlok olyat ami FOSS - ha lehet. A díj egyébként 25 dollár (ami nem sok az Apple-höz képest pl.). Nem sok de ha nem pénzt akarsz vele keresni akkor azért szemmel jól látható. Ha pénzt akarsz látni belőle akkor reklámok.. vagy fizetős app.. de a sáp 30%. Aztán a developer policy betartása.. pl. levették a koronavírusappokat mert hisztériát kelthetnek..? Máris bukta a 25 dollárt.. jó, talán nem sok pénz de vissza nem kapja..
-
-szabi-
addikt
Azt érzem így távolról, hogy megbántódtál.
Azért nyugtass meg, hogy nem.
A play mögötti üzletet én nem látom át, amiket írsz arról nem tudtam.
Így már értem miért volt az ajánlatok között többnyire külső program és miért találok a play-en annyi reklámokkal tűzdelt haszontalan alkalmazást.
Múltkor azért nem próbáltam ki a többségüket, mert a tabletem egy öreg kínai csoda.
Viszont tegnap cseréltem a win telót droidra, ezért jöttem vissza a topikba.
Bizonyára nem ez volt az utolsó, hogy nem értek-tudok valamit, 5 év winphone használat után próbálok átállni.
Szóval nyugtass meg, hogy nem!? -
Somatom
veterán
Mint írtam, biztosan állítható.
Server -> General -> Listen on network interface.
Alapértelmezetten "all", de a legördülőben kiválasztható, hogy melyiken futtassa a szervert. -
crok
Topikgazda
válasz
-szabi- #144569 üzenetére
Az a poszt file-átvitelre vonatkozott, ez igaz, de mindhez odaírtam miért ajánlom.
A SimpleSSHd nem FTP hanem SCP, ezt írtam is - meg hogy miért jobb mint az FTP.
Az FX-ben WebDAV-ra vonatkozott az említés, amit szintén írtam, nem tudom minek próbáltad akkor ki.
A Wifi FTP-t én nem ajánlottam, soha nem is használtam.. soha még a telefonjaimon se volt.
Az utolsó - FTF Szerver - szintén zenész, sose használtam még, sose telepítettem, nem is ajánlottam..
Ellenben a legelső app amit említek (MiXPlorer XDA-ról, amit szerintem sokan mások is mondanának első körben) nálad meg sincs említve, pedig abban is van többek közt FTP szerver is. MiXPlorer Silver elérhető Play-ből természetesen, fizetős mert ingyen elérhető XDA-n (szól ha van frissítés) és a Play változat a fejlesztő támogatására van kitalálva - de gyakorlatilag ugyanazt tudja.
Az, hogy egy app nem fér hozzá csak a belső memóriához lehet jogosultság kérdés is (nincs belefejlesztve, nincs engedélyezve, Android verzióhoz kötött "sajátosság") de ettől még a program miért ne lehetne amúgy jó? A Wifi FTP Play-es leírása azzal kezdődik, hogy "On Android 5.0 & higher, to access external SD card, in app settings, click mount folder, select "custom" and then select the external SD card in the next screen." - ezt megcsináltad mielőtt el akartad indítani a szervert az SD kártyával?
Az, hogy neked nem kell user/pass az egy dolog, én pl. olyat fel se tennék aminél az az alap hogy az anonim hozzáférés engedélyezett.. pont nem érdekel hogy helyi vagy bármilyen hálózat, elég csak egy reptéri WLAN-ra gondolnom.. brrrr.. az is "helyi".. de a Servers Ultimate megoszt (ha beállítod akkor "figyel") az összes interface összes IP-jén.. az meg gond, a jelszó nélküli csatlakozás meg nem.. mondjuk ez kikapcsolható szerintem.
A Play-en kívül pedig egyrészt van élet másrészt egy FOSS app fejlesztője nem feltétlen akar pénzt adni azért, hogy az appot te ingyen letölthesd - hiszen ott van az F-Droid, csinálhat GitHub oldalt, ott release-eket.. arra pedig írhat update keresőt is. De ha csak Play Store akkor marad neked a szomorú valóság meg a ShareMe szerű appok - az egyszerű userek nem akarnak már FTP-t hanem idetapp-odatapp működik - valahogy. Na ez nem én vagyok, ilyet nem fogok ajánlani - pedig a Snapdrop - szimpla böngészővel - is hasonló.. de ahhoz is nyílt a forrás vagyis meg tudom nézni hogy hogy működik.
@Somatom: Szerintem ez nem vita. Szimplán ez van. Nem tisztem eldönteni ki mit ajánl. Max. érvelek mellette vagy ellene. Én leírtam erre a célra mit ajánlok. Neki is megvannak az érvei - ellene leginkább. Akkor már épp topikgazda voltam itt (vagy két hete?) de nem érzem úgy hogy megmondóemberként nekem kell jönni egy ilyen "rosszatajánlottál" dologgal, mert amúgy az appokhoz odaírtam hogy melyiket miért ajánlom, arra viszont jók. Ha nem tetszik az ajánlás majd jönnek még itt sokan segíteni találni megoldást. Play-en kívül - belül. Magam részéről körbejártam a file átvitel lehetőségeket az én szemszögemből és továbbra is tartom, hogy jók - szerintem. -
Somatom
veterán
válasz
-szabi- #144569 üzenetére
Bocs, hogy belevau a nagyok vitájába!
Alap szinten sztem jó a MiX. A Servers Ultimate pedig egy profi fejlesztő, profi programja. A free verzió lehetőségeit nem ismerem. A pro -ban viszont biztosan beállítható, hogy belső, vagy külső hálós IP -n, vagy mindkettőn futtassa a szervert. -
-szabi-
addikt
Közben kipróbáltam az általad korábban ajánlottak közül amik az áruházból elérhetők.
SimpleSSHD: Ebben nincs FTP vagy nagyon elrejtették.
FX File Explorer: 7 napos verzió és meg sem találtam az FTP szerver futtatását.
Servers Ultimate: Ebben végre találtam FTP szervert, többfélét is. Viszont nem csak a helyi hálózatra hanem a internetre is megoszt, az meg így nem tetszik.
Feltettem a TotalCommandert és az FTP plugint, de az csak kliens.
WiFi FTP szerver-t is kipróbáltam, de csak a telefon memóriáját tudja megosztani, könyvtár vagy a memóriakártya nem választható.
Ftp Szerver következett, de jelszavazik amire helyi hálózaton nincs szükségem.
Aztán itt egyenlőre meguntam.
Win-es telómra egy FTP szerver volt, elindítás után rákattintottam a főkönyvtárra vagy kijelöltem valamelyik könyvtárt és megosztás. Ennyit kellett csinálni és működött.
Egyenlőre az elszomorító tanuság számomra, hogy hiába van ennyi alkalmazás, ha egyik se használható.
Megint marad a play-en kivüli apk telepítés. -
crok
Topikgazda
válasz
-szabi- #144567 üzenetére
Ennél jobban nem járnám már körbe a fileátvitel témát, ennél többet nem szeretnék rászánni, nekem ennyi elég, van benne FTP is.
-
Somatom
veterán
válasz
pube111 #144562 üzenetére
Attól függ, hogy ezt mire érted. Anno a barátnőmnek (klasszikus szöszi) vettem egy telót, amit felkészítettem ilyenre. Amikor elsírta magát, hogy nem megy az x dolog, akkor csak wifin lerakta az asztalra, én meg távgyógykezeltem. De, legalább egyszer mindenképpen engedélyezni kell.
-
pube111
senior tag
Van valami távoli vezérlés app, amivel a távoli készüléken nem kell jóváhagyni a vezérlést?
-
crok
Topikgazda
válasz
szita.erno #144556 üzenetére
-
kmarci25
veterán
válasz
szita.erno #144556 üzenetére
Szerintem a telefonod beállításai között keresgélj inkább, valószínűleg a memóriakezelő lövi ki a futó appok közül.
-
Laci369
friss újonc
Szép napot mindenkinek.
Nem tudom szabad-e ilyen kérdést ide írni, keresnék valakit aki tudna írni egy alkalmazást ami a telefonszámomat ide-oda átirányítgatja a Playaruhaz-ban nem találtam olyant ami megfelelő lenne.
Előre is köszönöm -
punky10
addikt
válasz
laleeee #144553 üzenetére
Hogy érted?Szándékosan fejjel lefele mutassa a tartalmat,vagy ha Te szándékosan fejjel lefele tartod az eszközt,akkor azt rendesen mutassa?
Az elsőt tudomásom szerint nem tudja,a másodikat viszont igen.
4 opció van:
-alapértelmezett
-autómatikus forgatás
-álló kikényszerítés
-fekvő kikényszerítés -
laleeee
őstag
Sziasztok, a Nova launcher prime tudja azt hogy 180 fokkal elforgatja a képernyőt ?
-
crok
Topikgazda
válasz
andrás47 #144548 üzenetére
Van, pl. a BetterBatteryStats (nem feltétlen kell hozzá root de ha nincs root akkor adb kell).
Ha az nem akkor egy bugreportból egy Battery Historiannal mindenképp minden hasznos infot ezügyben ki lehet nyerni. Keress rá itt arra, hogy "gyorsan merül" - ha nem haladsz írj rám privátban és juttass el egy bugreport.zip-et. -
Sziasztok,
Törölt fájlokat lehet visszaállitani? LG G2-nél emlékszem ez még nem ment.(Android 4.4.2)
Jelenleg van rá lehetőség?
Note 10 plus Android 10.
-
andrás47
senior tag
Van olyan alkalmazás ,amely megmutatja a nagy fogyasztó alkalmazásokat, valamelyik leszippantja, a Samsung A40 aksiját?
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144546 üzenetére
Oszinten fogalmam nincs mirol beszelsz, az Authenticatorba nem jon az oldaltol semmilyen kod, ez biztos. Kisatirozott screenshot-okat tudsz mellekelni? Akar privatban.. Az Authenticator-rol is.. az az erzesem hogy valami kavar van a nalad, es talan nem is a Google Auth-ot hasznaltad. Van sok hasonlo app es a Google Auth. se csak a Google account-ra hasznalhato es az, hogy Google-os emailcimmel lepsz be sem azt jelenti hogy az account-al lepsz be.
-
Motar
tag
válasz
consono #144541 üzenetére
Nem, ezaz hogy ott csak felhasznalonev meg jelszót kér. Addig minden jó, majd jön 2. Lépcső csak nincs kódom, mert az authenticatorba nincs hozzá. A régi telón ott volt a felhasznalonevem a kód felett, most az nincs. Es az oldalon ugye nem tudok szólni, mert nem tudok belepni. A support meg híresen lassú (hetek).
Akárhogy gondolkozom, buktam a dolgot. Nincs elmentve a gmailbe, csak a support segíthet... :( -
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144538 üzenetére
Hát sajnálom de így meg én nem értem mi történik vagy mit csinálsz vagy mi ez az egész, mert az Authenticator app-ban nincs olyan, hogy kód érkezik valahonnan csettintésre, az folyamatosan adja a kódokat és amikor a 2FA-hoz valami a belépéskor kódot kér akkor te megnyitod az Authenticator-t és onnan az aktuálisan bent levő (bizonyos időnként lejáró és újragenerált, percenként vagy fél percenként új) kódot ütöd be, az oldal ahol be akarsz lépni nem küld sehova semmit - vagy nem is Google Authenticator-t használtál.
-
Fred23
nagyúr
-
Motar
tag
A lényeg a lényeg, hogy sajnos ez nem segít. Hiába olvasom be a QR kódot, a 3. oldalon amikor be akarok lépni, nem kapok kódot az appba... Nem tudom, hol rontottam el, de nem.
Van egy weboldal, ahol van egy accom és nem tudok belepni, mert nem hiába csináltam ezeket a lépéseket, még mindig nem jön belépési kód az authenticator appba. A régi telefon volt hozzárendelve, azzal egyből jött.
Nem tudom máshogy leirni :/ -
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144535 üzenetére
"Tudom, hogy a Google az android" - na pont ezt írtam hogy rosszul tudod, de mindegy.
Az automatikus, hiszen Play-ből töltötted le és a Play-hez használt account-hoz rendelte hozzá hacsak nem adtál meg mást. A QR kód is ahhoz az account-hoz szól amin generáltad, Authenticator app-ban a setup-ban beolvasod - kész. Vagy itt a magyar help.
És most lehet én vagyok értetlen de milyen harmadik oldal?
-
Motar
tag
Tudom, hogy a Google az android, pont ezért írtam ide. Hisz ez a topic neve is.
és az app is Google authenticator. Mindegy...
Valószínűleg ezzel van a gond, hogy nekem nem volt hozzárendelve, azaz nem rendeltem soha hozzá az emailemhez. Vagy az automata? Eljutok a QR kódig, de az appba nem jelenik meg a 3. oldal csak a Gmail. Nem kapok továbbra se kódot.
Megprobalom az iohoneos csopiba, hátha...
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144533 üzenetére
Először is: Android =/= Google
Másodszor " kaptam újat a gmailhez" - mihez mit kaptál újat?
Mi a "harmadik oldal"? A link megnyitása után belépsz abba az account-ba amihez a régi authenticator-od volt rendelve (talán rossz account-ba léptél be, van több is?) és utána authenticator app > change phone > iPhone (vagy Android.. mert ugye ez egy Android topik) és utána dob egy QR kódot hogy az új telefonon az elindított authenticator app-al olvasd be (vagy ha nem akar menni akkor a kép alatt van egy gomb hogy "nem tudod beolvasni" és akkor a kódot írja le amit be kell pötyögni) - és gyakorlatilag készen is vagy. Talán használj PC-t a link megnyitásához, ugyan kérni fog 2FA kódot amit most nem tudsz megadni de SMS kódot is lehet kérni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144531 üzenetére
iPhone? Akkor mit keresel itt?
2FA esetén át kell költöztetni a authenticator-t is az új eszközre, Google fiókba belépéskor lehet kérni pl. SMS-t. Itt belépsz aztán Authenticator app-t megkeresed -> change phone.. etc, követed az utasításokat. -
Motar
tag
Sziasztok!
Google authenticator-ral van gondom. Új telefonom lett, viszont a régi már nincs meg és azóta teljes törlésen esett át. Most nem tudok belepni egy oldalra, mert kéri a 2. lépcsős visszaigazolást, ami ugye a régi telefonon volt. Az email fiókom megvan, mindent elérek vele. Van ötlet hogy tudnám valahogy visszavarazsolni? IPhone készülékekről szó amúgy.
Fontos lenne, pénzem van azon oldalon, de a supportra nem akarok egy hetet várni, ha egyáltalán reagálnak...
Előre Is köszi!
-
Tökimanó
senior tag
Nem azt mondtam hogy baj ha több módon hozzáfér valaki a névjegyeihez. Sőt! Na pont ezért ha valamikor beüt a krach vissza is fogok gondolni arra hogy neked sokkal több eszed volt,mivel én nem fogom tudni megjátszani azt amit leírtál
Diokhan Én csak a magam nevében beszéltem. Ezért is soroltam fel a lehetőségeimet. Ahol viszont nincs semmilyen net hozzáférés ott valóban elég komoly gondot okozhat. -
crok
Topikgazda
válasz
Tökimanó #144526 üzenetére
Mondok érdekesebbet. Nyugatabbra trafikban veszel 5000.- JMF-nak megfelelő összegért egy feature phone-t ami független. Az talán még mobilnetezésre nyomokban se alkalmas
ellenben elérnek rajta és SIM is bármi belemegy mert független. És egyedül voltam kint. Szóval én örültem.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Diokhan #144525 üzenetére
Mondjuk én bárhová megyek csak egy telefon van nálam. tehát ha megadja magát akkor úgyis mindegy. Ami régi még otthon van az már egyik sem butafon ,ezért ez sem gond. Ha wifi nincs van mobilnet. 24 gigát még az életben nem használtam el.Ha valamiért mégsem tudnám megoldani akkor addig leszedem valamelyik gyerek vagy az asszony telefonjára névjegyzékemet. De ezektől függetlenül igazatok van. Az ördög sosem alszik,és mindig lehet valami ami betesz az embernek. Na akkor viszont gáz lesz.
-
crok
Topikgazda
válasz
Tökimanó #144523 üzenetére
Nem elsődleges tárolásra jó ma már a SIM-re mentés.. De ha pl. meghal a telefonod és nincs más csak egy butatelefon amit használni tudsz (külföld, nincs pénzed, nincs net, nem is képes rá a telefon, ésatöbbi..) akkor marhajól jön ha van pár biztos szám amit bármikor elő tudsz húzni mert SIM-re úgyis szükség van és manapság már nem sokan jegyeznek meg telefonszámokat (én igen, de akkor is inkább legyen meg elérhetően). Volt már róla szó, engem pl. mentett meg szar helyzetben, külföldön.. azt a pár számot SIM-re menteni nincs 30 másodperc, nekem bőven kifizetődött.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Diokhan #144522 üzenetére
Tényleg csak érdeklődés szintjén kérdezem,miért jó az ha valaki a készülékre ,vagy sim kártyára és googleba is menti a névjegyeket? Én nem bonyolítom . alapból a googleba ment minden régi és új számot is. Onnan bármikor bárhová tudom szinkronizálni. De tudom nem vagyunk egyformák,mindenki másként gondolkodik. Csak kíváncsi vagyok.
-
Diokhan
addikt
-
moma
őstag
Köszi a válaszokat, még nem jutottam el a Synchronize Ultimate-ig. De ma remélem meglesz az is.
Addig is közben megnéztem, hogy a kontaktjaim, hogy vannak elmentve, és kiderült eddig a redmi note saját apját használtam erre, és be volt kapcsolva, hogy syncelje őket a google accountba.
Most feltettem a google contacts appot. és ebben van egy beállítás, ami megkülönböztet google contact sync-et és device contact syncet. Pórbálom megérteni ez mit csinálhat. Talán arra jó a második, hogyha a telefon contact appjában mentek el valakit és ott kivan kapcsolva a sync a google accounttal, akkor is elmentse? Ti értitek ezt? -
Siriusb
veterán
válasz
spiritex #144516 üzenetére
Talán az Android 4-en működött utoljára a Root Call Blocker-ben, hogy beállíthattad a nem elérhető jelzést. Utána azt lehetett állítani, hogy kicsörögjön vagy foglaltat jelezzen, majd barátunk, a Google teljesen tönkrevágta ezt a programot (is).
A gyári blokkolók szerintem csak foglalt jelzést tudnak produkálni, de ha folyamatosan ezt kapja a hívó fél, gondolom előbb-utóbb feladja. -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #144517 üzenetére
Megnéztem, Cronjob van benne. Kicsit "kockás", de van hozzá help. Elég világosnak tűnik. De, mivel Tasker beépülő, ezért az automatizálóban definiált feltételek teljesülése esetén az automatizáló is el tudja indítani a kívánt szinkron profilt. Pl. ha az otthoni wifin lógsz, éjfél elmúlt, a teló töltőn és a kijelző legalább egy órája nem volt aktív.
-
spiritex
veterán
Android 8 van a telómon, és van benne egy gyári fekete lista opció, de nem lehet benne állítani, hogy mit hallljon a tiltott fél. Alapból foglaltat jelez neki.
Tudnátok ajánlani egy jó app-ot, amiben állítható, hogy kicsöngjön vagy foglaltat, vagy nem elérhetőt, vagy "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" hangot adjon a letiltott hívónak? Az utolsónak örülnék a legjobban, ha azt hinné az illető, hogy megszűnt a számom és nem hívna többet.
Köszi előre is! -
Somatom
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #144512 üzenetére
A MiX-ben nem találtad? Jobb fent 3 pötty - Szerverek - Start FTP Szerver. Ha a ceruzára nyomsz a végén, akkor be tudsz állítani jelszót is neki.
Távoli eléréshez router IP? Minek, ha mobilneten van a telefon? Vagy úgy érted, hogy az otthoni gépet érd el távolról telefonról? Ahhoz se feltétlenül, én DynDNS-t használok, a routeren meg be van állítva egy VPN. Szóval ha arra csatlakozok, akkor az összes hálózati erőforrást elérem akár távolról is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #144502 üzenetére
Én is felraktam, de valahogy az SMB-t nem tudom beállítani... Pedig a MiX simán csatlakozik a gépre és meg is találja a PC-t, ha rákerestetek, a Synchronize Ultimate meg üres listát dob. Kézzel is próbáltam beállítani, akkor meg sok-sok gondolkozás után kiírta, hogy nem jó a felhasználónév vagy a jelszó. Persze jól írtam be. Na mindegy, majd még próbálkozok vele.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #144503 üzenetére
Én semmilyet. Az egyik screenshotodon írja, hogy távvezérelhető a teló. Egyébként miért csak belső hálón működik? Pl. ha Servers Ultimate -ben csinálok egy szervert, akkor a hotspot belső IP -je, és/vagy a mobilnet IP -je is választható. Persze, NAT esetén az utóbbi zsákutca.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #144495 üzenetére
Nem csalódtam, profi cucc. Gyorsan összedobtam egy Gdrive szinkront. Müxik, csak a manuális indítás opciót még nem találtam meg.
Darvinya:
Nem vágom, hogy ez milyen irányítási lehetőséget ad. Nekem egy kutyaközönséges szervernek tűnik.Zeon.hu:
Sztem ez a Google vágólap hozzáférés korlátozásának a kijátszására van. 10 -es Android -tól billentyűzet alkalmazás férhet hozzá a vágólaphoz. Ezért hazudja magát billentyűzetnek. -
darvinya
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest