Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Ti a telefonról a mentéseket mivel csináljátok?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ki milyen alkalmazast hasznal arra, hogy monitorozza az akku terheleset?
Egesz konkretan arra lennek kivancsi, hogy egy-egy adott alkalmazas mennyire terheli az akksit.
MIUI alapu Androidot hasznalok.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
7Sony7
addikt
-
-igu-
addikt
válasz 7Sony7 #119083 üzenetére
drupe dialer-t használok, kényelmes
a kontakt nevét csak ráhúzom az oldalsó ikonok közül arra, amelyik szimpatikus (hívás, sms, mail, viber chat, miazmás)
[link]dual sim esetén mindkét kártyához tartozik ikon
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
7Sony7
addikt
Üdv srácok. Dual simes telóm van, eddig a 2. simet csak bejövő hívások fogadására használtam.
Most viszont hívni akartam róla, de rájöttem, hogy nem tudom hogyan kell. Úgy értem, eddig úgy volt állítva, hogy fixen az 1. ről indítsa a hívást, de így nem tudok a másikról hívást indítani.
Ha úgy állítom, hogy mindig kérdezze, az meg macerás. ( 10 ből 1-2 hívást indítok a 2. ről.)
Van valami értelmesebb megoldás?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
MODERÁTOR
válasz ergoGnomik #119080 üzenetére
Bár én is titkosítás után törlöm az eladásra szánt készülékeim, szerintem jó kompromisszum lehet, ha letörölsz róla mindent, telemásolod "üres" fájlokkal, majd azokat is letörlöd.
Xiaomi 13T
-
Zeki
nagyúr
válasz ergoGnomik #119080 üzenetére
Csinálsz a telefonban egy kikapcsolt állapotban hangerő fel+ bekapcs gomb nyomást, és ott visszaállítod az eredeti állapotot.
-
ergoGnomik
tag
Gigabyte Simba SX1-emet készülök leváltani. Szeretnék valami biztonságos törlő alkalmazást. Olyat, ami képes nem csak a felhasználói és ideiglenes fájlokat, hanem a nem foglalt tárterületeket is nem visszaállíthatóan takarítani. De lehet az is elég lenne, ha valaki el tudná magyarázni hogyan kell előhozni a telefonban a titkosítást. A beállításokban ott, ahol minden neten elém került leírásban emlegetik nincsen.
-
kaciokos
őstag
Firefoxban tényleg nem lehet átrendezni a könyvjelzőket, vagy csak én nem találom?
-
intensa_man
tag
Sziasztok! Tudtok olyan QR kód olvasó appot, ami wifin keresztül összeköthető PC-vel? Hogy úgy működjön, mint egy vezetékes rádugott olvasó. Vagy akár USB kábelen keresztül is jó lenne...
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Doky586
nagyúr
Sziasztok! Hogy kell a weben a Google Play / Alkalmazásaim listából törölni a réges rég kipóbált, de nem tetsző és telefonról rég letörölt alkalmazásokat? Tehát a webes listából IS törölni kéne..
-
csipuka
senior tag
válasz beach head #119050 üzenetére
A gyari gmail app tudja a label szerinti ertesitest. Csak azokra kell beallitani notification-t ami erdekel.
-
brd
nagyúr
Akkor megegyszer: a kepen az lathato, hogy nem talalt drivert a Windows (bovebben: az adatbazisaban nincsen egyik driverben sincs olyan HW ID megadva, mint az erzekelt eszkoze), es nem az, hogy talalt, de az nem jo. Az, hogy ez MTP driver-e, vagy nem, mellekes.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
7Sony7
addikt
válasz Viktor0610 #119066 üzenetére
Ja, már értem. Kemény vagyok, marad a bluetooth!
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
MODERÁTOR
válasz 7Sony7 #119065 üzenetére
Arra gondoltam, ha a gyártód le... nem foglalkozik a frissítésekkel, akkor nem igazán van más megoldás, mint a Bluetooth kikapcsolása vagy a veszélyes élet bekapcsolt Bluetooth mellett.
(Véleményem szerint ezek a droidos vírusok sebezhetőségek túl vannak értékelve. Nem kicsit.
2001 óta foglalkozom mobilokkal, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztam olyannal, hogy valami vírus, sebezhetőség miatt volt ügyfélnek, kollégának problémája.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
7Sony7
addikt
válasz Viktor0610 #119062 üzenetére
??? Írjak a Huaweinek? Szerinted érdekelné őket? Nem igazán hiszem.
t181: ezekszerint akkor nem verziófüggő, hanem évjáratfüggő?[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
7Sony7
addikt
Dualos topicban szó volt a Blueborne-ról, csak már nem akarok offolni. Szóval: a telóm sebezhető, azt írja. Viszont semmi megoldást nem kínál, csak, hogy kapcsoljam ki a bluetooth-t. Van erre megoldás? Vagy ilyenkor mi van? 5.1 van a telómon, de nem találtam infót, hogy ezt mikortól oldották meg?
-
őstag
-
brd
nagyúr
Egyébként ez egy általános windows "bug" (hogy az update által telepített utolsó driver sz.r), nem telefon típustól függ.
Milyen telepített driver? Az van a képen, hogy nincs driver. Egyébként is, mit keresne a WU-n az összes hulladék Android eszköz drivere?
The only real valuable thing is intuition.
-
air
nagyúr
válasz -igu- #119054 üzenetére
Ez jó ötlet, és működhet is.
Azzal korrigálnám, hogy azokat a leveleket hagynám az inboxban, amikről értesítést akar.
Amikről nem kell értesítés, azokat mappáznám, és azokra a mappákra nem is állítanék be szinkront.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-igu-
addikt
szerver oldalon szűrőket állítasz be, hogy a figyelni kívánt címekről érkező leveleket adott mappákba rakja, majd a levelező kliens IMAP beállításainál csak ezeket a mappákat kéred le
arra figyelj, hogy az alap INBOX mappát mindenképpen be fogja olvasni a kliens, így érdemes az egyéb leveleket is mappázni, csak épp azokra a mappákra nem állítasz be IMAP kéréstA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Anyám régi telójáról az újra szeretnék átköltöztetni pár appot (játék), az adataival együtt, de nem sokra jutottam eddig. Tudtok valami root nélküli módszert?
A régi teló egy Huawei P8 Lite, az új pedig egy Xiaomi Mi A1. Próbálkoztam már Play appokkal, nem viszik át az adatokat, a Helium nem kapcsolódik a telóhoz, a PC adb hitelesítése lehet megoldaná, de az adb devices-nél leáll a daemon mert a server out-of-date.
A ShareIt-et és az AirDroidot is próbáltam, nem jók. -
Azt tudja valaki, hogy a geoládák app az ikonon milyen számot mutat? Néha megjelenik rajta valami szám, ami az app megnyitása után eltűnik. Kikapcsolási lehetőséget sem találtam.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
air
nagyúr
Szerintem nem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
beach head
senior tag
sziasztok, olyan email klienst keresek aminel beallithato hogy csak bizonyos cimektol (munkahely, csalad..) beerkezo emailek eseten ertesitsen. Letezik ilyen?
-
DS39
nagyúr
szia!
illesztőprogram frissítése opciónál manuálisan kell kiválasztanod az egyiket (van USB device, meg USB eszköz is, több ilyen drivert telepít a windows update, és csak az egyikkel működik az androidos telefon. Magyar windowson emlékeim szerint 2-3 lehetőség közül a legelsőt kell választani)
air: Milyen Windows? A kép alapján ez egy 7-es.
Egyébként ez egy általános windows "bug" (hogy az update által telepített utolsó driver sz.r), nem telefon típustól függ.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Megkeresed a nem régen vett telefonod illesztőprogramjait a neten, letöltöd és feltelepíted...
A "Port_#0008.Hub_#0004" nem jelent semmit, csak azt, hogy melyik USB-be dugtad. Ha másik portra csatlakoztatod, akkor mást fog kiírni.
(Amúgy ha kérdezel, akkor miért nem lehet beírni a telefon típusát is? Sokkal egyszerűbb lenne mindenkinek.)
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
sziasztok..
Sziaszok...
nem régen vett telefonomat szeretném párosítani a sz. géppel és az op rendszerrel ez a hiba üzenet jött..
mielőtt még itt is hülyének néznétek..
Az új készülékemet szerettem volna csatlakoztatni a sz.géppel! ahogy azt kell össze illesztettem a csatlakozókon majd amikor ez megtörtént egy win hangos DADA hang figyelmeztet arra valami nem stimmel.
Ez után megnyitottam az eszköz kezelőt és ott egy SÁRGA felkiáltó jelet láttam mi szerint nem sikerült e telepítés! Természetesen annyira hülye vagyok hogy nem kerestem rá az illesztő program frissességére!
DE rá kerestem és nem hozott eredményt! vagy is nem talált se a sz.gépen se a neten illesztő programot!valami androidos program kell neki.. eleve a felismerésnél elveszik a dolog. az eszköz kezelő ezt mutatja..
"Port_#0008.Hub_#0004"
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
citkar
addikt
Üdv!
Olvastam, többet használnak Airdroidot. Rég használom, működik is, mindig belső hálón, ugyanazon a WiFi hálózaton használtam. Most is azon használnám, csatlakozik is, de azt írja ki, hogy távoli kapcsolati módban van. Nem értem miért, ebben tud valaki segíteni, hogy belső hálózatként lássa?
-
kory24
őstag
válasz Ghostman78 #119026 üzenetére
Van amelyik szolgáltatónál nincs rajta. Online felületen tudod csak megnézni, esetleg telefonos ügyfélszolgalat.
-
zeon.hu
nagyúr
Mx playerhez mi kellene, hogy lejátssza az EAC3 hangot is?
Arm V7 neon telepítve.#?*@&!
-
xSide
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz emeron #119032 üzenetére
A gReader magyar felülettel rendelkezik, a Feedly-t használja forrásként. Viszont ez azt jelenti, hogy böngészőben a Feedly-be kell belépni. Szerintem más megoldás nem nagyon létezik, legalábbis olyan nem, ahol van Android-os és PC-s kliens is egyszerre. De ha esetleg van magyar nyelvű Feedly kliens PC-re, akkor ez is megoldható.
-
emeron
tag
Feedly szerű cross-platform (Android, Windows/browser) rss olvasó appot keresek, de magyar nyelvű felülettel. Tudtok valamit ajánlani? Lehetőleg ingyeneset...
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Én nagyon örülök hogy alapból belekerült a huawei rendeszerébe az iker alkalmazás funkció, csak ki tőrőlhetem vele, mert csak a FB-hoz és a Messenger-hez jó.
Tudnátok nekem olyan programot alyánlani ami képes akármilyen programot duplikálni, és nem kéri cserébe a lelkemet?
(igazából a steamet szeretném még egyszer mert két accom van) -
Oldman2
veterán
-
-
senior tag
-
kidnou
őstag
válasz Ghostman78 #119024 üzenetére
Sim kártya 2.kódja. Rajta van azon a plasztik lapon amiből kitörted a simet
-
senior tag
-
Fall-N
veterán
válasz S e t h #119022 üzenetére
Nálam is jó volt a Play Store-os 6.2.01.12-os verzió, de létezik már a 7.0.10.15 beta is, fent van apkmirroron. Gondolom a Samsungokon már frissült rá, és lehet azon jelentkezik a hiba. Melyikkel próbáltátok?
A 7-es verzión le van kerekítve a címsáv, úgy lehet a legkönnyebben felismerni.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
-
kory24
őstag
válasz Ghostman78 #119013 üzenetére
Fix hívás opciót keress vagy hasonlót (fdn) . Tárcsázó beallitasaiban. Pin2 kód kell hozzá
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Utóbbi időben a Samsung Internet béta böngésző mintha a PH oldallal haragba lenne. Egy idő után lefagy, oldal frissítés, ki-belépés rövid időre segít, de nem sokáig. Más oldalakkal nincs gondja, Chrome-nak nincs gondja a PH oldalával.Volna ötletetek, hogy mi okozhatja ezt?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
air
nagyúr
válasz Ghostman78 #119015 üzenetére
Sokat segít a kérdések megválaszolásában, ha a kérdés értelmes, és nem a megfejtésével, dekódolásával kell kezdeni.
Egyébként az "outgoing call blocker" kifejezésre próbáltál már rákeresni a Play-en?
Ez például egy mostanában frissített alkalmazás.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz Ghostman78 #119013 üzenetére
"Gyerek telefonjára akartam kimenő hívást betenni."
Beírod a számot és megnyomod a hívás gombot. Ha már kérdezel, fogalmazz érthetően: a kimenő hívásokat szeretnéd tiltani.
-
senior tag
Gyerek telefonjára akartam kimenő hívást betenni. Telenornál központilag nem lehet.
S3 Neo a telefon.Létezik erre valamiféle software ?
Bejövők maradhatnak, csak telefonálni ne tudjon.
vagy ha lemerül a kártya akkor megoldótott a probléma -
D@niel
addikt
sziasztok,
youtube alkalmazást keresnék androidra, mert a gyári nem nyerte el a tetszésem.
youtube-on a feliratkozásaim lennének a fontosak, lehetőleg az, hogy ezt egy gomb nyomásra elérjem.
a tubex-et használtam, de sajnos már nem működik.ismer valaki jól működő alternatívát?
köszip͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Létezik olyan hívásblokkoló ami fehérlistával működik, és blokkolt hívás esetén sms-t küld a hívónak?
Nem rootoltolt samsung a5 2017-re kellene[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
Olyan alkalmazást keresek ahova betudom írni a kiadásaimat nem menti sehova és nem kér bejelentkezést régen a koint használtam de aztán az már kért bejelentkezést. És valami jó időjárás alkalmazást is tudnátok ajánlani?
-
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek, végigjárom az összes ajánlottat
Aurea mediocritas
-
negatiw
tag
Sziasztok!
Autós fedélzeti kamera progi létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest