- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
D1L1ZS #165826 üzenetére
Hát igen. A szobámban kirakom TV -re a képet/hangot és az ágyból, hanyattegérrel kezelem a tabot. Egyáltalán nem esik kézre, hogy egyik aktuális, droidos böngészőben sem tudok egérrel zoomolni. Egy régi (68 -as) Firefoxban ez még megy. Legalább a Samsung megoldhatná, ha már támogatja a külső megjelenítős használatot.
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #165764 üzenetére
Böngésző asztali kliens mód. Operat és Rókát használok, mindkettővel müxik. A videón bekapcsolom a feliratokat. Aztán fogaskerék » feliratok » automatikusan létrehozott (angol). Erre rábökök és megjelenik, hogy automatikus fordítás. Erre rábökök és a listából kiválasztom a magyart.
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #165759 üzenetére
Pl. azért, mert van "magyar" szövegfordítás. Egyébként abból, hogy telón fut, nem feltétlenül következik, hogy telón is nézi.
-
Somatom
veterán
válasz
justmemory #165691 üzenetére
Kaoja be az Adobe!!! PC -n használtam Premiere -t és After Effectset. Note9, Android9 alatt engedte volna telepíteni. Tab S7 5G, Android 13 alatt viszont.
Vajon, melyiken lenne jobb videót szerkeszteni? -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #165593 üzenetére
Igen. Én is használom, jó cucc.
-
Somatom
veterán
Autobahn app.
Vki ki tudná nekem menteni? Régiókorlátos, német Play kell hozzá.
Nem értem ezeket. Csak németek közlekedhetnek Németországban? -
Somatom
veterán
válasz
alex devil #165480 üzenetére
Playes leírása alapján szimpi. Köszi!
-
Somatom
veterán
Van tapasztalat alapú ajánlás olyan app -ra, ami titkosítva tárol bankkártyaadatokat és Gdrive -ra szinkronizál?
Régen (Android 4.x -ig) használtam a Pocketet. Nagyon jó volt, Dropbox -ra szinkronizált, de már rég leállt a fejlesztése és azóta változott ez-az (pl. ujjlenyomatos belépés, Dropbox metódus, stb).
A Revolut állandóan kéri a CVC -t és ahhoz a teló kevés, elő kell bányásznom a kártyát. -
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #165364 üzenetére
Curve?
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #165238 üzenetére
Van pár vonzó, gyártói feature. Pl. ha már automatizáló. Nem értettem, hogy a Gugli miért nem vette meg és integrálta a Tasker -t. A Samsung lépett ebbe az irányba az "üzemmódok és rutinok" opcióval. Mivel ez gyári feature, ezért van jogosultsága olyan műveletekhez is, amikhez egy külsős automatizálónak root kell. Mivel van értesítés esemény, ezért össze lehet kapcsolni külsős automatizálóval. Sztem ez ügyes húzás, hasznos feature.
Azt sem értettem, hogy miért nem kezelhetem tabon a telóm hívásait. Samun ez is lehetséges. Stb.,stb. -
Somatom
veterán
válasz
D1L1ZS #165229 üzenetére
Változó háttérkép? Nuku csingilingi. Fekete és slussz.
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #165227 üzenetére
Itt kezdődnek a problémák. Én minden ilyen segédizét kikapcsolok. Se javaslatok, se javítás. Csak nettó az, amit bepötyögök.
Azt nem tudom, hogy HDMI képernyőtükrözésnél hogyan lehetne gesztusvezérelni. A navigombokat használom egérrel. -
Somatom
veterán
válasz
joelke HU #165222 üzenetére
Kár, hogy a gyorskapcsolókhoz nem fér hozzá. Még az SGS 2 -n használtam egy custom ROM -ot. Abban oldalra lapozható volt a gyorskapcsoló sor úgy, mint Novaban a tálcaikonsor. Nem kellett lehúzni teljesen a rolót. Azt nagyon szerettem. Nem értem, hogy miért nem vette át a stock Android.
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #165211 üzenetére
Pl. widget a tálcán, vagy az oldalra húzható, több oldalas tálcaikonsor. A 13 -on a telómon és a tabomon is működik a duplakoppos lezárás, ébresztés.
-
Somatom
veterán
válasz
rothfb #165011 üzenetére
Melyik részét nem érted? ADB kezdetektől van, jelenleg is sok dologhoz kell ilyen engedély.
Sztem úgy gondolkodik a Google, hogy aki tudja használni az ADB -t, arról feltételezik, hogy ért annyira a rendszerhez, hogy tisztában legyen az esetleges problémákkal, kockázatokkal. Aki pedig nem, az maradjon a "biztonságos" Playes telepítésnél, futtatásnál. -
Somatom
veterán
válasz
rothfb #165007 üzenetére
Az ilyen appokkal az szokott lenni a gond, hogy közben változik a rendszer, új lehetőségek lesznek, régiek megszűnnek, amikhez a fejlesztőknek igazítaniuk kell az alkalmazásaikat. Úgy tudom, hogy A14 -től már csak külön ADB engedéllyel lehet majd olyan appot telepíteni, aminek a target besorolásában nincs benne a készülék Android verziója.
-
Somatom
veterán
válasz
DrKapocs #165003 üzenetére
Írta, hogy pont az a gond, hogy zabálja az akkut. Nekem egyre gyanúsabb, hogy az a háttérben futás szándékosan van erőltetve és úgy nehéz tenni ellene. Az értesítési sávon való megjelenés nem csak a usernek infó. Az alkalmazás így jelzi a rendszernek, hogy a futása a felhasználónak fontos, ezért ne lője ki. Az automatizálók is így jeleznek. A különbség az, hogy az automatizálókban a prioritás szintje beállítható, ennél a kamera app -nál viszont nem. Jó lenne vmi magyarázat a fejlesztőtől, hogy erre miért van szükség.
-
Somatom
veterán
válasz
SkyLine3000 #164999 üzenetére
Amik tudják, azokon sem az OS tudja, hanem külön HW, SW. Amiken ezek nincsenek, azokon nem megoldható.
Szerk.: lassú voltam. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #164979 üzenetére
Én meg inkább onnan közelíteném meg, hogy egy fényképező app miért igényli a háttérben futást.
-
Somatom
veterán
válasz
svgyula #164880 üzenetére
De, persze van ilyen lehetőség, csak ha az ember elfelejti, és csak rábök a linkre, akkor a rendszer már nyitja is az alapértelmezett böngészővel, ami nem biztos, hogy a legjobb az adott linkhez. Már, ha egyáltalán működik. Mert pl. az nem fér a fejembe, hogy a Google rendszere miért nem ajánlja fel a Google alkalmazásait a kifejezetten nekik szóló linkek megnyitására. Ha hosszan nyomsz egy
https://www.google.com/maps/...
linkre, akkor miért nincs a lehetőségek között a Térkép app, vagy egy
https://www.youtube.com/...
linkre a Youtube app.Ha ugyanezeket a linkeket a már megnyitott kliensappokba másolod be, akkor símán lekezelik.
Ezek tipikus példák arra, hogy miért kellenek a fölösleges kerülőutak. Ha egy YT linket Operaval nyitok meg, onnan nem jutok a YT kliensbe. A régi, 68 -as Firefox viszont egyből felajánlja. -
Somatom
veterán
Kaptam egy mélt, hogy két Simple lesz. Valamelyik fizetős lesz?
-
Somatom
veterán
válasz
kesztió #164848 üzenetére
Tálca, freeform beállítások: Always save window sizes for apps.
-
Somatom
veterán
válasz
kesztió #164844 üzenetére
Egyszerre több felület csak floatingban, vagy freeform módban tud megjelenni. Floatingban becsúszna alá a többi felület.
Tálca.
A Waze topikban a screenshotomon láthatod alul.
Azt nem tudom, hogy a fejegységen mi a szitu a freeform móddal. Telón, tabon néhány gyártó alapból engedélyezi, vagy a usernek kell ADB -n. -
Somatom
veterán
válasz
Cs1csó #164805 üzenetére
Kerestem alternatívát, de eddig nem találtam. Samsungban egy nagyító gombot ki lehet rakni eszköztárra, de sokkal nyögvenyelősebb, mint a duplakoppos zoom.
Nemtom mit értesz "asztali böngésző" alatt. Külön asztali böngészőről nem tudok. Otthon a tabomat HDMI -n rádugom a TV -re és wireless hanyattegérrel kezelem (billentyűzet nélkül).
Hogy lásd miről van szó, a Google Térképben van ilyen feature. Megnyitod, duplán koppantasz az ujjaddal úgy, hogy a második koppot nyomva tartod, majd le/fel mozgatod az ujjadat. Ezt egérrel is lehet emulálni, míg az ujjszéthúzós zoomot nem. -
Somatom
veterán
Ezt nem értem. Mit/kit kéne szeretnem?
Szted nem normál felhasználási mód, hogy vki böngészés közben lát egy YT linket és szeretné a reklámmentes YT kliensben megnézni? Sztem tök alap.
Azt sem tartom valószínűnek, hogy a fejlesztők ne tudnák, hogy webes felületen kb. 50 féle nyelv választható. Amikor először kérdeztem, akkor biztos voltam abban, hogy vmi beállítás, vagy user error miatt nem jelenik meg a magyar nyelv. -
Somatom
veterán
válasz
this is life #164764 üzenetére
Manapság óriási különbség van az Androidos böngészők között. Egyik szarabb, mint a másik. Négy böngészőt használok, amik többé-kevésbé kitesznek egyet.
-
Somatom
veterán
válasz
Dr.NX #164759 üzenetére
Azt nem értem, hogy időt, fáradtságot nem kímélve csináltak egy prémium cuccost és egy kutyaközönséges, böngészős/webes YT tud olyat, amit ez nem.
Sztem nincsenek nagy igényeim, de nálam úgy kb. a második videónál hasalt el a ReVanced. Arról nem is szólva, hogy a böngésző megosztás menüjében sem jelenik meg. Ha a TubeMate választható, akkor ennek is illene megjelennie. -
Somatom
veterán
Telepítettem a ReVancedet. Felirat automatikus fordításnál a magyar nincs a listában. Ha Operaban nézem a YT -ot, akkor van. Van megoldás ReVanced -ben magyar feliratra?
-
Somatom
veterán
válasz
PROTRON #164689 üzenetére
Az utóbbihoz nem kell vírus. Régebben VOIP -oztam és volt olyan szolgáltatás, hogy bármilyen, ellenőrzött számot kiírathattam a hívottnál. Tehát, ez technikailag lehetséges. Ha a csalók találtak olyan szolgáltatót, aminél ez ellenőrzés nélkül is megy, akkor bármilyen számot kiírathatnak a hívottnál.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #164516 üzenetére
Egy app indítása nyilvános (szabványos) intent. Azt másik app meg tudja hívni. Az inkognitó módot a böngészőn belül állítod. Azt csak akkor tudja külsős app meghívni, ha erre a böngésző fejlesztője lehetőséget ad és a meghívó alkalmazásban is van erre konfigurációs lehetőség. Ennek hiányában csak akkor működik, ha a böngészőben beállítható, hogy a sztenderd meghívó intentre egyből inkognitó módban induljon.
-
Somatom
veterán
válasz
volandy #164481 üzenetére
Ahhh... megvan. Ez egy ősrégi, X86 Intel Atom procis kütyü, gyárilag Win -nel, amire Linux alapról rákókányoltak egy X86 Androidot. Íme. Amikor ezt gyártották, akkor a kínai gyártók nyomták a dual bootos tabokat. Ez a vagy működik rajta a Play, meg az Androidos appok, vagy nem esete. Ez most a nem működik verzió és kétlem, hogy bármelyik fejlesztő hajlandó lenne foglalkozni egy ilyen sufnituning kütyü hibájával.
-
Somatom
veterán
válasz
Laslow #164471 üzenetére
Az ingyenesség eddig nem szerepelt az igényeid között, de sztem Macrodroiddal menni fog. A kijelző fényerejének és a hangerők módosításához nem kell root.
A Pixelekben nincsenek üzemmódok, rutinok? Mondom, hogy az egyes gyártók már rég lelépték a Google-féle Androidot. Megnéztem Samun, ilyen automatizmust pár perc lenne beállítani gyári rendszeren, külön app telepítés nélkül.
-
Somatom
veterán
válasz
OmniaI900 #164449 üzenetére
Androidnál nincs, Samsungnál van.
Az a gond, hogy felhasználó által telepített alkalmazásnak a mobilnet kapcsolgatásához root jog kéne. Az automatizálók ezt különböző trükkökkel próbálják megkerülni, amik vagy működnek, vagy nem. A Samsung rutinok viszont gyári feature, ami rendelkezik a szükséges jogosultságokkal. -
Somatom
veterán
válasz
Gézengúz #164441 üzenetére
Egyáltalán nem. Csak a fejlesztőknek figyelniük kell az erőforrásigényre is és a többségnek nincs szüksége pár percnél gyakoribb pozíciófrissítésre. De, automatizálóban "bármilyen" időintervallumot megadhatsz. Egy változó beiktatásával azt is megadhatod, hogy csak akkor küldjön frissítést, ha az új pozíció eltér az előzőtől.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltip #164368 üzenetére
Lehet. Rágugliztam erre az Outlook -ra. Ezt vmi Microsoft nevű csinálja. Hülye nick egy hekkernek. Kiderült, hogy van neki vmi Windows nevű, alternatív oprendszere és állítólag ahhoz való. Itt feladtam, mert ez már sok ismeretlenes képlet. Miért kínlódsz ilyen noname vackokkal?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #164350 üzenetére
Köszi!
Otthon majd belevágok a felvarázsolásába. Bár, ezt a hosszan nyomást teljesen fölöslegesnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest