Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz emeron #122725 üzenetére
Én azt nem értem hogy a Google diktálós billentyűzetében miért nincsenek írásjel gombok, hogy azokat bármikor meg lehessen nyomkodni. Különben maga a felismerés minősége kiváló magyar nyelvhez is, szinte csak az összetettebb ragozásnál akadnak gondok. Ezt az egész bekezdést is azzal diktáltam, tényleg csak az írásjelek, a szóközök és a nagybetűk normálisabb kezelése hiányozna.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Fandango
veterán
válasz emeron #122683 üzenetére
Elég "furán" tetted fel a kérdést, csak azért.
Talán úgy kellett volna, hogy tudtok olyan billentyűzet app-ot ami a Swype-hoz hasonlóan tud írásjeles diktálást?
Mert egyrészről a Swype nem szűnt meg létezni, csak már nem fejlesztik, ahogy már ez előttem leírták, másrészről ha eddig jó volt, és használtad, akkor minek akarsz váltani?[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz emeron #122683 üzenetére
"Most, hogy a Swype billentyűzet megszűnt "
Ilyet nem tudom, miért kell leírni. A fejlesztése szűnt meg, nem a billentyűzet. A billentyűzet továbbra is használható. Használok olyan alkalmazást, ami 2013 óta nem frissült. Ettől még tökéletesen működik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bozek
nagyúr
válasz emeron #122448 üzenetére
Én már régóta használom az AdGuard-ot, nem mostanában találkoztam reklámmal sehol. Root nem kell hozzá, VPN alapon működik, a telefonon belül hoz létre egy VPN szervert, ahhoz csatlakozik, az adataid biztonságban vannak.
A Firefox-os AdGuard-dal nem tudom, hogy össze fog-e veszni, de szerintem azt ki is dobhatod, nincs rá szükség onnantól fogva.
-
air
nagyúr
válasz emeron #121020 üzenetére
Új fiók, amit csak vásárlásra használsz.
Minden eszközhöz hozzáadod, és a fizetős appokat mind ezzel veszed meg.
Így amelyik eszközön fel van véve ez a fiók, ott elérhető az összes megvásárolt alkalmazás.
Ez az egyetlen lehetséges megoldás itthon, amíg nincs családi könyvtár.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MODERÁTOR
-
aicon
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
válasz emeron #119032 üzenetére
A gReader magyar felülettel rendelkezik, a Feedly-t használja forrásként. Viszont ez azt jelenti, hogy böngészőben a Feedly-be kell belépni. Szerintem más megoldás nem nagyon létezik, legalábbis olyan nem, ahol van Android-os és PC-s kliens is egyszerre. De ha esetleg van magyar nyelvű Feedly kliens PC-re, akkor ez is megoldható.
-
D1L1ZS
őstag
válasz emeron #116684 üzenetére
Köszi!
Le is töltöttem a legfrissebb verziót: 7.0.00.21
Simán feltelepült, nagyon jó!Felismerte a beta alatt használt már korábban letöltött kiegészítőket. Csak be kellett kapcsolnom őket. Samsung Cloud sync is már ott volt a beállításokban csak be kellett kapcsolni.
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Somatom
veterán
válasz emeron #116554 üzenetére
Sajnos, root nélkül tényleg macerás, mert a Google "betiltotta" az automatizált beviteli mód
-váltást (is). Pedig tök egyszerűen is működhetne. A rootolt csájnafonomon alapértelmezetten Anysoftot hsználok, de ha az Apple bt. billentyűzetemen leütök egy karaktert, akkor a teló automatikusan átvált External Keyboard Helper beviteli módra, és ezzel alkalmazkodik az almás, külső billentyűzethez. Ugyanezt a metódust nálad is lehetne alkalmazni.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest