- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtristero
csendes tag
Sziasztok,
már egy ideje olvasgatom a fórumot, sőt a keresőt is használtam, de egyelőre nem találtam megoldást.
Vettem egy Alfawise H96 pro plus-t (még augusztusban, tudom, tudom..., s912..., azóta már rendeltem egy Megogo-t is). A SoC miatt viszont az Androidot (7.1.2) használnám, de sajnos pont azt nem tudom. Az eszköz használatba vétele után ellenőriztem, hogy rootolt-e az eszköz, majd próbáltam frissíteni a SU binárist. Na ez lett a vége a droidnak, azóta a H96 pro+ boot képernyőt követő felirat villog végtelenül, de az android nem tölt be. Előtte telepítettem az LE-t, ami azóta is tökéletesen működik sd kártyáról, de szeretném használni a droidot is, meg LE-re egyébként is sokkal jobb lesz az s905-ös Megogo. Próbáltam recovery módban factory resetet a H96 Pro+-on, de nem változott semmi. Próbáltam TWRP-t telepíteni, de nem találtam olyan verziót, ami működne - mondjuk csak pendrive-val próbáltam - de mindig a gyári recovery indult el (a fogpiszkálós módszer után). Próbáltam az USB Burning Tool különböző verzióit is, de egyikkel sem működött. A-A usb kábelt használtam (lehet, hogy az a probléma, hogy csak 2.0?), de az USB VIEW nem érzékeli, több számítógép több portján próbáltam - a TV BOX rejtett porjait is kipróbáltam - de semelyik gép sem lát belőle semmit. Tudnátok valami módszert javsolni, amivel az androidot helyre tudnám állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS P8H77M i7 3770 3.4GHz 12GB RAM 256GB SSD 500GB HDD GTX750 komplett
- Nagy becsben tartott, igényesen megépitett PC
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged