- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Házimozi haladó szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen monitort vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- TCL LCD és LED TV-k
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Aha koszi, nem hiszem hogy ez korral osszefugg , de tény nem ROGoltam még soha
Akkor ezzel meglehetne oldani azt az anomáliát hogy EK kártyáknak a vizes piros fele legyen a PC plexi oldala fele
és akkor van értelme az EK kártyán a plaxinek mert igy lefele van és sose látod -
Abu85
HÁZIGAZDA
A tesztelésre szabványos kábeleket használnak. Azokkal nincs gond. Ugyanebből az okból nem jött elő a probléma semelyik újságtesztben. Bizonyos kábelekkel nem reprodukálható.
A 4.2-es DE, vagyis kijelzőmotor gyökeresen eltérő a 4.1-eshez képest, amelytől még jobban eltér a 4.0-s, kijelzőmotor, amit a régebbi GCN-ek kaptak meg.
Ha a HBM lenne a baj, akkor az minden gépben előjönne, és nem lenne az, hogy a tesztre küldött kártyák a usernél hibásak, de a tesztlaborban hibátlanok. Ez az ami megnehezítette a hibakeresést, mert a bekért kártyák a laborban jók voltak. Emiatt már az elejétől valami külső tényezőre gyanakodtak a cégek, hiszen az nem logikus, hogy a beszállítás ideje alatt megjavult, majd a kiszállítás ideje alatt újra elromlott.
-
törölt tag
Direct x 12 ben már összeadódik.
Ja és elfelejtettem előbb írni a Star Wars Battlefrontos összehasonlító videóban ami 980TI/ Fury x et mutat
a Fury X 3 gigát az nvidia kártyája 4 gigát fogyasztva megy, nagy valószínűséggel ennek is ehhez a törlési eljáráshoz van köze .
A link megtekeinthető az AMD Vs Nvidia fórumban. -
-
HSM
félisten
A konstrukcióból ami látható, az kifogástalan. Persze, a fene tudja, van-e gyenge láncszem. Tekercsek, kondenzátorok azért sokfélék lehetnek, és nem igazán felismerhetőek. Ami látható, IR DirectFET-ek és VRM vezérlő, az eléggé jóféle. Bár kétségtelenül cincogásra hajlamos.

Mondjuk pont ez a DirectFet volt a Gigabyte 290-emen, arányaiban is hasonló (6 fázis 250W-ra) és síri kussban volt, abszolút semmi coil whine-ja nem volt. Ami még lehet, hogy a Nano a szigorú TDP miatti folyamatos órajelállítgatás miatt jobban "rángatja" a tekercseket, mint a fix órajelen tekerő megoldások. A WF3-am fix órajelen járt 3D-ben, mindig kimaxoltam a TDP limitjét. (+50%)
-
Yllgrim
őstag
Nem tok mindegy ki kapott indulasra? idovel ugyis megcsinalja mindenki a maga tesztjet, max addig ne olvasd mashol es ha lesz TPU-n akkor elolvasod ott, uristen, minek ez a melodrama?!

(#2009) Malibutomi: aha, persze, ADM teljesen rendben van, egyesek fejevel van inkabb gond, apropo, Fury viz alatt, marmint VIZ alatt

-
törölt tag
A szoba továbbra is működésképtelen... Ez egy újabb Nvidia szoba semmi más.
Tomax egyetértek az első hozzászólásoddal az tényleg korrekt, a harmadik már csúsztatás.
Valóban tud az Nvidia nagy Gpukat csinálni. De azért tegyük hozzá a történetet.
Gazdag gyerekek játékszerének csinálták a Titán X et , főleg amerikában kevés a limit.
De ha ezt nem tudja eladni nincs 980TI sem, ami tulajdonképpen a Titán X selejtje.
Amivel elérték a GDDR határait. Ti is elmondjátok nem egyszer hogy a Fury a 64 ROP miatt Direct X 12 re készült, és ez vitathatatlan ha az E3 on megjelent volna a WIN 10 most nagyon más lenne a téma, forszírozták is rendesen, de Microsoft nem hajlott.
A jelenlegi eladások nem az AMD kártyák minőségét jelzik hanem azt hogy húzzák az időt a Direct X 12- ig.
A jelenlegi árak azt tükrözik hogy Nincs HBM !
Erről nem az AMD tehet ez a jelenlegi technikai szint.
Ha az nvidia jött volna ki a hbm el ők is ugyanezekkel a lehetőségekkel szembesültek volna.
És ne gondoljátok hogy majd a HBM2 nél nem fog vele szívni ? A dual interposert nekik is ki kell fejleszteniük.
Márpedig GIGNTIKUS CHIPPJEIKNEK az INTERPOSER +HBM egylapra tokozása ugyanugy erős limit lesz ott is.
KB 32 szer mondták el a kedves Nvidea fanok itt csak két nap alatt hogy miért nem veszünk akkor.
Én venni fogok Fury PRO-t csak nem a jelenlegi magyar 240 ezer forintos árán !
Semmi másért nem adták ki a PRO-t csak azért mert jött a negyedéves részvényértékelés.
Aminek hála az AMD megúszott egy esetleges részvény krahhot.
Jóval Globálisabban kellene itt a dolgokat látni. Jelenleg ez nem több mint egy próbaüzem.
Amint a Technikai szint olyan lesz a Föld nevű bolygón hogy az interposerek és HBM ek korlát nélkül állnak rendelkezésre lesz értelmes termelés és mellé értelmes árak.
Aki meg ezt nem fogja fel az járjon nyugodtan a szobába és teljesen feleslegesen ismételgesse a dolgait. -
HSM
félisten
De éppen ez az... Mondjuk másfélszer ennyi ROP-al nem lett volna lényegesen nagyobb a Fury... De nem léphették meg, mivel így is ki lett centizve a hely. A kihozatal már nem azon múlt volna, hogy 596 vagy 630mm2, csaképpen ahogy olvastam, 600mm felett már nem lett volna elég nagyra gyártható az interposer.
Ez így nekem elég logikusnak is tűnik.... -
HSM
félisten
De, éppen ez a kérdés... Mivel sanszosan belerakhatta volna az AMD is a több ROP-ot, és akkor tényleg "Hunting Titans" lehetett volna, de nyilván nem tudták, és elvileg ennek nem a TSMC 28nm volt az oka, hanem az interposer mérete, abból nem tudtak volna nagyobbat levilágítani.
(#1136) Keldor papa: Mivel elég durva korlát a DX11, és a Mantle-t sem véletlen hozták ki, ezért hazai pályának gondolom nekik a DX12-t. Az API modellje is sokkal jobban passzol hozzá, mint bármi máshoz.
A Pascal-ból nincs példányom, de éppen ez az, az AMD GCN-jei generációk óta itt vannak és jól működnek, míg az Nv még hátravan a villantással. Működő HBM is jelenleg csak az AMD-től van.
-
HSM
félisten
Miért lépték volna meg a túloldalon? Éppen másfélszerese a GTX980-nak a nagy Maxwell, a legkisebb gyanú sem vetül fel bennem, hogy bármiféle kompromisszumot is kötniük kellett volna a méret miatt.

Amúgy izgalmas kör lesz a következő generáció, főleg, hogy az Nv mivel áll elő.
Ez a beragadt 28nm+DX11 abszolút az ő körük volt, viszont a DX12 és némileg bonyolultabbnak ígérkező AAA játékok már az AMD hazai pályája lesz.... -
HSM
félisten
A tömeggyártásuk között? Dehogy... Csomó ideig nem volt Fury-X kapható a HBM-es dolgok miatt, míg a 980 Ti GPU-jánál komoly összegekben fogadnék, hogy már réges rég kész voltak vele, csak piaci okokból jött, amikor.
Amúgy a Titan-X képében már márciustól kapható is volt a GM200... Szóval jóval több idejük volt csipeket gyűjtögetni.(#1127) regener: Persze, azok szoktak jönni és jók is.
Viszont nincs mögötte olyan gyártói támogatású tuningbajnok, mint az EVGA-nál. -
do3om
addikt
Azért ha olvassa remélem nem veszi komolyan, én sem annak írtam.
Emlékszel mit írt, ha helyreál a termelés akkor sem lesz kapható mert annyira viszik a kártyát a VR-hez

Persze lehet még ebből valami de nem mernék olyanokat írni mit amiket szokott
Amúgy valóban nem rossz és ezt írtam is párszor de ettől még látjuk mi van. Ha ezt a helyzetet valaki úgy 3-4 hónapja megírja akkor el sem hinnénk. Meg persze jönne a kitiltás a fórumból mondván hogy ne trolkodj a Furyval.
Ami ment megjelenés előtt azokon most csak röhögni tudok, de nagyrészt el is bujtak meg kussolnak, néha bejön valaki egy majd a Nano, meg a DX12 felkiáltással. Abból már remélem lesz valami, mármint a dx12-ból mert a Nanóra megint csak egy szellemileg visszamaradott számíthat annyira mint itt egyesek. Már ne haragudjon meg senki de amikor olyat látok hogy nagyon közel lesz a Furyhoz (miközben a 290x volt megadva sebességnek), meg az ára ......
(bár már lassan 200-at emlegetik de tudjuk mi ment, 130-140
) -
Maotun
őstag
Igen AMD hìvő vagyok, és radeon párti. Össze jött kís pėnz fejlesztésre ... Cėl jaték 4 k felbontassal.
De nagyon eszelek a 980ti végett. Vagy hagyjam a vga cserét későbbre váltsa x99 platformra,
( 5820k,alaplap,DDR4) Erős a [sötét] oldal csábitása...
Ti mit fejlesztenétek helyemben? Keret 250 k. -
Yllgrim
őstag
Ha lesz holnap akkor visszaterunk erre. Nexem mindig next busines day opcio van, ingyen, altalaban azt is valasztom. Kerheted kerheted 12 elott is, pick up pointra, szombatoi kiszallitassal... persze van opcio...
Mondjuk ki kerne 2 het mulvara
A boltok nekem meg messze vannak, nem fogok azert utazni 2 es fel orat hogy felmarkoljam a kartyat, hozzak csak ki, azt a penzt elverem majd mashogy 
Egeszen pontosan nekem ezek az opciok elerhetoek:
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

High-on meg így fest a játék sajnos, én sem olvadok el tőle az Ultra után.

Nehez ezt kovetni...

Ez egy fórum,ha nem tetszik nem reagálsz rá ennyi.