Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DoItYourself

    Topikgazda

    válasz SunMount3r #6372 üzenetére

    Eddig senki se jelezte, hogy megsült volna a doboza, vagy gond lett volna a tápegységgel. 2-3W-ot fogyaszt, nekem épp langyos volt a doboza; két napig nem kapcsoltam ki. Beelink M18 dobozom van egyébként.
    Az analóg kimenet ügyében két utat látok: veszel olyan dobozt, amin van AV kimenet, és leteszteled hogy szól, kell-e egyáltalán bohóckodni az átalakítókkal. Másik megoldás, hogy optikai vagy hdmi kimenetből nyered ki az analóg hangot átalakítókkal, és vehetsz olyan boxot is, amin nincs AV port.
    Egyébként, ha a böngészés is cél, akkor mindenképpen 2GB memóriás dobozt javaslok. A $25-30-os boxok is jók, ha nincsenek extra igényeid: pl. csak médiaplayerként használod LE-el, nem gond ha bekapcsolva marad (éves áramköltség: ~1000 Ft), a távirányítóját nem használod, mert ott a CEC, stb. Ha jönnek az extra igények (böngészés, AV port, BT), akkor emelni kell a keretet $45-60 közelébe.
    Chrome-ot használtam én is, de ha van tapasztalatod a Q10 Pro-val, akkor képben vagy, ugyanúgy működik, mint azon. Úgy látom, a mobil nézetre is van megoldás. Egy vezeték nélküli Logitech PC-s bill.+egér szett volt rákötve, lehet, hogy ez okozta az akadozást, légegerem nincs.

    Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

Új hozzászólás Aktív témák