- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
DoItYourself #6379 üzenetére
Köszi az infókat, de én nem a média Box-okra kérdeztem, hogy lehet e valami bibi vele (pl. táp/túlmelegedés, rövidzárlat stb...), hanem direkte a belinkelt hangátalakítókra. Ezeknek az ára már tényleg csak pár ezer forint és, hát mindig gyanakszik az ember... Akik ilyet használnának azoktól is kérném, hogy írjanak némi saját tapasztalatot! Inkább hajlanék ebbe az irányba a "gyári" AV kimenet helyett, csak azért nem szeretnék semmi más elvárásban kompromisszumot, hogy legyen a Box-on egy ilyen kimenet...
A kikapcsolási lehetőséghez (LE alatt) és a normális böngészéshez (Android-on) is ragaszkodnék, ezért is emlegetem annyit a Beelink Mini MXIII-at, ami az eddigi hsz.-ek alapján megfelelne ezeknek. (Bár, ha a böngészés kapcsán van közvetlenebb tapasztalat vele, akkor azt is írjátok, pls.) A 2GB tudom, hogy kelleni fog a böngészéshez. Fontos még YT app jó működése is, hogy a kedvenc előadói videoklipjeit (meg ami csak hirtelen érdekli) nézegethesse.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Bittorrent topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Nagy becsben tartott, igényesen megépitett PC
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest