- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imi1981 #8030 üzenetére
Pedig a paypalban pont az a jó, hogy nem fér hozzá az eladó/szolgáltató a kártyádhoz, emiatt biztonságos. Na meg vissza tudod fordítani a vásárlásokat könnyen vele, ha nem vagy elégedett. A havidíjas dolgokra meg vigyázni kell, de ezeket is szépen látod a paypal felületén, és bármikor vissza tudod vonni az előfizetést.
Igazából manapság már úgy áll a dolog, hogy akkor érdemes gyanakodni ha valaki nem támogat paypalos fizetést. Erre néhány esetben van magyarázat, pl. az Aliexpress olyan bődületesen nagy cég, hogy saját payment rendszert fejlesztett, és nem akar a paypal-al leállni. Viszont amikor nincs ilyen mögöttes egyértelmű indok, és nincs paypal akkor én azonnal kerülöm el az adott webshopot/szolgáltatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest