- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz kokokka #90446 üzenetére
Nagyon ràkoncetràlsz akkor biztos. Nekem TV tuner is van a boxra kötve és a TV adàs is 25 fps, interlaced 50 Hz, de az égvilàgon semmi röccenést nem làtok. Lehet öregszem, és nem foglalkoztatnak az ilyen dolgok csak élvezem a tartalmat...
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #90414 üzenetére
Widevine-t újratelepítettem, úgy tűnik ettől megjavult. FHD, 4K felbontás nincs, de nekem mindegy, FHD-s TV van, azon jó az SD is.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! A Kiegészítők/Film információk terén melyik jelenleg a legjobban bevált adatbázis? Letöltöttem párat:
- The movie database
- The movie database Python
- Universal Movie ScraperHonor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
da.
tag
Szia, sikerült erre megoldást találni?
En is ATV Slimboxot használok, szépen megy a HBO Max app és mennek is a filmek, de nincs hang..
Kb 10 éves TV-re van kötve, ami csak sztereót tud. Lehet hogy a box valami menő hangot akar küldeni, amivel nem tud mit kezdeni a TV? Lehet erre valami megoldás?köszönöm!
-
-
snipr
aktív tag
válasz cpt rodgi #90462 üzenetére
Azt, hogy Pi4-en libreelec mellett hol van a file, így hirtelen fejből nem fogom tudni pontosan megmondani, de két dolog jut eszembe: a kodi logban jó eséllyel benne kell legyen, nekem konkrétan ezt logolta:
ERROR:... néhány sor után:
File "/storage/.kodi/addons/script.module.inputstreamhelper/lib/inputstreamhelper/utils.py", line 73, in http_get
return content.decode()Ha nincs semmi kiindulód, akkor legrosszabb esetben find parancs idővel megtalálja
find / -name utils.py
[ Szerkesztve ]
-
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
2020 júniusa óta használok megelégedéssel egy Beelink GT-King Pro-t
Mai nap a Netflix nem akart elindulni. Frissítettem a CoreELEC rendszert, 9.2.8-ról 9.0.3-ra.
Azóta a kártyáról nem indul el a CoreELEC. Ha kiveszem a kártyát, az Android elindul.
Mit kell tennem, hogy újra elinduljon a CoreELEC, és benne a Netflix is?
Elmentem a coreelec.org oldalra és néztem, hogy a 9.2.8 Legacy van.
Update esetén nem tudom, hogy az én boxom sima amlogic, vagy amlogic-ng.
Láttam, hogy van még a 19.4-Matrix... ám még megvárnám mit tegyek. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #90459 üzenetére
Erre esetleg valaki..?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
pinnacle
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #90472 üzenetére
Universal Movie Scraperet használom. Minden beállítást magyarra állítottam.
-
Beni2360
félisten
Az első.
A második csak ha már meglevő mentett adatokat új rendszerre szeretnél tenni. A meglevobol dgozik de csak akkor ha az adatok a videó mappaban vannak. Keress Vissza rám pár napja írták nekem, hogy miképpen kell a kész adat bázist athelyeztetni a saját mappákba.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ferenczi Áko
addikt
Köszönöm
-
xrvman
őstag
Köszönöm, akkor felteszem a 19.4-Matrix-ot.
Még sose csináltam ilyet, mert a hozzáadott kártyán már ott volt a működő verzió.
Kérhetek egy leírást miként csináljam?
SD kártya a kezemben, be tudom tenni a laptopba és tudok másolgatni.
Viszont emlékszem, a távirányítóval voltak gondok, valamit be kellett másolni, hogy rendesen működjön. Megtaláltam, remote.conf volt. Ilyesmi van a Matrixhoz?
A Netflixhez mit kell tennem, hogy menjen, mit kell letöltenem, bemásolni és telepíteni? -
mexel
veterán
válasz xrvman #90478 üzenetére
Ha ennyire nem megy és nem vagy képben ezzel, előbb próbáld ki hogy simán ráfrissítesz. Ami addonok nem fognak menni azokat törlöd és telepíted az újakat. Viszont megmaradnak a beállítások, a remote, a kijelző stb. Nem vagyok ennek a rátelepítésnek híve, de próbáltam és nem okozott semmi gondot.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Vontar X3 távirányító helyett tudnátok olyat ajánlani aminek nem ilyen zavaróan kattogó a gomb hangja? Az előny lenne ha több gomb lenne rajta amire tudok programozni olyan dolgokat, mint a feliratváltás, hangsáv váltás.. Néztem az összefoglaló 14. pontját, de ott nem volt, vagy nem láttam
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Ferenczi Áko #90483 üzenetére
Én meg 2021.12.ho-ban a feléért vettem de a legjobb tavom. A vilagitosat kell választani.
Találtam olcsobban.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zsadi
őstag
válasz devil-k #90486 üzenetére
CoF érdeme.
A kérdésedre a válasz: van, összefoglalóban is megtalálható.
Az egyik módszer (itt a boothoz kell sd):
NG boxoknál a CE “hivatalos” ceemmc -x parancsal belső tárhelyre telepítés esetén a rendszerindítás sokszor 40-50 mp-ig is eltart. Csicsóka fórumtársunk fejlesztése (“felezős”) ezt küszöböli ki: a bootolás során a kernel az SD kártyáról töltődik be, utána vált a gyors belső tárhelyre a rendszer, a bootidő ~15-20 mp. Mexel fórumtársunk összeszedte az ezzel kapcsolatos infókat.A másik "hivatalos" módszer: [link] elsőre talán ijesztő , de a ceemmc -x -re keresve a topicban szerintem lesz segítség.
[ Szerkesztve ]
-
-
hunaqua
addikt
válasz Ferenczi Áko #90485 üzenetére
Ezt használom ,szintén az Ali-ról.:
Rii mini i25
Kicsit drágább,de nagyon jó.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
mexel
veterán
ha már távirányító: én olyat keresnék ami "üres" , és minden gombja tanítható másik távról. Sajnos csak egyszerű kivitelűt találtam, nem is szép és nem is tűnik minőséginek ( igaz 2-t használok és működik, és halk gumis és minden más távot rá lehet programozni, bármelyik gombra bármit)
Ilyen megoldást keresnék csak valami szebb- jobb minőségűt, nem i értem ezek miért nem terjedtek el[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz hunaqua #90489 üzenetére
Olvastam ezt a Rii mini i25 távirányítót. Kérdésem Amlogic X96maxhoz is jó lenne?
Kifejezetten tetszik, hogy van billentyűzete is. Akinek van ilyenjre például neked (ha jó értem) mennyire elem zabáló?
Mert nekem G20s pro van és kb 2-3 hónap aztán puff míg a Sony tv távirányítóm tavaly Július óta az eredeti van benne -
gyűrű
addikt
válasz devil-k #90492 üzenetére
Azt nem ismerem de a gt-king nél biztosan így van.
.. ilyenekkel használom. ez pár mm-t lóg ki és nagyon gyors..
Ebből van itthon 4-5 db..asszem még 3500 ért vettem őket..
A leggyorsabb sd kártya is csak usb-2, mert a modul sebessége annyi..[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
Én erre várok már hónapok óta... talán áprilisban kapható lesz, mondjuk nem valami kínai dzsunka, az ára sem.. gondolom 100 dollár körül lesz..
-
Ferenczi Áko
addikt
Meg hát itt a fórumosok nagy részének a készüléke is "kínai dzsunka"
Egyébként tudom, hogy mennyit "zaklattalak" privátban a Vontarral kapcsolatban, meg Beni2360 és Interstate76 fórumtársat is, köszönöm a segítséget mindegyikőtöknek, már kezd letisztulni ez az egész box mizéria, és egyre jobban tetszik..
-
xtend
senior tag
válasz Csabi1984 #90493 üzenetére
Nekem is ilyen táv van itthon. Nem elemes, akksis. De vagy elég silány vagy én fogtam ki sz*rt, mert teljes feltöltés után ha bekapcsolva hagyod (van az oldalán egy on/off csúszka) akkor max 2 nap alatt lemerül. Ha csak akkor kapcsolom be amikor használni is akarom akkor elég hetente tölteni.
-
devil-k
nagyúr
Sikerült valamit nagyon elcsesznem a Khadason. A logót mutatja folyamatosan...
- mozi bolondéria -
-
castiels
addikt
válasz devil-k #90486 üzenetére
Ha csak a x96 air kék képernyőig jut el és lefagy a belsőre telepített ce, még ssh-val sem tudok csatlakozni lehet valami vele kezdeni?
CoF által linkelt matrix megy pendrive-on, viszont a belső tárhelyre tett rendszeren update-elés közben a 9.2.8-on valami nem ment át rendesen és az indításnál fagy.. Ezt kéne valahogy rendbehozni. Kérdés így lehet e.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs