Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
R9DEON
senior tag
válasz
#85552128 #3173 üzenetére
Mint írtam nem minden játékban kell 100% hajtani a VGA-t, Armored elég a minimum ahogy a WOT -nak is bőven -50%, Crysis3, Far Cry 4, COD BO3 alatt meg megy -25% így sem lépem át a 150W fogyasztást és bőven 60 FPS felett van, persze ha gyári értékre állítom akkor egyből 205W vagyok de egyelőre nincs értelme mert egyetlen játék sem használja ki.
-
törölt tag
válasz
velizare #3197 üzenetére
Még jó, hogy akinek írod ugyanúgy "vergődik" vele day #1-tól kezdve sok más emberrel egyetemben...
Majd feltételezem ha véletlenül újat adnak és az is szar lesz akkor majd azt fogod mondani az alaplap nem jó vegyek vagy 50 félét hátha valamelyikben jó leszKomolyan lassan ki kéne írni, hogy "AMD-ről csak jót vagy semmit" minden topic elejére, már lassan titkolni kell ha bugot tapasztalunk, vagy az nem igaz... Bár egyesek így is inkább letagadják. Mert ez bizony olyan probléma ami nem RMA-val fog elmúlni, másnak sem tette...
Abban igazad van, hogy "felesleges" volt megvenni mert csak a probléma volt vele.(#3196) Pepeeeee:
A frissített bioszok vannak rajta amiket a Sapphiretól kértem, direkt azt hagytam rajta, hogy nehogy elintézzék egy bioszfrissítéssel... + A rendszerben úgyis benne van a kártya sorozatszámmal együtt mert korábban már kerestem őket a hozzá tartozó fiókról.
-
törölt tag
válasz
#85552128 #3181 üzenetére
Na feladtad Szaby ? Sajnálom, már hogy idegeskedned kell érte.
Én is azt akartam írni próbáld ki másik gépben de akkor Mission Completted
De remélem visszasütötted rá az alap bioszt nehogy az upgrade miatt tagadják meg.
Kinek küldted vissza a boltnak vagy az AMD nek ?
Akkor már nem is vagy Furys akkor már csak vendég vagy itt
Nem baj egy piros epres sütivel mindig megkínállak ha erre járszDual GPU mikor jön már ki nem tudjátok ?
-
R9DEON
senior tag
válasz
daveoff #3162 üzenetére
Természetesen nem arra gondoltam hogy csak a Nano tudja előnyére fordítani a HBM jótékony hatását a fogyasztásra nézve hanem a GDDR5 szemben van előnye, szerintem 2 tényező befolyásolja a nagy fogyasztás különbséget a Fury x és a Nano között, az egyik hogy valószínűleg válogatják a GPU-t a másik hogy lehet a Nano megy normális paramétereken és a Fury x meg jól meg lett húzva (ahhoz mérten amennyit a Fiji enged) és néha 10% tuning is 30% fogyasztás különbséget eredményezhet.
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #3188 üzenetére
Nativ-on tolom most, Win 7 64, 3 bongeszo: IE11, Mozilla meg felraktam a Chrome-ot is, kb 30-30 lap nyitva, filmek (youtube!!!
) meg oldalak, meg a Pure VPN amit adtal, minden up to date, itt hagyom most par orara es rajta hagyok egy process monitort, ha elojon akkor talan ki tom silabizalni mi okozza, ha mas nem a log-okat el lehet kuldeni AMD-nek elemezni.
Amit eszrevettem hogy a Chrome sokkal inkabb eszi a CPU-t meg a memoriat mint a tobbi, mas problemakat is latok vele, nem veletlen nem hasznaltuk nagyvallalalati kornyezetben, raadasul eleg problemas security szempontbol. Google termek
-
törölt tag
válasz
Yllgrim #3185 üzenetére
Nem fogod tudni előhozni, nekem egy weboldalon [link] jött elő 3x, azóta meg akárhogy próbálom egyszer sem, teljesen random, de soha nem jön elő terhelés alatt/játékban. Októberben meg a pcx oldalán az egyik termék adatlapján jelentkezett 6x egymás után...
Ok, hogy állítólag nem tudták előhozni, de akkor ráállítok egy nagyobb teamet és foglalkozok vele elvégre flagship vagy valami ilyesmi termékekről lenne szó.
Azért nehezen tudom elképzelni, hogy 3 hónapja ott a topic és pont nekik nem jön elő olyan kártyákkal amiket visszaküldtek, mert biztos nem ennyiféle eltérő konfiggal van a baj. -
Yllgrim
őstag
Ez most sajnos rajta nem segit, igy nem sok eselyt latok ra hogy csinalnak vele valamit, aMD-nek eleg cink lenne beismernie meg ezt is, mert ha tudjak mi a hiba, akkor az az o saruk. Mindegyik FX pl ref kartya, gyiku-nal csinalja neha, nalam nem, Fury-knal van akinel csinalja, van akinel nem.
Az biztos hogy igy kell egy brand-et szepen hatarozottan leepiteni, nem sokat fognak meg igy guritani ha ezeket nem oldjak meg.
Hiaba a sok fejlesztes ha valahol valamit mindig elkefelnek
Szurkolok hogy meg legyen a hiba is meg valami epkezlab megoldas.
(#3184) Szaby59: egeszen pontosan mikor jon elo a problema, megprobalom osszehozni, most szabin vagyok, raerek szarakodni vele. Vagy ugy nagyjabol.
-
törölt tag
Ő legutóbb azt mondta, hogy ha a Printscreenes kép (!!! printscreen !!!) nem mutatja a hibát akkor valószínűleg a monitor/kábel a hibás (nyilván az 50-60+ embernek a topicban szar a kábele/monitora/alaplapja és csak a mostani kártyájával jön elő)...
Elég baj, ha egy ilyen "tech supportosnak" kell magyarázni, hogy a Printscreen még elég korai stádiumban menti le a képet, azelőtt, hogy egyáltalán át lett volna küldve a monitornak...
Legegyszerűbb példa ha bekapcsolom a VSR-t és beállítom a 4K felbontást a Printscreen "4K" képet fog készíteni a monitor meg már 1080p-ben kapja meg a jelet.
Az is lehet, hogy nem magában a GPU-ban van a hiba, de sanszos, hogy hardveres és ha nem is mindet, de elég nagy %-át érinti a legyártott kártyáknak... -
ffodi
veterán
válasz
#85552128 #3181 üzenetére
Beleolvasva az említett fórumba, nosztalgia fogott el. A 290/290x-ek esetén volt az a klasszik probléma, hogyha a monitor átlépett stand-by módba, utána nem lehetett ismét feléleszteni, a pc a resetre általában nem reagált, sokszor csak kikapcs/bekapcs segített. Anno sok fórum foglalkozott ezzel, és akkor is a "nem kompatibilis alaplap", "rossz kábel", vagy "nem kompatibilis monitor" volt a közkedvelt válasz, ami persze a problémát nem oldotta meg. Mióta eladtam a 290x-et azóta nem foglalkoztam a témával, de gyanítom ez azóta sem oldódott meg, ahogy esélyes, hogy az általad leírt dolog sem fog egyhamar, akármennyire is készséges a tech supportos emberke.....(főleg úgy, hogy ők persze nem tudják reprodukálni....)
-
törölt tag
Múlt héten/Hétvégén ki volt próbálva egy 2013-as FM2+ Giga lapban is, 2x csinálta ott és 3x az én lapomban - 3 hét után, úgyhogy ma szó szerint feladtam... a postára
Nekem ez a sz*r vissza nem kell, a "hivatalos" topicjában is egyre több report van küldhetem én vissza 10x is ha gyári hibás... Az AMD hallgatása meg mindent elmond, húzzák ameddig csak tudják, hátha megússzák. -
Milka 78
nagyúr
válasz
#45185024 #3161 üzenetére
Ez egy nettó baromság,nekem meg 3 Hawai karim is volt (meg voltmérőm is),így ez kb a satás hasonlat szintjén van és ez még mindíg teljes fogyasztás,nem a kártya fogyasztása.oliba fórumtárs mesélhet neked,neki még mindíg amd karija van lehet neki hiszel.
R9DEON : Nálam is a gddr5,tehát mindkettőnk karija jól van.
-
törölt tag
-
törölt tag
AMD Cukiság Karácsonyra
Látjátok mivé lenne a világ az Éj Em Diii nélkul -
daveoff
veterán
Köszi a válaszokat!
Az elhangzottak ellenére nekem még mindig túl kicsi a teljesítménybeli különbség a két kártya között, a fogyasztás függvényében, de elfogadom. Ráadásul a Fury-X-en ott egy kompakt víz, úgyhogy adott minden feltétel, amiről beszéltetek. Nano egyébként tényleg jó kártya lett, ha nem ilyen elmebeteg ára lenne, vinnék mint a cukrot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #3162 üzenetére
A Nano a Fury X -50%-os PowerTune profilját használja 0%-osként. A Fury X is képes arra, amire a Nano, csak a 0%-os PowerTune-t manuálisan nagyjából -50%-ra kell rakni. A hűtés miatt persze a végeredmény egy picit eltérhet.
Az AMD-nél nagyon fontos, hogy ők csak szállítják a fix TDP fogyasztást. Ha az nem tetszik, akkor beállíthatsz mást. Például a Nano esetében 175 watt az alap TDP, de ha ez nem jó, akkor manuálisan le lehet vinni 125 wattig. Mivel túlságosan is eltérők az igények, így az AMD ma már minden kártyáját paraméterezhető TDP-vel szállítja.
-
válasz
daveoff #3162 üzenetére
Összetett oka van:
- A chipek deklaráltan válogatottak
- Nagyobb terhelésen ezek a chipek nem annyira szeretik az 1GHz feletti sebességet, úgy tűnik, a kb. 900-950MHz sokkal komfortosabb nekik
- Mindemellett a memória sebessége nem elég magas, ami a Fury X-nek fáj - nyilván a Nano-nak az alacsonyabb core clock mellett kevésbé(#3161) Pepeeeee: a 95W-os idle TSW VGA nélkül egy alaposan meghajtott CPU-t takar. A Hardocp nem egy fogyasztás-orientált oldal, jellemzően brutál magas értékeket mérnek, mert minden meg van küldve ezerrel.
-
daveoff
veterán
Az egyébként nekem még mindig nem tiszta, hogy a Nano alig marad el teljesítményben a Fury X-től, ~10%-al lassabb csak, fogyasztásban mégis sokkal jobb, legalább ~30%-al jobb. Ugyanaz a chip, a Fury X miért fogyaszt ennyivel többet? A Nanora a legjobb chipekből válogattak? HBM-hez semmi köze, mivel mindkettőn az van, Nano biztos nem a HBM miatt fogyaszt jól.
-
törölt tag
válasz
Milka 78 #3158 üzenetére
Örülök Milka hogy így véded a 390x-et , a teljesítményével valóban minden rendben is van.
De egy tisztességes kereskedő egy 550 Wattos tápot mondjuk egy 80+ Bronzosat fog hozzá ajánlani.
Sok sikert a kártyáddal a 450-es táppal.
Talán abban is egyet tudunk érteni hogy a 95W os TSW érték nem AMD FX-9500 as szériás procit feltételez.
Ezért szokták az 550-650-ben ajánlani.
Azzal meg nem lehet mit kezdeni hogy szerintetek a HBM nek nincs értelme mert egyértelműen fogyasztáscsökkentő tényező, a Fury X eken is azért van víz hogy megfogja a fogyasztást, nem a tuning miatt.
Ezt egyszerűen el kell fogadni. Erről témáról én többet nem szeretnék írni. -
R9DEON
senior tag
-
Yllgrim
őstag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#45185024 #3155 üzenetére
Az egész gép nem eszik 450w-t.(nem is értem ezeket honnan veszed
).Ha már a PH-t vesszük alapul az egész gép 408w-t kért,míg a FuryX 382w-t (290x 356w).
A Sata-ás hasonlathoz inkább nem is reagálok...
Az a baj,hogy bedobsz olyan adatokat ami köszönő viszonyban sincs a valósággal és ezt beállítod kész ténynek.
A HBM jelen formájában egy kisérlet nem több.A HBM2 akár már haszálható portéka is lehet a vak is látja,hogy egy innovatív irány (ha az NV lát benne fantáziát/pénzt),de ez már megint a jósgömb büvölése. -
törölt tag
Abban igazad van hogy jelenleg nem sok elonye van bár azért ha a 390x fogyasztására gondolunk /load 450 watt/ azért van helye a HBM nek boven de a teknikai fejlodés az nem áll meg
Ez pont ugyanaz a példa mint amikor Winchestert vettem
Sata 3 ast vettem mondjuk plussz 4 ezerbe fájt da az alaplapom csak SATA2 volt
El kellett telnie fél évnek hogy I5 hoz legyen egy Sata 3 as lapom és akkor felgyorsult a rendszerem
Lehet azt csinálni hogy kétszer veszel kártyát egy Direct x 11 eset meg egy Direct x 12 eset
Ha végtelen a pénzegységeid száma tedd meg számomra sokkal logikusabb az elore gondolkozás
Én egy bizonyos specifikáciot soroltam fel aminek a gépem megfelel erre tettem egy állitást ami igaz
Ez nem FANkodás kérdése a road mapokban benne van milyen cég hova mit igér a terveikben
Mindkét cégnek sulyosan sok hiba van a kártyáival ezt fokeg a driver forumokon tudod lemérni
/csak ne állitsuk be ugy a dolgot mintha csak az AMD kártyáival lennének bajok mikor pont most javitottak ki egy sulyos tulfogyasztási problémát nvidia oldalon is/
Ha tegyuk fel egy Xbox Vagy PS4 évi 10 AAA s ciménél lenne annyi hiba mint amellyi a PC piacon fenn van akkor azokat a vezetoket rég kidobták volna
És az is hihetetlen hogy ha kijon egy Win 10 Direct x 12 vel és van rá kártya de játék meg nincs
Képzeljuk el azt ha kijonne a ps5 és még 3-4 honapra rá sem lenne rá játék vajon kidobnák e az elnoki kart
Itt nagyon komoly menetzsmentelési problémák vannak PC s játákiparban de az nem tekinthetoek a kint levo AMD kártyák hibáiként -
daveoff
veterán
Nekem világ életemben AMD-m volt, és különösebb problémáim nem voltak a driverekkel, egy-két apróság, de annyi talán van/volt zöld oldalon is. Viszont mégis azt mondom, hogy sokkal jobb a support a másik oldalon, előbb reagálnak új játékokra, SLI sokkal jobban megvan támogatva driver szinten, meg van még pár dolog. CF-nek pl halál a driveres támogatása...
-
R9DEON
senior tag
válasz
MiklosSaS #3149 üzenetére
Ez igaz de tudod miért, mert nagyon sokszor beírogatnak olyanok is akik az életükben nem próbálták ki az AMD kártyáit ami lényegében nem egy probléma csak akkor véleményt sem tudnak alkotni róla, én mindkettőt próbáltam és azt mondom hogy egyik sem jobb a másiknál, a nyár folyamán az Nvidia driverei olyan szinten jártak hogy a javított változat is javítást igényelt, mentem én a zöldekhez károgni, nem mert holnap az AMD is járhat ugyanúgy.
-
MiklosSaS
nagyúr
Mindig azokat zavarja a legjobban az AMD driver problemai meg teljesitmenye akik NV-et hajtanak. Milyen erdekes?
Komolyra forditva, van erdeklodom a 980Ti utan, ami meg erdekelne az az hogy ez a csikozas&co elojon az elso nap, vagy ez valami Random? Es ez erinti a Fiji-t is?
-
gyiku
nagyúr
dicsak, ideette a rosseb a zolveru baratainkat
az osszeses
-
Tragger
tag
-
do3om
addikt
válasz
#45185024 #3125 üzenetére
Az a baj hogy azon kívül hogy Abu szajkózza nem igen tudni mire jó Fury dx12-es tudása meg a HBM-sem. Pedig év vége van és bizony ez az év a DX12 éve volt vagy hogy volt reklámozva.
Természetesen jó hogy van és kel is (HBM) mert biztos jó lesz ha kinövi magát addigra viszont Sasnál kizárt hogy megmaradjon egy Fury X
(meg talán nem is ezeknek a kariknak korszakában jön ez el) -
Yllgrim
őstag
Hogy mi lesz, senki nem tudja, barmi megtortenhet, most ez van, ezzel kell fozni
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #3114 üzenetére
Azért Alexey Nicolaychuk munkáját nem irigylem. Az MSI elvárja tőle, hogy fejtse vissza az összes új PowerTune-t, hogy tudjon hozzá tuningot kínálni, de a problémákra a workaroundja azért ne süsse meg a kártyákat. Az AMD meg csak nézi, ahogy szenved a támogatással.
Szerintem van egy bot is a mailszerveren, hogy ha Alexey Nicolaychuk ír egy levélben valamit PowerTune Specificationről, akkor automatikusan küld egy nemet.
-
daveoff
veterán
válasz
MiklosSaS #3124 üzenetére
Egy épkézláb-pozitív érvet nem lehet felhozni miért lenne értelme váltanod(negatívot annál inkább a fórumot olvasva), talán a hűtés, mert az halk(ha nem vinnyog a pumpa, vagy a kártya), és hatékony a kompakt víz miatt. De ha annyira ki akarod próbálni, hajrá!
Én biztos nem foglak lebeszélni róla!
Legalább lesz még egy 980Ti v FuryX tesztünk....
(#3125) Pepeeeee: Tipikus....
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #3124 üzenetére
Aki a 980 Ti-s tuningos vonalról jön ezek a kártyák azoknak nem valók.
Azoknak való aki valós Directx 12 es kártyát keres HBM-el 200 alatt.
Ilyennel az Nvidia se most sem a következő generációban NEM fog rendelkezni.
Ez ennyire egyszerű. A tuningosok meg keressék a Kingpin kártyáit...
300 ért már remek példányok vannak belőle. -
MiklosSaS
nagyúr
Ha jó árban sikerül eladnom a 980Ti-met akkor ki fogok próbálni egy Fury X-et.
Ezeket mennyire lehet tuningolni?
-
Yllgrim
őstag
válasz
MiklosSaS #3121 üzenetére
Nem nagyon tudom hogy lenne e masnak is Ti utan
Amire nekem kell eleg. Nem fogod OC King-nek hivni, alapon jar nalam mar regota. Palit-hoz viszonyitva erzetre annak az alap teljesitmenyen van, de az OC tud kulonbseget hozni a Ti javara, foleg low FPS-ben.
En 4K-ban hasznalom csak, ott nem egetvero a kulonbseg, bar azert jatekfuggo is, 5-10%ok mennek ide-oda, ami 2-5 FPS kulonbsegben nyilvanul meg. Ha kikapcsolod a felesleges sallangokat amiket amugy sem hasznalsz akkor 45+ FPS minden jatekban megvan.
Az uj driver friss rendszerre siman felment, hiba nelkul teszi eddig a dolgat, bar eddig sem jelentkeztek nalam olyan csikozos kepek.
Ti-nel talan a magasabb low FPS miatt folyamatosabbnak tuntek jatekok (Witcher, GTA) de erdemes lenne majd kiprobalnom az uj driverrel, valtozott-e valami ezzel kapcsolatban.
1440p-n nem probaltam, de ahogy elnezem zarkozik fel az FX bar Ti utan mas lesz erzetre.
Probald meg azt hogy lemersz par jatekot magadnak benchmarkkal, meg erzetre milyen Ti-vel, aztan rendelsz egy FX-et es megnezed azt is. lesz 2 heted probalgatni es sajat velemnyt alkotni. Ha joban vagy a Scan-esekkel akkor valami biztos megoldhato.
Lehetne jobb is a kartya, a driveres overhead elegge erezheto osszehasonlitva, nekem eleg arra amire en hasznalom amugy is
Szaby meri ki rendesen a difiket, o tudna arrol nyilatkozni. Amit Daveoff-al sikerult kisakkozni, a tesztekben mindket kartyat a gyari meghatarozott ertekeken tesztelik, Ti-ket 1000-en 70-es boost-al, nem pedig a mar 1200-1500-as OC-kkal.
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
Van koztetek olyan aki 980Ti-rol valtott Fury X-re? Foglalkoztat a gondolat hogy kiprobalnam a Fury kartyakat is, csak olvastam jokat es rosszakat is roluk. Mar par honapja volt par lehetoseg, csak amig dontottem addigra sajnos lecsusztam roluk.
Jellen pillanatban van egy eleg jo ref. 980Ti-m (1400 MHz, stabilan), 1440p-ben jatszok es erdeklodnek hogy milyen kulonbsegre lehet szamitani. Ha van egyaltalan ebben a felbontasban.... -
törölt tag
válasz
CsonkaImo #3113 üzenetére
Igen.
- Added AMD Fiji graphics processors family support.
- Hardware abstraction layer architecture has been revamped to allow implementation of voltage control via direct access to GPU ondie voltage controllers (e.g. AMD Fiji SMC) in addition to previously supported external voltage controllers connected to GPU via I2C bus. Please take a note that direct access to AMD SMC from multiple simultaneously running hardware monitoring applications can be unsafe and result in collisions, so similar to I2C access synchronization we introduce global namespace synchronization mutex “Access_ATI_SMC” as SMC access synchronization standard. Other developers are strongly suggested to use it during accessing AMD GPU SMC in order to provide collision free hardware monitoring.
- Added core voltage control for reference design AMD RADEON R9 Fury / Nano series cards with on-die SMC voltage controller
- Added unofficial overclocking support for PowerPlay7 capable graphics cards (AMD Tonga and newer graphics processors family). Please take a note that unofficial overclocking mode with completely disabled PowerPlay is currently not supported for PowerPlay7 capable hardware.Most már legalább azt is tudjuk miért tartott eddig a feszültségszabályozás berakása.
Pedig néhány AMD fan már azt híresztelte, hogy az nVidia lefizette a fejlesztőket, hogy késleltessék a FIJI voltage controlt -
CsonkaImo
addikt
Az Asus Strix Fury is csíkozhat igaz? Hiába nem ref a nyák.
-
törölt tag
A Crimsonnal már volt kétszer szoval
980 Mhz n is elojott
Mondjuk csak ez a 2 volt a Fallout4 kiadása ota ez tény de ez inkább csak a forumozási szokások megváltozása miatt van szerintem
Ha visszamennék AMD vs Nvidia forumra és nézegetnám a sok száz grafikont lehet nem ez lenne a helyzet
Biztos azok a CUNYA gonosz nvidiások virulizálták meg a grafikonokat
egy arany zsinoros HDMI kábellel azért kiprobálnám szivesen
Lehet az a DP HDMI s aktiv 4ks kábel majd változást hoz -
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #3106 üzenetére
Helyes, remelhetoleg sikerul megoldani, 2 oknal fogva is. Egyreszt nektek is megy rendesen a kartya vegre ahogy kell masreszt ha a BIOS csere megoldja a gondot akkor az a kesobbi verziokban is segithet.
Ha barmi van azert ne tartsatok magatokban
Ami nekem erdekessegkent hat, hogy Diablo 3 ciceregteti a leginkabb a kartyat es az is futi fel a legjobban, 45C is szokott lenni ha ugy belefeledkezem, ventik epp hogy mennek, a porszuro is megfogja a teljesitmenyt, de igy halk. MGS vagy barmi masnal nem vettem eszre, de majd kiprobalom, az uj driver ota van, viszont Diablo 3 vegre nem ugral mint az elozo driver alatt, az jo.
-
törölt tag
Én 2 hete +1-2 napja tünetmentes vagyok
De szerintem a drivernek ehhez nem sok köze van, mert ebből 3-4 nap még a régivel volt. Más is pont a napokban írta, hogy neki 4-5 hét (!) után jött elő ismét - még jó, hogy az AMD nem egészen két hét alatt mindössze két tesztgépen mindent rendben talált...
Viszont új bioszom van (megint) -
R9DEON
senior tag
Egész jól tartja ez a Crimson a beállított profilokat, a csíkozással valami változás, akinek volt.
-
törölt tag
válasz
Yllgrim #3100 üzenetére
Milyen galibát okoztak nálad azok a bizonyos "3rd party" szoftverek ?
Mert az MSI AB pl. olyan regisztry kulcsot ír(hat) ami driver frissítéskor/eltávolításkor törlődik és ha nem állítod be újratelepítés után megint a tuningot akkor nem is csinál semmit, ha meg nem tuningolsz akkor eleve nem is érinti a driver működését. Pusztán azért mert telepítve van nem okozhat problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest