Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
MikeWazowski #145697 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet, elindul, alul "További Segéd-funkciók feloldása"... no az csak addig jut hogy "Ellenőrizze a kapcsolatot, és próbálkozzon újra"
Nem lett ez az aktiválás teljesen átgondolva valószínűleg...
-
crok
Topikgazda
-
moma
őstag
Nem tudom ez e a jó topik. De anyukámnak van egy nagyon korai androidos samsung telója. és kapott egy frissebb laptopot. A gondja az, hogy korábban másik géppel, ha csatlakoztatta usbvel, akkor kérdezte a telefon, hogy mi legyen, engedi e a filokat. most viszont nincs ilyen kérdés, hanem csak elkezd tölteni. És így nem tudja a képeit átmásolni.
Hallottatok már hasonlót? Mi lehet a gond?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
viewdetails #145692 üzenetére
Én amikor próbálom beállítani, lent írja, hogy kezdő lépések és mikor rámegyek akkor azt írja, hogy ellenőrizzem a kapcsolatot és a végtelenségig ez megy, pedig maxon a wifi... ezzel mi lehet a baj?
-
polonic
félisten
válasz
viewdetails #145692 üzenetére
-
Csabex
őstag
válasz
bul07 #145691 üzenetére
Itt van egy pár tipp, próbáld meg valamelyiket...
-
bul07
nagyúr
Hogy tudnám egy adott alkalmazás más régióba szánt verzióját letölteni
Konkrétan a TikTok
Magyar régiósat bottal se piszkálnám, a tartalom miattA Kínai régióra szántat innen letöltöttem , és élvezettel nézem a videókat mert a helyi hírcsatornák is tesznek fel videókat és meglepő tartalmakat láttok
Mondjuk mikkor a híd elkezdett libegni, na azt majd másfél nappal előtte már láttamViszont érdekelne még a Japán, Orosz, USA, meg még egyéb régióba szánt verziók, hátha láttok helyi sajátosságokat
Remélem ez a megfelelő fórumrész ehhez a kérdéshez
-
meko1
tag
válasz
Somatom #145658 üzenetére
nos,mint írtam is ,pl a drupe 'tárcsázó és egyéb' alkalmazás pontosan ezt tudja: tudok belőle wa,viber,v telegram,skype HÍVÁST indítani,a szimpla telefonálás mellett(nyilván erre utaltál általánosan),a yahoot is "meghívja" levélíráshoz...
hát ehhez hasonlatos progit keresek ,netán más beépített lehetőségeket(messenger stb)is
kínálót
amiket találtam "all in one social media" telefonálni nem tudnak,s a beléjük telepíthető ilyen 'alkalmazások' lehetséges választéka mérsékelt,ill nem az én várakozásaimhoz illenek
gondolhatod,a cél az,h minden általam használt telefonáló,sőt üzenetküldő alkalmazást
egy helyről indíthassak és fogadjak
a keresés folytatódik -
-
harry3
őstag
válasz
nincsnév007 #145683 üzenetére
Uh... baromira idegesítő, hogy félig magyar, félig angol. Pont most akartam kérdezni, hogy lehet-e vele valamit csinálni? Akkor legyen angol az egész alkalmazás, amíg nem teljes a magyar. Rendszernyelvet nem akarok állítani. Eléggé béna, hogy magyarul üdvözöl, aztán angolul társalgok vele.
-
alberttt
tag
Sziasztok! Létezik olyan app, ami külön tudja állítani a betûméretet programokon belül, tehát nem az egész rendszerben?
-
polonic
félisten
válasz
viewdetails #145679 üzenetére
Nem az a baj, hogy engedélyezte. Hanem az, hogy kikapcsolva is azt erőlteti. Nem is értem. Ha kikapcsolom, miért nem jöhet be az eddigi discover. Akinek meg kell, bekapcsolja és ott is van a segéd.
-
dionaea
őstag
Sziasztok android 5 re keresnek olyan progit ami ha nincs töltés kikapcsolja a kijelzőt. Auto start stay indítja a navit mikor kocsiban áramot kap. A progi root al tudja hogy le állítsa a programot de nem tudom rootolni a készüléket anélkül meg nem megy. Erre keresek megoldást.
Elég ha a kijelzőt kikapcsolja valami 1-2 perc utan. Következő indításnál úgyis indul a navi -
nincsnév007
addikt
válasz
viewdetails #145679 üzenetére
lehet, magyart még töri, de legalább magyarul kérdezi meg hogy miben segíthetek
-
Tökimanó
senior tag
Lehet hülye kérdés ,de gőzöm nincs hogy kell ( ha egyáltalán lehet) google keresőből képet menteni a galériába? Menti ,de a letöltésekhez. Én viszont úgy szeretném hogy egyből galériába mentse. Megoldható? Ha valamelyik böngészőből keresek akkor simán lehet oda,de a google keresőnél ez nem működik.
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr Bubo #145680 üzenetére
Hogy érted ezt pontosan? Mit lehetett bekattintgatni? Hogy milyen típusú szűrés érdekel és ajánlott hozzá egy publikus de szűrt DNS szerver megoldást (az DNS szerver IP-ket)? Kellett hozzá regisztráció? Be kellett lépni az oldalra? Kérte a külső IP-det? Nem az OpenDNS volt?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tudom, hogy ez itt OFF, de úgy látom, te képben vagy ezekkel a DNS állítgatásokkal.
Windows-on egyszer már használtam ezt a dolgot, de nem találom. Pedig szerintem itt a lapcsaládon találkoztam vele. Volt egy oldal, ahol checkboxokkal lehetett állítgatni, hogy mit szűrjön és az oldal adott egy IP párt, amit be kellett állítani a Windows DNS beállításainál.
Nem tudod ezt a weboldalt mi lehet? -
crok
Topikgazda
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Rootolt készülékre melyik reklám blokkoló a legajánlottabb?
-
polonic
félisten
Miért van az, hogy a google segéd egyszer csak elkezdett működni? Pedig direkt magyar nyelven használom a telefont, hogy mellőzzem a segédet.
A kezdőlap hosszú megnyomására a discover jött be eddig és így volt jó, ez kellett nekem.
Semmit nem állítottam a telefonon és ma reggel már a segéd jön be. Ha meg már bekapcsolódott és kikapcsolom a beállításaiban, akkor a kezdőlapra ugyanúgy a segéd jön be és kéri, hogy kapcsoljam vissza. -
pube111
senior tag
A máv appban másnál sem működik a hév menetrend kereső?
-
0ttó
tag
válasz
Fr@nkieWilde #145656 üzenetére
A jetAudio egy régebbi verziója akkor állt így le nekem, ha a médiatár nem volt újraépítve valamilyen változ(tat)ás után.
Az alkalmazás beállításában az Egyéb résznél alul van három lehetőség:
Médiatár újraépítése, Médiatár újraépítése (Válasszon mappát), és a Médiatár visszaállítása.A mappaválasztással átvizsgáltatható a drive, vagy egy része. Hátha ez megoldja.
Ha még nem próbáltad volna. -
Tökimanó
senior tag
A Google Keepben a bejegyzéseket lehet sorrendbe rakni? Úgy értem ne az automatikusan sorba rakott időrendben legyen,hanem ahogy én szeretném .
-
Somatom
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #145659 üzenetére
Összefoglalóban a linkje.
-
Somatom
veterán
válasz
meko1 #145655 üzenetére
OS szinten van arra van lehetőség, hogy egy adattal meghívj egy alkalmazást. Pl. videófájlhoz meghívsz egy lejátszót. De, ahhoz az alkalmazásnak is támogatnia kell ezt a funkciót. Nekem nem sikerült telefonszámmal meghívni a Whatsappot hívásra (üzenetre igen). Akkor más alkalmazás (pl. a tárcsázó) sem tudja. Ugyanígy fogadni sem lehet a hívást más alkalmazásban. Sőt! Ha bejövő hívásnál megnyomom a fülesem gombját, akkor fogadja a hívást. Ha viszont Whatsapp bejövőm van, akkor hiába nyomkodom a fülest. Csak az alkalmazásban tudom fogadni a hívást és utána tudom használni a fülest.
Fr@nkie Wilde:
Musik Folder Player biztosan tudja (próbáltam). -
kisspall
aktív tag
Sziasztok. Olyan alkalmazást keresek, ami egy mappa tartalmáról szöveges fájlnév listát készít, amiben aztán tudok keresni is.
A keresést külön meg tudom oldani, de arra is jó lenne egy hatékony megoldás. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Igen, a fájlkezelőből elindul, bár mondjuk a Jet aduio azonnal le is áll...
Jó az lenne, ha a lejátszóból lehetne közvetlenül elindítani.
Lehet ezt a Power AMP-t megnézem, mert egyszerűbb így nekem pendrev-ozni, bár ha nem lesz más, akkor megy a zene a telefonra. illetve sajnálom magát a Jet aduio-t is, nagy Cowon fan vagyok. Kár lenne ,ha le kellene cserélni. -
meko1
tag
válasz
Somatom #145618 üzenetére
köszönöm válaszod,s noha egyáltalán nem értek az android "lelkéhez",um szoftver,mégis
kénytelen vagyok "vitatkozni"(ami egyébként lehet a gondolatod szerinti):
az említett drupe alk.(tárcsázó,sms,névsor,stb)beépítve hozza a beszélgető/videón is alkalmazások némelyikét(sajna pont nem azokat,amelyeket én keresek,részben)
más alkalmazások pedig lehetőséget adnak,h a szintén beépített ,alapfunkciójuk
melletti alkalmazásokat is használd,sőt,szabadon választhatok,mivel szeretném
bővíteni--ott az a baj,h vagy ténylegesen nem működnek,v csak pl előbbi alkalmazások
üzeneteit jelenítik meg,tehát nem "aktívan" használhatók
nem baj,keresek tovább,ill szokásos kompromisszum lehet a vége -
válasz
Fr@nkieWilde #145653 üzenetére
Na annyiban helyesbítenék, hogy a fájlkezelőböl tudom elindítani bármelyik zenelejátszót, PowerAMP, Musicolet, Sony zene. Egy gond van, csak a kijelölt számot indítja el.
PowerAMP be lehet állítani, hogy külsőt is lásson.
[kép]
De még mindig azt tanácsolnám, hogy másold fel a zenéket a készülékekre. -
Bozek
nagyúr
válasz
Fr@nkieWilde #145647 üzenetére
JetAudio-ban meg lehet már adni több mappát a zenéknek? Mert régen csak egyet lehetett, szóval ha ez nem változott, akkor nehezen fogod a mostani mellé berakni.
-
válasz
Fr@nkieWilde #145647 üzenetére
Ha a készüléked támogatja az OTG kapcsolatot akkor igen. Fájlkezelőből el tudtam mindegyik zenelejátszómmal indítani a zeneszámokat. A Jet Audiót nem ismerem, a beállításokban engedélyezni kellene a külső memóriát, gondolom pendrive.
De mért nem másolod be a kívánt zenét a telefonra? -
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Jet Audio-t használok zenehallgatásra. Usb-ről szeretnék most hallgatni telefonon, de lehet vrle egyáltalán?
Nem sikerült eddig.
Esetleg más lejátszó, ami tud usb-ről?
Köszönöm! -
makoss
veterán
Üdv!
Ennél a "hangalapú keresés"-nél azt hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne jelezzen nekem folyton?
[link] -
-
Archttila
veterán
Azt tervezem, h Arch utan Android-on is valtok Brave-re, viszont ha mar igy alakult akkor feleslegesen nem fizetnem tovabb az Adguard Pro license-et, De! (par ora hasznalat utan még) nem tudom eldonteni van-e olyan hatekony mint a Kiwi+Adguard paros.
Mik a tapasztalatok, szerintetek megeri kivaltani Brave-el a ket progit?
-
-
crok
Topikgazda
válasz
iceQ! #145637 üzenetére
VPN-t használtál azóta aminek a vége nem Magyarországon volt? Google Play Store beállításaiban a fiók info alatt is Magyarország van megadva? Nincs ott más ország véletlen? Esetleg amiatt mert olyan fizetési módot adtál meg ami nem Magyarországra van bejegyezve?
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Feleségem egy Redmi 4A Pro telefont használ.
Szombatig normálisan működött a Viber a telefonján, sajnos azóta órákig nem kap üzeneteket, csak akkor ha esetleg belép az alkalmazásba.
Lehet köze ahhoz, hogy még 6.0-ás rendszer van a telefonon? Frissítés már nincs rá. A Viber verziója 12.1.0.11 és, ahogy említettem a verzió megjelenése óta hibátlan volt, tegnapelőttig.
Van valami lehetőség újra, normális működésre bírni?Köszönöm
-
szanysa
csendes tag
válasz
Zola007 #144772 üzenetére
Szia - tudnál bővebb információt adni miként sikerült beállítanod a felvételre az App-ot?
Sajnos én is alig hallom a másik felet.Főként VOIP hívás beállítás érdekelne.
Rynga és VOIPBlazer-t használok - talán ismered!
Köszönöm ha válaszolsz , jöhet PM ben is, nem gond.
Üdv!
-
-
mexel
veterán
Sziasztok! talán itt jó helyen van a kérdés: az időkép nekem kb 2-3 napja nem működik, semmit sem csinál. Már töröltem, újratelepítettem, de semmi. Elindul, denem tölt be semmit, azt írja "nem az adatok letöltése"i stb. Se térkép, se semmi. egy régebbi 4.4-es droidos Huawei-en kellene nagyon hogy menjen. Másnál nincs hiba?
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok,
Exchange bajom van (igazából apósomnak) , miszerint nem jönnek meg az emailek. Az alany egy Mi9 Lite, melyen mindent beállítottam (háttérbe futás, akku kímélés, prioritás,autó start). Próbaként beállítottam a fiókot egy kéznél levő MI9 SE-re, és egy Samu a-re is. Ugyan úgy nem jönnek meg, após régi 2015ös A5-jére meg megjön, úgyhogy nem a levelező szerverrel van baj. Android 10 van az összes új készüléken. Lenne valami extra eldugott csoda beállítás amit nem találtam meg? Amikor próbaként beraktam egy gmailes címet másolatnak akkor az megérkezett a MI9SE-re, de az exchange nem( a régi A5 megkapta az exchange levelet). Úgyhogy a Gmail fut a háttérben, valamiért mégse jön az exchange...
A levelek akkor jönnek meg amikor belelépek az alkalmazásba és kézzel lefrissítem, vagy magától akár több órával később. Blue mail ugyan ezt produkálja.Köszi ha tudtok vialami segítséget a jó családi viszony érdekében!
-
huliganboy
addikt
Olyan alkalmazás létezik, ami a gyári beszédhangerő szintjét emeli?
-
HREH
senior tag
Poweramp Full Version Unlocker 400 Ft Playen
-
crok
Topikgazda
válasz
huliganboy #145621 üzenetére
Naplózza azt a rendszer maga - neked a naplót kell megnézned csak:
NotificationLog
Notification History
Vagy az nem elég? -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek ami az összes értesítést naplózza. Sok esetben tévesen el tüntetek egy egy később fontosnak ítélt értesítést..
Köszi
-
Csabex
őstag
válasz
lomposfarkas #145617 üzenetére
Köszi, fel is dobtam
-
Somatom
veterán
válasz
meko1 #145614 üzenetére
Ez nem így működik. Ezek általában saját megoldásokat használnak, amik csak a saját klienseikben működnek. Régebben próbálkoztunk a Whatsappal. Üzenetet lehetett kívülről indítani, de a hanghívásnak egyáltalán nem volt meghívható, publikus utasítása.
Ráadásul OS szinten az ilyen kommunikáció nem hanghívásnak, hanem médialejátszásnak minősül. -
lomposfarkas
tag
Ingyenes 1 napra ez a műholdpálya nézegető app, a nagy felpörgés alkalmára
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.southernstars.orbitrack -
w.miki
veterán
Telefonról - telefonra másoló programokat tudnátok ajánlani?
Úgy tudom van a gyártóknak klónozó programjuk:
Huawei - Phone Clone
Samsung - Smart Switch Mobile
De van más ami több féle gyártó között is másol, esetleg tud IOS-Android közt is adatokat másolni? -
meko1
tag
sziasztok,ha korábban fölmerült,bocs:
olyan alkalmazást keresek,ami a tárcsázó/névsor/sms
funkción kívül integrálva/beépítve tartalmaz további hasonló csevegőket(skype,wa,messenger,viber,telegram sőt yahoo)
persze az nem baj,ha a "beépítés" az én dolgom,s válogathatok!
a drupe nagyjából ilyen,de nem fogja át az én "ilyen igényemet",és nem bővíthető
köszönöm meko1 -
Ryder62
őstag
Sziasztok,
A Chrome több oldalnál "Az Ön kapcsolata nem privát" hibaüzenetet írja ki. Ez mitől lehet? A böngésző a legfrissebb.
-
polonic
félisten
A google play services-nél mi a normális fogyasztás? Android 10-nél elég szarul jelzi ki az akku fogyasztást. De ott is most 4% fölött jár, az elején alig láttam és 1 körül volt.
-
lalakov
senior tag
válasz
Somatom #145606 üzenetére
Köszönöm. Hova kéne beilleszteni?
Újabb problémába botlottam.
A zenelejátszó (én a Samsung Music-ot szeretem) szokás szerint nem tallózza be a borítókat, pedig ott vannak mind a zenék mellett. Ezért eddig az Album Art Grabber-t használtam, de most ez sem működik. Van A10-re egy egyszerű program, ami akár netről, akár a telefonról betölti a hiányzókat? Gyorsan rákeresve ez Samsung hiba.
-
Somatom
veterán
válasz
lalakov #145605 üzenetére
Nincs 10 -es droidom, nem tudom leellenőrizni. Általánosságban tapasztaltam már olyat, hogy egy droidos szerver alkalmazás (Servers Ultimate pro) nem tudta betallózni az SD -t. TC -ből kimásoltam az elérési utat (amiben az a sok szám azonosítja a kártyát) és ezt beillesztve már símán kezelte. Nálad nem lehet ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest