- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
sopruk #175711 üzenetére
Erre esetleg nézzétek rá, hogy ugyanaz-e.
Miként módosítható a Google Play szolgáltatáshoz megadott ország? -
-
vacs
veterán
-
-
headhunter
addikt
válasz
sopruk #174189 üzenetére
1. Amennyiben a telefon éppen az ellenőrzéskor nem működik, (elromlik, akku lemerül, stb...) kinyomtatott képernyő fotón bemutatható a bérlet, természetesen a személyi igazolvánnyal együtt?
2. Bérletesek kettő telefonnal közlekedjenek, egyszerre csak nem adja meg magát mindegyik telefon? -
válasz
sopruk #174058 üzenetére
A BKK app ehhez képest űrtechnika...
Eddig mindig felszálltam, és megvettem a kalauztól a kiegészítő jegyet. Most már nem lehet, mert már mindenhova raktak automatát, úgyhogy vagy reggel kimegyek 10 perccel hamarabb, vagy szórakozom az appal. Szerencsére csak ritkán kell igénybe vennem eme remek szolgáltatást... -
válasz
sopruk #174047 üzenetére
Szia!
Köszönöm
.
Felhozza a HÉV járatokat, de a jobb oldalon a kosárba rakás ikon át van húzva.
A vármegye napi jegyet egyébként higyan lehet megvenni?Szerk.: Rájöttem. Ha az Örs vezér térig szeretnék menni, akkor cél állomásként nem azt kell megadni, hanem a közigazgatási határt és akkor már kosárba rakható a jegy. Mondjuk ez nem túl felhasználóbarát megoldás, hogy nekem kell kitalálnom, hogy adott vonalon hol van a közigazgatási határ.
-
DrKapocs
őstag
válasz
sopruk #173771 üzenetére
Én nem túl régen rendeltem fizikai hardverkulcsokat, nekem nagyon bejött. Igyekeztem kiváltani a telefonszámos, emailes másodlagos azonosításokat, esetegesen még a TOTP azonosítást is ezekkel (legalábbis a legfőbb oldalakon). A Yubi elég drága, így én Token2-t rendeltem, volt engedmény is (30%).
-
sopruk
senior tag
válasz
sopruk #172770 üzenetére
Szóval Mi 10T Pro-n tényleg tökéletes a Map2geo, de szerettem volna felrakni a régi Redmi 4X-re (7.1.2 Android, 11.0.2 MIUI), de a következő hibaüzenetet írja:
"The MIUI system has miui optimization disabled, but the installation returns user canceled immediately."
A 6.14. -es verzió felment rá, de az nem működik
APKPure-al frissíteni próbáltam a 6.15.r1.-re, de akkor is a fenti hibát írja...Mi lehet a gondja?
-
sopruk
senior tag
válasz
sopruk #170228 üzenetére
Végül sikerült felrakni ezt a verziót...
A távoli vezérlés viszont nem akar sikerülni. Felraktam az AnyDesket és a TeamViewert is, a kiegészítő alkalmazásaikat. engedélyeztem mindkettőt a kisegítő lehetőségekben.
De mindkettőnél ugyan az, látom a telefon képernyőjét, de nem tudok kezelni semmit távolról.
Visszaolvasva látom többeknek nem sikerült működésre bírni. Van akinek végül meglett a megoldás? -
svgyula
addikt
válasz
sopruk #168798 üzenetére
Szia! Ez elméletileg úgy működik, hogy kódolják a beszélgetést és utána küldik tovább. A másik oldalon pedig visszafejtik. Ez az elmélet. Aztán, hogy mindenki az 1234 kódot kapja arról már nem szól a fáma
De a titkosítás akkor is megvan. A feltörhetőségről pedig sehol nem esik szó!
Valami ilyet üzenet meg is jelenik " a hívás a végpontok közötti titkosítással történik". Nyilván egy személy beszélgetésénél nem lenne probléma a valós idejű kódolás de nem egy ember használja.....
-
racskobalazs
senior tag
válasz
sopruk #167969 üzenetére
Trellot projektmanagementre használtam már, eszembe se jutott volna, hogy oda jegyzeteljek
Utána járok!
Másik elsőre érdekes lehet, bár nekem tényleg csak füzet helyett kell, semmi extra planning dolog nem fontos bele. Max írott szöveg -> gépi szöveg funkció, matek képletek felismerése, képek csatolása ilyesmi.@-Maci- #167970: Igen, első próbálgatások alapján nagyon jónak tűnik. Csak az zavar, hogy nincs más Samsung a családban, és félek a vendorlockin-től. OneNote-ba lehet szinkronizálni ahogy néztem, de ha jól láttam akkor csak képként/pdf-ként.
@joelke HU #167971 Köszi, bár fizetős ha jól látom.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
-
DrKapocs
őstag
válasz
sopruk #166680 üzenetére
Én is itteni ajánlatra kezdtem el használni a Google Hitelesítő helyett az Aegist. 5 csillagos app, backup is készíthető vele (bár nekem 2 telefonom van, így nincs gond), szóval én nem verném 26 eFt-os költségbe magam emiatt. Hardveres hitelesítésre más, ingyenes megoldások is vannak, nem csak a Yubi. Jó lehet akár egy ujjlenyomat olvasó is a laptopra. De szoftveresen is vannak jó megoldások a kódolásra, pl. Veracrypt, ami Android alatt is játszik. Nyilván nem államtitok szintre, de nem kell egyből két Yubit venni szerintem.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
sopruk #165975 üzenetére
Ezer éve fent van , most is. Jelenleg 4299ft/év mutat ha a prémium vásárlást választom.
Vásárlási igazolás? Hát azt már rég töröltem , max a Google fiokomba meg tudom keresni.
Nem is volt akkor előfizetési modell , csak egyszeri vásárlás.
Gyorsan vissza is kerestem , 2017.05.07. vettem meg a Pro verziót.Nem is értem mi a sz@rt varialnak megint
-
sopruk
senior tag
válasz
sopruk #165548 üzenetére
Aqua Mail
A legújabb frissítéssel megérkezett a választható unlocker nélküli Pro verzió, ami nem előfizetéses. Egyszeri 39 Ft-al lehet aktiválni szeptember 30-ig (korlátozott ajánlat)Megszenvedtem vele, mivel külön google fiókban gyűjtöm a vásárolt appokat, de mindenáron a telefonon lévő másik fiókkal akarta a vásárlást végrehajtani.
Bejelentkeztem egy másik telefonon a vásárlós fiókkal és kifizettem.
Erre továbbra sem aktiválódott a saját telefonomon a licensz.
Nem akartam tovább bajlódni és a másik fiókkal is meg tudtam vásárolni, amihez eredetileg nem volt megvásárolva az eredeti unlocker. (2*39 Ft-ért két fiókhoz is megvan így) Pedig szerintem elvileg nem kellett volna mennie (csak gondolom mivel fenn volt a telón, egy bug miatt sikerült...)
Elnézést a nem választékos, bonyolult fogalmazásért, de már több mint egy órám ráment ezekre és már sietek. De azért remélem érthető amit írni akartam -
-
PROTRON
addikt
válasz
sopruk #164269 üzenetére
Húú na ez a téma érdekel.
A telefonomon a kezdetek óta zavar, hogy időnként hiába vakuzik, csak sötét fotót ment el, gondolom rossz pillanatban exponált vagy valami szakkifejezés amihez nem értek.
Ezzel az appal belefuthatok ugyanebbe a jelenségbe?
Egyébként gyári appokhoz képest az alap funkciókban is tud újat nyújtani? -
F.E.K..
senior tag
válasz
sopruk #162033 üzenetére
Á köszönöm a linket.
Igazából ez csak a beépített kereső adatait küldi, de azt olyan sokan használják hogy megéri adatokat gyűjteni róla? (Ez csak a fő képernyőn kirakható keresési sáv és a nova-ban lévő keresési sáv ha jól értettem).
Ha se a sesame,se a nova launcher nem kap netet, akkor sokat nem tehet elvileg (a sesame eleve opcionális program csak)
-
Tökimanó
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
sopruk #159872 üzenetére
A PBKDF2withHmacSHA512 csak Android 8-tól (API 26) van implementálva. Gondolom ennél régebbi fut a telefonodon.
-
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #159867 üzenetére
Jó, de mi van a "..." helyén/után?
Mert így ennyiből aztán végképp megmondani nem tudom mi lehet a gondja.. mindenesetre az encryption-el van összefüggésben.. de még issue-t se látok GitHub-on erre (se nyitottat se zártat). Úgyhogy.. vagy spec. eset
vagy valami jogosultságot nem adtál talán meg.. vagy amúgy a hibaüzenet ennél picit hosszabb és ad még támpontot.. mindenesetre nálam 3 (vagy 4?) készüléken is remekül sync-el. Úgyhogy ennyi infó alapján passzolok.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
sopruk #158029 üzenetére
Ha már Scan, egy probléma és egy kérdés...
Mostanában sokat fotózok könyveket, a Samsung fényképező kamera app segítségével.
Van ebben egy "szkenner" funkció, ami nagyjából belövi a dokumentum határait.Azonban ezek pontosítása nagyon kényelmetlen, túl gyorsan mozog a "kurzor" eközben, emiatt nehézkes a pontos határok beállítása.
Tudtok-e olyan alkalmazást, ami ezt az elvárást jobban valósítja meg?
Nem kell OCR, azt PC-n oldom meg, csak a doksi oldalak minél pontosabb/kényelmesebb körbehatárolása az elvárásom.
-
acsati
aktív tag
válasz
sopruk #153300 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
#153301 mobilizmo: Gondolkodtam ilyenen is, de fogalmam sincs, hogy álljak neki, ezért gondoltam vmi applikáció beszerzésén, ott legalább készen megvan minden elvileg.
Vagy esetleg meg tudnád mutatni ti milyet csináltatok? (Akár pm-ben persze adatok nélkül) -
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #153095 üzenetére
Requires Android: 8.0 and up -- vagyis minimum Oreo viszont a te Redmi 4X-ed (ha gyári ROM-ot használsz) akkor Nougat mert MIUI 11.0.2.0.NAMMIXM
-
Siriusb
veterán
válasz
sopruk #152924 üzenetére
Ez tényleg jó kliens, én is használom. Előnye: az értesítések nagyon jól testreszabhatok, pl. beállítható, hogy milyen órákban, milyen napokon ne legyen. Hátránya: nem lehet mentést készíteni (normálisan), tehát pl. SwiftBackup-pal lemented és egy tiszta rendszerre visszarakod, a jelszavakat újra be kell írni, ill. néhány beállítás is elvész.
-
Fall-N
veterán
válasz
sopruk #152363 üzenetére
Lemaradtam a válasszal, de crok leírta. Alapból tényleg csak a telefonon lévő fiókokat engedi. A másik módszer nekem is új, amit crok írt, mert még sosem mélyedtem el a GMailben ennyire.
Viszont szerintem ezerszer jobb a Fairmail az Aquamailtól. Egyébkent is nekem nagyon nem szimpatikus a pénzlehúzó módszerei miatt a fejlesztő cég. Eleinte korrekt áron voltak a dolgaik utána szabadult el a dolog. Például szintén akcióban vettem meg az irodai alkalmazásukat is (OfficeSuite Pro), majd annak is felment az ára, plusz beleraktak dolgokat, ami előfizetéses lett. Plusz van betűkészlet hozzá borsos áron (6500 Ft), ami alap dolognak kellene lennie. Elmennek valahová, amikor ingyenes a Google és a MS irodai programjai is. A File Commander fájlkezelőjük is egy rossz vicc szintén előfizetéssel, amikor egyszeri fizetősek a Solid, X-Plore (itt még csak nem is kötelező, csak pár funkcióhoz kell venni "3 sört") és a MiX is és megeszik reggelire az ő vackukat.
-
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #152363 üzenetére
Semmit se csinálsz rosszul. OAuth-al akarja a GMail-t hozzáadni mivel van beléptetve Google account a készüléken (FAQ-t érdemes lenne átolvasnod).
Ha kicsit több biztonságot akarsz akkor a webes GMail-ben állítsd be hogy legyen IMAP/POP3 + SMTP elérhetőség a fiókodhoz, (és mivel gyak. kötelező lesz a 2FA) állíts be app jelszót (amit belépésre nem de pl. IMAP/POP3-ra lehet használni) a myaccount.google.com -on a Security -> Signing in to Google -> App passwords alatt (ha már a 2FA be van kapcsolva) amit majd használhatsz az ilyen email klienseknél pl. -
-
-
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #151154 üzenetére
Törölni teljesen szerintem nem is tudod - mert rendszerapp - csak tiltani. Mindenesetre ugye a teljes adattörlés az jó lenne első körben, hogy nulláról indulj. Ha böngészőből megy akkor TLS baja nem lesz (a titkosított HTTPS forgalomhoz elengedhetetlen).
Épp ha visszaolvasol volt akinél nem FC-zett de nem töltött be a Youtube.. lehet alternatív lejátszót kéne inkább megpróbálj, amúgy se túl izmos az a vas meg a rendszer is régi (nem a Vanced-et mert az az eredeti Youtube app-ra alapul).
Nálam egyébként épp most frissült a Youtube, persze a changelogot hagyjuk.. én ezt nem is értem hogy hogy lehet úgy kiadni valamit hogy gyak. nincs changelog (nem, az nem changelog hogy "various improvements" megy egyéb BS..).
-
ReSeTer
senior tag
válasz
sopruk #150085 üzenetére
A színezést úgy értem, hogy ha ránézek a widget-re, akkor azok a NAPOK (hónap nézet), ahol van valami bejegyzés, máshogy nézzenek ki, hogy észrevegyem. Maga az appon belüli színezést tudja a google is, de az nekem nem ér semmit, mert az csak a bejegyzések KÖZÖTTI megkülönböztetésért van, nem pedig a kiemelésért, hogy nem üres a nap.
-
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #149733 üzenetére
Volt használva az a készülék mostanában?
[Eszerint] Youtube ver. 12.13-n volt egy kis csavar és jópár jogosultságot kellett megadni pluszban. A 12.13-s verzió 2017 áprilisi, ezért kérdezem mikor volt használva a készülék.
De nem lennék meglepődve ha simán csak a TLS lenne a baja.. egyéb más megy rajta? Böngészőben amúgy megy a youtube.com? -
Aurig@
őstag
válasz
sopruk #148890 üzenetére
Viszont én úgy jártam, hogy töröltem egy fizetős appot /pár száz forint/, írták, hogy visszatérítés igény elfogadva, jó néhány nap múlva pedig már visszatérítve üzenet volt látható.
Na de és itt a furcsaság: csak egy bankkártyám van, amire sosem érkezett visszatérített összeg! Bankszámlakivonaton sem látszik! Lehet kamu az egész térítéses dolog. Ha működne rendesen, akkor lenne nyoma! -
lomposfarkas
tag
válasz
sopruk #148810 üzenetére
Nálam a Máv appban a custom host fájl akadályozta meg a fizetési oldalra lépést (valami a sok ezer sorban) A Máv app alatti vélemények szerint a reklámblokolás a ludas ilyenkor. Persze a gugli legszentebb bevétele tabutéma, úgyhogy találd ki magadtól, mi a tökért nem működik...
-
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #145987 üzenetére
Nem vagyok Android OCR appokban ismert, de ha Win-re megy utána a file
akkor a cserére én pl. simán csak egy Notepad++-t használnék így:
Replace:
What:\r\n
Replace with: itt megadsz egy space-t
Search mode:Extended
vagyregex
Android-on regex replace-re használható pl ez is, de rengeteg alternatíva van. -
kovisoft
őstag
válasz
sopruk #145536 üzenetére
A honlapjukon az írják, hogy 3 eszközön lehet használni, de csak ugyanazzal a Google fiókkal és csak ugyanolyan platformon (azaz nem lehet pl. Androidos licensszel iOS-re is feltenni). Én magam nem próbáltam még több eszközön egyszerre.
-
sopruk
senior tag
válasz
sopruk #145322 üzenetére
Egy ideje nem használtam, így nem is frissítettem az Offline térképek és navigáció appot, de most látom az értékelések között, hogy sajnos fizetősek lettek ebben is azok a funkciók, ami eddig ingyenes volt a Sygic-hez képest. Gondolom megvárták míg sokan kezdik használni, aztán mindig lesz aki megvásárolja, mert megszerette...
-
sopruk
senior tag
válasz
sopruk #142751 üzenetére
Erre esetleg tudtok valamit?
Arra már eljutottam, hogy ha a WPS-en belül, a kapcsolt felhőből nyitom meg a dokumentumot, szerkesztem és úgy mentem/zárom be, akkor visszatölti a felhőbe. De így csak a Dropbox, Drive, OneDrive-ban lévőket tudom szerkeszteni. Meg egyszerűbb lenne, ha nem a WPS-ben kellene keresgélni...
De lehet, hogy ezen nem lehet változtatni...
Ti hogy csináljátok, milyen alkalmazásokkal a legegyszerűbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest