Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz S e t h #169181 üzenetére
Én a dashline-t használom évek óta nagy megelégedéssel. Havi 900ft asszem és megy minden jól. Egyik virágbolt honlapjánnen volt jó a bejelentkezés, jeleztem, másnap jó volt.... van benne két faktoros cucc is, sztem hibátlan app.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Nem támogatott a dts hang az mx playerbe... nem lehet vhogy mégis megcsinalni? Vagy tud vki vmi jó videolejatszot, lehet fizetős is.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #168393 üzenetére
Jah... Már látom....
-
MikeWazowski
veterán
Hol van már a threads? Vkinek van infója? Mára ígérték...
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Ha vki tudna segíteni a discord appal kapcsban, az írjon rám pls. Van pár kérdésem amivel nem szemetelnem tele a fórumot.
-
MikeWazowski
veterán
Mostanában majdnem minden reggel jön a play áruház értesítése, hogy x új frissítés, alatta meg x+1 frissítés függőben. Ám amikor rámegyek h frissítsen csak az x alkalmazás van ott, az a +1 sosincs. Nem tudjátok, hogyan tudnám meg melyik az az 1 ami várakozik?
-
MikeWazowski
veterán
válasz poirot #164614 üzenetére
Elnézést kérek, már írom is, hogyan sikerült működésre bírni.
A megoldás az volt, hogy feltettem az app gallery-t, ahol még elérhető. Onnan telepítettem és flottul működik is. Persze előtte törölnöm kellett az apk-ból telepített változatot.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #164612 üzenetére
Megoldva.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van egy Huawei T5 tabletem, amivel már nem kompatibilis az hbo max app. Ennek ellenére feltettem apk-ból, ami sikerült is, de nincs ikonja, így nem tudom elindítani. Ha rákeresek play store-ba nem hozza fel, de a chrome keresőbe megjeleníti, de ott is azt írja, hogy már nem kompatibilis, így onnan se tudom elindítani. Hogy lehetne működésre bírni?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Google authenticator appal kapcsban lenne egy kérdésem, így egy lábon kihordott infarktus után... Kb. 6 alkalmazás volt beállítva, és telefon formázás után, a Google appba belépve csak egy app maradt ott. Nem ment felhőbe vagy mit rontottam el? Azt se tudom hogy fogom kikapcsolni a 2fa hitelesítést az 5 appnal aminél be volt állítva, így kód nélkül.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Peterhappy #160167 üzenetére
Telefon beállítások-Zárolt képernyő, widgetek. Zene off.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
De az a fura hogy anno értékeltem az appot ergo tudtam telepíteni. Na mindegy, köszönöm hogy megneztetek.
-
MikeWazowski
veterán
Nálatok elérhető a 1weather app? link
Fura, mert anno használtak, most azt írja nem érhető el el....
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Tudja valaki hogy az eredmények appban, hogy tudom azt beállítani, hogy az összes f1 versenynel és időmérőnél jelezzen? Tehát magát a sportágat akarom favba tenni. Köszönöm ha valaki tudja és segít!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, ki melyik read it later appot használja? Eddig a pocketet használtam de az a képeket nem menti le, videókat se, csak a nyers szöveget. Továbbá ha ramegyek hogy nyissa meg a linket a weboldalon akkor csak az appon belül nyitja meg, nem mondjuk a samu böngészőbe. Így keresek másik appot ami ezeket tudja esetleg. Fizetős is lehet. Köszönöm előre is!
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek!
-
MikeWazowski
veterán
válasz sopruk #159840 üzenetére
Értem, akkor lehet nem jól tettem fel a kérdést. Szóval ott biztonságban tudhatom a kártyáimat? Lehet nem titkosít de egy hacker gondolom nem fér hozzá, ha már Google az üzemeltető.
-
MikeWazowski
veterán
A Google Drive titkosítja a feltöltött képeket? Pl. történhet bajom, ha feltöltöm a szem. ig. kártyámat?
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsoltzsolt #156565 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
Létezik hogy a Google fotók appból csak egyesével lehet letolteni képeket a telefonra?
-
MikeWazowski
veterán
Nem lehet valahogy megoldani hogy mappát jelszóval védjek a google drive-ba?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, valami gond lenne a google maps app-pal? Össze vissza visz, olyan kerulokkel hogy már nevetek és sírok is...
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #155749 üzenetére
A zene lista igenis szinkronba van... nem tudom mi a gond ezzel. Csak a letoltesek nem lesznek a masik eszközön. Ott a lista, egy gombra katt és ott van minden zenéd....
-
MikeWazowski
veterán
válasz Tökimanó #155730 üzenetére
Lokálisan az eszközre menti a zenéket, de olyan módon hogy nem tudod lejátszani semmivel,csak a yt music-kal. Attól hogy egy fiókra vagy bejelentkezve, nem azt jelenti hogy másik eszközre belépve ott lesz a fájl.
Minden eszközre külon belépve töltsd le a zenéket.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Használ valaki autó gyorsulás mérő appot? Olyan kellene ami méri a gyorsulást és rögzíti az időt mondjuk 60nal, 100nal és így tovább. Fizetős is lehet. Az is jó ha a vezetés végén összesítene hogy hány km lett megtéve, mennyi idő alatt stb.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Nektek!
-
MikeWazowski
veterán
Tudja valaki hogy a viber alkalmazásban hogyan lehet új mentest létrehozni? Anno bejeloltem a media tartalmak menteset és azóta 5 giga a bizt mentés. Hiába kapcsoltam ki, a régiek ottmaradnak, így mindig ennyi marad a mérete. De inkább ezt törölném és csinálnék egy mentést csak a szövegekről.
-
MikeWazowski
veterán
Speciel én is kikapcsolom. Ha valamit nem használok azt én kikapcsolom. Ha nem töltöm a telefont kihúzom a konektort a falból. Ha elmegyek itthonról pár napra a hosszabbítót is kihúzom. Bt-t is kikapcsolom, ha nem kell. Sőt, a mobil netet is, ha van wifi.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, most olvastam hogy a gyári Google appban is van podcast. Meg is találtam csak arra nem jövök rá hogy kell kitenni az ikonját. A Google podcast appot nem akarom telepíteni. Ha már gyárilag benne van akkor használom azt. Valamint a Google weather ikont is ki szeretném tenni, csak azt se tudom hogy kell. Köszönöm!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, létezik hogy a Google maps nem jelzi a trafikat? Vagy én nem kapcsoltam be valamit? Ma kétszer mentem a 0ason védába, remélem nem jön a csekk...
-
MikeWazowski
veterán
Valaki tudja, hogy lehet törölni a google vásárlási előzményeket? Hogy mikor mennyit költöttem a play store-ba és egy éb app-okban?
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Mindenkinek, megnézem amiket ajánlottatok.
-
MikeWazowski
veterán
Galaxy s20+ 5G.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, mostanában sokat túrázok és kíváncsi lennék hány km-t sétálok. Nincs okosóra és egyéb eszköz csak a telefon. Melyik erre a legjobb app ami nagyjából jól méri a távolságot? Fizetős is lehet.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! A 1password appban hogy tudok beállítani egy app-ba belépést? Pl az hbo go-ba hogy mentem el az adatokat hogy később be tudjak? Tehát honlapokra létre tudok hozni bejelentkezéseket de pl egy programba hogy tudom ezt megtenni?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Chrome böngészőbe be, hogy is lehet beállítani, hogy lent legyen az url csík meg az ikonok? Ennyi idő után sem lehet beállítani a beállításaiban?
Kerestem neten, de a régi móddal most nem tudom beállítani, mert nincs duet a keresés szerint.
Valamint arra van mód, hogy legyen kedvencek gomb is egyből? Ne kelljen három pontra kattintani, majd ott a könyvjelzőkre?
Továbbá nem minden oldal fekete, úgy mint a Samu böngészőben. Ezen lehet állítani?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Változott valami a Google Térképpel? Már nem is tudok navigálni, ha nem engedélyezem az internetes és alkalmazástevékenységeket? Eddig csak otthoni és munkahelyi címeket nem lehetett emiatt beállítani...
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #150153 üzenetére
Erre senki? Senki nem használ SD kártyát?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
SD kártyára menti alapértelmezetten az elkészült képeket a telefon. Hogy tudom azt beállítani, hogy a google fotókba feltöltse? Tehát csinálok egy képet, az megy SD-re, majd az menjen automatikusan fel a felhőbe. Jelenleg a fotók app csak készül a feltöltésre, de nem csinál semmit... csak pörög. Automatikus mentés beállításainál meg nincs a DCIM mappa ahova ugye alapból kerülnek a képek...A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, van olyan galéria app ami törli a duplikalt képeket? Gyári Samu galéria úgy néztem nem tudja. Vagy van erre valami gyors megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Ismer valaki olyan videó lejátszót androidra, ami a.mts kiterjesztésű fájlokat gond nélkül kezeli? Ahogy néztem a vlc és mx player nem tudja.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Biztos ezerszer volt téma, de hogyan lehet a legkönnyebben laptop és telefon között fájlokat küldeni? Pl. sűrűn másolok laptopról filmet a telefonra. Csinálni kéne egy közös hálózati tárhelyet, vagy hogyan lehet ezt megcsinálni? Kábelezést unom már, hátha könnyen meg lehet oldani. Köszönöm előre is!A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Akarok venni egy microSD kártyát a telefonomba, csak azon filózok, ha netán elhagynám a telefonomat akkor simán kiveszik a kártyát és hozzáférnek a fél életem képeihez, videóihoz, aminek nem örülnék. Van valami biztonsági beállítás ennek megelőzésére, vagy nincs semmi?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A google fotók alkalmazásból hogyan tudom letölteni az összes képet? Betelt az ingyenes hely, így mindent lementenék a gépre, majd törölném és akkor az újak mennének fel. Amit meg lementettem megy SD kártyára, meg külső HDD-ra.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A Gmail appban kikapcsoltam a beszélgetési nézetet mégis úgy jelennek meg a levelek. Tehát kis számmal is írja, hány levél van benne, mert összevonja... miközben a PC-n lévő Outlook külön vesz három levelet, de a gmail app a telefonon egyként mutatja... ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, valaki használja az sd maid appot? Van értelme? Tényleg felszabadit tarhelyet, nem töröl olyat amit nem kéne? Lefuttatam az ingyenes verziót és azt írja hogy 2 giga felszabadithato. De mik lehetnek ezek? Persze ehhez már a pro verzió kell...
-
MikeWazowski
veterán
Frissült a safeincloud. Azt írja mostmar kompatibilis a Samsung böngészővel is. Azonban nekem nem működik. Azt írja hogy nem talál hozzá adatot mikor pl ide akarok belepni. Megnézné valakinek hogy neki működik e? Lehet csak én benazok valamit.
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #146106 üzenetére
Okok, akkor kipróbálom, mert így most nagyon használhatatlan.
Bozek - nem is hallottam erről, de kiváncsivá tettél
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Jó pár éve a Samu böngészőjét használtam nagy megelégedéssel. Viszont most, hogy a safeincloud appot akarom használni, úgy látszik visszatérek a Chrome-ra. Két kérdésem lenne. Látom van már sötét módja, de nem minden oldal sötét. Samu böngészőjébe a google.com is fekete volt, és ez a fórum is sötét volt, nem úgy mint a Chrome-ba... nem lehet itt is mindent tényleg feketére beállítani?
Másik az lenne, hogy a navigációs sávot, meg úgy mindent nem lehet lentre varázsolni? Könyvjelző gomb nem is létezik?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #146096 üzenetére
Ez a fizetős verzióban van? De akkor hogy lesznek ott a belépések? Bekapcsoltad a szinkronizálás felhőbe opciót, utána beléptél egy két oldalra és köv. alkalommal már ő töltötte ki a mezőket? Alkalmazással is működik?
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #146094 üzenetére
Igen, én is azt láttam azért gondoltam hogy nem kompatibilis. De mondom, nekem még chrome-mal sem megy. Felhő ikonom van, tehát akkor először a programba kell létrehozni egy bejelentkezest? Nem a bejelentkezes után kérdi meg hogy mentse - e? Esetleg le tudod írni a menetét pl hogy ide hogy jelentkezek be? Mármint az appom belül.
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #146090 üzenetére
Értem, akkor nem tudom miért nem tudom működésre bírni... Akárhova jelentkezek be nem ugrik föl hogy mentse vagy valami... Pedig szimpatikusnak program, szeretném ha működne, de nem megy... Esetleg le tudod írni hogy használod vele?
-
MikeWazowski
veterán
válasz Bozek #146071 üzenetére
Igen de az nekem nem jön össze sehogy se. Úgy tudom Samu böngészővel nem kompatibilis, de egyébként chrome-mal is próbáltam de azzal sem. Viszont 1Password esetében amikor valahova be akarok jelentkezni akkor ott van az ikonja és ha rakkatintok jön az ablak hogy mentse az adatokat. Safeincliud esetében nem jön fel.
-
MikeWazowski
veterán
Valaki használja a 1Password appot? Létezik hogy nem ingyenes? 30 nap ingyenes utána vagy havonta vagy évente kell fizetni... Legalábbis úgy látom. Mert örülnék ha ingyenes lenne, mert végre találtam valamit ami működik...
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Bitwarden app esetében, valahogy be lehet azt állítani, hogy egy app-ba lépjen be? Vagy csak honlapokon képes belépni?
-
MikeWazowski
veterán
válasz lomposfarkas #145710 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz viewdetails #145701 üzenetére
Ok, köszönöm hogy megnézted.
-
MikeWazowski
veterán
válasz viewdetails #145692 üzenetére
Én amikor próbálom beállítani, lent írja, hogy kezdő lépések és mikor rámegyek akkor azt írja, hogy ellenőrizzem a kapcsolatot és a végtelenségig ez megy, pedig maxon a wifi... ezzel mi lehet a baj?
-
MikeWazowski
veterán
válasz Bozek #145354 üzenetére
De hogyan működik? Megadtam minden engedélyt, Chrome inditasanal már ott is az ikonja fent. Aztán mikor belepek nem kérdi meg hogy mentem e. Akkor hogy tölti ki automatikusan? Bocsánat hogy sokat kérdezek de sose használtam ilyen appot. Csak a Samu sajátját de ott egy oldalon ahogy bejelentkeztem kérdezte hogy mentem-e és onnantól már mindig automata volt ujjlenyomat után.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Mivel egyre jobban nem vagyok megelégedve a samu böngészőjével, vissza akarok térni a cromre-ra. A samu böngészőjével viszont egyik jelszó tároló progi sem volt kompatibilis, szerencsére ott volt a pass. Kérdésem az lenne, hogy ki melyik jelszó kezelő appot ajánlja a Chrome-hoz? Nem baj ha fizetős, de havi díjas ne legyen.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, nem lehet valahogy beállítani hogy ha vennék valamit a play storebol akkor a telefon számlára terhelje? Telekomos vagyok.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van olyan app amibe, ha megadom az általam 10 leglátogatottabb oldalt, akkor az app mind a 10 oldal összes, vagy legfontosabbnak vélt híreit megmutatja? Tehát nem akarok mindig 10 lapot megnyitni a könyvjelzőből.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, nem tudja valaki, hogy a telegram app miért küldi nagyon lassan a videót? Egy 170 megas video kb negyed óra... valamit be kéne állítanom?
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #143735 üzenetére
Jah, néztem én is, de pont a Samu böngésző nincs benne...
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #143725 üzenetére
Köszönöm, és van olyan ami az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest