Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Az autógyártók több évig fejlesztenek egy adott modellt, így a tervezés elején még lehet, hogy aktuális a szoftver, de mire kijön az autó már elavul. Pont ez a gond az egésszel, de a stabilitás fontosabb a gyártónak, így tervezés alatt nem frissítgetik a szoftvert alapvetően. Kisebb hibajavításokat persze tesznek közben, de az főverziót nem piszkálják. Ha külső cég fejleszt, ami általában a jellemző, akkor az meg leszállítja az adott verziót és utána hibajavítást kap.
A másik gond egy autó életciklusa azért több, mint a fejegységé. Így mire kijön egy újabb modell a szoftver már elavult lesz.
A Volvo esete abban ciki, hogy az Android 2 már nagyon régi, így ők inkább spóroltak ezen.
-
-
tpeter77
addikt
-
csipuka
senior tag
válasz
Somatom #145887 üzenetére
Most ujra rakerestem, es talaltam 2 AA kompatibilis appot
Open Radio kicsit fapados
Replaio
Mindketto mukodott AA-ban, majd tesztelem oket jobban. Mivel ez egy wrapper csak lehet eleg lesz az egyszerubb nekem. Foleg amilyen gyakran hasznalom. -
Somatom
veterán
válasz
csipuka #145885 üzenetére
A Pro néha elinduláskor két "reklámot" dob.
EZT és EZT.
Az elsőre panaszkodnak. Tény, hogy kellemetlen, ha már az ember kifizette a pro -t. De, azért nem katasztrófa. Én biztos nem fogok előfizetni arra a Prémiumra (a Pro nem egyenlő a Prémiummal). Ezen túlmenően viszont elég jól használható. Főleg, ha az AA kompatibilitást is figyelembe vesszük. -
dokee78
félisten
OfficeSuite Pro-t használok.
Keresek jobb alternatívát.
Le írom mit szeretnék amit ebben nem találok,de lehet a többi alkalmazásban sem lesz ilyen funkció.
Szóval azt szeretném,hogy ha például a B oszlop címsorára nyomok akkor az szerint rakja sorrendbe például csökkenő sorrendben.
Ha utána a C oszlopra nyomok akkor már az legyen sorba rakva. -
Prien
addikt
Mostanában a Youtube Vanced rendre kiírja megnyitáskor, hogy frissítsem a Yotube-ot. Merjem?
-
magyarhegyi
újonc
T. fórumtársak! roppant egyszerű: egy iphone névjegyet kaptam, amit android9-be szeretnék importálni/menteni. milyen app van erre? nagyon köszönöm a választ
-
WhiteWalker
nagyúr
Aki jelszó kezelőt használ (SafeinCloud) , jelezném , hogy elérhető HMS készülékre is
( Még február 19. érdeklődtem tőlük , hogy a jövőben tervezik e a megjelenést , akkor válaszoltak is , hogy igen , erre tessék ma jött az email üzenet , hogy elérhető )
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Létezik olyan online rádió alkalmazás ami működik android autoval és nincs tele reklámokkal?
-
Csabex
őstag
válasz
galaxys80 #145873 üzenetére
Akkor teli maszkkal jársz az utcán? Mert rengeteg a térfigyelő kamera és akarva akaratlanul rögzítve vagy... Elkanyarodtunk, mert fokozva van a hsz-em, pedig egy egyszerű dologról írtam :) A fotó saját célra készült és azóta már rég törölve lett, nem lett sértve semmilyen szféra :D Viszont én most itt pontot is teszek, mert csak offolodik a topik...
-
kmarci25
veterán
válasz
galaxys80 #145870 üzenetére
Sőt, most már inkább videózni kell! Ettől én is kivagyok egyébként.
nyisziati: ha 200 m-ként lenne trafipax, akkor 20 km/h lenne mindenütt az átlagsebesség. Ld. Nagykőrösi befelé. Az 50 km/h tábla után kb. 100 m-rel ott a VÉDA, sokszor már 5-600 m-rel előbb állóra fékez a sor, mert valaki úgy megijedt, hogy 30-ra lassított.
-
g_g_g
őstag
válasz
csipuka #145861 üzenetére
Köszönöm.
Gyári MIUI-ban van Wi-fi, Bluetooth, Mobiladat widget, úgyhogy pont a GPS meg a szinkron ami nem megoldott
Egyelőre elengedem a dolgot, a Power Toggles még működik azért a GPS kivételével, csak azt hittem van más ilyesmi alkalmazás ami frissebb, Android 10 kompatibilis. -
nyisziati
veterán
válasz
galaxys80 #145870 üzenetére
Nics azzal addig semmi baj, amíg nem privátszférát sért és nem akarnak visszaélni vele. Sőt, sokszor fegyelmező ereje van.
Lásd a telepített trafipaxok. Milyen illedelmesen tudnak áthaladni alatta az autósok. Ha 200 méterenként lenne egy, a balesetek száma a töredékére esne vissza. -
Csabex
őstag
válasz
galaxys80 #145865 üzenetére
Mert nem sűrűn látsz ilyet
No meg párom kellene kérdezzem, de már bealudt
Egyébként meg miért ne lehetne? Nyilván nem megosztás miatt fotózta, hanem jómagamból is kiindulva van amikor sörözés közben haverokkal pl. felmerül egy téma és telóról mutatjuk a fotókat... Egyébként meg nekik is van kihangosító rendszerük az Audikban, miért nem használják azt. -
csipuka
senior tag
válasz
g_g_g #145832 üzenetére
Probald ki az elixir widget-et. A wifit BTt kapcsolgatja 10-esen, de a mobiladat es GPS as csak menube visz.
En meg hasznalom, de mas ok miatt. -
HKorn
veterán
Jelszókezelésre melyik most legjobb/legmegbízhatóbb app? Nem kell hogy sokat tudjon, csak biztonságosan szeretném egy helyen tudni a sok jelszót.
-
pube111
senior tag
válasz
g_g_g #145855 üzenetére
Olyan appot keresek, amit nagyon egyszerűen lehet segélyhívásra használni. Nem kell a mentőknek riasztania, mert nincs a telóban sim kártya. Inkább valami olyan kéne, hogy a képernyőn egy ikon, arra kattintva elküldi előre beállított email címekre az előre megírt levelet.
Szerk. nem válasz akart lenni, bocs.
-
g_g_g
őstag
válasz
kiraly.andra #145854 üzenetére
Értem én :)
De valahogy nekem hiányzik, hogy lássam mi aktív, mi nem.
Pl van amikor csak szinkront kapcsolom ki-be vagy a bluetooth-t és megszoktam, hogy pillantással látom, hogy épp mi milyen állapotban van.
Azt hiszem nem ez a jellemző felhasználói viselkedés, de nekem mégis így lenne jó. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
g_g_g #145837 üzenetére
Valamikor én is használtam a Power Toggles alkalmazást, de amióta a rendszer tudja ezt, kidobtam. Pontosan ugyanazt lehet megoldani app nélkül, ha akarom, azt is mondhatom, hogy egy külön telepített alkalmazás csinálja. Egyszerűen nincs értelme ilyesminek, már a 7-es Android óta (de talán már a 6-os is tudja ezeket az aktív csempéket (vagy mi is ennek a rendes neve).
-
stefi68
addikt
válasz
lomposfarkas #145851 üzenetére
Nem baj, hogy csak könyvjelzőket. A célnak megfelel..
Szóval a Go To menüben van olyan hogy "Go Back"? -
lomposfarkas
tag
válasz
stefi68 #145838 üzenetére
Igen, a 704. Ahogy írtam
csak könyvjelzőket szúrtam be [kép]
ezekre mutató hivatkozásokat vettem fel [kép]
a telefonon tördelve a szöveg [kép]
a jobb felső 3 pötty menüt kinyitva az Edit / Go to menüben megjelennek a könyvjelzők [kép]
Elismerem, ez felületes teszt egy valóban összetett dokumentumhoz. -
Sziasztok.
Párom egy Lenovo Tabletet használ (android 8.1-el).
Ki-be kapcsolás után a Chrome böngészőben a google.hu oldal furán jelenik meg (mellékelt kép).
Ez se nem mobil, se nem asztali nézet (jobb felül 3 pötty > asztali nézet nincs kiválasztva, próbáltam, de akkor valóban átváltott asztalira).
Csináltam a chrome-ban teljes adat törlést, de az sem segített!
Mi lehet a hiba? -
crok
Topikgazda
válasz
kispe82 #145842 üzenetére
Kb. öt napja - egy hete panaszkodnak erre az emberek. MicroG reinstall elvileg megoldja, másnál a Vanced-et is újra kellett húzni (meg van, akinek elvileg elkezdte enni az akkut erősen a MicroG de az simán pebkac is lehet..).
-
kispe82
tag
Hali. Tegnap óta nem működik a reklám mentes YouTube Vanced appom. Azt írja ki hogy offline vagyok. Se a telón, se a tabon nem jó. Másnál is van ilyen probléma?
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
consono #145826 üzenetére
Igen, néztem ezt az alkalmazást..fent is van a telefonomon, de nincs ikonja, hogy eltudjam indítani. Automatikusan indul el? Az autó és a telefon bluetooth-on keresztül kapcsolódik egymással, de egy FM transzimetter-vel..gondolom nem ilyen kapcsolatot keres nem?
Egy olyan alkalmazás kellene, amit eltudok indítani és meghatározott alkalamzások nagy ikonjai vannak a képernyőn(only).
Csak GPS-t és Zenét szeretném irányítani, telefont és üzeneteket nem ovlasok vezetés közben.
-
válasz
Donki Hóte #145839 üzenetére
Telepíted az SMS Backup appot
Backupolod az sms-eket
Törlöd az SMS Backup appotTelepítés/törlés kb. plusz 2 perc. nincs ennél egyszerűbb szerintem.
-
Ki kellene exportálnom egy küldőtől jött SMS-eket. Nem akarok olyan sokoldalú appot telepíteni, mint pl. az SMS Backup, mert eddig se kellett ilyesmit tennem, meg ezután se kell menteni.
Szóval hogyan tudom a legegyszerűbben menteni, exportálni az SMS-eket?
-
stefi68
addikt
válasz
lomposfarkas #145825 üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal...
Megnéztem a textmaker linkelt verzióját és újabb verziókat is.
Tördel, ugrik, de visszaugrás lehetőségét nem találtam.
Az új verziónál azt írja, hogy ebben a nézetmódban nem elérhető.
A réginél meg nem találtam ilyet amit írtál, hogy "goback"
Melyik verzió van neked a telefonon? Amit linkeltél: v2012.704 ? -
g_g_g
őstag
válasz
zsigomark3 #145835 üzenetére
De ott vannak, de én így szeretem használni (külön alkalmazással), ezért írtam, hogy "én ilyen régimódi vagyok"
Keresgélek az XDA-n, hátha találok valamit. -
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Régen sokat használtam a Power Toggles alkalmazást, ami gyorskapcsolókat tud kitenni widget formájában.
Én ilyen régimódi vagyok, szeretem ezt használni, de a mostani rendszeren már nem működik megbízhatóan.
Szóval ennek kiváltására keresnék valami alkalmazást.
MIUI12, Android10, root van.
Ezek a kapcsolók lennének fontosak, Wi-Fi, Bluetooth, Mobiladat, GPS, Szinkronizálás.
Valami ilyesmi.
KépKöszönöm.
-
svgyula
addikt
válasz
Csabex #145827 üzenetére
Szia! Igen van olyan ember aki ezt hirdeti is! Mert ha 5 perccel később beszél az illetővel egy parkolóban akkor már az egész világ összeomlott. Na és ezek az emberek azok akiknek fogalmuk sincs az időről! A múlt héten is láttam Pesten egy ilyen nőt egy mazda 3-ban épp mellettünk haladt végig a bal kezében szorongatta a szifont és úgy kormányzott
Nos ezek az emberek az én szememben......
Nálam egy 7"-os android fejegység teljesít szolgálatot. Nem kell semmit nyomkodni vezetés közben automatikusan fogadja a hívást kihangosítón és közbe megy a GPS is! Mert ugye a telefonos navigálásban az a legjobb, hogy mindig akkor hívnak amikor kanyarodni sávot váltani kell....... -
spe88
senior tag
Van olyan multi route tervező app, ami a Waze adatait használja és ugyanúgy a Waze realtime módosításokat, jelzéseket megküldi? Köszi
-
lomposfarkas
tag
válasz
stefi68 #145821 üzenetére
Helló, nem bányásztam bele nagyon a témába, pc-n Word 2010-el egy doksiban létrehoztam pár könyvjelzőt, utána ezekre mutató hivatkozásokat szúrtam be. Telefonon a Textmaker a hivatkozásra tapizva elvisz a könyvjelzőhöz, a menüből vissza is lehet ugrani a hivatkozásokhoz (edit, go to, goback) meg külön a többi könyvjelzőhöz. Mobilos tördelésben is csinálja. De az általd felsorolt eszközparkból csak a könyvjelző/hivatkozást próbáltam ki.
A Playon egy ideje nincs ez a verzió (mikor letöltöttem, akkor ingyenes volt, néha kér regisztrációt)
https://apkpure.com/free-office-textmaker-mobile/softmaker.applications.textmakertrial
Más szövegszerkesztőkkel már lusta voltam játszani -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Ki,milyen alkalmazást használ autóba? Gondolok itt nagy ikonok, ilyesmi. Koszi
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
Word (doc, docx) vagy PDF nézegető appot keresek...
Tudom van rengeteg és jó párat ki is próbáltam.
A gondom a következő:
Van egy dokumentum, nevezzük szabályzatnak.
Tele van különböző fejezetekre, alcímekre mutató hivatkozásokkal.
Nem kis munkával megcsináltam Word dokumentumban a címeket, alcímeket, a szövegben lévő hivatkozásokat aktív linkekre, melyekkel a dokumentumban ide-oda lehet ugrálni.
Ezt átkonvertáltam PDF-be is. A hivatkozások itt is jól működnek.A gondom az, hogy nem találok androidra olyan dokumentum megjelenítőt, amely az mellett hogy képes szöveget mobilos nézetre tördelni, egyidejűleg kezeli a szövegben elhelyezett hivatkozásokat is.
A PDF megjelenítők amelyik hajlandó tördelni mobilos nézetre az elveszti tördeléskor a hivatkozásokat, vagy nem jól kezeli.
A DOCx megjelenítőknél jobb a helyzet többnyire tudnak mobilos nézetet és hivatkozásokat is kezelni egyidőben, viszont azt egyik sem tudja, hogy elugorva egy hivatkozott fejezetre, vissza is tudjak ugrani a kiinduló szövegrészbe. Ez szintén fontos lenne.Tudtok-e olyan dokumentum megjelenítőt amely alkalmas a kívánalmaimnak?
-
kmarci25
veterán
-
sch_a
addikt
válasz
kmarci25 #145813 üzenetére
Köszi a tippet, még nem gondolkodtam ezen, de azért macerásabbnak tűnik egy router-t használni erre a célra. A cégest ritkán használom, inkább csak elérhetőnek kell lennem. Zsebemben elfér, tölteni ritkán kell. A legjobb megoldás az lenne, ha a telekomnak fizetnék a netért is. Csak ott 10Gb 4500 pénz, a telenornak meg 5500-at fizetek a korlátlanért + 50 perc beszélgetésért.
-
sch_a
addikt
válasz
svgyula #145809 üzenetére
Épp ez az, minden egyes üzenetről kapok értesítést, nem csak az olvasatlanokról. Ha beszélgetek a saját mobilomon messengeren, majd netre csatlakozok a céges telefonnal, majd' minden egyes üzenetről csipog egyet. Outlook, teams, ugyanez. Talán csak a gmail a kivétel.
Egyébként mindkét telefon dual sim, csakhogy nekem 3 kártyám van... Az egész család telekomos, velük ingyen beszélek azon a kártyán. A Telenor-nál van a korlátlan mobilnetes előfizetésem. A céges meg Vodafone. A tartós átirányítás pedig a plusz költségek miatt nem játszik. -
svgyula
addikt
válasz
sch_a #145804 üzenetére
Szia! Egyszerű a dolog. Minden készüléken megvan egy "ütemezés" amikor frissíti/keresi az új üzeneteket. Ez az idő lehet 1-x perc ütemezés. Amikor bekapcsolod az internetet akkor vagy azonnal keres és ezt alkalmazásonként vagy vár az ütemezésre. Azt már próbáltad, hogy elolvasol, megjelölsz, minden bejövő üzenetet és akkor kapcsolod a másikat a netre? Mert "elméletben" csak az olvasatlan üzeneteket kellene megjeleníteni a másik telefonon.
Erre találták ki a dual sim-es telefonokat. Ott ha a céges munkaidő lejár legfeljebb tiltod azt a sim kártyát de a sajátodon elérnek és nem kell két telefonnal rohangálni........ -
crok
Topikgazda
válasz
Atos23 #145806 üzenetére
Bár a kérdésnek szerintem az Android szakmaiban van a helye mert semmi köze az Android appokhoz azért válaszolok: GSMArena szerint az Alcatel 1 tud hotspot-ot, Gizmochina szerint is, Phonearena szerint is és az Alcatel saját honlapja szerint is..
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Egy nagyon basic kérdés: Adott a családunkban egy nagymama által használt, rettenetesen belépő szintű telefon Android 8.1 Go rendszerrel (Alcatel 1).
Elvárható ettől a belépő szintű Android verziótól, hogy alapértelmezetten tudja a Wi-Fi Hotspotot?
Sajnos nem vagyok mellette, hogy kipróbáljam.Köszönöm!
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zsoltzsolt #145803 üzenetére
GPS Sport Tracker - Futás, gyaloglás, kerékpározás.
Egyszerű ez is.Én ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve. Persze ha neked a Google térkép tetszik akkor azt használod. Ízlés dolga. Nem mellesleg azért megjegyzem tudnák küldeni képet arról hogy mekkora baromságot mutat a térkép a lakóhelyemről,de neked úgysem mond semmit mert nem ismered a várost. Na például az általam használtban ez a hiba nincs. Ez is egy szempont. -
sch_a
addikt
Hello!
Magyarázzatok már el nekem valamit légyszi... Két telefonom van (céges és saját). Mindkettőn ugyanazokkal a fiókokkal vagyok bejelentkezve. A mániám, hogy általában kikapcsolom vagy mindkettőn, vagy csak az egyiken a wifit/mobilnetet, mert nem szeretnék folyamatosan értesítéseket kapni a netes dolgokról (facebook, messenger, e-mail, stb.), csak amikor éppen amúgy is használom a telefont. (Plána nem egyszerre két készüléken.) Ami marhára zavar, hogy ha a telefonokon bekapcsolom a netet, az összes értesítés (email, facebook, messenger, teams, flashscore, stb...) megjön egyenként, hiába nyitottam meg azokat már egy másik készüléken. Ez szándékosan van így? Nyilván én vagyok az, aki nem rendeltetés szerűen használja a telefonokat, de marha idegesítő... -
Tökimanó
senior tag
válasz
balazs1956 #145798 üzenetére
Akkor tessék! Remélem most sikerül! [link]
A beállítás nem bonyolult ,de ha a mégis gondot okozna akkor valaki beállítja neki és onnantól kezdve minden indításnál csak be kell lépni az alkalmazásba és indítani. Esetleg ha változtatni akarja a tevékenységet akkor + két érintés. Ha megfelel az alkalmazás és segítség kell nyugodtan írj rám . Nem biztos hogy mindenben,de amiben tudok abban segítek. -
kmarci25
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest