- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
daveoff #4240 üzenetére
Ebben igazad van ! De ez legalább FPS érték. Persze driverrel majd erősödnek de ezzel együtt Jobban érzékelteti a valós teljesítményt mint a "1070 erősebb a Titán X-nél" NV táblázat és a VR-ben megadott grafikonjuk. Most nem NVt hibáztatom mert AMD full ugyanezt csinálja repkednek a terraflops értékek amik jelentenek is valamit meg nem is.
-
törölt tag
válasz
daveoff #4220 üzenetére
Kérdés az hogy mit hív az NV Founder Edition-nek. Mert az érthető hogy az elején felárért adják a GddrX-es kártyákat hisz nekik is drágábba kerül
Ha durván leválogatják hozzá a GPUkat , egyrészt nagyon nagy köpködés lesz rájuk a Custom gyártók által másrészt, akkor csak a refeket lehet majd "nagyon" tuningolni.
Ezesetben divatba jöhet majd ott is az otthoni vizezés.
Amit meg írnak 2000 feletti frekivel arról semmit nem árultak el, eddig is voltak full réz Kingpines kártyák arany árban, ami se fogyasztásban se abban nem lenne igaz hogy az átlag felhasználóval elhiteti ha szerencséd van kifoghatsz egy ilyet, nem, nem foghatsz
Viszont ha vége a GDDRx exclusivitásnak augusztusban és elpárolog ez az előnyük akkor már nagyon nagyon meg kell indokolniuk ezt a Founder Edition-os túlárazást. -
actival63
aktív tag
-
törölt tag
válasz
daveoff #4172 üzenetére
Ceges szinten 1 milla az nem tetel, otthonra mar mas, de ahol mindenbol a legjobbat veszik ott sem tema. Ezt megfogod, beszereled, rakotod a Rift-et /Vive-t es meg is van a jelenlegi legjobb elmenyed VR-bol.
Mivel a Duo PR szempontbol is fontos, minden lehetseges szoftveres tamogatast bele kell szuszakolni ha igy lesz akkor nem lehet panasz ra => CF jobb lesz, aminek orulok ha kijon a Polaris-Pascal, akkor a Nano-t is berakom a korbe.
Az uj sorozat nagyot fog guritani ugy erzem, a top kartyak erdekelnek elsosorban
-
törölt tag
válasz
daveoff #4170 üzenetére
Ugy érzem ebbol sem lesz népkártya
Amugy ebben a torténetben az az érdekes hogy telepitheted profi kártyának és akkor beregel a Maya meg hasonlo render progikba és kihasználja a gyorsitást foleg ugye VR alatt meg használhatod mezei User kártyaként és akkor a Catalysm drivert kell telepiteni és akkor játékra alkalmas
De hogy egyutt nem DE MIÉRT NEM
Most nem tudom mennyire életszeru ez lehet aki fejleszt VR re 8-10 orát az nem akar szabadidejében egyetlen háromszoget sem látni és inkább fuvet meg fát keres a szemével de nekem picit azért fura ez igy -
törölt tag
válasz
daveoff #4065 üzenetére
Ha jol atgondolod akkor ha egy gyarto elkeszit egy termeket, akkor nem fog/tud felelosseget vallalni 3rd party alkalmazasok altal okozott problemakert. Eleg ha a telepiteskor felulir olyan fajlokat, rendszerbeallitasokat, amit kiolvasva az AMD szoftvere meghujul. Munkam soran eleg sok ilyennel talalkoztam, eleg csak abba belegondolni, hogy .NET 4.5-bol nem egy fele verzio van hanem tobb teljesen erthetetlen modon, mindegyik csomag mas es mas elemeket is tartalmaz
Amikor meg inditanam az alkalamazast szol hogy tegyem mar fel a 4.5-t, wtf
Hogy a jelenlegi esetben mekkora befolyasa van az AB-nek az reszletkerdes, amirol ABU beszelt az rendben van, az hogy jo par forum lakonak mi marad meg a fejeben az meg az altalanos tapasztalat alapjan elmondhato hogy $£%@, na meg a loteri kutyat sem erdekli.
Ami teny, miota Raja kezbe vette a dolgokat van szignifikans, lathato eredmeny pozitivan a driverek teren, gyakorisaguk es a hibakra nyujtott valaszok pozitivak, ugy erzem a Polaris idoszak elegge nehez lesz a konkurencia szamara, most jo iranyba megy a pirosak szekere.
-
törölt tag
válasz
daveoff #3972 üzenetére
De az asyncron off ot hol állítottad be? én nem is láttam olyat setupba
Ja és természetesen 4 *AA és alap Power Limit mert azt nem tudtam csalás e adni rá...
Nekem egyébként tetszik Crazyba szép ez, csak azon csóválom a fejem a benc alapján hogy fogok én ennyi egységet irányítani mert ez botrányosan sok -
Laja333
őstag
válasz
daveoff #3916 üzenetére
Ebben egyetértek. Én is dobtam egy hátast, amikor játék közben kaptam egy üzenetet, hogy nincs elég lemezterület. Mire?!?!
És akkor láttam meg, hogy van egy pár giga gameplay felvéve, ráadásul a mikrofon által fogott hangokat is felvette.
Le is töröltem a francba. Nem szoktam gameplayt felvenni... -
törölt tag
válasz
daveoff #3916 üzenetére
Ez azért tudjátok hogy SSD gyilkos dolog. Folyamatosan pörög körbe 10 giga, legalábbis én eddig ezt gondoltam, de ahogy mondod megtelik...
hát én 6 GBnál uninstalláltam a PlayTV-t és utána még a Raptort is külön nehogy visszategye)
Remélem semmi nem fogja hiányolni a Driverben a Raptort.
Viszont azt észrevettem hogy a driver még valamit felrakott amit eddig nem vettem észre.
Vulcan Runtime Library került fel a gépre, hátha valamire majd ez is jó leszEZ OFF:
Tudjátok milyen morbid dolgon gondolkoztam el ezzel kapcsolatban ?
Hogy az elmúlt napok sajnálatos terrortámadásai miatt elfogadnák e a bíróságon bizonyítéknak hogy a Play TV-d vette a játszásodat, mert vannak a játékmenetben rád jellemző dolgok ebben biztos vagyok... -
válasz
daveoff #3912 üzenetére
kilépsz minden játékból, és utána raptr felületen kikapcsolod. közben nem lehet, mert megy a felvétel.
egyébként az ötlet nem rossz. folyamatosan van egy felvett anyagod az előző időszak történteiről. pl. divisionben különösen jó, ha dz-zel, nem kell újra meghalnod, ha valaki csítel, és reportolni akarod. a megvalósítás viszont így, ahogy leírod, kritikán aluli. -
törölt tag
válasz
daveoff #3907 üzenetére
Ez az köszi. Ebben az a fura hogy a Video Capture OFF on volt.
Ebből az ember azt gondolja nem vesz , pedig de (10 Gigát végigpörget nekem már 6 tele volt belőle)
A másik oldali a "My session video" viszont ON on volt ezért ment.
Ehhez csak hab a tortán hogy Lengyel meg Román nyelv van a driverben csak épp magyar nincs... -
törölt tag
válasz
daveoff #3891 üzenetére
Én ezt azért nem így látom. És ha nem haragszol kifejtem. De offba teszem hogy ne bántsam senki lelki érzékenységét...
Egy ilyen szakmai fórumon a hivatalos adatokat és max az azokból logikus levonható nem túl elszállt következtetéseket lehet közölni.
Az természetes hogy máshogy éljük meg ugyanazokat a dolgokat, mert mindenkinek más a fontos, kinek a hang, hő, zaj, van aki a lelkét eladja +2 FPSért. De ők akkor is csak a hivatalosat mondhatják, most jobb lenne ha olyan lenne mint az Ipon ahol most is lehozták az X80 as kamu hírt a teljes Shader táblázattal ?
Hát fogod rajta a fejed erősen.
Ők olyanok mint egy kormányszóvivők akik hivatalosan kiadott adatokból dolgoznak.
De azért mert kevés a Direct X 12 program, vagy mert úgy mennek ahogy... ne Abu torkának menjen már a fél társaság egyszemélyi felelőst keresve mert ez nevetséges és egyben gyerekes.
Az új Gears of War kapcsán láttam ahogy már eleve támadtátok, nem is arról van szó már hogy valaki elégedetlen és kíváncsi az okokra , hanem egyből öklel és fújtat.
Más oldalakon nem "ereszkednek le" (nem félremagyarázni) a cikk írók a fórumozók közé.
valahogy ez még sincs itt tolerálva.
Kicsit sokszor azt látom mint mikor feltolták csonti Rustos házát, vagy beszólnak Abunak az olyan hogy a alsós gyerekek iskolából hazafele mennek és újságolja hogy milyen menő vagyok beszóltam Abunak, és ettől érzi hogy igen cool vagy reflektorfénybe kerültél... -
Habugi
addikt
válasz
daveoff #3891 üzenetére
Még ha az általad felsorolt dolgok/állításod nagy része igaz is lenne, annyit azért még hozzátennék hogy van itt azért egy elég tetemes réteg akik annyira manipulálhatóak/terelgethetőek/vakíthatóak (VGA vásárlási szokások alapján ne szortírozzuk "őket", biztos vagyok benne hogy értesz..
), hogy egy személyt, adott esetben Abut (de lehetne bárki más is..) semmilyen szinten nem jellemez az, ha ennek a rétegnek a szemében elveszti a szavahihetőségét, ugyanis nincsenek olyan "erények" birtokában mint józan ítélőképesség, tisztánlátás, sorolhatnám..idejük nagy részében nem látják a fától az erdőt, kvázi az hogy az ő szemükben ki szavahihető, ki nem és miért az nettó a világon semmit nem jelent, nem szempont, számomra legalábbis.
Millió példából kiragadva egyet, jellemzően ők "értelmezték" (
) úgy a kezdeti Mantle grafikonokon az up to 40%.. feliratot, hogy az majd minden configon jelentkezni fog, ugyancsak jellemzően ők értékelték úgy, hogy az AMD a Mantleval világuralomra kíván törni (azóta is ünneplik a "bukását"), nem pedig csak eszköz és sokszor személyesen Abut vették elő azért, amiért csalódtak egy olyan "ígéretben" amit ők álmodtak meg saját maguknak. Ezekkel a dolgokkal igyekszem nem foglalkozni, kizárom..
Több jelentőséggel bír egy olyan magvas gondolat, hogy mit tudnék fonni az egy hét alatt összegyűjtött köldökszöszömből..
Viszont ez itt nagyon oFF, részemről zártam.
(#3890) Malibutomi:
-
törölt tag
válasz
daveoff #3782 üzenetére
Hidd el pont annyira nem tudja senki mire elég ez a 2 ezred másodperc előny az ACE részére pontosan minthogy még senki nem látott viselt Oculust élőben, (nem DK2 -t !) Lehet sok, lehet semmi, de az is lehet csak minden 100. ember veszi majd észre, de azért szeretjük mondani mert jól hangzik ...
De Pszit !
Én 2 ezred másodpercet használok a monóhang felvételekből sztereósításhoz, az agyunk ekkora időtől becsapódik és érez sztereónak egy hangot... nekem ennyit mond csak ez az időintervallum.
A második táblázatot nézzéteeeek ! 61 a 40 hez na ez a döfi, hó ezt be kellene kereteztetnem asszem -
törölt tag
válasz
daveoff #3674 üzenetére
"Véglegesen kitiltott felhasználónak nem küldhetsz privát üzenetet!"
Szolgálati közlemény:
Bakker Yllgrim-et kitiltották. Hát így jár akinek két Furyja van crossfirebe.
Biztos elmondta valakinek hogy tudják a Direct X 12-t.
Yllgrim arany csöveidet nem feledjük, és lélekben veled vagyunk PEACE -
CsonkaImo
addikt
válasz
daveoff #3666 üzenetére
Igen, a Mantle az ami hanyagolva lett. Sokkal jobban megy DirectX 11-gyel, és nem is ment 60 fps alá. Nem gondoltam volna, mert régen én nagyon elégedett voltam a Mantle móddal. Csak most, hogy újra elővettem a játékot, nagyon gyászos a minimum fps vele. DX11 szépen megy.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
daveoff #3659 üzenetére
gyerekek kéne már egy jó nagy teszt az uj karikkal: fury , fury x, 390x, 390, 980, 970, 980 ti , 980 G1 , csak hogy lássuk a különbségeket érdemes e vagy sem beruházni. A gamek pedig: Crysis 3 full hd fxaa very high , Black ops 3 max beállitás fxaa full hd, és még egy pár de nem sorolom. Nagyon sok teszt 1440 meg följebb tesztel de a legtöbb embernek jo ha full hd van otthon, ezért kéne valami jó teszt a szegényebbeknek is. Mert lehet elég egy olcso kártya is . Csináltok valami tesztet a közeljövőben?
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #3640 üzenetére
A BF4 és a driver elég sokat változott, mióta Nv-s lettél. Ugyan most egy jóval gyengébb kártyám van, de azon is látszik, illetve jópár BF4 játékos ismerős is ezen a véleményen van, hogy a mai DX-es sebesség esetenként még jobb is, mint a Mantle-s, annyit sikerült gyúrni a dolgokon.
-
törölt tag
válasz
daveoff #3476 üzenetére
Azért pont most mert aki akart venni karácsonyra az vett, és Most ingyen van a Tomb Raider Nvidiánál 970 980 hoz, valamit AMD nek is kell villantani
Ez a kb 45 ezer azért elég látványos. Ha a CES en bedobják az elég látványos lehet.
Ami persze MOra még nem szivárgott be.
Ha nem is így kellett volna kezdeni de karácsonyra jobb lett volna ez az ár.
Egy olyan kis fehéret én is elfogadnék ha 45 el olcsóbb lesz. -
Malibutomi
nagyúr
-
BL@CK
tag
válasz
daveoff #3310 üzenetére
A gyári egybevíz felfogatása körülményes meg nekem gagyi hatást kelt, ezért is akarom lecserélni, plusz a családnak nem hagyok itthon olyan gépet amibe bármiféle folyadék van hónapokra, még ha jól zárt akkor is. Van rávaló hűtő, még a felfogatása is jó lenne, csak a gpu miatt, hogy ekkora, nem fedi el teljesen a felületet, hanem körbe kb 1mm rész kimaradna, ez nagy gond lenne szerintetek? A többi melegedő részre pedig süniket raknék.
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #3283 üzenetére
Igen, azoknal a jeleneteknel ahol mertem, ezek az ertekek kozott ment az FPS szamlalo.
Minimumnak nem sok ertelmet latom, mert jo par esetben a driver overhead miat ha egyszer beesik akkor azt veszi mervadonak, pedig nem az a jellemzo, amugy Batmannal ott van, minimum-maximum-average.
MSI AB nem tartozik alapbol a csomaghoz es a userek tobbsege fel sem rakja, van egy HC GAMER szuk kor aki hasznalja monitorozni, aztan meg reportoljak hogy s@r a jatek, kozben a jateknak semmi baja nincs
A user errorsag itt annak szol, hogy nem jonnek ra mi okozza a gondot, telesirjak a forumokot, mikozben csak ki kellene kapcsolni, nincs benne az ajanlott gep/szoftverigenyben, ezert.
Nekem igy tetszik a CF, ha nem is tokeletes, de jol hasznalhato.
(#3285) h1mpi: igazad van, 60hz-es IPS monitor eseteben a 60+ FPS teljesen elvezhetetlen
oh wait, megsem.
Star Citizen az kulon kategoria, ott mas a gond.
-
Coccer
tag
válasz
daveoff #3266 üzenetére
Ahogy Yllgrim is írta, van akinek bejön, van akinek nem. Egyébként le a kalappal a szellemiséged előtt.
Én mindig azt mondtam, soha nem hagyom el a hazamat, aztan amikor sokadik eve toltam masok szekeret, napi 12 es tobb oraban, aztan se a havi fizetesben sem egyeb oldalrol vizsgalva a helyzetet nem erte meg, elindultam nemetbe...
Hentes uzembe indultam el csontozonak sales, marketing es egyeb referenciakkal, de mire kiertem konyhaepito lettem es azota is az vagyok, elismerve, megbecsulve, megfizetve.
Ket honapra ra parom is kijott, kint elunk. Otthon o fodrasz vallalkozo volt, jol kerestunk, (legalabbis a fentebb emlitett 78K-s fizeteshez kepest, megsem jutottunk a havi szamlak es alberlet dijak nyomasa alol sehova. Itt egyedul dolgozom, mert parom meg nem beszeli jol a nyelvet es eszem agaban sincs hazakoltozni es ujra mokuskerekbe nyomorogni.
Egyszoval hasonlitok rad, en is igy gondolom/velekedem, de van az a pont, amikor muszaj valtani... es nem bantam meg.
Yllgrim: nyomassad a beszamolokat a nanorol, en is azt szerettem volna venni, de amikor megjelent az araval egyutt, 970 mini lett belole es a kulonbozetet inkabb cpu + lap + ram kombora koltom. De a kartya tovabbra is erdekel. Lehet kiprobalom, ha lesz/latok jo arban.
370€ -ert vettem a gtxet amikor majdnem 800 volt a nano.
most a casekingnel pld az msi mar csak 600 ojro.
alakul.
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #3266 üzenetére
Az en esetem egy picit osszetettebb ennel. Az is nagyon orvendetes hogy Te es meg jo paran jol erzik ott magukat, sokakat meg semmivel sem tudnal ravenni hogy akar csak elgondolkodjanak rajta. A szep az egeszben az hogy mindenkinek megvan a lehetosege hogy dontson. Szemely szerint en a legjobb dontest hoztam meg minden szempontbol es ujra ezt tennem. Ocsem gimnaziumi osztalyanak 80%-a kulfoldon, a kulfoldre tenfergok jelentos resze fiatal es nem azert mert trendi, hanem mert nekik ez ad lehetoseget, oromet, jovokepet. En azt mondom hogy aki teheti az adjon maganak egy eselyt es probalja ki magat kulfoldon. Minden szempontbol inspiralo es csak nyerhetsz vele.
Letepem: tenyleg off, nem ertek egyet vele amit irtal, adtam oda eleget, nem ott fogok megoregedni, nem is akartam sosem, a tanittatasi koltsegeimet kifizettem adoban es diakhitelben, most szeretnek boldog, kiszamithato es korrekt eletet elni. Bocsi
-
letepem
aktív tag
válasz
daveoff #3266 üzenetére
Nagy OFF. Egyet kell hogy értsek! Nem fogok én életvitelszerűen dolgozni kint, nem éri meg! Ha a szakmádban jó vagy itthon is bőven meg tudod azon feltételeket teremteni, ami egy rendes boldog élethez kell, sőt. Dolgoztam kint, ott is dolgozni kell pénzért itthon is és nincs kolbászból a kerítés!
Kint pl egy lakás bérlése elviszi a fizu nagy részét az itthoni viszonyokhoz képest, ami akár lehet egy kis szóba épphogy elegendő térrel.
Az sem korrekt valahol, hogy a haza kineveltetett erre a lelépsz az első lehetőségnél.
Maradni kell, mert ha mindenki elmegy nem lépünk előre, ha most mindenki marad lehet az unokáink jólétbe születnek(országos szinten értem). -
R9DEON
senior tag
válasz
daveoff #3162 üzenetére
Természetesen nem arra gondoltam hogy csak a Nano tudja előnyére fordítani a HBM jótékony hatását a fogyasztásra nézve hanem a GDDR5 szemben van előnye, szerintem 2 tényező befolyásolja a nagy fogyasztás különbséget a Fury x és a Nano között, az egyik hogy valószínűleg válogatják a GPU-t a másik hogy lehet a Nano megy normális paramétereken és a Fury x meg jól meg lett húzva (ahhoz mérten amennyit a Fiji enged) és néha 10% tuning is 30% fogyasztás különbséget eredményezhet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #3162 üzenetére
A Nano a Fury X -50%-os PowerTune profilját használja 0%-osként. A Fury X is képes arra, amire a Nano, csak a 0%-os PowerTune-t manuálisan nagyjából -50%-ra kell rakni. A hűtés miatt persze a végeredmény egy picit eltérhet.
Az AMD-nél nagyon fontos, hogy ők csak szállítják a fix TDP fogyasztást. Ha az nem tetszik, akkor beállíthatsz mást. Például a Nano esetében 175 watt az alap TDP, de ha ez nem jó, akkor manuálisan le lehet vinni 125 wattig. Mivel túlságosan is eltérők az igények, így az AMD ma már minden kártyáját paraméterezhető TDP-vel szállítja.
-
válasz
daveoff #3162 üzenetére
Összetett oka van:
- A chipek deklaráltan válogatottak
- Nagyobb terhelésen ezek a chipek nem annyira szeretik az 1GHz feletti sebességet, úgy tűnik, a kb. 900-950MHz sokkal komfortosabb nekik
- Mindemellett a memória sebessége nem elég magas, ami a Fury X-nek fáj - nyilván a Nano-nak az alacsonyabb core clock mellett kevésbé(#3161) Pepeeeee: a 95W-os idle TSW VGA nélkül egy alaposan meghajtott CPU-t takar. A Hardocp nem egy fogyasztás-orientált oldal, jellemzően brutál magas értékeket mérnek, mert minden meg van küldve ezerrel.
-
Tragger
tag
-
füles_
őstag
válasz
daveoff #3081 üzenetére
Nem tudom olvasod-e a Radeon találgatós topikot,de oda már kitettem hogy az AI állítólag nyáron érkezik 2x perf/wattal.
Ez szerintem csak egy süket duma mindkét cégtől.Úgysem kapunk egy Fury X teljesítményű kártyát 130W-os fogyasztással,ha ezt egy kiherélt Maxwell nem tudta meg 28 nanon,akkor egy "okos" GCN vagy Pascal se fogja tudni 14/16 nanon. -
CsonkaImo
addikt
-
Milka 78
nagyúr
válasz
daveoff #2900 üzenetére
Sikerült még mélyebbre kerülniük
Szaby59 : Kismilliószor jeleztem,hogy szívesen odaadom az aktuális kártyáimat,kezdve a 6870cf-óta,ami nem most volt.Most is áll az ajánlat és adok hozzá egy friss drivert is
Hozzáteszem ha bedobnábak,hogy kártyákat kérnék tesztere egy kosárnyi kari landolna.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
daveoff #2784 üzenetére
Igen, ez így van... ezen kínlódtam egy hónapot, mikor eladtam a 980 G1-et.
208.900 Ft-ert kaphattam, volna Giga Fury X-et és 210.000 Ft-ert 980 Ti G1-et.
Ebben a pillanatban valamiért megrendeltem az X-et.Ennek okan beleástam magam a teljesítmény adatokba, tesztekbe, forumokba:
Sajnos azt láttam, hogy FHD-ban messze van az X...közel 980 G1. WQHD-ban kezd közeledni először, úgy igazán a Ti-hez, de azért édes kevés (ne felejtsük el, hogy egy custom Ti-t kapunk közel azonos áron, amiben van 100-200 MHz gpu es memoria orajelben is).
4k-nal mar kozel van, de meg akkor is jobb a Ti es egyelore semmit se jelent, hogy gyors a HBM. Hiaba fogjak elvileg, hatekonyan hasznalni a memoria torlest.
Itt jott el a pont, hogy ugy is 4k-ra kell valtani lassan/'16 nyár, mert WQHD-t nem tudnak árazni/ mi lenne ha kompenzacionak vennem a jo kis AIO huteset!
Aha, kivéve ha nem...rengeteget olvasni, hogy a cserelt pupmas AIO-k tovabbra is zajonganak, nekem meg ez igy nem alternativa - Yllgrim levizezte, de en pont ezt hagynam ki.
Tehat tovabb gondolva, hogy a hutes kiesett, mint elony, semmi sem maradt, plusz azota egyre kozeledve a DX12-hoz se latok elonyt, ha lesz is, eltelik egy szeria, mehet a sullyesztobe - azota latszik, az AMD is tudja, uh a kovi szeriaban feltesznek mindent egy lapra. Ti jo lenne, de ketes a jovo, hiaba is vennem meg, nincs 144 Hz-es monitorom igy overkill lenne. Marad a varakozas es addig ebickelek a 390-el, ami egyebkent bevalt.Egy majdnem Fury tulaj velemenye.
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #2624 üzenetére
Debian -OpenBSD, de Win 7 alatt sem csinalta, nekem olyat csinalt neha hogy egy ilyen ablaknyi kepen villant egyet, mindig mashol. DP-vel.
Sot, amikor VM-ben futtatok Win10-et ott sem csinalja. (Fury-ra kotve)
Azt erdemes lenne megnezni, hogy ha kikapcsoljatok a proci GPU-jat ugy csinalja e, nalam ha a ketto ment egyutt akkor csinalta azt a kep villantast, de ha nem volt, akkor nem nagyon, valahogy a ketto osszeakad. Windows-on.
-
törölt tag
válasz
daveoff #2498 üzenetére
Sajnos nem, csúszik 3 napot, hétfő-keddre szállítják MO ra és akkor utána postafutár a boltból.
De MO.on még mindig ez a 183 legolcsóbb ajánlat, az owerlockers-en van néha 419 fontért.
Iponnál még az Asus furyt lejjebb vitték 188-ra. ( 220 volt nem rég még )
Hát akinek az a kártya tetszik az vegye azt, de azért ezek az árak már nem annyira égbekiáltóak.
Az OC itthon sajnos keményen tartja magát...
Azért is nagyon érdekes amiket Szaby ír az unlockról és a két biosz értékeiről.
Van azért bennem egy egészséges para az Unlockolás előtt -
CsonkaImo
addikt
-
törölt tag
válasz
daveoff #2458 üzenetére
Na meg: "A GCN3-ra nem jött ki BF4 javítást, mert túl nagy változást igényelt a motorban, de az összes későbbi Frostbite játék már GCN3 optimalizálással érkezett."
Tehát ez alapján sem magyarázható miért lassabb, mert elvileg "optimalizálva" van Furyra is. Amúgy lehet megtévesztően írtam először: nem a bench eredményekhez képest gyorsabb, DX11-ben betöltve ugyanazt a mentést/kameraállást kapok 67 FPS-t, Mantle alatt meg 52-t és mozgatva a kamerát sem jobb a helyzet.
Tehát Mantle alatt lassabb mint a 970-nel volt DX11-ben...
Amúgy nem is baj, mert sokkal tovább tölt mint a DX11-es mód (260X-szel is, de ott legalább dupla annyi FPS-em van az AMD APU mellett...) valahányszor betöltök egy új helyszínt első alkalommal kb. 3-4x lassabban csinálja mintha DX11 alól játszanék mert valami MantlePipelineCache.db-t generál és ezt minden driver frissítés után megcsinálja... -
Televan74
nagyúr
válasz
daveoff #2381 üzenetére
4K egyenlőre mindenképp gáz..Bármely gyártó termékét nézzük.Majd akkor keltsenek fel álmomból ha egy kártyával normálisan meg lehet hajtani a 4K -t. Addig alszom tovább.
Igazad van. +1
Konzolok most lépik át a 1080p -s határt, a szuper low api -val. Hol vannak azok még a 4K -tól.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #2348 üzenetére
A többeknek nincs alapértelmezett post-process a videolejátszáson. Az Intel és az NV alacsony fogyasztásra állítja a videolejátszást, míg az AMD magas minőségre. Mindegyik driverben beállítható az ellentétje az alapértelmezettnek.
(#2349) Szaby59: Nem 4K-ra, hanem a tartalom felbontásának négyszeresére, feljavítására és visszaskálázására. Az egész egy shader program, akármelyik hardveren futna, persze csak akkor, ha az AMD nyilvánossá tenné a forráskódot. És ezt nem szabad keverni a VSR-rel. Azt az AMD azért nem szoftverből csinálja, mert a szoftveres skálázáshoz guassian blur is kell, ami egy filmnél nem gond, mert eleve nagyon speciális a tartalom, de egy játéknál erősen elmossa a képet, lásd NV DSR.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #2281 üzenetére
Nem véletlenül fejlesztett ilyen kártyákat a Sapphire és az ASUS. Összedolgoztak a házgyártókkal, hogy legyenek nagyon apró gémer házak, mert ez egy jó piacnak néz ki (kisebb SFF tápokkal is reagáltak rá a cégek). Az AMD erre csak annyit lépet, hogy megcsinálták az első referencia SFF VGA-t, mert a házak és a tápok az ASUS és a Sapphire jóvoltából már elérhetők. A jövőben ilyen VGA-ból sokkal több lesz, sőt, merem állítani, hogy csak ilyenek lesznek, és ezáltal már nem lesznek luxuskategóriába sorolva. De ma még a kis méretért extra pénzt kell fizetni a ház, a táp és a VGA szempontjából is. És ez nagyon durván kell vagy nem alapon megy. Nyilván aki megvette a házat és a tápot, és a legjobb VGA-t akarja bele az a Nanot meg fogja venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest