Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Nunder #118199 üzenetére
"szerintem az elérhető tartalom is több a Spoty esetében"
Én is úgy látom. Bár Bonanza Banzai egyikben sincs.
Pass-ra még nem fizettem elő, most majd ez az 1 hónapos ajándék jó lesz tesztre.
Egyébként a Sony is a Spotify-t preferálja, az van benn gyárilag a független szoftverben az XZ1 Compact-on.
-
Nunder
őstag
válasz
Bozek #118195 üzenetére
Én megjártam mindkettőt, Spotify-t semmire sem cserélném le. Az egész ökoszisztéma (TV, Telefon, PC, családi csomag) jobb mint a Deezer, és szerintem az elérhető tartalom is több a Spoty esetében - de ezt ne idézzétek a bíróságon. Főleg a Pass óta nyílt ki a világ még jobban.
Ja és a leveles témában +1 a BuleMail-ra, céges levelezést minden további nélkül bonyolítja, calendar is rendesen sync-el, míg az Outlook-kal voltak problémáim.
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék a Honor8 telómra, ami kezelni tudja a freemailes (igen, még használom) és a gmailes mailcímeimet is. Az összefoglalóban látok pár ajánlatot mail kliensre (Aqua, Blue, stb.). Ezek képesek rá? Ahogy látom, a gyári Gmail kliens nem sok embernek jött be.
Köszi a segítséget!
-
Bozek
nagyúr
válasz
MADcat #118193 üzenetére
A Deezer-ben is van családi opció. Épp az előbb dobta fel, hogy 6 prémium+ profil 2249 Ft havonta. Mondjuk egyelőre én is a Spotify felé húzok. Többek közt a Windows-os alkalmazása miatt is.
Az első 3 hónapban úgyis csak 0,99 dollár az előfizetés most.
A mobilnet nem zavar, mert a Vodafone Music Pass tartalmazza mindkettőt, így havi 1124 Ft-ért korlátlan adatot kapok ezekre, most 1 hónapig meg még akár ingyen is kipróbálhatom. Persze a prémium előfizetést ez nem tartalmazza.
-
Bozek
nagyúr
Nem tudom, hogy mennyire való ide, de jobb topikot nem találtam neki.
Szerintetek melyik a jobb, a Deezer vagy a Spotify?
-
polonic
félisten
Aki használ outlookot, annak rendben működik?
Egy ideje már jóval később érkeznek meg az értesítések. Eddig egyből jelzett, ahogy megérkezett a levél. -
Wolfskin
őstag
Sziasztok, két szeretett alkalmazásomat szeretném lecserélni, amik sajnos nem működnek már android 6 alatt (Nomu S30), illetve egy jó screen lock kéne
az egyik az auto speaker. automatikusan kihangosítja a telefont, ha elveszem a fejemtől (közelség érzékelő), plusz kitesz hívás alatt egy áttetsző gombot, ami minden felett van, és azon ki be lehet kapcsolni a funkciót.
normál esetben.
android 6 alatt viszont az esetek 50%-ban nem teszi ki az ikon, és/vagy az esetek 50%-ban nem veszi vissza a fülesbe a hívést, marad hangszórón, hiába emelem a fejemhez. ilyenkor kb 2 perc szörfölés a menük bugyraiban, mire vissza tudom halkítani, ilyenkor vagy mindenki hallgatja addig a partnert, vagy kinyomom a hívást. tehát gyakorlatilag használhatatlan a program. jelly bean alatt (note 3) 100% működöttno lock, ez a telefonzárat (sceen lockot) kapcsolja ki/be. pl autós tartóban nincs szükség rá, ilyenkor egy asztali vidgettel egy gombnyomással ki/be kapcsolhatom. sajnos ez sem működik.
screen lock: olyan appot tudnátok ajánlani, amivel nem 2 lépcsőben lehet feloldani a képernyőt? egyszer felfelé húzni, és utálna jön a minta. ez is android 6 "fícsör"? a jelly bean alatt ha megnyomtam a gombot vagy húzni kellett, vagy minta vagy semmi. ahogy beállítottam. itt a húzás örök, a minta pluszban jöhet csak hozzá? és az sem lenne baj, ha lenn asztali widgetje, hogy ki/be lehessen kapcsolgatni.
-
polonic
félisten
A google térkép eléggé idióta módon tervezi az utat. Mintha nem is figyelné az útvonalat. Meg ha letérek az adott útvonalról, mindig az eredetileg általa kitaláltra akar visszajuttatni, hiába ha ott pirossal jelzett a forgalom.
Egyébként képes tanulni?
Pedig a progi tetszik, meg az a jó benne, ha a sávokat is mutatja ellenben a waze nem. De az okosabb tervezés miatt azt használom. Bár a felület nagyon nem tetszik.
Az lenne az igazi, ha google felület a sávmutatással waze funkciókkal egyben lenne. Akár meg is csinálhatná a google, elvégre övék a waze. -
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Azzal kapcsolatba szeretnék érdeklődni hogy melyik volt a legstabilabb messenger illetve messenger lite. Mert a mostani messenger illetve a lite 16-os verziója is csinálja azt hogy nem kapom meg időbe az üzenetet.... régebbi verzióknál nem volt gond ilyennel.
Jelenleg egy Samsung Galaxy J7 2016-os telefonnal vagyok,és android 7.0-s rendszer van rajta(gyári,nem mókolt)
Köszönöm a segítségeteket -
tknof1871
őstag
Üdv! Gboard bill. A delete gomb törlését hogyan lehet gyorsítani? Gyorsabban törölje a betűket folyamatos nyomás esetében. Ha hosszabb szöveget kell törölni a default sebesség nekem lassú.
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
App mentő programot keresek, ami kis erőforrás igényű, kevés memóriát használ, ha lehet ne fusson állandóan a háttérben.
Frissítések előtt szoktam menteni az alkalmazásokat, hogy vissza tudjam állítani az előző verziót, ha valamiért nem tetszik az új...
Az ES File Explorer File Manager -t használtam eddig erre a célra, de rájöttem nagyon terheli a telefont. Régi darab, de szeretném húzni vele ameddig lehet. Samsung Galaxy Advance 4.x. 768 RAMElőre is köszönöm a segítséget!
-
vadorzó
tag
Tudnátok olyan androidos böngészőt ajánlani, ahol meg tudom nézni a FB üzeneteimet, és nem a Messenger-t erőlteti? (Opera, és Firefox kivételével.)
-
Deck
titán
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #118160 üzenetére
"El kell felejteni a gmail app-ot. Számomra az első appok egyik amit tiltok."
Ez aztán tényleg segítség volt. És ha ő a Gmail appban lévő problémát akarja megoldani, alternatíva nélkül? Más telefonos problémára meg azt írod, hogy dobja ki a telefont?
-
kutga
félisten
válasz
MikeWazowski #118160 üzenetére
Szvsz zárjuk rövidre. Kipróbálom outlookkal is, hátha azzal működik.
-
kuksa90
őstag
válasz
MikeWazowski #118153 üzenetére
Ne kivánd, hogy mindenki, aki a gyári gmail appot használja, az írjon, mert a topicgazda tökönböki magát...
-
atike
nagyúr
válasz
MikeWazowski #118155 üzenetére
Extra levelezőprogramot használunk igen -a céges levelezésre, az egyéb levelezésre. Van egy jó pár ismerős és kolléga okostelefonon de egy sincs köztük aki ne a gyári gmailt használná az androidos eszközén a saját (google / gmail) fiókjára.
Na meg az Outlookot választani azért, mert a Gmailel szinkronizálási gondok vannak... Epic...
Nyilván nem tudhatom, hogy pontosan mi, miért és hogyan történt a telódon szóval nem támadásnak szántam. Azt tudom, hogy a szinkronizálási problémák amik voltak azok rendszerszinten voltak problémák (amikről én olvastam) nem az app hibájából. Ellenben Outlook terén vannak érdekességek - főleg imap mappák kapcsán...
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #118153 üzenetére
Mi üzemeltetjük magát az exchange szervert admin szinten saját virtualizált szerveren, szerinted mekkora user error van benne?
Ezért kár egy valami ellen kaszát egyenesíteni, mert ami nálad jó, az másnál nem és fordítva, plusz bejön egy harmadik ami csak miui barát sőt egy negyedik ami csak emuin megy jobban az eltérő memóriakezelés miatt pl.Ez lett volna a mondandó lényege, hogy szubjektív vélemény alapján kár kardoskodni valami mellett/ellen.
-
kmarci25
veterán
válasz
MikeWazowski #118146 üzenetére
Az outlook megőrjít a saját kb kikapcsolhatatlan szűrésével. Mindent megszűr, én meg 2 nappal később találom meg a leveleimet.
-
Deck
titán
Olyat lehet csinálni valami appal talán, hogy a Telefon kijelzőjét Tabletre "kitenni". Tehát csak kijelzőként használnám a tabletet
-
kutga
félisten
válasz
Ezt leszámítva jól működik. Lehet inkább valami hálózati gond lesz és nem az app maga.
-
beg
veterán
válasz
Neked felejtős, másnak hiba nélkül működik. Miért kellene ezért mindenkinek elfelejteni?
Outlook meg nálam vacak, mert nem hajlandó a céges exch. levelezést normálisan kezelni. -
atike
nagyúr
válasz
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Van olyan gmail kliens, ami rendesen szinkronizálja az emaileket? Mostanra már rendszeres, hogy a gyári gmail kliensben törölt emailek a webes felületen ugyanúgy megmaradnak.
-
Edi77
őstag
Sziasztok,
olyan alkalmazást keresek, amivel egy általam készített képre hóesést tudok effektezni. Létezik ilyen? Előre is köszönöm!
-
kásás
tag
válasz
kovisoft #118124 üzenetére
Erre gondoltam! Köszönöm!
Közben még egy kérdés.
Gsam battery alkalmazás nekem nem részletezi az alkalmazások akku használatát. Combined App CPU és a Média kivételével minden 0,0%.
Jól értem, hogy ehez kell az ADB-s dolog?
Lehet, hülye kérdés, de ez garanciát nem érint? -
atike
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #118132 üzenetére
Én egy párat azért igen...
De ez a lista... Nem is tudom mi a jó szó rá.... Nem nevezném túl színvonalasnak.
Lokális programok (Japan Taxi) meg ilyenek...? Érdekes.
-
DS39
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #118132 üzenetére
A török 112... Biztos mindenkinek hasznos.
-
lovi27
addikt
A Google összeállította 2017. legjobb alkalmazásait.?
-
snowdog
veterán
válasz
ollie #118127 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, semmi értelme.
Viszont amíg keresgéltem találtam egy olyan programot, ami valakinek még hasznos lehet. Ha mondjuk törölte a híváslistát, vagy elvesztette a telefont, de mégis szüksége lenne a híváslistára. A korábban ajánlott megoldás a híváslistát a Gmail-lel szinkronizálja, és azt lehet feltölteni a Drive-re. Amit most találtam, az pedig a Google naptárral szinkronizál. Kipróbáltam, működik. CallTrack [link]
-
bigrock
addikt
Az Inbox by Gógli-nak tényleg nincs scrollozható widget-je, vagy csak én nézek be valamit? Mert így számomra kuka...
-
kovisoft
őstag
válasz
kásás #118123 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy a készülék apró mozgatása esetén (=amíg a kezedben van) ne kapcsoljon ki a kijelző, ezt tudja pl. a BetterSleep vagy a Gravity Screen - On/Off.
-
kásás
tag
Sziasztok!
Sony Z3C telefonon a beállításokban van egy olyan beállítás, hogy
inteligens háttérvilágítás-vezérlés. Ez annyit tett, hogy amíg a kezemben
volt a telefon nem kapcsolt ki a kijelző.Ha letettem, az alvó mód beállításának
megfelelően kikapcsolt.
Létezik erre alkalmazás? -
Deck
titán
Authenticator Plus: Nem képes szinkronizálni a google fiókommal. Régebben minden rendben volt majd valamiért nem akarta vissza szinkronizálni így kezdhettem az egészet elölről! Most meg új fiókomra akarnék csinálni egy újat és szinkronizálni de ez a vacak még erre sem képes
Volt valakinek hasonló gondja ezzel?Használnám a gyári Google-sat de az meg szinkronizálni, backupolni sem képes. De persze sötét téma került bele..
Fontossági sorrend..
-
zeon.hu
nagyúr
Hívás listát lehet valahogy szinkronizálni több eszköz között?
-
kmarci25
veterán
Üdv! Annyira nem égető a kérdés, csak nem értem...
Tegnap a telefonomra (Elephone P8000) feltettem a 12-es CM-et, utána a GApps-ot is, hogy legyen, ami kell. Minden működik, rendben is van, egyetlen dolgot kivéve: ez az Óra alkalmazás. Ahogy indítanám, felugrik egy ablak: Az Óra alkalmazás sajnos leállt. Ha Play-ből telepíteném, akkor aktív a telepítés gomb, le is tölti, látszólag le is fut a telepítési folyamat, ezután azonban mégis újra a Telepítés lehetőség aktív, nem pedig a megnyitás. Normál módon törölni nem tudom, mert rendszer alkalmazás. Titanium Backup-pal próbáltam leszedni, de az meg nem sikerül, mert azt írja, hogy az app nem található, ami azért érdekes, mert ha az alkalmazáskezelőben keresem, akkor megtalálom. Van ötletetek, hogy ez mi lehet?
-
1egaly
aktív tag
Láma vagyok....
Valamit bekapcsoltam,vagy olyant telepítettem ami azt eredményezi,hogy ahogy az ujjam húzom látszik a nyoma...(fehér pötty)
Azokat a progikat letöröltem amelyeket az utóbbi időben telepítettem,újra indítottam,de ua.
Beállításokban sem látok lehetőséget a be-kikapcsolásra..
Tudtok segíteni?Kösz
(Sams.A5(2017) -
junkpod
veterán
Sziasztok, nézegettem a Chrome adatforgalom csökkentési statisztikáit és meglepve láttam, hogy vannak oldalak amiknek 0 megtakarítás van, köztük az m.facebook.com a csúcstartó 182MB adattal.
Ez hogy lehet? Egy oldal ki tudja kapcsolni, hogy a Google csökkenteni tudja az adatforgalmát? -
Csápájev
őstag
Létezik olyan alkalmazás,amivel külön külön bármikor ki-be tudom kapcsolni egy gombnyomással a viber,messenger stb értesítéseit?
Tudom,hogy egyenként ki-be lehet macerássan,de nekem valami egy gombnyomásos kéne. -
Somatom
veterán
válasz
MythBuster #118104 üzenetére
Automatizálóra. Azok root joggal meg tudják szakítani a hívást. A necces pont a némaság detektálása. Kihangosított hívásnál, vagy külső hardverrel ez talán kivitelezhető, de közvetlen kimenetről nem tudom, hogy lehetséges-e.
Kovacs65:
Miért kell ez? Honnan veszed azt, hogy nincs trükk? Ha nincs a funkcióhoz nyilvános, dokumentált Android API, akkor az alkalmazásnak mindenképpen valamilyen trükköt kell alkalmaznia. Az egy másik dolog, hogy Te ebből semmit sem veszel észre, mivel működik, amit szeretnél. -
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #118099 üzenetére
Nekem eddig Sony-val egyik Android verziónál se volt gondom, pedig volt mindenféle a telefonokon. A Z1 Compact-on KitKat, majd Lollipop, a Z5 Compact-on Marsmallow, majd Nougat, míg az XZ1 Compact-on most Oreo fut. Mindegyiken tökéletesen ment a hívás felvétele.
Egyszer volt olyan problémám, hogy csak minden 2. hívásnál hallottam a másik felet, de pár nap múlva kiderült, hogy az ACR hibája volt, javította is a fejlesztő.
-
Probert75
addikt
válasz
#61392896 #118090 üzenetére
Nem csak automata vesz fel, hanem beállíthatom, hogy kézi indítású legyen. Ezt haverom BT-n keresztül is használja. Szóval nem ugyanazt tudja, mint a többi. Szerintem.
De a kínai telók nagy többségében alapból benne van ez a hívásfelvevősdi.Jaa, és nem azt jelenti amit írtál ACR rövidítés gyanánt! ACR=Another Call Recorder
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest