Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Azt, hogyan tudom beállítani a Google Fotók alkalmazásban, vagy bárhol, hogy az elkészült képek, videók, amiket a készülékem (Xiaomi Redmi Note 9 Pro) az SD kártyára ment, azok ne kerüljenek fel a tárhelyemre, csak az SD kártyán legyenek meg?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz kress #173233 üzenetére
& crok
Hát, az én X.Redmi N. 9 P.-m ezt eddig nem tudta. Még mindig pislogok nap mint nap, hogy 10+ alkalmazás frissül (tudom crok, ezt már elmagyaraztad magyaráztad, hogy miért ), s nem vettem eddig észre ezt. De, örülök neki.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Mi történt a Play Áruházzal? Már képes 3 alkalmazást is letölteni, telepíteni egyszerre? [kép]Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz boborján2 #171569 üzenetére
& vacs
Igaz, tegnap nem sikerült megosztást csinálnom, de most ment.
Volt, hogy kértek valamilyen formában igazolást az utazásról, s nekem a képernyőkép tűnt a legkézenfekvőbbnek.
Most majd szöveges üzenet lesz, ha kell. Szerencsére, nem volt rendszeres igény.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz joci86 #171544 üzenetére
Én, úgy szoktam megoldani, hogy a gyári (Xiaomi Redmi Note 9 Pro) Képernyővideó-felvevő-t elindítom a streamelt videó kívánt részénél, aztán YouCut - Videoeditor-ral finomítom a kívánt méretre (crop és foglalt adatmennyiség), saját használatra elegendő minőségben.
Ha nincs gyárilag Képernyővideó-felvevő, akkor van néhány screen video recorder a playen.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz WhiteWalker #170763 üzenetére
Így igazolják jelenlétüket a cégnél. A mi legnagyobb "örömünkre".
DrKapocs : Valami ilyet feltételezek én is.
Aurig@: Akkor ne járjon céllövöldébe!
Rigormortiis : Mert olyan jó nézni, ahogy haladnak a számok, még a csíkok körbe...
crok: Na jó, de te érted is, ami a háttérben működik!
-
HoTaZo
addikt
válasz HoTaZo #170361 üzenetére
Sziasztok!
Komolyan nem értem, mit kell napi szinten korrigálnia a Googlenak, hogy minden napra dob frissítéseket, hol erre, hol arra az alkalmazásukra?
Újfent, csak érteni szeretném.Azt is, hogy a frissítési listán jelez, pl. 51MB-ot, aztán amikor nekilát, akkor a teljes méret 52,92MB. Miért nem egyből a teljes méretet jelzi előre.
Komoly egzisztenciális kérdések ezek!
Csak nem értem a logikát...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Az ApkMirror mennyire illegális fejlesztői (CamSam) szemszögből?
Írtam a fejlesztőnek, hogy szeretném android 6.0.1-es készülékre feltenni az alkalmazásukat, jelezve, hogy hajlandó vagyok újra fizetni is a Plus-os változatért. Gyors válaszukban azt írták, hogy a 6+ -ra felmegy, s kérdezték, hogy milyen hibaüzenet jelenik meg? S, hogy ne telepítsem illegális helyről az alkalmazást! Amire küldtem képernyőképet, lefordítva a megjelenő "Ez az alkalmazás nem fog működni a készülékén" üzenetet. S tájékoztattam őket, hogy legjobb tudásom szerint az ApkMirror nem illegális forrás, s csak az ott megjelenő egyik, régebbi változatot (a sima, nem fizetőst) tudtam feltenni.
Azóta nincs válasz.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Helló Kolléga!
Hogyne próbáltam volna! Hiszen megvan a másik telón, de hibát dob a telepítésnél. Amit értek is, hiszen 6.0.1-es a droidja a cél készüléknek, s ami felment rá a simából is, azt is az ApkMirrorról bányásztam. De a pro (Plus) nem aktiválja azt.
Jó lenne valamelyik régebbi változata a Plus-nak, de azt nem tárolnak az ApkMirroron, legalábbis nem találtam.
Mert nem az árán múlik, ha kell megveszem arra is.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Erre esetleg egy gondolat valakitől?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ha egy alkalmazás (CamSam) fizetős változatát (CamSam Plus) is megvettem, de egy olyan telón használnám, melyre a Play Store azt írja (elavulási okokból- Android 6.0.1), hogy nem telepíthető erre a készülékre, de az ingyenes változat egyik ApkMirroros példányát fel tudtam tenni, de szeretném élvezni a fizetős változat előnyeit is, akkor hogyan tudom beszerezni a fizetős változat, a rendszerhez való változatát?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Céges telónak hadrendbe állítottam lányom öreg Xiaomi Redmi 4A -ját (Android 6.0.1).
Kiléptünk a fiókjából, hard reset és beléptem az én egyik fiókommal. Szépen felfrissített majdnem* mindent, de a play áruház így jelenik meg, míg a Xiaomi Redmi Note 9 Pron így. Még nem került bele SIM kártya.
Netet routerről vagy a Pro-ról kap.
Mit kell még tennem, hogy normálisan jelenjen meg a fiókom?* A Mi Cloud-ot nem akarja frissíteni. Feldobja a lehetőséget, letölti, elkezdi telepíteni, aztán visszaáll a frissítési stadiumba. Miért?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy ideje azt vettem észre, hogy minden reggel ~10 frissítést talál a teló. Ok, ez egyenes arányban van a feltett alkalmazásokkal, de régebben nem napi szinten volt ennyi frissítés.
Feltételezem, hogy Google-éknál hegesztenek valamit (na de majd' napi szinten?), amihez igazítaniuk kell magukat a fejlesztőknek. Jól látom?
Csak érteni szeretném az okát.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz boborján2 #169146 üzenetére
Biztos, hogy elhasal a gép egy erőforrás igényes játékkal. Már attól feladja a harcot egy idő után, ha egy kamionos navigációt futtatok + Google maps fele-fele kijelzőn.
& crok
DRM ... hmm, megint egy fogalom, amiről halvány f...ényem sem volt eddig. Nézhettem utána! Nem mintha okosabb lennék tőle, mert nem értem, hogy miért kavar be most.
De, crok javaslatára inkább folytatnám a szakmaiban.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ebbe vagy a szakmaiba vagy egészen máshova való a kérdésem.Van egy Lenovo TB-X606X tabletem, nem használom nap mint nap, de rendszeresen frissítem az alkalmazásait, s ha jön rendszer frissítése, azt is megkapja.
Tegnap elkezdtem nézni egy filmet az HBOmaxon s egy idő után ilyen képet dobott, míg a hang ment tovább, a feliratokkal együtt. Ráadásul, snittenként a csík is változott. Visszaléptetve már le tudta játszani a jelenetet, de rövid időn belül újra ilyen kép fogadott. Ugyanazt a filmet mobilon akadás nélkül meg tudtam nézni a telefonomon, ahonnan kapja a tablet hotspoton a netet.
YouTube videót (egy órásat is) gond nélkül játszik le. Ez annyiban nyugtat meg, hogy vélhetően nem a videokártyája kezdegpurcanni.
Tanácstalan vagyok. HBOmaxon nem találtam videó lejátszáshoz beállítási lehetőséget.
Mit javasoltok? Merre érdemes keresni a hiba okát, orvoslását?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Gondban vagyok, hogy melyik topikba is való a kérdésem, de mivel a Google Naptár alkalmazása, s csak a telefonomon (Xiaomi Redmi Note 9 Pro) tűnt fel és a Wines böngészőmben nem, így ezen a vonalon próbálok szerencsét.
Szóval, a telón megnyitva a naptár alkalmazást feltűnt egy fiók, amit én nem hoztam létre, tudomásom szerint.
Egy 6-os számmal kezdődik, s mintha egy telefonszám lenne, csak hiányzik a 0 vagy +36 (vagy más ország előhívója). Mint említettem feljebb az asztali gépen nem látom ezt a fiókot.
Lehet a Xiaominak van köze hozzá? Valamit összekapcsoltam akaratlanul a naptárammal? Miként tudom leválasztani, eltüntetni onnan, vagy teljesen?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A Google térképben a Mentve, Saját listák részben az elmentett különböző listák jelzéseit tényleg nem lehet különböző színnel jelölni? Ha mégis, azt hogyan?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz joelke HU #165875 üzenetére
Nincs nagy tudású alkalmazásra szükségem. Heti néhány szállitólevél amit elküldök a vezénylőmnek, hogy megnyugtassa a megbízót, hogy tényleg megcsináltuk a fuvarját (az eredeti heteken belül jut el hozzá). A privát telóm csinálja a kért funkciót, de a céges nem. Eddig.
-
HoTaZo
addikt
válasz Viktor0610 #165872 üzenetére
A céges Samsung A12-re akarom. Azon nincs ilyen funkció.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan kamera alkalmazást, ami dokumentum fényképezésnél képes automatikusan körbehatárolni a fényképezett dokumentumot (mint a Xiaomi Redmi Note 9 Pro)?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A Crome-ot, hogyan tudom rávenni, hogy ne nyisson meg egy videót a YouTube alkalmazással?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #165769 üzenetére
Hát még én!
Furcsa nekem is, mert eleinte még a Xiaomi rendszerére gondoltam, hogy az kavar be. Akkor vettem kézbe a céges Samut, szerencsére telepíthetek, amit akarok rá, nincs céges blokkolás, ami bekavarhat. A Lenovo tablet még teljesen normál droid, semmi miau-imui-umiu, amire gyanakodhatnék.
Volt olyan eredmény, hogy egy dupla sort még lefordított, amikor megadtam a fordítási nyelvet, de utána el is tűnt.
Majd még izzadok vele, hátha valamilyen beállítást kell elállítani, hogy működjön.
Mondjuk, ennél az "Asztali kliens" beállításnál nem volt minden esetben ideális a felirat állítgatása, mert némelyik próbálkozásnál az idővonalat ugrabugrálgatta...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #165765 üzenetére
Akkor nagyjából már megtaláltam, csak az asztali kliens mód hiányzott. De ugyanúgy elakad a Xiaomi, a Samsung és Lenovo (tablet) is az automatikus fordításnál. Angol felirat feljön, ahogy magyart vagy franciát állítok be az automatikus fordításnál, eltűnik a felirat.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #165248 üzenetére
Igen, mert a Volvo rendszere 35-40 méternél adja ki az első figyelmeztetést. S, a szervizben se hajlandóak (az enyémen) állítani.
Persze, vannak útmenti jelölések, még érezzük is már, hogy hol van az az 50m. Csak úgy bevillant, hogy hátha van már rá valamilyen telefonos megoldás.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás amely a telefon kameráját alkalmazva tud távolságot (50-60m) folyamatosan mérni?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz kaciokos #162617 üzenetére
efi99 kolléga javaslatát ajánlom én is. Nálam így néz ki.
Más adatokat is meg tudsz jeleníteni rajta.
Furcsa módon, ugyanazokkal a beállításokkal egy Samsung A12-n nem jeleníti meg a zászlókat.Szerk.
Tud sáv és frekvencia megjelenítést is: [kép][ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz Rigormortiis #162612 üzenetére
Főleg arra kéne, hogy ha az HBO-n, az IP TV-n, nem jön valami úgy akkor az HBO max- ról meg tudjuk nézni.
-
HoTaZo
addikt
válasz Viktor0610 #162603 üzenetére
De ez kábellel csatlakozik a routerhez.
-
HoTaZo
addikt
válasz Viktor0610 #162600 üzenetére
Nem laptop, asztal(alatt)i gép.
-
HoTaZo
addikt
Viktor0610 & Somatom vacs
Köszönöm én is! Nekem is esedékes lesz egy ilyen kütyü beszerzése. Főleg, ha lehet telepíteni rá az HBO maxot vagy csatolni telefonról.
Amúgy pc-ről hogy működne egy átvitel? Egy fal van a pc és a tv közt.
-
HoTaZo
addikt
válasz HoTaZo #162528 üzenetére
Megtaláltam, a Subtitles:Subtitle Editor személyében. Annyi hibája azért van, hogy a szavakat egybeírja és a hosszú ékezetes betűkhöz más betűtípus használ. Nem mentem nagyon bele, hogy miként tudok betűtípust váltani.
Viszont, azt tapasztaltam, hogy a Messenger borzasztóan konvertálja a videót. Olvashatatlanná téve a feliratot. Messengerbe feltöltött és az eredeti.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egyszerű feliratozó alkalmazást keresek. Nem YT-ra feltöltendő, rövid privát körben megosztandó videóhoz.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
válasz Viktor0610 #162478 üzenetére
Hát, nem találok rá lehetőséget. Ezert6kérdezek, lehet csak nem jól keresem...
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Utóbbi napokban elkezdte a Telekom alkalmazás ezt az értesítést tolni. Engem zavar. Hogyan tudom kikapcsolni? De csak ezt, az alkalmazás többi értesítéseit nem akarom kikapcsolni!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nem igazán tudom, hogy itt van-e a helye a kérdésemnek, de legfeljebb átirányítotok.
Messengeren kaptam képeket, melyeket az AliExpress alkalmazásában akartam elküldeni. Képeket lementem, galériában látszanak, Ali alkalmazásában viszont csak a kamera mappa képeit látom. Áthelyeztem a képeket, nem látszanak. Átneveztem a kamera fájl nevezés módjára, nem látszanak.
Hol a hiba?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Szöveg felolvasásra használom a @Voice Aloud Reader-t.
Olyan gondom van vele, hogy a szöveg állományban vannak fejezet pontok (pl: 4.1), amit négy egész egy tizednek olvas.
Miként tudom beállítani, hogy négy pont egyet olvasson?
Továbbá, hogy tudom úgy beállítani, hogy ne akarja átszerkeszteni a szöveg szerkezetét. Helyenként hagy sorközöket, helyenként még pont után se hagy szóközt a következő mondat előtt.Vagy tudtok hasonló alkalmazást, mely megbirkózik az ilyen nemű feladattal, s PDF-ből is olvas?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ha a Clipto egyszercsak így jelenik meg az értesítő sávon, majd néhány nap után meg újra normálisan, az minek a hatására teszi?
Hibajelenséget nem tapasztaltam az elváltozás alatt.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Erre nincs megoldás?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Messengerből a normált, Facebookból a Lite-ot használom (természetesen, telepítve van a normál is).
Az megoldható, hogy ha a Messengerben kapok egy fb linket, akkor azt a Liter-ban nyissa meg minden esetben?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #155337 üzenetére
Most, hogy ezt leírtad, s már fokoztál rajta, ezek az energia hullámok eljutnak egy fejlesztő idegvégződéseihez és úgy születik meg benne a gondolat, mintha az övé lenne. Már csak némi időt kell hagyni neki, hogy még is valósítsa.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #155326 üzenetére
"...akkor a Play nem árat ír, hanem telepítést." Tényleg, már voltam is így.
"Kizárás nélkül ezek mind megjelennek." Ilyen kizárást én is csináltam, de azt meg lehet- e oldani, hogy pl. menetlevélről készült kép látható legyen a galériában, de ne a térképen?
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #155320 üzenetére
S ezek a valamikor bezsákolt alkalmazások ott vannak élőben a telóidon? Vagy végignézed a már telepített , de törölt alkalmazásaidat?
Néztem az alapbeállításoknál, de az nem egyértelmű, hogy akár kizárt vagy tartalmazott mappák alatt az értendő, hogy csak a térképen nem jelenít meg megjelölt mappát...
(#155321) crok: Nem vagyok egy nagy alkalmazás vadász, ezért se tudtam az F-stop-ról, na meg, se a neve se az ikonja nem árulkodik számomra a nekem hasznos funkciójáról. Most betettem az Appsalesbe, hogy jelezzen.
De köszönöm a szándékot!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz dokee78 #155125 üzenetére
LesserAudioSwitch?
Még nem próbáltam, csak azért mentettem el, hogy egyszer majd pont, amit akarsz, azt kipróbáljam rajta.
De antennának valót, akkor is kell bedugni, csak talán ezzel utána átirányítani a hangot a bt-ra.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz efi99 #154822 üzenetére
Csak azért jeleztem, hogy ezeken a beállításokon van, mert nem állítottam át, mivel azt se tudtam, hogy lehet.
Persze, szívesen rápróbálok, csak azt is áruld el kérlek, hogy ezt melyik beállítással (ne feledd, jópár vagonnal előttem vagy a droidok használati, beállítási képességének vonatán! )Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz efi99 #154749 üzenetére
Ha jól értelmezem azt, amit akarsz, akkor én a KWGT-t ajánlom, legalábbis én ezt használom, a Micro traveller séma alapján.
Amint rájöttél, hogy mit, miként lehet variálni a widgeten, tök jól el lehet szórakozni vele.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Frissült a Nova, de nem találom benne most a mappák saját képpel való lecserélhetőségét.
Kivették volna belőle?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz efi99 #153710 üzenetére
Igen, a beállításokban nagyon olyan, mintha lefagyna, pedig csak az egyik menü részre mész rá. Nem igazán foglalkozik vele a fejlesztője. Hiába írtam neki, amikor nem jelent meg a fekete szín a német zászlón (ami igazán a sötét mód egyik felesleges beállítása miatt volt), azóta se jött bármi jellegű válasz tőle.
Kár, mert hasznos alkalmazás, főleg azoknak, akik rendszeresen utaznak át határokon és nem árt tudni, hogy melyik ország hálózatán vagy.Szerk.: S a zászló megjelenik vagy az se?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest