Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yanpec

aktív tag

válasz junkpod #24724 üzenetére

Először is megszeretném köszönni Pelican és junkpod a sok segítséget, ha Pelican nincs akkor eszembe nem jut ezt a droidot(hx_s905a_1g.rar) kipróbálni, a licens mappáról nem is beszélve :)

Még nem hallottam olyanról, hogy szoftveresen át tudják verni a HW-t. Az antutu meg a társai is 3GB RAM 32 tárhelyet és Amlogic s905x írt a HW-re, erre fel olyan droidot akartam ráerőszakolni ami ezekhez a specifikációhoz igazodik, tégla is lett rendesen olyannyira, hogy már a szg usb burning tools sem látta már és semmilyen életjelet nem adott. Ennél jobban tégla nem lehet max ha befalazom :D.

A valós HW: Amlogic s905 32Gb?(még nem ellenőriztem), 1GB RAM, ezen a néven árulják(Docooler M9s pro 32GB)

De ilyenkor se kell megijedni, igaz én is levittem a pincébe, hogy ennek annyi. De nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy mit b....am el, hiszen nem most kezdtem ezt csak TVboxal nem foglalkoztam még, és a telókat is visszalehet hozni akkor erre is kell, hogy legyen megoldás. :K :K

Szóval a varázsszó az unbrick(youtubon keressetek rá)!!!!! A lényege, hogy már csak usb-n keresztül burning tools-al lehet életet lehelni bele úgy, hogy usb kábellel a megfelelő usb portjába bedugod a kábelt(ez nekem az egyedül álló usb port, ezen keresztül lehet égetni), majd csatlakoztatod a tápot is a vashoz. Ilyenkor még nem fogja látni a b.tools. Ahhoz, hogy tudjon csatlakozni egyes típusoknál az egyik chipen 2 lábat kell összezárni, nálam a képen megjelölt alkatrészhez kellett hozzáérni egy fém csavarhúzóval, és abban a pillanatban már hanggal jelezte is a szg, hogy a kapcsolat létrejött.

Innentől kezdve már csak a megfelelő droidot kellett megtalálni és rátolni b.tools-l.

Jelenleg ott tartok, hogy visszaraktam rá az eredeti droidot, mert amivel életre keltettem azon nem volt jó a wifi driver. Most jön majd az Le+kodi kombó újra, de most már csak szigorúan SD-s megoldással :D

https://prohardver.hu/dl/upc/2017-11/01/167202_r7fhq7igoy7dk28s_img_20171101_082537_1.jpg

[ Szerkesztve ]

Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó

Új hozzászólás Aktív témák