Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #118899 üzenetére
"neked sokkal gyorsabb a fizikai billentyűzet, de valószínűleg még az is lassabb a flow/swipe módnál"
Nekem nem, neked lehet. Ennyi. Csak az eredeti hozzászólásodban kijelentetted, hogy sokkal jobb a flow/swipe mód, de azt kihagytad, hogy szerinted.
Majd ha lesz rá valamiféle kutatás, hogy az emberek legalább 80-90%-nak gyorsabb, akkor ki lehet jelenteni, hogy tényleg az. Addig csak a te véleményed ez.
-
SharpSA
veterán
válasz
Bozek #118894 üzenetére
Lehet, hogy neked sokkal gyorsabb a fizikai billentyűzet, de valószínűleg még az is lassabb a flow/swipe módnál.
Én jól tudok fizikai billentyűzeten gépelni asztali PC-n. De ettől jelentősen gyorsabban flow vagy swipe módra (SwiftKey, Gboard). Ahogy anno a Nokián T9 segítségével úgy írtam sms-t, hogy nem is kellett néznem a kijelzőt. Ezeket mind meg lehet tanulni, a készüléknek meg a hiányzó szavakat meg lehet tanítani. Nekem bejöttek ezek a módszerek, sokaknak meg nem. Megtéríteni senkit sem akarok, nem érdekel ki hogy ír. Én így. -
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #118896 üzenetére
Indiegogo -n. Persze, kell hozzá egy Z sorozatú Motorola teló is.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #118894 üzenetére
Én azért kedvelem az Anysoftot, mert közel áll a fizikaihoz (ékezetes karakterek). Plusz, a húzogatós a szófelismeréssel az igazi, azt meg én kapásból kiiktatom. Virt. billen két hüvelykujjal pötyögök, és semmi kiegészítés, meg javítás. Csak nettó az, amit betapizok. Cirka 25 ezer hsz. -t megírtam így, nem szeretnék ezen változtatni.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #118886 üzenetére
Ezért kell olyan telót venni, aminek a hátuljára akár egy billentyűzetet is rápattinthatsz.
-
Az összefoglalóban is ajánlott Solid Explorer File Manager 50 % kedvezménnyel vehető meg!
Le kell tölteni (telepíteni) és az app-on belül kell megvenni!
Én már régebben megvettem, ezért most nem látom a pontos árat! -
Diokhan
addikt
Sziasztok. Hogy lehet elerni a messengernél, hogy lezárt képernyő kivillanjon értesítéskor? S6 edge, 7.0. Köszi.
-
-
Probert75
addikt
válasz
Jakesz #118870 üzenetére
Nova beállítás/Alkalmazás- és modultár/Alkalmazás csoportok(a TABS-on maradsz)/a "+" gombbal létrehozol egy újat bármilyen névvel. Majd a kis ceruzára böksz a létrehozott tabnév végén és az Alkalmazások kiválasztásánál bepipálod azokat a progikat, amiket egy csomóba akarsz látni. Így lesz az Alkalmazástárban egy egyéni füled ahol meg lesznek az általad sokat használt progijaid.
-
SharpSA
veterán
válasz
Somatom #118885 üzenetére
Akkor próbáld meg 16:8-as képernyőn fektetve használni úgy, hogy még ott van a képernyőn a billentyűzet is. Sok sikert hozzá.
Ja és én a PlanMakert HD-t használom jelenleg erre. Fektetve jó ha 2 sor látszik, állítva meg sokkal több, 12-14.
Ráadásul fektetve kényelmetlen a billentyűzet használata, mert így túl széles a kijelző és én flow vagy swipe módon írok.
Normál monitoron más a helyzet, ott külső, fizikai billentyűzet van. Tudom te mindig fektetve használod a mobilt én meg mindig álló módban, mert így sokkal kényelmesebb és billentyűzet esetén lényegesen többet látok a tartalomból. -
SharpSA
veterán
-
Jakuu
őstag
Officesuite Pro + PDF most 4500 helyett csak 329
-
zeon.hu
nagyúr
-
punky10
addikt
válasz
SharpSA #118874 üzenetére
+1
Alkalmazások kategóriákként mappábaA mappa nevével már lehet trükközni,plussz mappán belül már variálható a sorrend.A többoldalas dokk,amiken mappák is lehetnek szintén piros pont a részemről.Azóta használom a Novát,mióta besokaltam a Go launcher agresszív önajánlgatásától. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #118872 üzenetére
No, igen. Sztem ha be kell lépegetni az app drawer -be, akkor a Launcher nincs jól beállítva.
-
-
Jakesz
addikt
Hát ez übergáz akkor. Megvettem, mert láttam a hírek között, hogy le van akciózva 125 Ft-ra, és hogy milyen sokan dicsérik, mert nagyon jól testre lehet szabni vele a telefont. Aha, tényleg nagyon fontos, hogy az ikonokat ezredmilliméter nagyságokban lehessen méretezni, és hogy a címkék alá vetülő árnyékok dőlési szögét is be lehessen állítani, mert hát a drága a fejlesztőknek milyen fontos, hogy szabad kezet adjanak a usereknek, de az már nem fontos nekik, hogy aki több tucat appot használ, legalább sorrendbe rakhassa őket a kedve szerint, amire egyébként az összes gyári launcher képes. Nevetséges. Innentől kezdve komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy mitől olyan népszerű ez az app...
-
Jakesz
addikt
Nova Launcherben komolyan nincs mód arra, hogy az app drawerben módosítani lehessen az ikonok sorrendjét?
-
7Sony7
addikt
Ú gyerekek, köszi köszi köszi! Működik!
-
Somatom
veterán
válasz
kosinalajos #118856 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ha a GPS -hez műhód kell, a teló viszont egy szobában, egy fiókban van, akkor hogy lesz ebből műhódos helymeghatározás? A Wifis módszer akkor működik, ha az adott SSID -hez van társítva földrajzi pozíció. De, azt akkor sem fogja tudni közölni, hogy "halló, itt vagyok a fiókban".
-
7Sony7
addikt
Heló. Dual simnél mindkettővel lehet valahogy használni a vibert?
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Bozek #118857 üzenetére
Igen adtam, természetesen...meg megjelöltem csillaggal (kedvenc), telefon névjegyek közé, meg a gmail fiókjába is bemásoltam, de nem látja a térkép.
Sikerült!!!!
Tudod mi volt a baj? Ki volt kapcsolva az automatikus szinkronizálás.
Oké, ha merül fel további kérdés jelzek.
Köszi.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kosinalajos #118856 üzenetére
Adtál hozzá e-mail címet is a névjegyhez? Nekem a személyeket feldobja, még azokat is, akiknél csak telefonszám van megadva.
Egyébként az "Amíg ki nem kapcsolja" vonatkozik arra, hogy folyamatosan megosztja a tartózkodási helyet.
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Bozek #118853 üzenetére
1 órahosszára sikerült megosztani az adatot, de ehhez kellett az a telefon is aminek a helyzetét akarom tudni. Van egy olyan menüpont, hogy Valós idejű helyadatok megosztása-Amíg ki nem kapcsolja ezt-Személyek kiválasztása. Itt milyen személyekre gondol vajon. A telefon alkalmazás ki volt kapcsolva, így viszont hogy bekapcsoltam, tudtam belerakni a címtárba neki egy névjegyet. De ezt sem látja a telefon ott.
-
hati
addikt
válasz
kosinalajos #118846 üzenetére
Ha vhol ott hagyja a telefonját, akkor miért várja meg, hogy lemerüljön? Napokig nem is keresi?
-
Bozek
nagyúr
válasz
kosinalajos #118851 üzenetére
Igen, el kell mentenie, hogy vissza tudd nézni.
"Elég a wifi jel hozzá, vagy kell GPS is?"
Szerintem ebben az esetben kell hozzá a GPS, mivel SIM nincs a telefonban, a helyet meg csak GPS vagy mobilhálózat esetén tudja meghatározni (vagy mindkettő együttes használatával).
"Nincs benne sim kártya"
A telefonkönyvhöz nem is kell SIM-kártya.
-
kosinalajos
csendes tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
kosinalajos #118849 üzenetére
Kikapcsolt telefonhoz semelyik alkalmazás nem tud csatlakozni, de ott van a Google Helyelőzmények, ami ha be van kapcsolva, akkor megjegyzi, hogy hol volt utoljára a telefon. Persze ehhez be kell lépni az ő fiókjával vagy a Térkép menüjében a Helyzetmegosztásra kattintva meg kell osztani ezeket az információkat egy másik e-mail címmel (ennek szerepelnie kell a telefonkönyvben, mert csak személyhez lehet rendelni).
-
weiss
addikt
válasz
kosinalajos #118843 üzenetére
a/ nem kap másikat
b/ "kifizetteted" vele
c/ kap egy párfilléres nagyimobilt, amit elhagyhat -
hati
addikt
válasz
-
Somatom
veterán
válasz
Root (GPS kapcsoláshoz)?
-
kosinalajos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék, ami elküldi valamilyen formában egy adott telefon helyzetét. Nagyon egyszerű a szitu. Gyerkőc folyton ott hagyja valahol a telefonját, és általában lemerül. Valahol
Ezért kellene olyan megoldás, ami "megmutatja" hogy utoljára hol volt a telefon. Olvasgattam mindenféle oldalakat, de vírust, vagy férget nem szeretnék. Van bármiféle nem sci-fi megoldás erre? Előre is köszi.
-
Honzi
senior tag
-
Somatom
veterán
válasz
Honzi #118811 üzenetére
Az az adapter nem jó, mert az csak MHL. A mikro USB portja nem adat, hanem tényleg táp. Kérdezgess az S topikokban! Úgy emlékszem, hogy alin láttam olyan adaptert, amin plusz USB (és talán még ethernet) port is volt. Nekem S2 -m volt/van, ami csak 9 tűs. Állítólag az S3 -tól vezette be a Samu a 11 tűs csatlakozót, és az tud egyszerre MHL -t és OTG -t. De, ezt ne vedd készpénznek, csak támpontnak a keresgéléshez!
-
Pityesz78
tag
Nova Launcher 125Ft
-
M0RGI
őstag
válasz
zsoltzsolt #118799 üzenetére
Igazad van, beállítási gond volt. Működik.
Közben swypeot is kipróbáltam, de sok idegesítő dolog van benne.
Marad a gboard, ami nagyon szuper!
Köszönöm még egyszer! -
Honzi
senior tag
Gugli szinkronizálásra azt mondta szerinte nem de nem tudja biztosra én úgy készülök hogy nem mert nem ért hozzá.
Valami ADB-s parancs jó lenne de ennyire nem értek hozzá nem tudom van e hozzá valami okosság.
Ez az MHL-es dolog elméletileg működhet ezt a kábelt néztem ki de azt is írták hogy az usb-n keresztül áram kell neki tehát ott az OTG kábel+ egér megint nem jó de ha működik és bírja pár percig akkor már megoldódott a probléma. -
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hova is kéne ezt írnom pontosan.
Egy ismerősöm sikeresen betörte a Samsung Galaxy S4 Zoom kijelzőjét amennyire meg tudtam mondani maga a telefon még működik kb 800 telefonszám van rajta amit le kéne menteni.
Van erre valami program amivel meg tudom oldani vagy valami más megoldás? -
-
kislaci
senior tag
Viberben valahol ki lehet kapcsolni az olyan bejövő értesítés hangját, melyben pont benne vagyok? Tehát ha látom hogy ír Pista, akkor ne csörögjön még hozzá.
-
flatline#2
tag
Sziasztok,
Van esetleg androidra olyan billentyűzet szoftver mint ami windows telefonokon volt. Egyszerűen a prediktív bevitele sokkal jobb mint amivel eddig androidon találkoztam, bár csak 1-2 próbáltam ki.
Ha ilyen nincs, akkor mit ajánlanátok, swiftkeyt használok jelenleg.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest