Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz iceQ! #163588 üzenetére
Call routing vagy egyszerűen szám manipulációs hiba, szolgálatói oldal. UK-vel mai napig járok úgy, hogy +3630....... számom megy ki SMS-ben is akár de a fogadó fél már úgy látja a számot hogy +36630....... és nyilván se SMS-ben nem tud válaszolni, se visszahívni nem tud, nyilván, mert eleve rossz számot ír ki nála az érkeztetett hívás / SMS.. általában verem az asztalt és egy-két napon belül javítják és 2..3 vagy akár 6 hónapig is jó.. majd kezdődik elölről.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
iceQ!
addikt
válasz iceQ! #151359 üzenetére
Nem tudom mi történt. Telefon restart megoldotta a problémát. Este wifi mobilnet off, reggel on. Ennyi történt, mint minden este. Nem tudom mitől zavarodott össze az app.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
iceQ!
addikt
válasz iceQ! #149527 üzenetére
Megjött a válasz a hibámra. Azért ez mekkora kib*szás a Google részéről. Erre van amúgy valami megoldás, hogy bypassoljam ezt a problémát?
I would like to let you know that for Android tablets, Google decides the compatibility with Insite Gold based on the hardware and services. If a device is not supported, it will not show in Google Play and the install button will not be available. (like in your case).
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Somatom
veterán
válasz iceQ! #148389 üzenetére
Igen. Én WinCE alapú Primo -t használok. A Primonak megszűnt a TMC támogatása, ezért egy külön tableten fut mellette a Google Térkép a forgalominfó miatt (meg fölötte floatingban a CamSam ). Az Androidos IGO Nextgen -hez is vásárolható truck licensz, de a tabomon annyira bugos volt a Nextgen, hogy a próbaidőszak után töröltem. Az Androidos Sygic -nek is van truck licensze, de nincs vele tapasztalatom. A TomTom más tészta, külön hardver. Egyik kollégám használ vmi csúcs TomTomot (bolti ár 100 rugó fölött). Az SIM kártyás, wifin automatikusan frissül a térképe és online infókat is figyelembe vesz. Pl. dugónál áttervez. Nem tudom, hogy képes lennék-e bízni egy ilyenben. Nekem jobban bejön a Primo + G.Térkép duó. Majd én áttervezek, ha úgy látom jónak.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
iceQ!
addikt
válasz iceQ! #148043 üzenetére
Netflix supportal beszéltem, lehet bug lesz. Jeleztem nekik, kiderül mi lesz válasz és a megoldás
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz iceQ! #145772 üzenetére
Mert már feloldottad a készüléket fizetés előtt, nem? Google Pay install után kéri hogy adj meg screen lock-ot, nem? Írja azt is hogy mekkora összeghatárig nem kér (+ ott van a bankkártya PIN pluszban mittudomén 5 tranzakcióig, ez most itthon 5K-ról 15K-ra lett emelve Áprilisban). Azt ha feloldottad (mert ugye így működik) akkor kérjen mégegyszer majd mikor fizetsz akkor is megint, egyszer feloldáskor meg majd egyszer fizetéskor, mindig (meg ha meghaladtad a bankkártyás limitet akkor bankkártya PIN-t is (mondjuk azt így is úgy is fog..))? Pénzküldésre lehet beállítani egyébként PIN-t, mintát, egyebeket.
-
rjg
őstag
válasz iceQ! #145640 üzenetére
Nem valószínű, mert nekem is Google Pay és a Curve van beállítva az NFC-s fizetésekhez, de a Play nem írja azt, amit neked, hanem simán telepíthető az app. Nálam folyamatosan megy az Adguard és az elsődleges SIM Telekomos, a második a Vodafone-os.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
crok
Topikgazda
válasz iceQ! #145637 üzenetére
VPN-t használtál azóta aminek a vége nem Magyarországon volt? Google Play Store beállításaiban a fiók info alatt is Magyarország van megadva? Nincs ott más ország véletlen? Esetleg amiatt mert olyan fizetési módot adtál meg ami nem Magyarországra van bejegyezve?
-
Somatom
veterán
válasz iceQ! #144971 üzenetére
Olvass vissza!
Tény, hogy egyszerűbb eltávolítani ami nem működik, csak hát...Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz iceQ! #144969 üzenetére
A fejlesztő aktív.
Utolsó frissítés: 2020. feb. 17.
"Újdonságok:
- Support for latest Android improved
- Fixed storage bugs
- Fixed cloud providers
- Updated engine"Láttad a Foldersync "újdonságait"?
Egyébként kb. ugyanazt tudja. Profi fejlesztő, profi munkája.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
crok
Topikgazda
válasz iceQ! #143815 üzenetére
Nekem egy Redmi Note 4X Global-on (Mido, Snapdragon 625) olyan 30+ telepített app esetén (amiben nincs nagy játék, +a rendszerappok természetesen) ez olyan 10..12 perc, de nyilván 100%-on megy a CPU. Igen, sokat segít, ha az a gondja a rendszernek. App installkor interpret-only van (boot-nál verify-only a gyorsaság miatt), utána ugye nem ártana az optimalizálás, csak ha nincsenek meg a kondíciók akkor a készülék nem csinálja meg.. lassul.. sok telepítés, sok frissítés, sok nem lesz optimalizálva.. na ilyenkor segít. Meg azért jó mert nem kell hozzá root csak adb.
[ Szerkesztve ]
-
-
iceQ!
addikt
válasz iceQ! #143599 üzenetére
Annyi infóm van, hogy mindegy hogy honnan akarok megosztani, nem engedi. Kilép az appból. Próbáltam galériából, drive.. Stb mind ugyan azt csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz iceQ! #143467 üzenetére
Szia,
köszönöm, igen probalgatom de nem az igazi - lehet, hogy csak valami beallitasi gond.
Valami hasonlo megoldast keresek, mint regen volt androidon (mielott meg osszevonta volna a google a nyelvfelismerest diktalasnal es egyenkent diktalas elott a mikrofonra nyomva ki lehetett valasztani a diktalas nyelvét) vagy amilyen jelenleg is van ios-en (egy mikrofonra hosszan nyomva elougranak a nyelvek is kivalaszthato a diktalas nyelve.
-
crok
Topikgazda
válasz iceQ! #143466 üzenetére
Nekem pl. megérte mert én úgy vagyok vele hogy az offline navi a jó navi - de majd úgyis jól megmondják nekem Egyébként ha kipróbálnád hogy milyen akkor próbáld ki az Offline Maps & Navigation-t mert az kb 98% teljesen ugyanaz (kicsit később frissül de gyak. ugyanarra.. és ugyanúgy is néz ki).
-
Bozek
nagyúr
válasz iceQ! #143306 üzenetére
Mondjuk simán előfordulhat. Nekem is volt olyan alkalmazásom, amelyik nem is kért engedélyt (semmilyent, nem csak telepítésit), csak egyszerűen az összes el volt utasítva kezdéskor. Persze nem működött normálisan ettől az alkalmazás, és eltartott egy ideig, míg rájöttem a hibára.
-
Bozek
nagyúr
válasz iceQ! #143302 üzenetére
Igen is, meg nem is. A 10-es Androidban már külön kell az alkalmazásoknak engedélyt adni a telepítéshez. Viszont a TC-nek ezt kérnie kellene.
Az alkalmazás adatainál (esetedben a TC) a Speciális rész alatt van egy olyan, hogy Új alkalmazások telepítése. Azt engedélyezd.
-
crok
Topikgazda
válasz iceQ! #143284 üzenetére
App nem biztos hogy megmondja, itt ebben a Logout bejegyzesemben keress ra hogy Battery Historian es lesz jo leiras, meg tudod nezni mitol lehet + ott vannak appok is ajanlva (root nelkul es root-al). Ha nem boldogulsz irj ram privatban, kideritjuk.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
pikszel
addikt
-
Bozek
nagyúr
Szintén a DiskDigger-t ajánlom. Én is állítottam már vele vissza véletlenül törölt képeket. A Pro verziója több fájltípust ismer, de ha csak a képek kellenek, elég az ingyenes is.
Természetesen root kell hozzá.
(#69709) air: Ha valamiről nem tudsz, az nem is létezik? Ez a 0% esély hülyeség, sosincs 0% esély semmire.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Ereszd rá pl. EZT Elég jó hatásfokkal hoz vissza törölt cuccot bármilyen adathordozóról és ingyenes. Akkor van csak esélyed, ha nem történt arra a helyre írás.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
-
aizen92
addikt
kölcsönkérni egy samsung telefont, visszaállítani arra, majd egy 3rd party appal lementeni és lg g2re visszaállít
én ezt tenném.
Samu kb minden sarkon van, csak van ismerős/családtag/munkatárs/o.társ...."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
LonGleY
veterán
Miért-miért... Kérdezd meg a Facebook-ot! Különben írtam rá ötletet (ti. hogy közelítsék az önálló smiley-k méretét a matricáékhoz. Szerintem sokkal hülyébben néz ki, hogy az egyik apróka, a másik meg bazi nagy).
Te tényleg nem akarod érteni, amit magyarul írok? Önmagában áll a sorban -> önálló. Nincs mellette más. Ez a való életben is épp ugyanaz a fogalom. Comprende?
Igen, idáid nem ilyen volt, ezt hívják változásnak. De ennyire ne bonyolódjunk bele a fogalmakba, elég lesz egyet megemésztened egy nap.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest