Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Sziasztok!
Próbálkozom beállítani a K9-mail appot a gmail fiókomhoz. Már átnéztem egy rakás leírást, nem sok sikerrel. Állandóan azt kapom bejövő/kimenő szervernél hogy nem lehet kapcsolódni. Esetleg a gmail fiókom beállításaiban kell valamit állítanom?
Esetleg leírná valaki részletesen hogy Ő milyen beállításokkal használja?
Vagy jó lenne egy olyan link is ami a működő beállításokat leírja. -
kukinyo
addikt
Sziasztok!
Régi Samsung tv-hez melyik IR-es távirányító appot ajánljátok, amelyik nem kér hozzáférést a földrajzi helyemhez, fotógalériához, híváslistához, meg ilyen semmi köze hozzá dolgokhoz?
Egyszerűen csak irányítsa a tv-t. -
kukinyo
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan app-ról amivel időzített ki és bekapcsolást lehet csinálni a telefonon? A hw tudja, MIUI romban benne van alapból de csak ezért az egy funkcióért nem szeretném azt használni. -
kukinyo
addikt
Pontosítok.
A hw tudja (Xiaomi Redmi Note 4), az eredeti rom-ban (MIUI) van ilyen opció.
Viszont én custom romot használok (Resurrection Remix) amiből ezt kihagyták, legalábbis én nem találom.
Ezért gondoltam arra hogy talán lehet ezt a hiányosságot applikációval pótolni.
Ha valaki tud ilyenről, kérem ne tartsa magába. -
kukinyo
addikt
Találkoztam ezzel a cikkel, erről jutott eszembe a dolog.
"A másik meglepetés az időzített ki-be kapcsolás lehetősége a G8-nál, ilyet eddig csak MTK processzorral szerelt készüléken láttam."[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
Sziasztok!
Volt MTK chip-es telefonom és abban nagyon hasznosnak találtam az időzített ki és bekapcsolás opciót.
Most Snapdragon 625-ös készülékem van, ebben nem találok ilyet.
Esetleg meg lehetne ezt egy appal vagy bárhogy oldani?[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan app amiben be lehet állítani ha a memóriából kilövőm a futó appokat, melyiket zárja be és melyiket ne? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Használja valaki közületek a Wifi Manager appot? Ott a képeken jól látszik hogy alul van egy menüsáv.
Létezhet olyan hogy 5 colos készüléken ezt nem lehet előhozni? Mert nekem nem sikerül.
4.5 colos kijelzőn jól működik ugyan az a verzió. Igaz más a rendszer is. A kisebbiken 4.4.2-es, a nagyobbikon 5.1-es verzió fut.
Nem tudom ez függő lehet a rendszertől, esetleg a mérettől? -
kukinyo
addikt
Akár hogy próbálkozom, ez nem jön össze. Most már bosszant.
Azt hiszem megfogadom Somatom kartárs tanácsát: "Nem kell semmilyen extra programot telepítened. Hangszerkesztővel csináld meg emelkedőre az ébresztő hangfájlodat és játszasd a gyári ébresztővel!"
Köszönöm szépen azoknak akik érdemben foglalkoztak a problémámmal.
És egyben hagy ragadjam meg az alkalmat, mindenkinek kívánok sikerekben gazdag, boldog új esztendőt. -
kukinyo
addikt
Ez a 4. telefon amin ezt használom(nám). az előző 3 telefonon legalább 20-22 rendszerrel kiválóan működött. Nem hiszem hogy a program lenne hibás.
(#88710) beg: "Egyébként ha az általad haszontalannak tartott amdroidon"
Nem tudom hogy ezt honnan vetted. Nagyon tetszik az a program. Ha működne (nálam), lehet átpártolnék.
"Bár erre soha nem volt szükségem, 5.1-el elég régóta ez ébreszt minden reggel és soha nem áll le." Pont erről beszéltem az előbb. Ti nem találkoztatok ezzel a hibával, sőt, meg merem kockáztatni azt az állítást is hogy elképzelni sem tudtátok hogy létezhet ilyen.(#88706) air: Távol áll tőlem az a stílus hogy aki(k)től segítséget kérek, akár butábbnak nézném őket nálam, nem hogy hülyének. Akkor miért én kérdeznék tőlük?
Ha valakit megbántottam, megsértettem volna, elnézését kérem, nem volt szándékos.[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz vadorzó #88702 üzenetére
Nekem a "gyári" ébresztő pont a hangosodás hiánya miatt nem jó. Ha halkra veszem esély van rá hogy én sem ébredek fel rá, ha hangosra, felverem az egész környezetem. Ilyen erővel használhatnám a digitális ébresztőórámat is, amire a 3. szomszédom is felébred. Nagyon változó időben kelek és pont ezért egy kis esély hogy talán csak én ébredek fel rá.
-
kukinyo
addikt
Még hányan álltok belém mert egy anomáliára nem tudtok megfelelő magyarázatot adni?
Ennél érthetőbben nem tudom leírni és nem azért mert hülye vagyok. Eszedbe sem jutott hogy talán még Ti nem találkoztatok hasonló problémával és ezért nem is értitek? Pedig ez a probléma valós, ha csak 1 ébresztő programmal csinálná azt mondom hogy a progi hibás vagy én vagyok a buta hozzá. De az általatok agyonsztárolt (egyébként nagyon jó) AMDroid, Alarm Clock Plus is ezt csinálja.
Ezek után én kezdek el azon gondolkodni hogy vajon direkt nem akarjátok megérteni?(#88698) vadorzó: Így van, a miértre és egy esetleges megoldásra vagyok kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz #79335424 #88695 üzenetére
"Recent app list törlés után nincs ilyen rendszerüzenet."
Isten bizony nem akarok kukacoskodni, pimaszkodni de ezek szerint Te nem érted.
Recent app list törlése után indul újra a telefonnal együtt. Egyszerűen nem tudom másképpen leírni.
A programot aktív, beállított ébresztésnél bezárom. Látszólag be is záródik, sőt így nem is ébreszt.
Viszont ha ebben a "bezárt" állapotban újraindítom a készüléket ismét aktívvá válik és teszi a dolgát, vagyis ébreszt.[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz #79335424 #88690 üzenetére
Értelek
Viszont ha egyszer már eltűnt az értesítés a notibárról (tehát bezártam, kilőttem az appot) akkor újraindítás után hogy lesz ismét aktív?
Mert ugye pont ezen csodálkozom, pont ezt írtam: "Most beállítottam az ébresztést, kitöröltem a nemrég megnyitott alkalmazások közül (az ikon el is tűnt, mint szokott) és újraindítottam a telefont. Érdekes módon megjelent az ikon és végezte a dolgát, ébresztett is."
"De, a kilövés után nincs ilyen rendszerüzenet." Ezek szerint még is van.[ Szerkesztve ]
-
-
kukinyo
addikt
Szóval ne mondja nekem senki hogy ennek így kell működnie. Hiába okoskodnak egyesek.
Emlékeztetőül itt a probléma leírása.
Kitörlés után a statusbar-ról is eltűnt az értesítési ikonja.
Most beállítottam az ébresztést, kitöröltem a nemrég megnyitott alkalmazások közül (az ikon el is tűnt, mint szokott) és újraindítottam a telefont. Érdekes módon megjelent az ikon és végezte a dolgát, ébresztett is. Újraindításnál nem törlődik a memóriából?
Szóval valami itt nem kerek. -
kukinyo
addikt
Kipróbáltam, több más ébresztő program mellett. Számomra rengeteg felesleges funkciót tartalmaz (ami persze nem elhanyagolható és magát a programot kiválónak tartom), de én szeretem az egyszerű dolgokat. És az Alarm Clock Xtreme ilyen. Szinte az alap android órája, pár (számomra) fontos funkcióval kiegészítve.
Ezek közé tartozik a fokozatos hangosodás idejének beállítása. Én nagyon változó időben kelek és nem szeretem az egész környezetemet felriasztani. Tehát a kérdésem az hogy: 4.4.2 androidon csinálhattam vele bármit, ébresztett. Szeretném ezt 5.1-en is elérni. Van mód rá hogy ezt mindig a futó alkalmazások közt tartsam vagy valami hasonló (még akkor is ha kitörlöm a nemrég megnyitott alkalmazások közül)? -
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Alarm clock xtreme programmal lenne egy kis problémám. Beállítok egy ébresztést és utána a programot kitörlöm a nemrég megnyitott alkalmazások közül, elfelejt ébreszteni. Ha a listába hagyom akkor semmi probléma, teszi a dolgát. Kitörlés után megnyitottam újra a programot, megnéztem, be van állítva az ébresztő, aktív is, még se csicsereg. A rendszer Lollipop 5.1
Értem én, ne töröljem ki, de ez akkor is érdekes, Kitkat-on nem csinált ilyet. -
kukinyo
addikt
Nincs, nálam nem ír ki hibakódot, a leírásban pedig csak olyanokra van megoldás.
(#87348) aprokaroka87: Ezeken már túl vagyok.
(#87349) atike: Op3nDott, 4.4.2-es androiddal. De eddig hibátlanul működött, tehát nem hiszem hogy a készülékkel vagy az android verziójával lenne baj.
-
kukinyo
addikt
válasz aprokaroka87 #87339 üzenetére
6.0.0
(#87341) aprokaroka87: Semmit nem enged, mindenre ezt írja.
(#87342) Jakuu: Cache törlése alapból megvolt. Nekem is ez jutott először eszembe.
-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Újabban playról semmit nem telepít a készülék. Mindig azt írja ki hogy nincs elég hely. Pedig van bőven. Tudtok erre valami megoldást? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
HI Lockerben van ez az opció, amit nem értek. Ha kikapcsolom a képernyőt, mit kellene mutatnia?
Azért kapcsolom ki hogy ne mutasson semmit. Ezt hogy kell értelmezni? Vagy csak fordítási hiba lenne? -
kukinyo
addikt
válasz Viktor0610 #81701 üzenetére
és ollie
Köszönöm szépen a tippeket, root van. Amúgy az itt lévők közül találkozott már valaki a linkelt hozzászólásban lévő hibával?[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Kérdésem az lenne hogy van olyan app amelyik naplózza hogy mi éleszti fel a telefont?
A szitu a következő: [link] -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Mi annak az appnak a címe amivel különböző eseményekhez (sms, hívás, riasztás, stb), más és más vibrálást lehet beállítani? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Létezik olyan rádió app 4.4-es androidra ami nem igényli a fülhallgatót? -
-
kukinyo
addikt
Nem reklamáltam, csupán-csak megállapítottam.
Ha lemerül a telefonod és nincs lehetőséged feltölteni, akár egy percre kölcsönkért telefonnal is elintézheted a sürgős dolgaidat egyszerűen, anélkül hogy minden adatodat rá kelljen töltened a kölcsön telefonra. Én meg így jártam.
Ha szerinted ez kimeríti a mazochista fogalmát, akkor igazad van.[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz #79335424 #79691 üzenetére
"manapság már nem szokás a SIM -eken infót tárolni."
Ahány ház, annyi szokás.
Nekem nincs olyan ismerősöm akinek ne lennének a fontos számai a kártyán is.
Nem nekem kell hasznos alkalmazást készíteniük hanem ha egyszer gyártják orrba-szájba ezeket a telefonokat, akkor uram bocsá, hagy lehessen már kihasználni a bennük rejlő képességeket.
Nem tudom hogy a CM csoportnak mennyi köze van a google-hoz (gyanítom semmi) de az igaz hogy a gyári rom képes kezelni ezt a problémát. Úgy hogy részükről ez a baj nem is létezik.
Belenézhetek a telefonodba? Kíváncsi vagyok rá van e a sim kártyán contact.[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz #79335424 #79674 üzenetére
Valami hasonló fogalmazódott meg bennem is, csak még nem ennyire konkrétan. Viszont akkor is érdekesnek találom hogy megírnak egy szuper romot, egy bizonyos telefonra (ami ebben az esetben 2 sim kártyás) és egy ennyire alap dolgot kihagynak belőle.Még ha lenne rá megfelelő app, de így. Van rá megoldás (mint ahogy írtad is), de azt hiszem hogy ez 500x bonyolultabb mint kettőt kattintani. Én nem fogom ezt eljátszani minden új contact felvételénél. Adok még neki pár napot (addig keresgélek), ha nem találok rá megoldást repül a CM.
-
kukinyo
addikt
válasz aprokaroka87 #79661 üzenetére
A névjegyek importálása mindkét sim-ről megoldható. Másolható sim > telefon, telefon > sim, telefon > tárhely, stb. Viszont a simen tárolt névjegyeket sehol nem látom, nem tudom szerkeszteni.A régi telefonomra is mikor CM romot raktam, csodálkoztam hogy nincs alapból benne ilyen lehetőség. Azon könnyű volt megoldani mert telepítettem bármelyik Sim Contacts appot és működött. Viszont olyat nem találok amelyik 2 simet kezelne.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani olyan SIM Contact programot ami kezeli a dual simet? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
5.1.1 android verzióra létezik Xposed? -
kukinyo
addikt
válasz #79335424 #78213 üzenetére
Én azt hiszem benne van a nevében hogy mit kell tudnia.
De mint feljebb írtam is, sok még ezt a funkciót sem látja el maradéktalanul.
Viszont van benne 100 csiribiri, amik tökéletesen üzemelnek. Tehát nem a lényegen van a hangsúly hanem azon mesterkednek a fejlesztők hogy egy appal megoldjanak mindent. Ez viszont rengeteg hibalehetőséget hordoz magában. Nem bántani akarom őket, csak azt mondom hogy elfelejtették a lényegre törő appokat.
Köszönöm szépen a segítséged. -
kukinyo
addikt
válasz #79335424 #78211 üzenetére
Kerestem, olvastam róla pár leírást. Megvettem.
Éppen most ismerkedem vele. Lehetne benne magyar nyelv.
Nem hiszem hogy annyira magas lenne az a léc, a régi telefonon Holo Lockert használtam, ami nincs túl sok extrával eleresztve. Ellenben tudja azt amit egy ilyen programnak tudnia kell. Csak sajnos az új készülékemen, ha nem is inaktiválja a home gombot de valamit csinál vele mert 4-5x rá kell nyomni mire csinál valamit. -
kukinyo
addikt
válasz #79335424 #78205 üzenetére
Igen, ezt tudom és én is ügyes megoldásnak tartom.
A lényeg az hogy keresem a lehetőséget arra hogy egy számomra megfelelő és jól működő lockert találjak.
Az elmúlt kb 2 hónapom azzal telt el hogy a play-ről letöltve végigpróbálgattam az ilyen és hasonló appokat.
Rengeteg van. Mindegyikben találtam kivetni valót. Van amelyik túl egyszerű, kevés tudással. Van amelyikbe belepakoltak egy rakás felesleges cuccot. Van amelyik egyszerűen nem tetszik és van amelyiknek a működése hagy némi kívánnivalót maga után.
Vagy talán én vagyok túl igényes?
Egy szónak is száz a vége, nem találok nekem megfelelő lockert. A gyárit pedig nem bírom elviselni, beállítási lehetőség nincs és alapból undorító. -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Létezik olyan alkalmazás ami locker és egyben launcher is? -
-
kukinyo
addikt
Üdv
Tudnátok olyan sim kártya kezelő appot ajánlani ami kétkártyás telefonban mindkét símet kezeli? -
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Érdeklődnék hogy az AppMgr III (App 2 SD) alkalmazás lollipop alatt igényel root-ot?
-
kukinyo
addikt
Nincs para, én ezzel nem foglalkozom, nincs mit takargatnom.
Viszont tudom hogy ez így van.
Én attól nem leszek se szegényebb, se gazdagabb ha meggyőzlek titeket.
Éppen ezért nem érdekel, mit hisztek. Viszont úgy látom könnyebb gúnyolódni mint utána nézni valaminek, ami viszont titeket minősít.
Itt tényleg befejeztem, sok lesz az off. -
kukinyo
addikt
válasz vadászcsiga #76239 üzenetére
Konkrétan tudom, nincs ebben semmi feltételezés.
Telepíts egy egyszerű Php Fusiont és meglátod.
Off over. -
kukinyo
addikt
válasz vadászcsiga #76236 üzenetére
Tapasztalat.
Egyszer ez alapján tiltottak ki (hozzátenném hogy tévesen).
Na meg összeraktam már pár fórumot.[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz vadászcsiga #76233 üzenetére
A fejem.
(#76234) Bozek:Miért én? Nem én kezdtem.
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
Pedig létezik ilyen mod, ezen a fórumon is működik.
Dupla IP címet, szolgáltatót, proxyt is automatikusan megjelenít.
Szinte mindent tudnak a felhasználókról.
Még a privát üzenetekhez is hozzáférnek, adatbázison keresztül (gondolom ehhez csak a nagy vezéreknek van jogosultságuk).
Egy jó programozó szinte bármit megír, a lehetőségek száma végtelen. -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Próbálkozom a Root Call Blocker című programmal de nálam annyira letiltja a hívásokat (Android 4.4.2) hogy még a térerő ikon is piros lesz és a telefon eltűnik a hálózatból.
Ez valami beállítás hiba (usererror) vagy ennyire tökéletes a program? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Van itt olyan aki használja a Simple Alarm Clock-ot?
Az lenne vele a problémám hogy 45 perccel előbb ébreszt a beállított időnél.
Ez valami bug lehet vagy a beállításokban én nézek el valamit?
Tapasztalt már valaki hasonlót?
Nem nagyon kenem az angolt és a program csak félig-meddig van lefordítva, a google fordító pedig szokás szerint butaságokat ír.
Tudom hogy vannak jó ébresztő appok de nekem ez tetszene. Egyszerű, nincs tele csiribiri, általam soha nem használt funkciókkal, viszont a jól beállítható emelkedő hang fontos.
Tudnátok segíteni? -
kukinyo
addikt
Kipróbáltam, ez így nagyon jó.
Tudom hogy olyanhoz nem szabad nyúlni, amiről nem tudom micsoda, azért megkérdezem: ha véletlen mellényúlok és olyat tiltok le amire a rendszernek mindenképpen szüksége van, esetleg egy újraindítás után feloldja a tiltást és betölti azt a részt? Igazán arra vagyok kíváncsi hogy ezzel a módszerrel el tudom rontani a telefont? -
kukinyo
addikt
Tudnátok olyan programot ajánlani amivel a felesleges alkalmazások elindulását, betöltését le tudom tiltani?
Az sem lenne hátrány ha magyar nyelvű lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok