- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ffodi
veterán
válasz
#85552128 #3181 üzenetére
Beleolvasva az említett fórumba, nosztalgia fogott el. A 290/290x-ek esetén volt az a klasszik probléma, hogyha a monitor átlépett stand-by módba, utána nem lehetett ismét feléleszteni, a pc a resetre általában nem reagált, sokszor csak kikapcs/bekapcs segített. Anno sok fórum foglalkozott ezzel, és akkor is a "nem kompatibilis alaplap", "rossz kábel", vagy "nem kompatibilis monitor" volt a közkedvelt válasz, ami persze a problémát nem oldotta meg. Mióta eladtam a 290x-et azóta nem foglalkoztam a témával, de gyanítom ez azóta sem oldódott meg, ahogy esélyes, hogy az általad leírt dolog sem fog egyhamar, akármennyire is készséges a tech supportos emberke.....(főleg úgy, hogy ők persze nem tudják reprodukálni....)
-
ffodi
veterán
válasz
#85552128 #1783 üzenetére
A marketing diák alapján a mérete és a technikai paraméterei meggyőzőek, viszont szerintem van két dolog, ami aggasztó:
- úgy 20 °C-kal hűvösebb, mint a ref 290x, hogy itt 75 °C a temptarget, gyanús hogy throttlingolni fog erősen
- library queit- nem merték odaírni, hogy halk, mondjuk a 42 dBA-t én sem nevezném annak. Persze ekkora méretben up to 225W-tal, 1 ventivel nem is lehet halk.....
Várom a teszteket, hogy ez hogy fog alakulni a valóságban.
-
ffodi
veterán
Többet nem linkelek ON témát sem, mert abból is off tenger lesz.
-
ffodi
veterán
válasz
Malibutomi #1105 üzenetére
Ne érts félre, nem tettem kijelentést arra vonatkozóan, hogy adott gyártó kártyája mindig teljesen unlockolható. Csak érdekességképp írtam, hogy a linken egy Strix Fury van, ami teljesen feloldható, és jól megy LN2 alatt.
players111:
Ja, de még nem a zombi kategória. Egyébként ahogy nézem csak egy gyors teszt volt, valószínű menne a GPU feljebb is.
Nyugi még így se ér a 980Ti nyomába FireStrike-ban.
-
ffodi
veterán
Egy kis érdekesség, hogy ne csak a sok off legyen.
Strix Fury teljesen unlockolható X-re, és nem mondható rá, hogy rosszul megy LN2 alatt, érdemes nézni a memória órajelét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS Dual RTX 3060 TI 8GB OC / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest