Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccer
tag
Azert a kicsitol messze van, de jah, nem egy torony haz. Igazabol beferne szinte barmi, de az odd-t es a kartyaolvasot is hasznalom, magassagban meg noctua dh15 magas vga is elfer, de a hosszat a ket emlitett eszkoz igenye lekorlatozza. Tenyleg az ar a donto, mert szolgaltatasban, teljesitmenyben eleg lenne, de ha tul lonek a celon, nem marad mas, mint a 970. Az sem baj, 6600gt ota ugysem volt nv-m, de ezt jobb vetelnek talalom, ha jol arazzak. Meglatjuk, par nap es kiderul. Yo8
-
Coccer
tag
Termeszetesen, ezert is irtam, hogy HA IGAZAK. Sajna nekem nem sok valasztasom van egy silverstone cw02ben. Varok a megfelelo alanyra.
-
Coccer
tag
Lejart a szerk. ido. Tomshardware-en a 970es gtx 22-24 fps-t produkalt egy masik tesztben, szinten fc4 es 4k. Ha valos a meres, es nem szall el az ara (gtx 970 mini ~400 eur, 500 korul meg vallalhato lenne szamomra a nano)
-
Coccer
tag
Sorry, telorol vagyok es az nekem pc-snek kiabrandito. Guglizzatok ra a nano benchre, talaltok fc4es korait. Kicsit jobb a 290xnel (30 vs 33 fps 4kban, fury x 42), mindezt tette 150 wattbol... nekem tetszik, 290x nem fer be a hazamba, ahogy szinte egyik csucs sem, de a nano igen. Nekem jo lesz. Szep estet.
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
A 14 millio kozel sem a DX12 PC GAMING experience miatt
Talan volt benne par 10 ezer, a tobbi kapta a kis gyari eszkozevel, telefontol laptopon es kesz asztali megoldason at 
DX12-> Vulkan port nem a vilag vege atforditani, a tempolassulast majd a jatekokhoz gyartott egyedi profilok a gyartoktol (AMD - Intel - Nvidia, ez utobbi jo Linux alatt is, meg ha utalja is a linux kozosseg a zoldeket) Nem lesz nagy Linux desktop terhoditas a kozeljovoben, ahhoz kell meg par dolog, de a lehetoseg adott, azt meg hogy mi lesz, majd kiderul. En remelem elterjed

-
daveoff
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Őszintén? Igen! Első nap 14millió ember frissített 10-re, aki játszik az simán fel fogja tenni a 10-et a játékok miatt, ha még nem tette meg. Linux, OSX? Van aki ezek alatt játszik?
Amit Solt mondd, abban lehet valamit, de abból is max azt nézem ki, hogy lesz DX12, és Vulcan port is....
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A 8 és 8.1-et felesleges különvenni... A 7 és 8.1-et használó játékosok nagy része pedig váltani fog W10-re mert megéri nekik. Amúgy attól, hogy Vulkan van W7/8-ra WDDM 2.0 még nincs ami elég sok lényeges újítást hoz:
Másfél éven belül a WDDM 2.0 lehet a Frostbite minimum igénye"A Frostbite Team motorprogramozója szerint a WDDM 2.0 minimum követelményként történő előírásából a DirectX 12 és a Vulkan API-hoz tervezett leképzők egyaránt profitálnának, így a játékosok jobban teszik, ha a Windows 10 felé fordítják a figyelmüket."
-
daveoff
veterán
Hát nem tudom, én ezt a Vulkán izét full életképtelennek tartom a DX12 mellett, de majd meglátjuk...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
üzenetére
Mondjuk ez a "mire nem elég" az elég szubjektív nem gondolod?
Nekem FHD-ban le tud dadogni a mostani vasam is ami finom szólva is megeszi a Nano-t.Az hogy neked mi elég az nem mérvadó,nekem/künk viszont kevés több helyen is...persze szétbutíthatom a játékot és egy 6450-el is tolhatnám ezen az alapon,Egy OC-s 290x amit utánad dobnak 110-ért már más tészta,de +160-ért a franc sem kíváncsi a kompromisszumokra.
Erre a "DX12 kb. kiegyenlítődik a helyzet" meg várjunk már,mert annyi mesét halottam hogy Jósgömb Shopot nyithatnék (de ha bejön én leszek az első aki elismeri ezt a bravúrt). -
CsonkaImo
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Igen, nagy hype hullámot indított a DX12 amit sok kiadó meg akar lovagolni, ez tény. Viszont a Battlefront és a Mirror's Edge fejlesztése se tegnap kezdődött, utóbbi pedig Mantle-lel volt promózva. Ami pedig = Vulkan. Illetve az EA szeretne Linuxra is kiadni, ahol ismét nem jöhet számításba a DX12. Persze ahogy írtad te is, megjelenésig vagy hivatalos bejelentésik csak spekulálunk.
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Tudom, Abu is ezt mondta, de én még mindig tartom, SW esetében, ha Low Level API lesz, akkor DX12 lesz. De hamarosan kiderül....

CsonkaImo: A PR nagyúr, főleg EA esetében, le se szarják kinek milyen tapasztalata van, és mivel. DX12 egyszerűen eladhatóbb név, ez többet fog nyomni a latba...szerintem...
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Battlefront szerintem is Vulkan, mivel BF4-gyel van már egy kis tapasztalatuk az API-val.
-
do3om
addikt
válasz
velizare
üzenetére
Az jó ha ennyire könnyen megoldható, és minőségben is van változás. Vagy ha nem is lesz szebb de a sebességben hozzátesz annyit hogy megérje a munkát, nem csak az lesz hogy kiírja a beállításoknál hogy DX12 aztán ennyi is volt.
Hamarosan kiderül hiszen mindjárt 9. hónap van és csak 12-ből áll egy év (reméljük tudta az is aki kijelentette mi minden lesz az éven
)
Szóval ez hagyhatjuk is
inkább várjunk türelmesen pár napot hiszen jön az AMD újabb lehetősége, ugye ez után már csak a dual Fury jön ami nem számolható mivel drága és a két GPU-s vga-k piaca tudjuk milyen sikeres. Szóval most Nanóval javíthatnak ha tudna. -
rocket
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem.
AOTS-bol Early Access lesz csak telen.
Deus Ex 2016Q2
GOW elvileg iden, de nem kizart atcsuszik jovore
Fable 2015Q4
Sea of Thieves 2016Q4
Hitman 2015Q4
Project Cars 2015Q4 (patch)Lesz ami csuszni fog, úgyhogy nagy domping nem lesz, pedig meg lett mondva, hogy osztol csak low-level API jatekok jonnek!!!!

-
törölt tag
DirectX 12 Játékok
Ezek gondolom az ideiek.
Ebből nekem a Fable Legeds az ütős ez októberi megjelenés első játékként. -
rocket
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Far Cry 4 UHD Ultra beallitas.
Ez az AMD fele teljesitmeny grafikon nem sok jot jelez elore a Nano szamara, ilyen magas felbontasban elfogyott a memoria savszelesseg a Hawaii alol, ehez hozza vesszuk a Fury es Fury X kisebb felbontasokban nyujtott teljesitmenyet, akkor 450$ sok lesz erte. -
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ha egy árban lenne a 390X-szel akkor saját kártyájukat ütnék egy másikkal, én ezért gondolom hogy drágább lesz. A grafikon alapján 27%-al lassabb, mint a Fury X(de ugye azt nem tudjuk miben, és milyen beállításokkal), szóval egyedüli előnye csak a fogyasztás lehet. Reméljük egy halk/hűvös, és viszonylag erős kártyát dobnak ki, ITX gépekbe jó választás lehet, csak ez is drága lesz.....
-
-Solt-
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jelenleg a 650 USD-s Fury X nálunk 216K, vagyis 1 USD = 332.-Ft mire a polcra kerül. Ha a Nano 450 USD lesz, akkor elvileg 150K lenne nálunk a reális ára. Legalábbis a Fury X árazásából kiindulva...
Ha egy picit lépni akarnak előre az eladásokkal, akkor ki kéne vezetni a 290/X-t, a 390/X árait csökkenteni kéne, a Nano-t pedig a 390X jelenlegi áraira kéne belőni, mivel a 390X is túlárazott jelenleg. Szerintem...
-
-Solt-
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én is remélem, mert annyiért biztos nem kell!
Ha túlárazzák, akkor veszek egy 980-t, és azzal kihúzom a csíkszélváltásig... -
TESCO-Zsömle
titán
-
vaakuum
addikt
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Én a 3xx-as sorozatnál is vártam a csodát, és nem jött
Ha a nanót 150k fölé rakják, akkor nekem reménytelen. Pedig csak a nanó miatt vártam, hogy talán egy 980 helyett jobb lenne.
És mostanra szerencsére az nvidia kuponok is eltüntek a kártyák mellől, így relatíve a 980 is drágább lett. Ilyen az én szerencsém.
szerk: úgy legyen, mert nagyon nem örülnék, ha a fölösleges várakozás miatt kell drágábban venni 980-at... -
Televan74
nagyúr
Fury Nano lehet olyan csoda kártya lesz,amit alig vagy sehogy nem lehet majd kapni.Népkártya akkor lesz, ha lehet majd kapni és kedvező áron kínálják.Szerintem a 390X át fog esni egy árcsökkentésen.És annak a helyére jön majd a Fury Nano.
-
törölt tag
Az ár dönt majd ennél is az eddigi két furynak is az a legnagyobb baja...
290X és 390X közé kéne belőniük, bár kérdéses, hogy mennyivel lesz gyorsabb mint egy custom/oc 970 mert ha nem vagy csak kevéssel akkor még úgy is drága.
Na meg ugye a promó grafikonok és a valóság nem feltétlenül tükrözik egymást![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Ha ez a grafikon igaz akkor a Nanó 390x szint , a performance /watt csak azért magas mert többiekhez képest nagyon kevesen fogyaszt , nem a teljesítményéről szól, (ez olyan szokásos AMD promó)
A csökkenésről meg írtak: Az asztali videokártyák forgalma 33,33%-kal mérséklődött
Nem csoda hogy sokan kapálóznak. Ha kína bedurranna akkor jönne erős fellendülés, de ami ott van korlátozás pl hogy mindenki a saját nevén regel be a netre... erősen visszafogja ezt. -
rocket
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Meg kell várni a részletes teszteket, utána tisztább képet kapunk.

inkább várjunk türelmesen pár napot hiszen jön az AMD újabb lehetősége, ugye ez után már csak a dual Fury jön ami nem számolható mivel drága és a két GPU-s vga-k piaca tudjuk milyen sikeres. Szóval most Nanóval javíthatnak ha tudna.

Ha a nanót 150k fölé rakják, akkor nekem reménytelen. Pedig csak a nanó miatt vártam, hogy talán egy 980 helyett jobb lenne.